Find billige flybilletter til Salzburg

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Salzburg. De nuværende restriktioner til Salzburg er baseret på Østrig rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Østrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Salzburg

Find de billigste fly til disse Salzburg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Salzburg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Salzburg

København (CPH) til Salzburg (SZG)

Fly til Salzburg ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Salzburg Wolfgang A Mozart, hvor den gennemsnitlige pris er 1.457 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SALZBURG FRA KØBENHAVNmarts16% billigereAt flyve fra København til Salzburg ​​koster i gennemsnit blot 1.231 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SALZBURG FRA KØBENHAVNjuli25% dyrereDet koster cirka 1.818 kr. at flyve til Salzburg ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SALZBURG FRA KØBENHAVNfebruar621% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Salzburg fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Salzburg?

Velkommen til saltborgen! Denne smukke østrigske by er netop opkaldt efter byens lange historie, da Salzburg før i tiden tjente godt på de mange omkringliggende saltminer. Forår- og sommermånederne er de mest populære tidspunkt at rejse til Salzburg, og dermed også her hvor priserne når deres højeste. Skal du finde de billigste fly til Salzburg skal du kigge efter billetter i januar og marts, og gerne booke omtrent 59 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Salzburg, januar 2018).

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Salzburg?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Salzburg fra London for 423 kr.. Det er 83% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Salzburg. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Salzburg fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Salzburg?

  Hvis du ikke vil rejse til Salzburg i marts, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.319 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Salzburg?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Salzburg. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.457 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Salzburg fra Danmark helt ned til 1.319 kr. på momondo.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Salzburg på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Salzburg er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.228 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.390 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Salzburg?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Salzburg på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.238 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Salzburg på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.492 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Salzburg?

  Lufthavn: Linz Hoersching, Lufthavn: Innsbruck Kranebitten eller Lufthavn: Klagenfurt kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Salzburg.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Salzburg på?

  Lufthavn: Klagenfurt har en gennemsnitspris på 1.704 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Salzburg. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Salzburg?

På nuværende tidspunkt inkluderer Østrig rejserestriktioner rejser til Salzburg. Indrejserestriktioner

Østrig har åbnet sine grænser for rejsende der ankommer fra Schengenområdet eller Andorra, Monaco, San Marino og Vatikanet. Rejser fra lande uden for EØS er dog fortsat begrænset for rejsende, der ikke er statsborgere i et EU/Schengen-land, og flyvninger er fortsat suspenderet fra visse områder. Østrig har begrænset alle flyvninger fra Storbritannien og Sydafrika indtil den 7. marts. Østrigske statsborgere, fastboende udlændinge, indehavere af D-visum og EØS-statsborgere og deres nærmeste familiemedlemmer kan stadig rejse ind i Østrig. Diplomater, humanitære hjælpearbejdere, forretningsrejsende, sundhedspersonale og medlemmer af nød-/rednings-/ambulancepersonale kan også rejse ind i landet, og rejsende med et fly der forbinder dem med det samme, kan rejse gennem landet.

Karantænekrav

. Alle rejsende, der ankommer til Østrig fra andre lande end Australien, Finland, Irland, Island, Japan, New Zealand, Norge, Sydkorea, Uruguay og Vatikanstaten skal gå i karantæne i 10 dage efter ankomst til Østrig. Østrigske statsborgere uden gyldig lægeattest kan rejse ind i landet, men skal isolere sig selv i 10 dage. Coronavirus-test, som giver lægeattest, tilbydes for EUR 120 per test ved ankomst til lufthavnene i Wien og Salzburg for rejsende med gyldig østrigsk opholdstilladelse. Rejsende kan fremlægge et negativt testresultat for at forkorte den selvisolerende periode. Fra den 19. december skal alle rejsende, der ankommer til Østrig fra Storbritannien, være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Østrig. De har mulighed for at foretage PCR-test eller antigentest efter fem dage efter ankomsten for egen regning. Hvis resultatet er negativt, behøver de ikke længere at blive i karantæne. De skal udfylde og underskrive en karantæneformular, ideelt før de rejser, og de skal aflevere den ved ankomsten.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Østrig uden lægeattest, er tilladt, hvis de kan bevise at de netop er i transit.

Hvis du planlægger rejser til Salzburg nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Salzburg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Salzburg fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
7. okt.
BLL02:20Billund
11t. 40min.
1 stop
SZG14:00Salzburg Wolfgang A Mozart
10. okt.
SZG07:05Salzburg Wolfgang A Mozart
11t. 50min.
1 stop
BLL18:55Billund
1.319 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. aug.
CPH17:05København Kastrup
22t. 45min.
1 stop
SZG15:50Salzburg Wolfgang A Mozart
20. aug.
SZG12:00Salzburg Wolfgang A Mozart
24t. 55min.
2 stop
CPH12:55København Kastrup
1.484 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. aug.
CPH17:05København Kastrup
22t. 45min.
1 stop
SZG15:50Salzburg Wolfgang A Mozart
20. aug.
SZG08:30Salzburg Wolfgang A Mozart
8t. 10min.
1 stop
CPH16:40København Kastrup
1.521 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. aug.
CPH15:20København Kastrup
25t. 55min.
1 stop
SZG17:15Salzburg Wolfgang A Mozart
22. aug.
SZG09:00Salzburg Wolfgang A Mozart
29t. 15min.
1 stop
CPH14:15København Kastrup
1.622 kr.
Find lignende
Lufthansa
9. nov.
BLL02:00Billund
6t. 40min.
1 stop
SZG08:40Salzburg Wolfgang A Mozart
12. nov.
SZG02:05Salzburg Wolfgang A Mozart
3t. 15min.
1 stop
BLL05:20Billund
1.692 kr.
Find lignende
Lufthansa
9. nov.
BLL09:10Billund
7t. 45min.
1 stop
SZG16:55Salzburg Wolfgang A Mozart
12. nov.
SZG02:05Salzburg Wolfgang A Mozart
6t. 30min.
1 stop
BLL08:35Billund
1.698 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Salzburg

