Find billige fly til Israel fra 577 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Israel

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Israel

Bedste pris på enkeltbillet

577 kr.

Bedste pris på returbillet

900 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 25min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Israel fra Danmark i de seneste 72 timer er 577 kr. (København Kastrup til Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Israel fra Danmark i de seneste 72 timer er 900 kr. (København Kastrup til Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Det hurtigste fly til Israel fra Danmark tager 6t. 25min. (København Kastrup til Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Israel, herunder AnadoluJet, Pegasus Airlines og Wizz Air Malta.

Indsigter og trends for flyrejser til Israel

Få indsigter om din flyrejse til Israel, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Israel?

Hvis du leder efter flybilletter til Israel billigere, så søg efter flyselsskaber som Wizz Air, Ryanair og ISRAIR med priser der starter på henholdsvis 323 kr., 612 kr. og 617 kr..
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Israel?

For momondo-brugere er Tel Aviv den mest populære by i Israel, som besøges ca. 99% oftere end nogen anden by i Israel. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Eilat og Haifa.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Israel?

Det tager i gennemsnit 7t. 10min. at flyve fra Danmark til Israel, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Tel Aviv Ben Gurion Intl (den mest populære lufthavn i Israel). Hvis du flyver fra Billund til Tel Aviv Ben Gurion Intl, tager det omkring 24t. 15min..

Hvilke flyselskaber flyver til Israel?

Der er i alt 17 flyselskaber, der flyver til Israel, hvor Norwegian er den mest populære mulighed. Omkring 43% af dem, der flyver til Israel, vælger at flyve med Norwegian. Hvis du ikke kan finde billetter med Norwegian, er Lufthansa og Austrian Airlines også populære flyselskaber at flyve med.

De billigste fly til byer i Israel

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Israel fra Danmark
Tel Aviv
Tel Aviv

Brugbar information om dit fly til Israel

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Israel

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge Frishman Beach?

Den lufthavn nærmest Frishman Beach er Tel Aviv Lufthavn, som ligger i Tel Aviv. Hvis du planlægger at besøge eller bo i området er din bedste mulighed at flyve til Tel Aviv Lufthavn.

Hvad er den mest populære lufthavn i Israel at flyve til?

Hvor meget koster fly til Israel?

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 1.679 kr. på et fly til Israel. Vores brugere fandt dog fly til Israel for 779 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 7.048 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Israel, mens alt fra 1.398 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Israel?

Den bedste dag på ugen at flyve til Israel er onsdag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en fredag, da denne dag også har tendens til at være billigere. søndag er omvendt den dyreste dag at flyve til Israel.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Israel?

Priser for fly til Israel opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Israel?

Antallet af udbydere for fly til Israel er 20 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Israel?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Israel hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Israel?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Israel rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Israel. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Israel

Find fly til disse populære byer i Israel fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Israel

Se de billigste flyrejser til Israel fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnTel Aviv7t. 10min.694 kr.
KøbenhavnEilat21t. 10min.3.242 kr.
AarhusTel Aviv10t. 25min.3.276 kr.
AalborgTel Aviv15t. 45min.3.888 kr.
BillundTel Aviv24t. 15min.5.042 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Israel

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Israel?

Det er muligt at bestille direkte flyrejser til Israel med Norwegian og med afrejse fra Københavns Lufthavn. Ønsker du at rejse fra eksempelvis Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, så tilføjes der en mellemlanding, hvad enten det er i byer som København, Amsterdam, Frankfurt m.fl.

Hvor lang tid tager det at flyve til Israel?

En direkte rejse med fly til Israel fra København er den hurtigste løsning, med en rejsetid på ca. fire timer og 30 minutter. Fra Aalborg eller Billund tager den hurtigste tur omkring syv timer med mellemlanding. Der findes mange flyselskaber, som tilbyder rejser til Israel med en eller flere mellemlandinger – eksempelvis Turkish Airlines, Lufthansa, KLM samt mange flere.

Kan man rejse til Israel uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du nyde godt af op til 90 dages visumfrit ophold i Israel. Dit pas skal desuden være gyldigt i minimum seks måneder efter hjemrejsetidspunktet. Der skal også forevises en returbillet ved ankomst.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Israel

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Israel?

    Søg tilbud på fly til Israel. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Israel med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Israel?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Israel. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Israel med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Israel på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Israel?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Israel.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Israel lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Israel lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Israel og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Israel på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.