Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Abuja

Find billige fly til Abuja

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.3
man. 11.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til Abuja

Få indsigter om din flyrejse til Abuja, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Abuja?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Abuja i maj, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.050 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Abuja på?

Vores data viser at søndag er den billigste dag at flyve til Abuja på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.573 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en torsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 8.199 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Abuja.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Abuja?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Abuja på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Abuja om formiddagen helt ned til 5.250 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 7.710 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Abuja?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Abuja du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 34t. 40min. at flyve fra København Kastrup til Abuja Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Abuja Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Abuja?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Abuja 24 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Abuja for 6.872 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Abuja

Find de billigste fly til disse Abuja-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Abuja

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Abuja

København (CPH) til Abuja (ABV)

Fly til Abuja ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Abuja Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.872 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ABUJA FRA KØBENHAVNmaj23% billigereAt flyve fra København til Abuja ​​koster i gennemsnit blot 5.348 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ABUJA FRA KØBENHAVNjuli65% dyrereDet koster cirka 11.349 kr. at flyve til Abuja ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ABUJA FRA KØBENHAVNdecember647% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Abuja fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Abuja

Hvor lang tid tager det at flyve til Abuja?

Enhver rejse til Abuja Lufthavn (ABV) fra Danmark vil typisk kræve en eller flere mellemlandinger. De hurtigste forbindelser finder du i Kastrup Lufthavn ved København, samt i Billund. Fra disse lufthavne kan du finde ruter til Nigeria, som tager omkring 10 eller 12 timer, og kun har et enkelt stop undervejs. Den samlede rejsetid varierer dog meget, og nogle flyrejser til Abuja kan vare 15, 20 eller helt op til 30 timer. Det er især gældende, hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn, da alle rejser herfra altid vil involvere mindst to mellemlandinger. Det kan derfor anbefales at bestille dine flybilletter i god tid uanset, hvilken dansk lufthavn, du foretrækker at rejse fra. På momondo har vi samlet de forskellige ruter til Abuja Lufthavn, så du kan vælge den bedste for dig.

Hvor kan du flyve direkte til Abuja?

Desværre er der endnu ingen direkte flyvninger imellem danske lufthavne og Abuja Lufthavn i Nigeria. Det er dog alligevel muligt at finde gode ruter dertil fra både lufthavnen i Billund og i Kastrup. Ganske vist er der tale om ruter med en enkel mellemlanding undervejs, men dette stop vil typisk foregå i en stor og international lufthavn. Flyver du fra København, kan du forvente at skulle mellemlande i en by, som for eksempel Istanbul, der byder på en stor og moderne lufthavn. Derimod indebærer de hurtigste ruter fra Billund som regel et stop i Frankfurt Lufthavn, der ligeledes byder på en lang række moderne faciliteter. Der er med andre ord gode muligheder for at få ventetiden til at gå uanset, hvor du mellemlander.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Abuja Intl Lufthavn?

Priser for fly til Abuja Intl Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Abuja Intl Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 7 udbydere at vælge mellem for fly til Abuja Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Abuja Intl Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Abuja Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Abuja Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Abuja Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Abuja Intl Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Abuja

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Abuja fundet af momondos brugere for nylig
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
34t. 40min.
ABVAbuja Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Abuja

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Abuja, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
34t. 40min.
ABVAbuja Intl

Visumkrav for Abuja

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Abuja?

For at rejse til Abuja skal du medbringe dit nationale pas, som altid skal have været gyldigt i minimum seks måneder før ankomst. Der er visumpligt på alle rejser til Nigeria, og derfor skal du som dansk statsborger sørge for at kunne fremvise et godkendt visum, når du lander i Abuja.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Abuja

Hvad kan man se og lave i Abuja?

Abuja er en forholdsvis ny hovedstad, men på trods af byens unge alder, byder den alligevel på en masse spændende oplevelser. Det skyldes i høj grad, at byen er blevet et samlingspunkt for landets mange forskellige kulturer. Et godt sted at starte, er ved at besøge nogle af de travle markeder, der findes overalt i den store by, som for eksempel Utaka marked. Herefter er det oplagt at nyde en stund i en af byens grønne åndehuller, hvoriblandt Millennium parken er en af de mest populære. I den smukke park er der rigeligt med plads til at cykle, lege eller blot nyde solen. Iblandt byens mange attraktioner finder du også en række arkitektoniske perler, som den storslåede Abuja National Mosque. Du kan nyde synet af landets største moske både udefra og indeni, da den er åben for besøgende udenfor bedetid.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Abuja?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Abuja, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Abuja, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Abuja med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Abuja med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Abuja?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Abuja.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Abuja lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Abuja. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Abuja på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Abuja

Populære flyrejser til Abuja
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Abuja
1 voksen
man. 4.3
man. 11.3
Send mig favorittilbud fra momondo