Flyrejser Europa Spanien Galicien Santiago de Compostela

Find billige flybilletter til Santiago de Compostela

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Santiago de Compostela (SCQ)
tir.. 15.6.
tir.. 22.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Santiago de Compostela. De nuværende restriktioner til Santiago de Compostela er baseret på Spanien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santiago de Compostela

Find de billigste fly til disse Santiago de Compostela-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santiago de Compostela

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santiago de Compostela

København (CPH) til Santiago de Compostela (SCQ)

Fly til Santiago de Compostela ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santiago de Compostela, hvor den gennemsnitlige pris er 1.743 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO DE COMPOSTELA FRA KØBENHAVNseptember24% billigereAt flyve fra København til Santiago de Compostela ​​koster i gennemsnit blot 1.332 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO DE COMPOSTELA FRA KØBENHAVNdecember44% dyrereDet koster cirka 2.511 kr. at flyve til Santiago de Compostela ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO DE COMPOSTELA FRA KØBENHAVNseptember388% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santiago de Compostela fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Santiago de Compostela?

Det er ofte dyrt at købe flybilletter til Santiago de Compostela i højsæsonen, der går fra juni til august. Her rejser mange på ferie for at nyde varmen i det nordvestlige Spanien. Du kan som regel finde billige fly til Santiago de Compostela uden for højsæsonen, hvor der er færre turister. Priser på fly til Santiago de Compostela varierer og koster ca. 395-1500 DKK.

Hvilket er det absolut billigste fly til Santiago de Compostela?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Santiago de Compostela fra Malaga for 144 kr.. Det er 94% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Santiago de Compostela. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Santiago de Compostela fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Santiago de Compostela?

Hvis du ikke vil rejse til Santiago de Compostela i september, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.400 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Santiago de Compostela?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Santiago de Compostela på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.743 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Santiago de Compostela udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Santiago de Compostela for 743 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Santiago de Compostela på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Santiago de Compostela på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.318 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Santiago de Compostela på en søndag på 1.902 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Santiago de Compostela?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Santiago de Compostela normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Santiago de Compostela om formiddagen helt ned til 1.393 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.121 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Santiago de Compostela?

Lufthavn: A Coruña eller Lufthavn: Vigo kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Santiago de Compostela.

Findes der en billigere måde at flyve til Santiago de Compostela på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: A Coruña for 1.973 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Santiago de Compostela?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Santiago de Compostela. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Santiago de Compostela nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Santiago de Compostela

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Santiago de Compostela fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
3. jul.
CPH04:00København Kastrup
11t. 40min.
1 stop
SCQ15:40Santiago de Compostela
16. jul.
SCQ10:05Santiago de Compostela
7t. 50min.
1 stop
CPH17:55København Kastrup
2.702 kr.
Find lignende
Lufthansa
4. jul.
CPH10:55København Kastrup
22t. 15min.
1 stop
SCQ09:10Santiago de Compostela
18. jul.
SCQ13:10Santiago de Compostela
4t. 45min.
1 stop
CPH17:55København Kastrup
3.561 kr.
Find lignende
Lufthansa
4. jul.
CPH10:55København Kastrup
22t. 15min.
1 stop
SCQ09:10Santiago de Compostela
16. jul.
SCQ10:05Santiago de Compostela
7t. 50min.
1 stop
CPH17:55København Kastrup
2.855 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
2. jul.
CPH16:10København Kastrup
23t. 30min.
1 stop
SCQ15:40Santiago de Compostela
16. jul.
SCQ10:05Santiago de Compostela
7t. 50min.
1 stop
CPH17:55København Kastrup
2.474 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. jul.
CPH04:00København Kastrup
11t. 40min.
1 stop
SCQ15:40Santiago de Compostela
18. jul.
SCQ13:10Santiago de Compostela
21t. 05min.
1 stop
CPH10:15København Kastrup
3.064 kr.
Find lignende
SWISS
2. jul.
CPH16:10København Kastrup
23t. 30min.
1 stop
SCQ15:40Santiago de Compostela
17. jul.
SCQ16:25Santiago de Compostela
12t. 20min.
1 stop
CPH04:45København Kastrup
2.462 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Santiago de Compostela

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Santiago de Compostela, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
14. jul.
CPH03:20København Kastrup
7t. 45min.
1 stop
SCQ11:05Santiago de Compostela
Vueling
19. jun.
CPH06:55København Kastrup
9t. 50min.
1 stop
SCQ16:45Santiago de Compostela
1.443 kr.
Find lignende
Vueling
19. jun.
CPH06:55København Kastrup
9t. 50min.
1 stop
SCQ16:45Santiago de Compostela
1.529 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Santiago de Compostela?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Santiago de Compostela

Du kan flyve med traditionelle flyselskaber som SAS og Lufthansa, mens også lavprisselskabet Ryanair tilbyder billige flybilletter til Santiago de Compostela. Her skal du dog være opmærksom på, at der kan være tillægsgebyrer på eksempelvis bagage.

