Find billige fly til Nashville

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 5.12
man. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Nashville

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Nashville

Bedste pris på enkeltbillet

12.286 kr.

Bedste pris på returbillet

2.607 kr.

Hurtigste flyvetid

26t. 53min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Nashville fra Danmark i de seneste 72 timer er 12.286 kr. (København Kastrup til Nashville Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Nashville fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.607 kr. (København Kastrup til Nashville Intl).
Det hurtigste fly til Nashville fra Danmark tager 26t. 53min. (København Kastrup til Nashville Intl).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Nashville, herunder American Airlines, British Airways og Air Canada.

Indsigter og trends for flyrejser til Nashville

Få indsigter om din flyrejse til Nashville, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Nashville?

Hvis du ikke kan flyve til Nashville i oktober, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Nashville i september har en gennemsnitlig pris på omkring 4.991 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nashville på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Nashville er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Nashville på en onsdag kan finde billetter helt ned til 4.823 kr.. Fly fra Danmark til Nashville på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.297 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nashville?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Nashville på er om morgenen. Fly fra Danmark til Nashville på dette tidspunkt kan findes helt ned til 4.974 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 7.624 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Nashville?

Rejsetiden fra Danmark til Nashville afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Nashville Intl tager det i gennemsnit 18t. 10min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Nashville Intl. Nashville Intl er den mest populære lufthavn i Nashville.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Nashville?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Nashville på, er omkring 0 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 5.704 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nashville

Find de billigste fly til disse Nashville-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nashville

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nashville

København (CPH) til Nashville (BNA)

Fly til Nashville ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nashville Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.704 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NASHVILLE FRA KØBENHAVNoktober16% billigereAt flyve fra København til Nashville ​​koster i gennemsnit blot 4.782 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NASHVILLE FRA KØBENHAVNdecember30% dyrereDet koster cirka 7.411 kr. at flyve til Nashville ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NASHVILLE FRA KØBENHAVNjuli268% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nashville fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Nashville

Der er liv i Nashville året rundt. Mange foretrækker dog at rejse med fly til Nashville i perioden fra maj til oktober, hvor vejret er mildt. Der er som regel gode chancer for at finde billige flybilletter til Nashville på alle tider af året. For eksempel tilbyder Norwegian ofte billetter til en pris af ca. 2.600 DKK.


Gode tilbud på fly til Nashville

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nashville fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Nashville?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Nashville

Hvilke flyselskaber flyver til Nashville?

British Airways er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Nashville. KLM, Lufthansa og Scandinavian Airlines er også populære valg på flyrejser til Nashville fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Nashville, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Delta-fly til Nashville

24 Delta-fly flyver til Nashville i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Atlanta Hartsfield Jackson til Nashville, der er den mest populære rute, som Delta har til Nashville. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Delta-fly til Nashville, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 3.630 kr. og afgik fra Billund. Delta er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,8/10 af 666 af vores brugere.

Finnair-fly til Nashville

Flytilbud med Finnair til Nashville begynder fra 3.271 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Finnair oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. London Heathrow er det mest populære afgangssted med Finnair til Nashville, så generelt er der større tilgængelighed. Finnair har fået en bedømmelse på 7,7/10 i 322 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Nashville

Neden for finder du alle lufthavne i Nashville samt deres afstand til centrum

Berry Field Nashville er en travl, international lufthavn med ca. 9 mio. rejsende om året. Lufthaven ligger ca. 20 km øst for Nashville. 10 selskaber tilbyder bus eller shuttle mellem lufthavnen og Nashville. WeGo Public Transit er blandt de billigere løsninger. En enkeltbillet koster her ca. 1.7 USD (ca. 12 DKK).


Populære fly til Nashville

Find dine flybilletter til Nashville blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Nashville
Hurtigste flyvetid18t. 10min.
Laveste pris4.028 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Nashville

Det er nemt at komme rundt med offentlig transport i Nashville. Metro Transit Authority dækker byen med sine farvekodede busser. En enkeltbillet koster ca. 2 USD (ca. 14 DKK), og et heldagspas koster ca. 5.25 USD (ca. 35 DKK). I centrum af byen kører den gratis Music City Circuit. Bymidten er relativt lille og kan udforskes til fods.


Visumkrav for Nashville

Rejser du på ferie i mindre end 90 dage, er du som dansk statsborger fritaget for at søge om visum til USA. Dog skal du ansøge om ESTA (Electronic System for Travel Authorization), inden du rejser med fly til Nashville. Ansøgningen udfyldes online. Prisen er ca. 14 USD (ca. 95 DKK).


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nashville


De bedste oplevelser og seværdigheder i Nashville

Nashville, også kendt som Music City, byder på musik hele døgnet. For eksempel kan du besøge Wildhorse Saloon eller Tootsies Orchid Lounge, hvis du er på udkig efter en autentisk musikoplevelse. Du kan også nyde de mange seværdigheder i Nashville såsom Johnny Cash Museum, den berømte Music Square eller Music Row med de betydningsfulde RCA Studios. Snup desuden en sejltur med dampskibet General Jackson Showboat på Cumberland River, der markerer grænsen mellem Tennessee og Kentucky.

Du er ikke dækket af dit blå sygesikringskort, når du rejser i USA. Derfor anbefales det, at du tegner en rejseforsikring, der dækker ved sygdom såvel som ulykke og tyveri.

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Nashville.

På restauranter i Nashville er der tradition for at give ca. 15 % i drikkepenge. Ved betjening ud over det sædvanlige gives ca. 20 %. Hotelpersonale får ca. 5 %.

Der er masser af steder at handle i Nashville. Hos berømte Two Old Hippies finder du alt, hvad hjertet begærer inden for musik – lige fra eksklusive instrumenter og vintage LP’er til souvenirs og smykker fremstillet af guitarstrenge. Gå også på opdagelse i 12 South-kvarterets mange spændende butikker.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Nashville. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Alle flysøgninger til Nashville på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Nashville vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Nashville. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.