Find billige flybilletter til Managua

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 22.5
søn. 29.5

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Managua

Find de billigste fly til disse Managua-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Managua

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Managua

København (CPH) til Managua (MGA)

Fly til Managua ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Managua Augusto C Sandino, hvor den gennemsnitlige pris er 6.961 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MANAGUA FRA KØBENHAVNnovember8% billigereAt flyve fra København til Managua ​​koster i gennemsnit blot 6.371 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MANAGUA FRA KØBENHAVNdecember27% dyrereDet koster cirka 8.820 kr. at flyve til Managua ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MANAGUA FRA KØBENHAVNdecember486% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Managua fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Managua?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Managua på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 6.371 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Managua i november, så er det også billigt at flyve i april. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.435 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Managua fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 6.961 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Managua er på en søndag. Rejsende, som vælger at rejse til Managua på en søndag kan finde billetter helt ned til 6.296 kr.. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Managua for omkring 8.569 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Managua på er om morgenen. Fly fra Danmark til Managua på dette tidspunkt kan findes helt ned til 7.081 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 11.201 kr..

Rejsende, som flyver til Managua, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Rivas Costa Esmeralda (81 km fra Managua centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Managua?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Managua

Hvilke flyselskaber flyver til Managua?

For fly fra Danmark til Managua, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Aeromexico, British Airways, KLM og Air France. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Aeromexico-fly til Managua

Der er 5 fly med Aeromexico til Managua på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Mexico City Benito Juárez Intl, og den bedste pris på en Aeromexico-billet, der er set på momondo, er 8.528 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Managua). Aeromexico har en bedømmelse på 7,3 fra 159 brugeranmeldelser på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Managua


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Managua.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Managua med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Managua ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Managua, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Managua spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.