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Salzburg, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
4. sep.
BLL05:55Billund
23t. 50min.
1 stop
SZG05:45Salzburg Wolfgang A Mozart
Flere flyselskaber
1. aug.
CPH15:15København Kastrup
47t. 05min.
2 stop
SZG14:20Salzburg Wolfgang A Mozart
Flere flyselskaber
22. aug.
CPH02:05København Kastrup
12t. 05min.
1 stop
SZG14:10Salzburg Wolfgang A Mozart

Hvilke flyselskaber flyver til Salzburg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Salzburg

Vælg mellem det lokale Austrian Airlines eller andre europæiske udbydere som Air Berlin, SAS, KLM m.fl. når du skal flyve til Salzburg. Med direkte fly er rejsetiden ca. 1 time og 35 minutter fra København til Salzburg.


Lufthavne i nærheden af Salzburg

Neden for finder du alle lufthavne i Salzburg samt deres afstand til centrum

Salzburg Lufthavn består af to terminaler, der tager imod de mere end 2 millioner årlige passagerer. Lufthavnen ligger tæt på byens centrum, så det er let at komme til bymidten og sit hotel. De røde busser med nummeret 2 går til/fra Salzburg lufthavn og hovedbanen og en billet koster 2,50 euro. Udover bussen kan du også tage tog fra Salzburg hovedbanegård.


Populære fly til Salzburg

Find dine flybilletter til Salzburg blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Salzburg
Hurtigste flyvetid6t. 40min.
Laveste pris1.319 kr.
Fly fra København til Salzburg
Hurtigste flyvetid3t. 45min.
Laveste pris1.894 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Salzburg?

Salzburgs størrelse gør, at det er let at komme rundt fil fods. Bliver du træt i fødderne eller vil du gerne lidt hurtigere frem, så er det også muligt at leje en cykel og køre på de veludviklede cykelstier i byen. Hvis du gerne vil besøge nogle af områderne væk fra centrum er der også fine transportmuligheder i form af busser og toge.


Kan man rejse til Salzburg uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du opholde dig i Salzburg i op til 90 dage uden at skulle søge om visum, da Østrig er en del af Schengenaftalen. Husk dog at medbringe pas der er gyldigt under hele rejsen, og så det anbefales altid, at man tjekker de nyeste visumregler hos den Østrigske ambassade inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Salzburg


Tips og gode råd til Salzburg

Hvordan får man den billigste flybillet til Salzburg?

Selvom Salzburg er flot i snedække, så vælger de færreste turister af rejse til Østrig på storbyferie i vintermånederne. Du finder derfor de billigste flybilletter i januar og marts (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Salzburg, januar 2018).

Hvad skal man se i Salzburg?

Salzburg blev i 1997 optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Begge sider af Salzach-floden bugner med smuk arkitektur og seværdigheder for enhver smag. Komponisten Mozart blev født i Salzburg, og derfor kommer man ikke udenom hans fødehjem – det såkaldte Hegenauer Haus. Et af stederne man altid ser i diverse rejsemagasiner er Schloss Hellbrunn, der fortryller med sin smukke have, fontæner og hovedbygning. En anden pragtbygning er Salzburg Katedral, der er bygget op og restaureret gennem mange perioder og årtier. Et klassisk østrigsk marked opleves på Alter Markt Platz, hvor man også finder nogle af byens specialiteter.

Aktiviteter for børn

Salzburg Zoo byder på mere end 1200 dyr samt forskellige landezoner, der er lig med læring for både små og store børn. I Haus der Natur er der også garanti for underholdning, hvor man kan lære om universet, fortidens dinosaurer og meget andet.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring er din sikkerhed på rejsen, og du bør altid sørge for at have en som dækker, i tilfælde af uheld under rejsen.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan sagtens drikke vand fra hanen i Salzburg.

Giver man drikkepenge i Salzburg?

Mange steder er der en afgift inklusive på regningen, men ønsker man at belønne en ekstraordinær service, så er 10% et godt udgangspunkt.

Hvor er der god shopping?

Getreidegasse samt hele den gamle bydel byder på gode shoppingmuligheder sammen med indkøbscentre som Europark, Designer Outlet Salzburg og Kiesel.


Find billige flybilletter til andre byer i Østrig

Østrig er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?