Find billige fly til Managua

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Managua

Få indsigter om din flyrejse til Managua, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Managua?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Managua på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 7.168 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Managua i maj, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 7.442 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Managua på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Managua er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Managua på en onsdag kan finde billetter helt ned til 8.110 kr.. Hvis du rejser ud på en torsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Managua for omkring 10.937 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Managua?

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Managua?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Managua fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 8.874 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Managua

Find de billigste fly til disse Managua-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Managua

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Managua

København (CPH) til Managua (MGA)

Fly til Managua ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Managua Augusto C Sandino, hvor den gennemsnitlige pris er 8.874 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MANAGUA FRA KØBENHAVNmaj20% billigereAt flyve fra København til Managua ​​koster i gennemsnit blot 7.168 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MANAGUA FRA KØBENHAVNjuli34% dyrereDet koster cirka 11.922 kr. at flyve til Managua ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MANAGUA FRA KØBENHAVNdecember262% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Managua fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Managua

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Managua?

Rejsende, som flyver til Managua, kan måske finde bedre priser til Rivas Costa Esmeralda Lufthavn (81 km fra Managua centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Managua Augusto C Sandino Lufthavn?

Priser for fly til Managua Augusto C Sandino Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Managua Augusto C Sandino Lufthavn?

Fra september 2023 er der 8 udbydere at vælge mellem for fly til Managua Augusto C Sandino Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Managua Augusto C Sandino Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Managua Augusto C Sandino Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Managua Augusto C Sandino Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Managua Augusto C Sandino Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Managua Augusto C Sandino Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Managua?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Managua

Hvilke flyselskaber flyver til Managua?

Aeromexico-fly til Managua

Der er 7 fly med Aeromexico til Managua på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Mexico City Benito Juárez Intl, og den bedste pris på en Aeromexico-billet, der er set på momondo, er 7.286 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Managua). Aeromexico har en bedømmelse på 7,6 fra 284 brugeranmeldelser på momondo.

KLM-fly til Managua

KLM flyver normalt til Managua 5 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Managua fra Panama City Tocumen Intl. KLM (bedømmelse: 7,5, 355 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Managua, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en KLM-billet, der er fundet på momondo til Managua, var fra Aalborg (7.162 kr. retur).


Kom i gang med at planlægge din rejse til Managua


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Managua?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Managua.

Kan jeg finde fly til Managua med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Managua med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Managua?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Managua ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Managua lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Managua, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Managua spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Managua på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.