Find billige fly til Santiago de Compostela fra 402 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Santiago de Compostela

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Santiago de Compostela

Bedste pris på enkeltbillet

402 kr.

Bedste pris på returbillet

620 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 40min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Santiago de Compostela fra Danmark i de seneste 72 timer er 402 kr. (København Kastrup til Santiago De Compostela).
Den bedste pris på en returbillet til Santiago de Compostela fra Danmark i de seneste 72 timer er 620 kr. (København Kastrup til Santiago De Compostela).
Det hurtigste fly til Santiago de Compostela fra Danmark tager 8t. 40min. (København Kastrup til Santiago De Compostela).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Santiago de Compostela, herunder SWISS, Vueling og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Santiago de Compostela

Få indsigter om din flyrejse til Santiago de Compostela, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Santiago de Compostela?

Hvis du ikke vil rejse til Santiago de Compostela i januar, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 2.063 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Santiago de Compostela på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Santiago de Compostela på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.182 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en onsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Santiago de Compostela på en onsdag på 3.604 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Santiago de Compostela?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Santiago de Compostela normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Santiago de Compostela om aftenen helt ned til 2.089 kr.. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.967 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Santiago de Compostela?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Santiago de Compostela du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 8t. 50min. at flyve fra København Kastrup til Santiago De Compostela. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Santiago De Compostela. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Santiago de Compostela?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Santiago de Compostela på, er omkring 8 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 2.551 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santiago de Compostela

Find de billigste fly til disse Santiago de Compostela-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santiago de Compostela

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santiago de Compostela

København (CPH) til Santiago de Compostela (SCQ)

Fly til Santiago de Compostela ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santiago De Compostela, hvor den gennemsnitlige pris er 2.551 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO DE COMPOSTELA FRA KØBENHAVNjanuar36% billigereAt flyve fra København til Santiago de Compostela ​​koster i gennemsnit blot 1.648 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO DE COMPOSTELA FRA KØBENHAVNapril49% dyrereDet koster cirka 3.813 kr. at flyve til Santiago de Compostela ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO DE COMPOSTELA FRA KØBENHAVNjuli300% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santiago de Compostela fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Santiago de Compostela

Det er ofte dyrt at købe flybilletter til Santiago de Compostela i højsæsonen, der går fra juni til august. Her rejser mange på ferie for at nyde varmen i det nordvestlige Spanien. Du kan som regel finde billige fly til Santiago de Compostela uden for højsæsonen, hvor der er færre turister. Priser på fly til Santiago de Compostela varierer og koster ca. 395-1500 DKK.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Santiago de Compostela?

A Coruña Lufthavn eller Vigo Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Santiago de Compostela.

Findes der en billigere måde at flyve til Santiago de Compostela på?

Du kan finde tilbud til A Coruña Lufthavn for 364 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Santiago De Compostela Lufthavn?

Priser for fly til Santiago De Compostela Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Santiago De Compostela Lufthavn?

Fra november 2023 er der 4 udbydere at vælge mellem for fly til Santiago De Compostela Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Santiago De Compostela Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Santiago De Compostela Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Santiago De Compostela Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Santiago De Compostela Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Santiago De Compostela Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Santiago de Compostela

