Find billige flybilletter til Salzburg

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Salzburg (SZG)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Salzburg. De nuværende restriktioner til Salzburg er baseret på Østrig rejserestriktioner.

Se nuværende Østrig rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Salzburg

Find de billigste fly til disse Salzburg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Salzburg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Salzburg

København (CPH) til Salzburg (SZG)

Fly til Salzburg ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Salzburg Wolfgang A Mozart, hvor den gennemsnitlige pris er 1.429 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SALZBURG FRA KØBENHAVNmarts16% billigereAt flyve fra København til Salzburg ​​koster i gennemsnit blot 1.208 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SALZBURG FRA KØBENHAVNjuli25% dyrereDet koster cirka 1.783 kr. at flyve til Salzburg ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SALZBURG FRA KØBENHAVNfebruar621% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Salzburg fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Salzburg?

Velkommen til saltborgen! Denne smukke østrigske by er netop opkaldt efter byens lange historie, da Salzburg før i tiden tjente godt på de mange omkringliggende saltminer. Forår- og sommermånederne er de mest populære tidspunkt at rejse til Salzburg, og dermed også her hvor priserne når deres højeste. Skal du finde de billigste fly til Salzburg skal du kigge efter billetter i januar og marts, og gerne booke omtrent 59 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Salzburg, januar 2018).

Hvilket er det absolut billigste fly til Salzburg?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Salzburg fra London for 415 kr.. Det er 83% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Salzburg. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Salzburg fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Salzburg?

Hvis du ikke vil rejse til Salzburg i marts, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.294 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Salzburg?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Salzburg. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.429 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Salzburg på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Salzburg er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.204 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.363 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Salzburg?

Det billigste tidspunkt at flyve til Salzburg på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.214 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Salzburg på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 1.464 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Salzburg?

Lufthavn: Linz Hoersching, Lufthavn: Innsbruck Kranebitten eller Lufthavn: Klagenfurt kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Salzburg.

Findes der en billigere måde at flyve til Salzburg på?

Lufthavn: Klagenfurt har en gennemsnitspris på 1.671 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Salzburg. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Salzburg?

På nuværende tidspunkt inkluderer Østrig rejserestriktioner rejser til Salzburg. Indrejserestriktioner

Østrig har åbnet sine grænser for rejsende der ankommer fra Schengenområdet eller Andorra, Monaco, San Marino og Vatikanet. Rejser fra lande uden for EØS er dog fortsat begrænset for rejsende, der ikke er statsborgere i et EU/Schengen-land, og flyvninger er fortsat suspenderet fra visse områder. Østrig har begrænset alle flyvninger fra Storbritannien og Sydafrika indtil den 7. marts. Østrigske statsborgere, fastboende udlændinge, indehavere af D-visum og EØS-statsborgere og deres nærmeste familiemedlemmer kan stadig rejse ind i Østrig. Diplomater, humanitære hjælpearbejdere, forretningsrejsende, sundhedspersonale og medlemmer af nød-/rednings-/ambulancepersonale kan også rejse ind i landet, og rejsende med et fly der forbinder dem med det samme, kan rejse gennem landet.

Karantænekrav

. Alle rejsende, der ankommer til Østrig fra andre lande end Australien, Finland, Irland, Island, Japan, New Zealand, Norge, Sydkorea, Uruguay og Vatikanstaten skal gå i karantæne i 10 dage efter ankomst til Østrig. Østrigske statsborgere uden gyldig lægeattest kan rejse ind i landet, men skal isolere sig selv i 10 dage. Coronavirus-test, som giver lægeattest, tilbydes for EUR 120 per test ved ankomst til lufthavnene i Wien og Salzburg for rejsende med gyldig østrigsk opholdstilladelse. Rejsende kan fremlægge et negativt testresultat for at forkorte den selvisolerende periode. Fra den 19. december skal alle rejsende, der ankommer til Østrig fra Storbritannien, være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Østrig. De har mulighed for at foretage PCR-test eller antigentest efter fem dage efter ankomsten for egen regning. Hvis resultatet er negativt, behøver de ikke længere at blive i karantæne. De skal udfylde og underskrive en karantæneformular, ideelt før de rejser, og de skal aflevere den ved ankomsten.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Østrig uden lægeattest, er tilladt, hvis de kan bevise at de netop er i transit.

