Find billige flybilletter til Memphis

Returrejse
Economy
Orlando (ORL)
Memphis (MEM)
fre.. 15.1.
fre.. 22.1.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Memphis

Find de billigste fly til disse Memphis-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Memphis?

Fly til Memphis er populære i sommermånederne fra juni til august samt i december. Omvendt er det muligt at finde billige flybilletter til Memphis, hvis du rejser i eksempelvis februar eller oktober. Som regel kan du finde flybilletter til Memphis til en pris af ca. 3.500-8.500 DKK.

Hvilket er det absolut billigste fly til Memphis?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Memphis, lå på 1.088 kr./pr. person fra New York, hvilket er 83% billigere end gennemsnitsflyprisen til Memphis. Hvis du vil finde de billigste priser til Memphis fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Memphis?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Memphis fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.334 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du bestille flyrejser til Memphis fra Danmark i maj i stedet. Fly til Memphis i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.505 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Memphis?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Memphis fra Danmark er 38 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 4.578 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 4.274 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Memphis på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Memphis er på en lørdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.178 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 5.269 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Memphis?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Memphis, hvor du kan finde priser helt ned til 4.291 kr.. Hvis du flyver fra Memphis om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Memphis, så priserne er ofte dyrere på omkring 5.565 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Memphis?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Memphis. Hvis du har planer om at flyve til Memphis, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Olive Branch Arpt (30 km fra Memphis centrum), Lufthavn: Jonesboro (93 km fra Memphis centrum), Lufthavn: Jackson Mckellar Field (114 km fra Memphis centrum) eller Lufthavn: Tupelo Lemons Municipal (153 km fra Memphis centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Memphis på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Memphis Lufthavn: Tupelo Lemons Municipal, hvor gennemsnitsprisen er 6.495 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Memphis

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Memphis fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Delta
21. maj
CPH
København Kastrup
16t. 40min.
2 stop
MEM
Memphis
25. maj
MEM
Memphis
16t. 00min.
2 stop
CPH
København Kastrup
4.274 kr.
Find lignende
SAS
21. maj
CPH
København Kastrup
16t. 30min.
1 stop
MEM
Memphis
25. maj
MEM
Memphis
12t. 01min.
1 stop
CPH
København Kastrup
6.570 kr.
Find lignende
Delta
21. maj
CPH
København Kastrup
16t. 40min.
2 stop
MEM
Memphis
25. maj
MEM
Memphis
16t. 00min.
2 stop
CPH
København Kastrup
4.298 kr.
Find lignende
SAS
21. maj
CPH
København Kastrup
16t. 30min.
1 stop
MEM
Memphis
25. maj
MEM
Memphis
12t. 01min.
1 stop
CPH
København Kastrup
6.606 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Memphis?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Memphis

Skal du med fly til Memphis, kan du finde din flybillet hos traditionelle flyselskaber som United Airlines, SAS eller British Airways.

Hvem flyver direkte til Memphis?

Det er ikke muligt at finde direkte fly til Memphis. I stedet kan du mellemlande i for eksempel Chicago, Newark eller Atlanta.

Hvor lang tid tager det at flyve til Memphis?

Korteste rejsetid til Memphis er ca. 13 t fra København. Vil du spare penge, kan du få en billig flyafgang ved at vælge en afgang med en ekstra mellemlanding i for eksempel London eller Paris, inden du flyver til USA. I så fald vil den totale rejsetid være ca. 15-17 t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Memphis samt afstand til centrum

Ved Terminal C i Memphis International Airport finder du de offentlige busser. Disse kører mod centrum af Memphis. Bus nummer 64 kører hver dag i dagtimerne fra lufthavnen til centrum.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Memphis?

De grønne MATA-busser har tre primære ruter i centrum af Memphis, hvor mange af byens seværdigheder ligger. En enkeltbillet til busserne koster ca. 1 USD (ca. 6.5 DKK) og ca. 3.5 USD (ca. 23.5 DKK) for en dagsbillet. Det er muligt at opleve flere områder i byen til fods, specielt området omkring Beale Street og Main Street samt mod nord til The Pyramid.


Kan man rejse til Memphis uden pas eller visum?

I USA er der visumfri indrejse i op til 90 dage, men du skal søge ESTA. Det kan du gøre online 72 timer før afrejse. Dit pas skal være gældende under hele din rejse til Memphis. Forlængede og provisoriske pas anerkendes ikke i USA.


Tips og gode råd til Memphis

Hvad skal man se i Memphis?

Memphis er især kendt som stedet, hvor den legendariske Elvis Presley startede sin musikalske karriere i starten af 1950’erne. “Kongen af Rock” startede ud i det lille studie Sun Studio i det nordlige Memphis. I dag kan du besøge studiet og lære om Memphis’ musikhistorie. Du kan endda få lov til at stå foran den mikrofon, Elvis Presley indspillede sine plader i. Du kan også besøge Elvis Presleys kendte hjem Graceland. Her kan du lære alt om artistens opvækst og se det famøse “Jungle Room”. Elvis Presley er begravet i parken nær Graceland. På stedet, hvor Martin Luther King blev dræbt i 1968, finder du i dag National Civil Rights Museum. Her får du indblik i kampene for civile rettigheder i 1960’erne og frem til i dag. På Shelby Farms Park kan du nyde en dejlig solskinsdag. Parken er blandt de største i landet og har masser af muligheder for aktiviteter. Blandt andet kan du ro i kano, kajak eller prøve et paddleboard. Rejser du på ferie med børn, er der mulighed for en ridetur eller et par sjove timer på en af de mange legepladser. Memphis Zoo er blandt de eneste zoologiske haver i USA, der har kæmpepandaer. Herudover kan du opleve isbjørne, løver, pingviner og reptiler i den store zoologiske have.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at have en privat rejseforsikring, så du er sikret, hvis du bliver syg eller kommer til skade under dit ophold i Memphis.

Kan man drikke vand fra hanen?

I USA er det ikke et problem at drikke vand fra hanen.

Giver man drikkepenge i Memphis?

Normalt gives der 15 % i drikkepenge på hoteller, restauranter og i taxier. På nogle restauranter tilføjes regningen et servicegebyr. Her behøver du ikke give drikkepenge, men det er naturligvis velkomment. (Priser checket: 01/05/2019).

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class