Find billige fly til Port Harcourt

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 12.12
man. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Port Harcourt

Få indsigter om din flyrejse til Port Harcourt, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Port Harcourt?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Port Harcourt fra Abuja for 843 kr.. Det er 82% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Port Harcourt. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Port Harcourt fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Port Harcourt

Find de billigste fly til disse Port Harcourt-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Port Harcourt

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Port Harcourt

København (CPH) til Port Harcourt (PHC)

Fly til Port Harcourt ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Port Harcourt, hvor den gennemsnitlige pris er 10.061 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PORT HARCOURT FRA KØBENHAVNjanuar31% billigereAt flyve fra København til Port Harcourt ​​koster i gennemsnit blot 6.400 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PORT HARCOURT FRA KØBENHAVNapril42% dyrereDet koster cirka 13.084 kr. at flyve til Port Harcourt ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PORT HARCOURT FRA KØBENHAVNdecember313% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Port Harcourt fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Port Harcourt

Hvis du ikke vil rejse til Port Harcourt i januar, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 7.719 kr..

Rejsende, som flyver til Port Harcourt, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Owerri Sam Mbakwe (75 km fra Port Harcourt centrum), Lufthavn: Uyo Akwa Ibom Intl (119 km fra Port Harcourt centrum), Lufthavn: Calabar (149 km fra Port Harcourt centrum) eller Lufthavn: Warri (161 km fra fra Port Harcourt centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Owerri Sam Mbakwe for 1.221 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Port Harcourt

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Port Harcourt

Hvilke flyselskaber flyver til Port Harcourt?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Port Harcourt

Hvilke flyselskaber flyver til Port Harcourt?

For fly fra Danmark til Port Harcourt, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Lufthansa og Ethiopian Air. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Lufthansa-fly til Port Harcourt

Lufthansa flyver omkring 5 fly til Port Harcourt om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Abuja Intl, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Lufthansa var på 8.532 kr. (København Kastrup til Port Harcourt). Brugerne har bedømt Lufthansa med 7,1/10 i over 453 anmeldelser på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Port Harcourt


Find billige flybilletter til andre byer i Nigeria

Nigeria er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Port Harcourt.

Fly til Port Harcourt med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Port Harcourt.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Port Harcourt, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Port Harcourt spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.