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Santiago de Compostela fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
29. jan.
CPH10:25København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
SCQ00:20Santiago De Compostela
6. feb.
SCQ16:20Santiago De Compostela
5t. 20min.
1 stop
CPH21:40København Kastrup
Ryanair
13. jan.
CPH13:05København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
SCQ19:30Santiago De Compostela
20. jan.
SCQ14:40Santiago De Compostela
20t. 05min.
1 stop
CPH10:45København Kastrup
Ryanair
26. jan.
CPH06:35København Kastrup
7t. 25min.
1 stop
SCQ14:00Santiago De Compostela
6. feb.
SCQ16:20Santiago De Compostela
5t. 20min.
1 stop
CPH21:40København Kastrup
Ryanair
29. jan.
CPH13:45København Kastrup
10t. 35min.
1 stop
SCQ00:20Santiago De Compostela
3. feb.
SCQ22:30Santiago De Compostela
11t. 30min.
1 stop
CPH10:00København Kastrup
Ryanair
30. jan.
CPH12:20København Kastrup
8t. 50min.
1 stop
SCQ21:10Santiago De Compostela
6. feb.
SCQ16:20Santiago De Compostela
5t. 20min.
1 stop
CPH21:40København Kastrup
Flere flyselskaber
26. jan.
CPH06:35København Kastrup
7t. 25min.
1 stop
SCQ14:00Santiago De Compostela
2. feb.
SCQ17:50Santiago De Compostela
16t. 00min.
1 stop
CPH09:50København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Santiago de Compostela

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Santiago de Compostela, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
20. jan.
CPH22:05København Kastrup
13t. 10min.
2 stop
SCQ11:15Santiago De Compostela
Ryanair
21. jan.
CPH07:50København Kastrup
38t. 45min.
2 stop
SCQ22:35Santiago De Compostela
Ryanair
23. feb.
CPH08:35København Kastrup
9t. 35min.
1 stop
SCQ18:10Santiago De Compostela

Hvordan rejser jeg rundt i Santiago de Compostela

Der er et velfungerende busnetværk i byen, så du let kan komme fra den ene del af byen til den anden. Busserne kører som regel fra kl. 07:00-23:00. Herudover er det nemt at komme rundt i Santiago de Compostela til fods, idet mange af byens seværdigheder ligger placeret side om side. Mange områder i den historiske bymidte er omdannet til gågade. Rejser du med børn til Santiago de Compostela, kan det være udmattende at vandre hele dagen mellem seværdighederne. I stedet kan I sammen hoppe på turisttoget, så benene kan få et hvil, mens I oplever den smukke by.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Santiago de Compostela

Hvad skal man se i Santiago de Compostela?

Santiago de Compostela er på grund af sin fantastiske historie blandt de mest populære destinationer for pilgrimsrejsende. Her kan du besøge den gamle katedral fra 1100-tallet, hvor Apostlen Jakob er begravet. Katedralen og byens historiske centrum er optaget på listen over verdens kulturarv. Rejser du til Santiago de Compostela, kan du også opleve kirken Santa María a Real do Sar, som ligeledes blev opført i 1100-tallet. Også munkeklosteret San Martiño Pinario, der er det næststørste af sin slags i Spanien, er blandt de populære turistattraktioner i Santiago de Compostela.

Skal man købe rejseforsikring?

I EU er du dækket gennem det blå sygesikringskort, men det er altid en god idé at have en privat rejseforsikring, så du er sikret, hvis der for eksempel går noget galt med din bagage.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ligesom i Danmark findes der I Spanien krav til kvaliteten af drikkevandet, og det er derfor sikkert at drikke vand fra hanen. Nogle foretrækker fortsat at købe vand på flaske, da smagen på det spanske drikkevand kan opleves anderledes end i Danmark.

Giver man drikkepenge i Santiago de Compostela?

I Spanien giver du normalt et par ekstra euro på restauranter, alt efter størrelsen på regningen. På hoteller giver du ofte stuepigerne omkring 5 EUR pr. uge (ca. 37 DKK).

Hvor er der gode shoppingområder?

Du finder butikker og shoppingcentre i centrum i Poligono de Fontinas eller omkring Castineirino. Omkring katedralen finder du markeder og lokale butikker, der har alt fra smykker til vin og likør.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Santiago de Compostela?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Santiago de Compostela. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Santiago de Compostela med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Santiago de Compostela med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Santiago de Compostela?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Santiago de Compostela ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Santiago de Compostela lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Santiago de Compostela, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Santiago de Compostela spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Santiago de Compostela på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.