Søg og find billige fly til Israel

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Israel

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Israel

Bedste pris på enkeltbillet

279 kr.

Bedste pris på returbillet

680 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 20min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Israel fra Danmark i de seneste 72 timer er 279 kr. (København Kastrup til Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Israel fra Danmark i de seneste 72 timer er 680 kr. (København Kastrup til Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Det hurtigste fly til Israel fra Danmark tager 4t. 20min. (København Kastrup til Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Israel, herunder Pegasus Airlines, Norwegian og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Israel

Få indsigter om din flyrejse til Israel, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Israel?

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 10.547 kr. på et fly til Israel. Vores brugere fandt dog fly til Israel for 622 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 155.386 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Israel, mens alt fra 10.245 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Israel?

For momondo-brugere er Tel Aviv den mest populære by i Israel, som besøges ca. 298% oftere end nogen anden by i Israel. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Eilat og Haifa.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Israel?

Det tager i gennemsnit 4t. 20min. at flyve fra Danmark til Israel, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Tel Aviv Ben Gurion Intl (den mest populære lufthavn i Israel). Hvis du flyver fra Billund til Tel Aviv Ben Gurion Intl, tager det omkring 13t. 50min..

Hvilke flyselskaber flyver til Israel?

Der er i alt 22 flyselskaber, der flyver til Israel, hvor Norwegian er den mest populære mulighed. Omkring 24% af dem, der flyver til Israel, vælger at flyve med Norwegian. Hvis du ikke kan finde billetter med Norwegian, er Lufthansa og Pegasus Airlines også populære flyselskaber at flyve med.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Israel? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Israel

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Israel fra Danmark
Tel Aviv
Tel Aviv

Brugbar information om dit fly til Israel

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Israel

Den lufthavn nærmest Frishman Beach er Lufthavn: Tel Aviv, som ligger i Tel Aviv. Hvis du planlægger at besøge eller bo i området er din bedste mulighed at flyve til Lufthavn: Tel Aviv.

Hvis du leder efter flybilletter til Israel billigere, så søg efter flyselsskaber som Ryanair, Arkia og Lauda med priser der starter på henholdsvis 208 kr., 210 kr. og 387 kr..

Den bedste dag på ugen at flyve til Israel er onsdag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en tirsdag, da denne dag også har tendens til at være billigere. torsdag er omvendt den dyreste dag at flyve til Israel.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Israel

Find fly til disse populære byer i Israel fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Israel

Se de billigste flyrejser til Israel fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnTel Aviv4t. 20min.680 kr.
BillundTel Aviv13t. 50min.1.016 kr.
AarhusTel Aviv15t. 05min.2.720 kr.
AalborgTel Aviv22t. 20min.3.171 kr.
KøbenhavnEilat21t. 10min.3.378 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Israel

Det er muligt at bestille direkte flyrejser til Israel med Norwegian og med afrejse fra Københavns Lufthavn. Ønsker du at rejse fra eksempelvis Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, så tilføjes der en mellemlanding, hvad enten det er i byer som København, Amsterdam, Frankfurt m.fl.

En direkte rejse med fly til Israel fra København er den hurtigste løsning, med en rejsetid på ca. fire timer og 30 minutter. Fra Aalborg eller Billund tager den hurtigste tur omkring syv timer med mellemlanding. Der findes mange flyselskaber, som tilbyder rejser til Israel med en eller flere mellemlandinger – eksempelvis Turkish Airlines, Lufthansa, KLM samt mange flere.

Som dansk statsborger kan du nyde godt af op til 90 dages visumfrit ophold i Israel. Dit pas skal desuden være gyldigt i minimum seks måneder efter hjemrejsetidspunktet. Der skal også forevises en returbillet ved ankomst.


Populære ruter til Israel

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Tel Aviv
Hurtigste flyvetid4t. 20min.
Laveste pris680 kr.
Fly fra Billund til Tel Aviv
Hurtigste flyvetid13t. 50min.
Laveste pris1.016 kr.
Fly fra Aalborg til Tel Aviv
Hurtigste flyvetid22t. 20min.
Laveste pris3.171 kr.
Fly fra Aarhus til Tel Aviv
Hurtigste flyvetid15t. 05min.
Laveste pris2.720 kr.

Find fly til Israel

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Israel


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Israel. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Israel på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Israel.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Israel lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Israel og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.