Find billige fly til Memphis

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 8.12
fre. 15.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Memphis

Få indsigter om din flyrejse til Memphis, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Memphis?

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Memphis fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.725 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Memphis i september, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.807 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Memphis på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Memphis er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 3.300 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er onsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.718 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Memphis?

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Memphis, hvor du kan finde priser helt ned til 3.075 kr.. Hvis du flyver fra Memphis om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 3.966 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Memphis?

Det tager i gennemsnit 31t. 57min. at flyve fra Danmark til Memphis, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Memphis Intl (den mest populære lufthavn i Memphis). Hvis du flyver fra Billund til Memphis Intl, tager det omkring .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Memphis?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Memphis 16 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Memphis for 3.414 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Memphis

Find de billigste fly til disse Memphis-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Memphis

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Memphis

København (CPH) til Memphis (MEM)

Fly til Memphis ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Memphis Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.414 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MEMPHIS FRA KØBENHAVNseptember21% billigereAt flyve fra København til Memphis ​​koster i gennemsnit blot 2.725 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MEMPHIS FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 4.758 kr. at flyve til Memphis ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MEMPHIS FRA KØBENHAVNjuli627% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Memphis fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Memphis

Fly til Memphis er populære i sommermånederne fra juni til august samt i december. Omvendt er det muligt at finde billige flybilletter til Memphis, hvis du rejser i eksempelvis februar eller oktober. Som regel kan du finde flybilletter til Memphis til en pris af ca. 3.500-8.500 DKK.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Memphis?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Memphis. Hvis du har planer om at flyve til Memphis, kan du overveje at booke flyrejse til Olive Branch Arpt Lufthavn (30 km fra Memphis centrum), Jonesboro Lufthavn (93 km fra Memphis centrum), Jackson Mckellar Field Lufthavn (114 km fra Memphis centrum), Stuttgart Municipal Lufthavn (152 km fra Memphis centrum) eller Tupelo Lemons Municipal Lufthavn (153 km fra Memphis centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Memphis Intl Lufthavn?

Priser for fly til Memphis Intl Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Memphis Intl Lufthavn?

Fra december 2023 er der 8 udbydere at vælge mellem for fly til Memphis Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Memphis Intl Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Memphis Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Memphis Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Memphis Intl Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Memphis Intl Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Memphis

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Memphis fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
31t. 57min.
MEMMemphis Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Memphis

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Memphis, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
31t. 57min.
MEMMemphis Intl

Hvordan rejser jeg rundt i Memphis

De grønne MATA-busser har tre primære ruter i centrum af Memphis, hvor mange af byens seværdigheder ligger. En enkeltbillet til busserne koster ca. 1 USD (ca. 6.5 DKK) og ca. 3.5 USD (ca. 23.5 DKK) for en dagsbillet. Det er muligt at opleve flere områder i byen til fods, specielt området omkring Beale Street og Main Street samt mod nord til The Pyramid.


Visumkrav for Memphis

I USA er der visumfri indrejse i op til 90 dage, men du skal søge ESTA. Det kan du gøre online 72 timer før afrejse. Dit pas skal være gældende under hele din rejse til Memphis. Forlængede og provisoriske pas anerkendes ikke i USA.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Memphis

Hvad skal man se i Memphis?

Memphis er især kendt som stedet, hvor den legendariske Elvis Presley startede sin musikalske karriere i starten af 1950’erne. “Kongen af Rock” startede ud i det lille studie Sun Studio i det nordlige Memphis. I dag kan du besøge studiet og lære om Memphis’ musikhistorie. Du kan endda få lov til at stå foran den mikrofon, Elvis Presley indspillede sine plader i. Du kan også besøge Elvis Presleys kendte hjem Graceland. Her kan du lære alt om artistens opvækst og se det famøse “Jungle Room”. Elvis Presley er begravet i parken nær Graceland. På stedet, hvor Martin Luther King blev dræbt i 1968, finder du i dag National Civil Rights Museum. Her får du indblik i kampene for civile rettigheder i 1960’erne og frem til i dag. På Shelby Farms Park kan du nyde en dejlig solskinsdag. Parken er blandt de største i landet og har masser af muligheder for aktiviteter. Blandt andet kan du ro i kano, kajak eller prøve et paddleboard. Rejser du på ferie med børn, er der mulighed for en ridetur eller et par sjove timer på en af de mange legepladser. Memphis Zoo er blandt de eneste zoologiske haver i USA, der har kæmpepandaer. Herudover kan du opleve isbjørne, løver, pingviner og reptiler i den store zoologiske have.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at have en privat rejseforsikring, så du er sikret, hvis du bliver syg eller kommer til skade under dit ophold i Memphis.

Kan man drikke vand fra hanen?

I USA er det ikke et problem at drikke vand fra hanen.

Giver man drikkepenge i Memphis?

Normalt gives der 15 % i drikkepenge på hoteller, restauranter og i taxier. På nogle restauranter tilføjes regningen et servicegebyr. Her behøver du ikke give drikkepenge, men det er naturligvis velkomment.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Memphis?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Memphis.

Kan jeg finde fly til Memphis med fleksibel booking på momondo?

Fly til Memphis med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Memphis?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Memphis ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Memphis lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Memphis og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Memphis på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.