Find billige fly til Calabar

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 12.12
man. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Calabar

Find de billigste fly til disse Calabar-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Port Harcourt

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Calabar

København (CPH) til Port Harcourt (PHC)

Fly til Calabar ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Port Harcourt, hvor den gennemsnitlige pris er 10.061 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Calabar

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Calabar fra Abuja for 843 kr.. Det er 31% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Calabar. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Calabar fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Calabar, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Uyo Akwa Ibom Intl (28 km fra Calabar centrum), Lufthavn: Owerri Sam Mbakwe (135 km fra Calabar centrum) eller Lufthavn: Port Harcourt (152 km fra Calabar centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Owerri Sam Mbakwe har en gennemsnitspris på 1.221 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Calabar. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvilke flyselskaber flyver til Calabar?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Calabar

Hvilke flyselskaber flyver til Calabar?

På rejser til Calabar fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Lufthansa eller Ethiopian Air. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Calabar


Find billige flybilletter til andre byer i Nigeria

Nigeria er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Calabar, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Calabar vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Calabar er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.