Find billige flybilletter til Nashville

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Nashville (BNA)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Nashville. De nuværende restriktioner til Nashville er baseret på USA rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nashville

Find de billigste fly til disse Nashville-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Nashville

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nashville

København (CPH) til Nashville (BNA)

Fly til Nashville ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nashville Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.794 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NASHVILLE FRA KØBENHAVNseptember10% billigereAt flyve fra København til Nashville ​​koster i gennemsnit blot 4.304 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NASHVILLE FRA KØBENHAVNjuli33% dyrereDet koster cirka 6.368 kr. at flyve til Nashville ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NASHVILLE FRA KØBENHAVNseptember425% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Nashville fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nashville?

Der er liv i Nashville året rundt. Mange foretrækker dog at rejse med fly til Nashville i perioden fra maj til oktober, hvor vejret er mildt. Der er som regel gode chancer for at finde billige flybilletter til Nashville på alle tider af året. For eksempel tilbyder Norwegian ofte billetter til en pris af ca. 2.600 DKK.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Nashville?

Hvis du ikke kan flyve til Nashville i september, så er oktober den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Nashville i oktober har en gennemsnitlig pris på omkring 4.354 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Nashville?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Nashville på, er omkring 24 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 4.794 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Nashville fra Danmark helt ned til 4.575 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Nashville på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Nashville er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Nashville på en torsdag kan finde billetter helt ned til 3.962 kr.. Fly fra Danmark til Nashville på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 4.928 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Nashville?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Nashville på er om morgenen. Fly fra Danmark til Nashville på dette tidspunkt kan findes helt ned til 4.609 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 6.137 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Nashville?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Nashville. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Nashville nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Nashville Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Nashville Intl fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
13. aug.
CPH11:55København Kastrup
11t. 59min.
1 stop
BNA23:54Nashville Intl
20. aug.
BNA13:07Nashville Intl
13t. 08min.
1 stop
CPH02:15København Kastrup
8.419 kr.
Find lignende
SAS
10. aug.
CPH08:35København Kastrup
16t. 18min.
1 stop
BNA00:53Nashville Intl
11. aug.
BNA13:07Nashville Intl
13t. 08min.
1 stop
CPH02:15København Kastrup
18.663 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. aug.
CPH08:35København Kastrup
16t. 07min.
1 stop
BNA00:42Nashville Intl
11. aug.
BNA12:14Nashville Intl
17t. 36min.
2 stop
CPH05:50København Kastrup
8.363 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. aug.
CPH07:10København Kastrup
17t. 32min.
2 stop
BNA00:42Nashville Intl
11. aug.
BNA12:14Nashville Intl
17t. 36min.
2 stop
CPH05:50København Kastrup
5.883 kr.
Find lignende
American Airlines
13. aug.
CPH03:20København Kastrup
18t. 02min.
3 stop
BNA21:22Nashville Intl
20. aug.
BNA08:45Nashville Intl
17t. 10min.
3 stop
CPH01:55København Kastrup
10.055 kr.
Find lignende
KLM
13. aug.
CPH02:00København Kastrup
23t. 57min.
2 stop
BNA01:57Nashville Intl
20. aug.
BNA09:28Nashville Intl
17t. 32min.
2 stop
CPH03:00København Kastrup
4.575 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Nashville?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Nashville

Der er flere valgmuligheder, når du søger flybilletter til Nashville. Selskaberne American Airlines, SAS, Norwegian, Air Canada og Sun Country Air tilbyder alle flyafgange fra Københavns Lufthavn.

Hvem flyver direkte til Nashville?

Der afgår ingen direkte fly fra København til Nashville. Som regel foretages der en mellemlanding i eksempelvis Los Angeles, Toronto eller Washington DC.

Hvor lang tid tager det at flyve til Nashville?

Rejsetiden med fly til Nashville fra København er ca. 12 t inklusiv en mellemlanding.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Nashville samt afstand til centrum

Berry Field Nashville er en travl, international lufthavn med ca. 9 mio. rejsende om året. Lufthaven ligger ca. 20 km øst for Nashville. 10 selskaber tilbyder bus eller shuttle mellem lufthavnen og Nashville. WeGo Public Transit er blandt de billigere løsninger. En enkeltbillet koster her ca. 1.7 USD (ca. 12 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Nashville?

Det er nemt at komme rundt med offentlig transport i Nashville. Metro Transit Authority dækker byen med sine farvekodede busser. En enkeltbillet koster ca. 2 USD (ca. 14 DKK), og et heldagspas koster ca. 5.25 USD (ca. 35 DKK). I centrum af byen kører den gratis Music City Circuit. Bymidten er relativt lille og kan udforskes til fods.


Kan man rejse til Nashville uden pas eller visum?

Rejser du på ferie i mindre end 90 dage, er du som dansk statsborger fritaget for at søge om visum til USA. Dog skal du ansøge om ESTA (Electronic System for Travel Authorization), inden du rejser med fly til Nashville. Ansøgningen udfyldes online. Prisen er ca. 14 USD (ca. 95 DKK).


Tips og gode råd til Nashville

Hvad skal man se i Nashville?

Nashville, også kendt som Music City, byder på musik hele døgnet. For eksempel kan du besøge Wildhorse Saloon eller Tootsies Orchid Lounge, hvis du er på udkig efter en autentisk musikoplevelse. Du kan også nyde de mange seværdigheder i Nashville såsom Johnny Cash Museum, den berømte Music Square eller Music Row med de betydningsfulde RCA Studios. Snup desuden en sejltur med dampskibet General Jackson Showboat på Cumberland River, der markerer grænsen mellem Tennessee og Kentucky.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Nashville har et hav af oplevelser for rejsende med børn. Oplev Country Music Hall of Fame, der har et enormt udvalg af musikhistoriske artefakter og tilbyder familieaktiviteter i weekenden. Tag på en guidet aftentur i midtbyen, hvor fokus er på byens spøgelseshistorier, eller få gratis lektioner i foxtrot for børn i Centennial Park.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er ikke dækket af dit blå sygesikringskort, når du rejser i USA. Derfor anbefales det, at du tegner en rejseforsikring, der dækker ved sygdom såvel som ulykke og tyveri.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Nashville.

Giver man drikkepenge i Nashville?

På restauranter i Nashville er der tradition for at give ca. 15 % i drikkepenge. Ved betjening ud over det sædvanlige gives ca. 20 %. Hotelpersonale får ca. 5 %.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er masser af steder at handle i Nashville. Hos berømte Two Old Hippies finder du alt, hvad hjertet begærer inden for musik – lige fra eksklusive instrumenter og vintage LP’er til souvenirs og smykker fremstillet af guitarstrenge. Gå også på opdagelse i 12 South-kvarterets mange spændende butikker. (Priser checket: 17/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class