Find billige fly til Abuja

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Abuja

Få indsigter om din flyrejse til Abuja, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Abuja?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Abuja i september, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.171 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Abuja på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Abuja på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.816 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 7.079 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Abuja.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Abuja?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Abuja på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Abuja om morgenen helt ned til 5.934 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 7.700 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Abuja?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Abuja du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 18t. 55min. at flyve fra København Kastrup til Abuja Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Abuja Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Abuja?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Abuja 29 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Abuja for 5.863 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Abuja

Find de billigste fly til disse Abuja-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Abuja

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Abuja

København (CPH) til Abuja (ABV)

Fly til Abuja ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Abuja Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.863 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ABUJA FRA KØBENHAVNseptember12% billigereAt flyve fra København til Abuja ​​koster i gennemsnit blot 5.157 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ABUJA FRA KØBENHAVNjuni26% dyrereDet koster cirka 7.416 kr. at flyve til Abuja ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ABUJA FRA KØBENHAVNdecember743% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Abuja fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Abuja

Enhver rejse til Abuja Lufthavn (ABV) fra Danmark vil typisk kræve en eller flere mellemlandinger. De hurtigste forbindelser finder du i Kastrup Lufthavn ved København, samt i Billund. Fra disse lufthavne kan du finde ruter til Nigeria, som tager omkring 10 eller 12 timer, og kun har et enkelt stop undervejs. Den samlede rejsetid varierer dog meget, og nogle flyrejser til Abuja kan vare 15, 20 eller helt op til 30 timer. Det er især gældende, hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn, da alle rejser herfra altid vil involvere mindst to mellemlandinger. Det kan derfor anbefales at bestille dine flybilletter i god tid uanset, hvilken dansk lufthavn, du foretrækker at rejse fra. På momondo har vi samlet de forskellige ruter til Abuja Lufthavn, så du kan vælge den bedste for dig.

Desværre er der endnu ingen direkte flyvninger imellem danske lufthavne og Abuja Lufthavn i Nigeria. Det er dog alligevel muligt at finde gode ruter dertil fra både lufthavnen i Billund og i Kastrup. Ganske vist er der tale om ruter med en enkel mellemlanding undervejs, men dette stop vil typisk foregå i en stor og international lufthavn. Flyver du fra København, kan du forvente at skulle mellemlande i en by, som for eksempel Istanbul, der byder på en stor og moderne lufthavn. Derimod indebærer de hurtigste ruter fra Billund som regel et stop i Frankfurt Lufthavn, der ligeledes byder på en lang række moderne faciliteter. Der er med andre ord gode muligheder for at få ventetiden til at gå uanset, hvor du mellemlander.


Gode tilbud på fly til Abuja

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Abuja fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Abuja

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Abuja

Hvilke flyselskaber flyver til Abuja?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Abuja

Hvilke flyselskaber flyver til Abuja?

For fly fra Danmark til Abuja, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Turkish Airlines, Lufthansa, British Airways og Egypt Air. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Turkish Airlines-fly til Abuja

Turkish Airlines flyver til Abuja ca. 3 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Turkish Airlines, men der er fundet priser på helt ned til 4.893 kr. fra Aalborg til Abuja. Turkish Airlines er blevet bedømt med 8,0/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Air France-fly til Abuja

Et andet populært valg for fly til Abuja er Air France (7,6/10, 277 anmeldelser). De fleste Air France-fly, der lander i Abuja, kommer fra Paris Charles De Gaulle, men der er 2 Air France-fly til Abuja fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Air France, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 3.749 kr. (København Kastrup til Abuja, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Abuja

Neden for finder du alle lufthavne i Abuja samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Abuja fra lufthavnen?

Når du lander i Abuja Lufthavn har du flere gode transportmuligheder at vælge imellem. Først og fremmest kan du tage metroen, som du finder lidt udenfor lufthavnen. Dens gule linje forbinder lufthavnens metrostation med byens centrale midtpunkt, på en tur, der typisk tager omkring 40 minutter. Det er en dog god idé at tjekke afgangstiderne før du tager afsted, da metroen kun kører nogle gange henover dagen. Inde i selve lufthavnen har du adgang til et godt udvalg af biludlejningsfirmaer. En udlejningsbil er iblandt de bedste valgmuligheder, hvis du foretrækker at køre i bil. Naturligvis er der også flere taxaer at finde i Abuja Lufthavn, men du bør være opmærksom på, at ikke alle tilhører et autoriseret selskab. Derfor kan det anbefales enten at køre selv, eller at arrangere en taxa igennem dit hotel.


Populære fly til Abuja

Find dine flybilletter til Abuja blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Abuja
Hurtigste flyvetid18t. 55min.
Laveste pris7.594 kr.

Visumkrav for Abuja

For at rejse til Abuja skal du medbringe dit nationale pas, som altid skal have været gyldigt i minimum seks måneder før ankomst. Der er visumpligt på alle rejser til Nigeria, og derfor skal du som dansk statsborger sørge for at kunne fremvise et godkendt visum, når du lander i Abuja.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Abuja


De bedste oplevelser og seværdigheder i Abuja

Abuja er en forholdsvis ny hovedstad, men på trods af byens unge alder, byder den alligevel på en masse spændende oplevelser. Det skyldes i høj grad, at byen er blevet et samlingspunkt for landets mange forskellige kulturer. Et godt sted at starte, er ved at besøge nogle af de travle markeder, der findes overalt i den store by, som for eksempel Utaka marked. Herefter er det oplagt at nyde en stund i en af byens grønne åndehuller, hvoriblandt Millennium parken er en af de mest populære. I den smukke park er der rigeligt med plads til at cykle, lege eller blot nyde solen. Iblandt byens mange attraktioner finder du også en række arkitektoniske perler, som den storslåede Abuja National Mosque. Du kan nyde synet af landets største moske både udefra og indeni, da den er åben for besøgende udenfor bedetid.


Find billige flybilletter til andre byer i Nigeria

Nigeria er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Abuja, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Abuja, så du sparer tid og penge.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Abuja med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Abuja.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Abuja. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.