Hvis du planlægger rejser til Salzburg nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Find de billigste enkeltbilletter til Salzburg Wolfgang A Mozart

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Salzburg, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Flere flyselskaber
16. maj
BLL10:20Billund
9t. 39min.
2 stop
SZG19:59Salzburg Wolfgang A Mozart
2.434 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. maj
BLL02:50Billund
15t. 40min.
3 stop
SZG18:30Salzburg Wolfgang A Mozart
3.771 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. maj
BLL02:50Billund
15t. 40min.
3 stop
SZG18:30Salzburg Wolfgang A Mozart
3.883 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Salzburg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Salzburg

Vælg mellem det lokale Austrian Airlines eller andre europæiske udbydere som Air Berlin, SAS, KLM m.fl. når du skal flyve til Salzburg. Med direkte fly er rejsetiden ca. 1 time og 35 minutter fra København til Salzburg.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Salzburg samt afstand til centrum

Salzburg Lufthavn består af to terminaler, der tager imod de mere end 2 millioner årlige passagerer. Lufthavnen ligger tæt på byens centrum, så det er let at komme til bymidten og sit hotel. De røde busser med nummeret 2 går til/fra Salzburg lufthavn og hovedbanen og en billet koster 2,50 euro. Udover bussen kan du også tage tog fra Salzburg hovedbanegård.


Populære fly til Salzburg

Find dine flybilletter til Salzburg blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Salzburg
Korteste rejsetid
3t. 10min.
Laveste pris
1.394 kr.
Fly fra Billund til Salzburg
Korteste rejsetid
29t. 10min.
Laveste pris
8.571 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Salzburg?

Salzburgs størrelse gør, at det er let at komme rundt fil fods. Bliver du træt i fødderne eller vil du gerne lidt hurtigere frem, så er det også muligt at leje en cykel og køre på de veludviklede cykelstier i byen. Hvis du gerne vil besøge nogle af områderne væk fra centrum er der også fine transportmuligheder i form af busser og toge.


Kan man rejse til Salzburg uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du opholde dig i Salzburg i op til 90 dage uden at skulle søge om visum, da Østrig er en del af Schengenaftalen. Husk dog at medbringe pas der er gyldigt under hele rejsen, og så det anbefales altid, at man tjekker de nyeste visumregler hos den Østrigske ambassade inden afrejse.


Tips og gode råd til Salzburg

Hvordan får man den billigste flybillet til Salzburg?

Selvom Salzburg er flot i snedække, så vælger de færreste turister af rejse til Østrig på storbyferie i vintermånederne. Du finder derfor de billigste flybilletter i januar og marts (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Salzburg, januar 2018).

Hvad skal man se i Salzburg?

Salzburg blev i 1997 optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Begge sider af Salzach-floden bugner med smuk arkitektur og seværdigheder for enhver smag. Komponisten Mozart blev født i Salzburg, og derfor kommer man ikke udenom hans fødehjem – det såkaldte Hegenauer Haus. Et af stederne man altid ser i diverse rejsemagasiner er Schloss Hellbrunn, der fortryller med sin smukke have, fontæner og hovedbygning. En anden pragtbygning er Salzburg Katedral, der er bygget op og restaureret gennem mange perioder og årtier. Et klassisk østrigsk marked opleves på Alter Markt Platz, hvor man også finder nogle af byens specialiteter.

Aktiviteter for børn

Salzburg Zoo byder på mere end 1200 dyr samt forskellige landezoner, der er lig med læring for både små og store børn. I Haus der Natur er der også garanti for underholdning, hvor man kan lære om universet, fortidens dinosaurer og meget andet.

Skal man købe rejseforsikring?

En rejseforsikring er din sikkerhed på rejsen, og du bør altid sørge for at have en som dækker, i tilfælde af uheld under rejsen.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan sagtens drikke vand fra hanen i Salzburg.

Giver man drikkepenge i Salzburg?

Mange steder er der en afgift inklusive på regningen, men ønsker man at belønne en ekstraordinær service, så er 10% et godt udgangspunkt.

Hvor er der god shopping?

Getreidegasse samt hele den gamle bydel byder på gode shoppingmuligheder sammen med indkøbscentre som Europark, Designer Outlet Salzburg og Kiesel.Find billige flybilletter til andre byer i Østrig

Østrig er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class