Find billige flybilletter til Memphis

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 24.5
tir. 31.5

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Memphis

Find de billigste fly til disse Memphis-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Memphis

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Memphis

København (CPH) til Memphis (MEM)

Fly til Memphis ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Memphis Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.310 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MEMPHIS FRA KØBENHAVNjanuar27% billigereAt flyve fra København til Memphis ​​koster i gennemsnit blot 3.866 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MEMPHIS FRA KØBENHAVNjuli54% dyrereDet koster cirka 8.171 kr. at flyve til Memphis ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MEMPHIS FRA KØBENHAVNoktober250% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Memphis fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Memphis?

Fly til Memphis er populære i sommermånederne fra juni til august samt i december. Omvendt er det muligt at finde billige flybilletter til Memphis, hvis du rejser i eksempelvis februar eller oktober. Som regel kan du finde flybilletter til Memphis til en pris af ca. 3.500-8.500 DKK.

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Memphis fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.866 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Memphis i januar, så er det også billigt at flyve i maj. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 4.064 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Memphis 38 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Memphis for 5.310 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Memphis er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.999 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 7.380 kr..

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Memphis, hvor du kan finde priser helt ned til 5.106 kr.. Hvis du flyver fra Memphis om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 8.967 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Memphis. Hvis du har planer om at flyve til Memphis, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Olive Branch Arpt (30 km fra Memphis centrum), Lufthavn: Jonesboro (93 km fra Memphis centrum), Lufthavn: Jackson Mckellar Field (114 km fra Memphis centrum) eller Lufthavn: Tupelo Lemons Municipal (153 km fra Memphis centrum).Gode tilbud på fly til Memphis

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Memphis fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
32t. 40min.
MEMMemphis Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Memphis

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Memphis, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
32t. 40min.
MEMMemphis Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Memphis?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Memphis

Hvilke flyselskaber flyver til Memphis?

KLM er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Memphis. Lufthansa, British Airways og Scandinavian Airlines er også populære valg på flyrejser til Memphis fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Memphis, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

KLM-fly til Memphis

KLM flyver omkring 27 fly til Memphis om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Atlanta Hartsfield Jackson, hvor det bedste tilbud på en returrejse med KLM var på 4.551 kr. (Aalborg til Memphis). Brugerne har bedømt KLM med 7,8/10 i over 121 anmeldelser på momondo.

American Airlines-fly til Memphis

American Airlines-fly til Memphis kan fås fra helt ned til 5.171 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 39 fly, som American Airlines flyver til Memphis på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med American Airlines til Memphis er fra Dallas/Fort Worth. American Airlines er blevet bedømt med 7,4/10 af momondo-brugere i 470 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Memphis

Neden for finder du alle lufthavne i Memphis samt deres afstand til centrum

Ved Terminal C i Memphis International Airport finder du de offentlige busser. Disse kører mod centrum af Memphis. Bus nummer 64 kører hver dag i dagtimerne fra lufthavnen til centrum.


Populære fly til Memphis

Find dine flybilletter til Memphis blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Memphis
Hurtigste flyvetid32t. 40min.
Laveste pris12.271 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Memphis

De grønne MATA-busser har tre primære ruter i centrum af Memphis, hvor mange af byens seværdigheder ligger. En enkeltbillet til busserne koster ca. 1 USD (ca. 6.5 DKK) og ca. 3.5 USD (ca. 23.5 DKK) for en dagsbillet. Det er muligt at opleve flere områder i byen til fods, specielt området omkring Beale Street og Main Street samt mod nord til The Pyramid.


Visumkrav for Memphis

I USA er der visumfri indrejse i op til 90 dage, men du skal søge ESTA. Det kan du gøre online 72 timer før afrejse. Dit pas skal være gældende under hele din rejse til Memphis. Forlængede og provisoriske pas anerkendes ikke i USA.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Memphis


De bedste oplevelser og seværdigheder i Memphis

Memphis er især kendt som stedet, hvor den legendariske Elvis Presley startede sin musikalske karriere i starten af 1950’erne. “Kongen af Rock” startede ud i det lille studie Sun Studio i det nordlige Memphis. I dag kan du besøge studiet og lære om Memphis’ musikhistorie. Du kan endda få lov til at stå foran den mikrofon, Elvis Presley indspillede sine plader i. Du kan også besøge Elvis Presleys kendte hjem Graceland. Her kan du lære alt om artistens opvækst og se det famøse “Jungle Room”. Elvis Presley er begravet i parken nær Graceland. På stedet, hvor Martin Luther King blev dræbt i 1968, finder du i dag National Civil Rights Museum. Her får du indblik i kampene for civile rettigheder i 1960’erne og frem til i dag. På Shelby Farms Park kan du nyde en dejlig solskinsdag. Parken er blandt de største i landet og har masser af muligheder for aktiviteter. Blandt andet kan du ro i kano, kajak eller prøve et paddleboard. Rejser du på ferie med børn, er der mulighed for en ridetur eller et par sjove timer på en af de mange legepladser. Memphis Zoo er blandt de eneste zoologiske haver i USA, der har kæmpepandaer. Herudover kan du opleve isbjørne, løver, pingviner og reptiler i den store zoologiske have.

Det er altid en god idé at have en privat rejseforsikring, så du er sikret, hvis du bliver syg eller kommer til skade under dit ophold i Memphis.

I USA er det ikke et problem at drikke vand fra hanen.

Normalt gives der 15 % i drikkepenge på hoteller, restauranter og i taxier. På nogle restauranter tilføjes regningen et servicegebyr. Her behøver du ikke give drikkepenge, men det er naturligvis velkomment.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Memphis.

Fly til Memphis med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Memphis ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Memphis og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.