Find billige fly til Santiago de Compostela

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Santiago de Compostela

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Santiago de Compostela

Bedste pris på enkeltbillet

495 kr.

Bedste pris på returbillet

1.837 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 05min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Santiago de Compostela fra Danmark i de seneste 72 timer er 495 kr. (København Kastrup til Santiago De Compostela).
Den bedste pris på en returbillet til Santiago de Compostela fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.837 kr. (København Kastrup til Santiago De Compostela).
Det hurtigste fly til Santiago de Compostela fra Danmark tager 12t. 05min. (København Kastrup til Santiago De Compostela).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Santiago de Compostela, herunder SWISS, Ryanair og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Santiago de Compostela

Få indsigter om din flyrejse til Santiago de Compostela, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Santiago de Compostela?

Hvis du ikke vil rejse til Santiago de Compostela i januar, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.385 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Santiago de Compostela?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Santiago de Compostela fra Palma de Mallorca for 134 kr.. Det er 95% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Santiago de Compostela. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Santiago de Compostela fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Santiago de Compostela på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Santiago de Compostela på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.297 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Santiago de Compostela på en søndag på 2.007 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Santiago de Compostela?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Santiago de Compostela normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Santiago de Compostela om formiddagen helt ned til 1.451 kr.. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.809 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Santiago de Compostela?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Santiago de Compostela du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 8t. 35min. at flyve fra København Kastrup til Santiago De Compostela. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Santiago De Compostela. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Santiago de Compostela?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Santiago de Compostela på, er omkring 40 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.927 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santiago de Compostela

Find de billigste fly til disse Santiago de Compostela-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santiago de Compostela

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santiago de Compostela

København (CPH) til Santiago de Compostela (SCQ)

Fly til Santiago de Compostela ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santiago De Compostela, hvor den gennemsnitlige pris er 1.927 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO DE COMPOSTELA FRA KØBENHAVNjanuar55% billigereAt flyve fra København til Santiago de Compostela ​​koster i gennemsnit blot 868 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO DE COMPOSTELA FRA KØBENHAVNdecember51% dyrereDet koster cirka 2.906 kr. at flyve til Santiago de Compostela ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO DE COMPOSTELA FRA KØBENHAVNseptember314% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santiago de Compostela fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Santiago de Compostela

Det er ofte dyrt at købe flybilletter til Santiago de Compostela i højsæsonen, der går fra juni til august. Her rejser mange på ferie for at nyde varmen i det nordvestlige Spanien. Du kan som regel finde billige fly til Santiago de Compostela uden for højsæsonen, hvor der er færre turister. Priser på fly til Santiago de Compostela varierer og koster ca. 395-1500 DKK.

Lufthavn: A Coruña eller Lufthavn: Vigo kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Santiago de Compostela.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: A Coruña for 2.277 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Santiago de Compostela

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Santiago de Compostela fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Santiago de Compostela

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Santiago de Compostela

Hvilke flyselskaber flyver til Santiago de Compostela?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Santiago de Compostela

Hvilke flyselskaber flyver til Santiago de Compostela?

På rejser til Santiago de Compostela fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Ryanair, Iberia, Vueling eller Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Vueling-fly til Santiago de Compostela

Der er 16 fly med Vueling til Santiago de Compostela på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Madrid-Barajas, og den bedste pris på en Vueling-billet, der er set på momondo, er 1.460 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Santiago de Compostela). Vueling har en bedømmelse på 7,6 fra 159 brugeranmeldelser på momondo.

Ryanair-fly til Santiago de Compostela

Ryanair-fly til Santiago de Compostela kan fås fra helt ned til 289 kr. (returrejse fra Aalborg fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 2 fly, som Ryanair flyver til Santiago de Compostela på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Ryanair til Santiago de Compostela er fra Madrid-Barajas. Ryanair er blevet bedømt med 7,0/10 af momondo-brugere i 998 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Santiago de Compostela

Neden for finder du alle lufthavne i Santiago de Compostela samt deres afstand til centrum

Santiago Airport ligger ca. 14 km fra byens centrum. Herfra kan du nemt og hurtigt hoppe på en bus mod centrum for ca. 3 EUR (ca. 23 DKK). Busturen tager ca. 20 min. Det er også muligt at tage busser til Lugo, Sobrado, A Coruna og Burela.


Populære fly til Santiago de Compostela

Find dine flybilletter til Santiago de Compostela blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Santiago de Compostela
Hurtigste flyvetid8t. 35min.
Laveste pris667 kr.
Fly fra Aarhus til Santiago de Compostela
Hurtigste flyvetid18t. 10min.
Laveste pris1.399 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Santiago de Compostela

Der er et velfungerende busnetværk i byen, så du let kan komme fra den ene del af byen til den anden. Busserne kører som regel fra kl. 07:00-23:00. Herudover er det nemt at komme rundt i Santiago de Compostela til fods, idet mange af byens seværdigheder ligger placeret side om side. Mange områder i den historiske bymidte er omdannet til gågade. Rejser du med børn til Santiago de Compostela, kan det være udmattende at vandre hele dagen mellem seværdighederne. I stedet kan I sammen hoppe på turisttoget, så benene kan få et hvil, mens I oplever den smukke by.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Santiago de Compostela


De bedste oplevelser og seværdigheder i Santiago de Compostela

Santiago de Compostela er på grund af sin fantastiske historie blandt de mest populære destinationer for pilgrimsrejsende. Her kan du besøge den gamle katedral fra 1100-tallet, hvor Apostlen Jakob er begravet. Katedralen og byens historiske centrum er optaget på listen over verdens kulturarv. Rejser du til Santiago de Compostela, kan du også opleve kirken Santa María a Real do Sar, som ligeledes blev opført i 1100-tallet. Også munkeklosteret San Martiño Pinario, der er det næststørste af sin slags i Spanien, er blandt de populære turistattraktioner i Santiago de Compostela.

I EU er du dækket gennem det blå sygesikringskort, men det er altid en god idé at have en privat rejseforsikring, så du er sikret, hvis der for eksempel går noget galt med din bagage.

Ligesom i Danmark findes der I Spanien krav til kvaliteten af drikkevandet, og det er derfor sikkert at drikke vand fra hanen. Nogle foretrækker fortsat at købe vand på flaske, da smagen på det spanske drikkevand kan opleves anderledes end i Danmark.

I Spanien giver du normalt et par ekstra euro på restauranter, alt efter størrelsen på regningen. På hoteller giver du ofte stuepigerne omkring 5 EUR pr. uge (ca. 37 DKK).

Du finder butikker og shoppingcentre i centrum i Poligono de Fontinas eller omkring Castineirino. Omkring katedralen finder du markeder og lokale butikker, der har alt fra smykker til vin og likør.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Santiago de Compostela. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Santiago de Compostela med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Santiago de Compostela ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Santiago de Compostela, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Santiago de Compostela spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.