Find billige flybilletter til Memphis

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Memphis (MEM)
tir.. 18.5.
tir.. 25.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Memphis. De nuværende restriktioner til Memphis er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Memphis

Find de billigste fly til disse Memphis-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Memphis

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Memphis

København (CPH) til Memphis (MEM)

Fly til Memphis ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Memphis, hvor den gennemsnitlige pris er 4.589 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MEMPHIS FRA KØBENHAVNjanuar27% billigereAt flyve fra København til Memphis ​​koster i gennemsnit blot 3.342 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MEMPHIS FRA KØBENHAVNjuli54% dyrereDet koster cirka 7.063 kr. at flyve til Memphis ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MEMPHIS FRA KØBENHAVNoktober250% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Memphis fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Memphis?

Fly til Memphis er populære i sommermånederne fra juni til august samt i december. Omvendt er det muligt at finde billige flybilletter til Memphis, hvis du rejser i eksempelvis februar eller oktober. Som regel kan du finde flybilletter til Memphis til en pris af ca. 3.500-8.500 DKK.

Hvilket er det absolut billigste fly til Memphis?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Memphis, lå på 1.090 kr./pr. person fra New York, hvilket er 83% billigere end gennemsnitsflyprisen til Memphis. Hvis du vil finde de billigste priser til Memphis fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Memphis?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Memphis fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.342 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Memphis i januar, så er det også billigt at flyve i maj. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 3.513 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Memphis?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Memphis 38 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Memphis for 4.589 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Memphis på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Memphis er på en lørdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.281 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 5.282 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Memphis?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Memphis, hvor du kan finde priser helt ned til 3.620 kr.. Hvis du flyver fra Memphis om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 5.579 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Memphis?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Memphis. Hvis du har planer om at flyve til Memphis, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Olive Branch Arpt (30 km fra Memphis centrum), Lufthavn: Jonesboro (93 km fra Memphis centrum), Lufthavn: Jackson Mckellar Field (114 km fra Memphis centrum) eller Lufthavn: Tupelo Lemons Municipal (153 km fra Memphis centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Memphis på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Memphis Lufthavn: Tupelo Lemons Municipal, hvor gennemsnitsprisen er 6.511 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Memphis?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Memphis. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Memphis nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Memphis

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Memphis fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
15t. 16min.
MEMMemphis
MEMMemphis
CPHKøbenhavn Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Memphis

American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
15t. 16min.
MEMMemphis

Hvilke flyselskaber flyver til Memphis?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Memphis

Skal du med fly til Memphis, kan du finde din flybillet hos traditionelle flyselskaber som United Airlines, SAS eller British Airways.

Hvem flyver direkte til Memphis?

Det er ikke muligt at finde direkte fly til Memphis. I stedet kan du mellemlande i for eksempel Chicago, Newark eller Atlanta.

Hvor lang tid tager det at flyve til Memphis?

Korteste rejsetid til Memphis er ca. 13 t fra København. Vil du spare penge, kan du få en billig flyafgang ved at vælge en afgang med en ekstra mellemlanding i for eksempel London eller Paris, inden du flyver til USA. I så fald vil den totale rejsetid være ca. 15-17 t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Memphis samt afstand til centrum

Ved Terminal C i Memphis International Airport finder du de offentlige busser. Disse kører mod centrum af Memphis. Bus nummer 64 kører hver dag i dagtimerne fra lufthavnen til centrum.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Memphis?

De grønne MATA-busser har tre primære ruter i centrum af Memphis, hvor mange af byens seværdigheder ligger. En enkeltbillet til busserne koster ca. 1 USD (ca. 6.5 DKK) og ca. 3.5 USD (ca. 23.5 DKK) for en dagsbillet. Det er muligt at opleve flere områder i byen til fods, specielt området omkring Beale Street og Main Street samt mod nord til The Pyramid.


Kan man rejse til Memphis uden pas eller visum?

I USA er der visumfri indrejse i op til 90 dage, men du skal søge ESTA. Det kan du gøre online 72 timer før afrejse. Dit pas skal være gældende under hele din rejse til Memphis. Forlængede og provisoriske pas anerkendes ikke i USA.


Tips og gode råd til Memphis

Hvad skal man se i Memphis?

Memphis er især kendt som stedet, hvor den legendariske Elvis Presley startede sin musikalske karriere i starten af 1950’erne. “Kongen af Rock” startede ud i det lille studie Sun Studio i det nordlige Memphis. I dag kan du besøge studiet og lære om Memphis’ musikhistorie. Du kan endda få lov til at stå foran den mikrofon, Elvis Presley indspillede sine plader i. Du kan også besøge Elvis Presleys kendte hjem Graceland. Her kan du lære alt om artistens opvækst og se det famøse “Jungle Room”. Elvis Presley er begravet i parken nær Graceland. På stedet, hvor Martin Luther King blev dræbt i 1968, finder du i dag National Civil Rights Museum. Her får du indblik i kampene for civile rettigheder i 1960’erne og frem til i dag. På Shelby Farms Park kan du nyde en dejlig solskinsdag. Parken er blandt de største i landet og har masser af muligheder for aktiviteter. Blandt andet kan du ro i kano, kajak eller prøve et paddleboard. Rejser du på ferie med børn, er der mulighed for en ridetur eller et par sjove timer på en af de mange legepladser. Memphis Zoo er blandt de eneste zoologiske haver i USA, der har kæmpepandaer. Herudover kan du opleve isbjørne, løver, pingviner og reptiler i den store zoologiske have.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at have en privat rejseforsikring, så du er sikret, hvis du bliver syg eller kommer til skade under dit ophold i Memphis.

Kan man drikke vand fra hanen?

I USA er det ikke et problem at drikke vand fra hanen.

Giver man drikkepenge i Memphis?

Normalt gives der 15 % i drikkepenge på hoteller, restauranter og i taxier. På nogle restauranter tilføjes regningen et servicegebyr. Her behøver du ikke give drikkepenge, men det er naturligvis velkomment. (Priser checket: 01/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class