Hvem flyver direkte til Santiago de Compostela?

Det er ikke muligt at finde direkte fly fra Danmark til Santiago de Compostela. Du kan dog finde flyafgange med minimal rejsetid med selskaber som Lufthansa og SAS, der tilbyder fly til Santiago de Compostela med mellemlanding i Frankfurt.

Hvor lang tid tager det at flyve til Santiago de Compostela?

Flyver du med SAS eller Lufthansa, er den samlede rejsetid ca. fem t og 10 min. Vælger du Ryanair, kan du ofte få din flybillet billigere til en pris af ca. 395 DKK, men med en længere mellemlanding i London Stansted og en samlet rejsetid på ca. otte t og fem min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Santiago de Compostela samt afstand til centrum

Santiago Airport ligger ca. 14 km fra byens centrum. Herfra kan du nemt og hurtigt hoppe på en bus mod centrum for ca. 3 EUR (ca. 23 DKK). Busturen tager ca. 20 min. Det er også muligt at tage busser til Lugo, Sobrado, A Coruna og Burela.


Populære fly til Santiago de Compostela

Find dine flybilletter til Santiago de Compostela blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Santiago de Compostela
Korteste rejsetid
5t. 20min.
Laveste pris
541 kr.
Fly fra Aarhus til Santiago de Compostela
Korteste rejsetid
20t. 45min.
Laveste pris
2.739 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Santiago de Compostela?

Der er et velfungerende busnetværk i byen, så du let kan komme fra den ene del af byen til den anden. Busserne kører som regel fra kl. 07:00-23:00. Herudover er det nemt at komme rundt i Santiago de Compostela til fods, idet mange af byens seværdigheder ligger placeret side om side. Mange områder i den historiske bymidte er omdannet til gågade. Rejser du med børn til Santiago de Compostela, kan det være udmattende at vandre hele dagen mellem seværdighederne. I stedet kan I sammen hoppe på turisttoget, så benene kan få et hvil, mens I oplever den smukke by.


Kan man rejse til Santiago de Compostela uden pas eller visum?

Da Spanien er en del af Schengen-samarbejdet, er det ikke nødvendigt at søge om indrejsetilladelse, før du rejser til Santiago de Compostela. Du skal dog medbringe dit pas, som skal være gyldigt under hele opholdet.


Tips og gode råd til Santiago de Compostela

Hvad skal man se i Santiago de Compostela?

Santiago de Compostela er på grund af sin fantastiske historie blandt de mest populære destinationer for pilgrimsrejsende. Her kan du besøge den gamle katedral fra 1100-tallet, hvor Apostlen Jakob er begravet. Katedralen og byens historiske centrum er optaget på listen over verdens kulturarv. Rejser du til Santiago de Compostela, kan du også opleve kirken Santa María a Real do Sar, som ligeledes blev opført i 1100-tallet. Også munkeklosteret San Martiño Pinario, der er det næststørste af sin slags i Spanien, er blandt de populære turistattraktioner i Santiago de Compostela.

Skal man købe rejseforsikring?

I EU er du dækket gennem det blå sygesikringskort, men det er altid en god idé at have en privat rejseforsikring, så du er sikret, hvis der for eksempel går noget galt med din bagage.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ligesom i Danmark findes der I Spanien krav til kvaliteten af drikkevandet, og det er derfor sikkert at drikke vand fra hanen. Nogle foretrækker fortsat at købe vand på flaske, da smagen på det spanske drikkevand kan opleves anderledes end i Danmark.

Giver man drikkepenge i Santiago de Compostela?

I Spanien giver du normalt et par ekstra euro på restauranter, alt efter størrelsen på regningen. På hoteller giver du ofte stuepigerne omkring 5 EUR pr. uge (ca. 37 DKK).

Hvor er der gode shoppingområder?

Du finder butikker og shoppingcentre i centrum i Poligono de Fontinas eller omkring Castineirino. Omkring katedralen finder du markeder og lokale butikker, der har alt fra smykker til vin og likør. (Priser checket: 09/04/2019).


Flyrejser Europa Spanien Galicien Santiago de Compostela
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class