Fly Mellemøsten Israel

Find billige fly til Israel

ons.. 1.4.
ons.. 8.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til byer i Israel

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Israel

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Israel? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Tel Aviv
Karmel Market
Migdal Shalom Tower
Gordon Gallery
Tel Aviv Performing Arts Center
Charles Bronfman Auditorium
Eilat
North Beach
Dolphin Reef
Eilat Museum and Art Gallery
Underwater Observatory Marine Park
Haifa
Railway Museum
Le Destroit
Château Pèlerin
Stella Maris Monastery
Haifa Museum of Art

Billige flybilletter til Israel

Se de billigste flyrejser til Israel fundet af momondos brugere
Afgang Destination Bedste pris
København Tel Aviv 1.060 kr
Billund Tel Aviv 1.310 kr
Aalborg Tel Aviv 1.566 kr
Aarhus Tel Aviv 3.240 kr

Fly til Israel

En tur med fly til Israel sender dig afsted mod en spændende rejse ind i en kulturel og historisk smeltedigel. Størstedelen er jøder, som lever side om side med arabiske kristne og muslimer, samt andre religiøse retninger. Vejrmæssigt er der også noget at komme efter med rejser til Israel, da landet også her er varieret. Langt de fleste lokale bor langs kystsletterne ud til Middelhavet, og det er også dér de fleste danske turister vælger at booke flybilletter til Israel med hotel. Det betyder nemlig kilometervis af lækre sandstrande, som du kan boltre dig på. Kystbyer som Tel Aviv og Haifa er ikke blot oplagte valg om sommeren, men også til højtider som påske og jul, hvor mange mennesker valfarter til byerne, hvilket dog kan få billetpriserne til at stige.Når først du er landet med fly til Israel, så behøver du ikke at bruge hele ferien på ét og samme sted. Det er nemlig muligt at flyve indenrigs mellem byerne. Du skal blot søge og sammenligne de billigste dage i priskalenderen. Israels lange kyst i den østlige ende af Middelhavet er ideel til badeferier. Til denne slags ferie er månederne juni, juli og august de bedste måneder at rejse i, da temperaturerne er høje og himlen skyfri samtidig med, at badevandet er varmt.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Israel?

Det er muligt at bestille direkte flyrejser til Israel med Norwegian og med afrejse fra Københavns Lufthavn. Ønsker du at rejse fra eksempelvis Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, så tilføjes der en mellemlanding, hvad enten det er i byer som København, Amsterdam, Frankfurt m.fl.

Hvor lang tid tager det at flyve til Israel?

En direkte rejse med fly til Israel fra København er den hurtigste løsning, med en rejsetid på ca. fire timer og 30 minutter. Fra Aalborg eller Billund tager den hurtigste tur omkring syv timer med mellemlanding. Der findes mange flyselskaber, som tilbyder rejser til Israel med en eller flere mellemlandinger – eksempelvis Turkish Airlines, Lufthansa, KLM samt mange flere.

Hvilken årstid skal man rejse til Israel

Den mest attraktive årstid er for mange om sommeren fra juni til august. Foråret og efteråret er også populære årstider, da vejret er mildt og ikke for varmt, hvilket er optimalt, hvis du skal ud og se en masse seværdigheder. Priserne kan ofte være billige i disse perioder, inden sommersæsonen sætter ind og strande og hoteller fyldes af turister.

Kan man rejse til Israel uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du nyde godt af op til 90 dages visumfrit ophold i Israel. Dit pas skal desuden være gyldigt i minimum seks måneder efter hjemrejsetidspunktet. Der skal også forevises en returbillet ved ankomst.

Check Udenrigsministeriets rejsevejledning inden afgang

Da der kan være uroligheder i landet, anbefales det, at du holder dig opdateret angående sikkerhed på Udenrigsministeriets hjemmeside, um.dk, inden afrejse.


Populære rejsemål i Israel

Udforsk byer, som momondos brugere elsker, i Israel

Populære ruter til Israel

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra Copenhagen til Tel Aviv
Korteste rejsetid
7t. 25min.
Laveste pris
1.060 kr
Fly fra Billund til Tel Aviv
Korteste rejsetid
9t. 30min.
Laveste pris
1.310 kr
Fly fra Aalborg til Tel Aviv
Korteste rejsetid
7t. 25min.
Laveste pris
1.566 kr
Fly fra Aarhus til Tel Aviv
Korteste rejsetid
10t. 05min.
Laveste pris
3.240 kr
Vis flere
Fly Mellemøsten Israel