Find billige flybilletter til Rotterdam

Returrejse
Economy
Austin (AUS)
Rotterdam (RTM)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Rotterdam. De nuværende restriktioner til Rotterdam er baseret på Holland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Holland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rotterdam

Find de billigste fly til disse Rotterdam-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rotterdam

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rotterdam

København (CPH) til Eindhoven (EIN)

Fly til Rotterdam ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Eindhoven, hvor den gennemsnitlige pris er 656 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ROTTERDAM FRA KØBENHAVNmarts31% billigereAt flyve fra København til Rotterdam ​​koster i gennemsnit blot 922 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ROTTERDAM FRA KØBENHAVNseptember45% dyrereDet koster cirka 1.932 kr. at flyve til Rotterdam ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ROTTERDAM FRA KØBENHAVNmarts513% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rotterdam fra København i marts end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rotterdam?

Holland er et forholdsvist lille land, men med mange store byer. Når du rejser med fly til Rotterdam, lander du i landets næststørste by, der er kendt for at være en kulturel smeltedigel med Europas største havn. Vejret minder om det danske, og de fleste turister rejser med fly til Rotterdam om sommeren fra juni til august. Der er vejret bedst, og byen byder på forskellige karnevaler samt hygge ved kanalerne og floden Nieuwe Maas. Foråret og efteråret er også rejsevenlige sæsoner, hvor du blot skal huske varmt tøj til de kølige dage og aftener.

Hvilket er det absolut billigste fly til Rotterdam?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Rotterdam, lå på 290 kr./pr. person fra Krakow, hvilket er 82% billigere end gennemsnitsflyprisen til Rotterdam. Hvis du vil finde de billigste priser til Rotterdam fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rotterdam?

Den billigste måned at flyve til Rotterdam fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 922 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Rotterdam i marts, så er april den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Rotterdam i april har en gennemsnitlig pris på omkring 947 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Rotterdam?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Rotterdam fra Danmark, når du bestiller 45 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Rotterdam for omkring 1.333 kr., når du søger 45 dage forud.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rotterdam på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Rotterdam er på en lørdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.621 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Rotterdam på en søndag på 2.447 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rotterdam?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Rotterdam på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Rotterdam om aftenen helt ned til 1.279 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Rotterdam, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.956 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rotterdam?

Lufthavn: Amsterdam Schiphol, Lufthavn: Eindhoven eller Lufthavn: Maastricht kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Rotterdam.

Findes der en billigere måde at flyve til Rotterdam på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Rotterdam Lufthavn: Eindhoven, hvor gennemsnitsprisen er 1.046 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Rotterdam?

På nuværende tidspunkt inkluderer Holland rejserestriktioner rejser til Rotterdam. Indrejserestriktioner

Holland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer med fly fra lande uden for EU, og som ikke er statsborgere, indehavere af opholdstilladelser eller indehavere af visum til længerevarende ophold i EØS-medlemsstaterne, Schweiz eller deres familier. Der er undtagelser i visse særlige tilfælde, f.eks. rejsende, der deltager i begravelser eller studerer ved en institution i Holland. En fuldstændig liste over undtagelser kan findes her. Fra den 1. januar er britiske statsborgere ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Holland. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Holland. Væsentlige rejser er stadig tilladt. De får lov til at komme ind i landet igen, men har brug for at fremvise opholdstilladelse, et ansøgningscertifikat eller et dokument med deres adresse og kan være genstand for afhøring af de nederlandske grænsemyndigheder, når de ankommer til Holland. EU's ikke-væsentlige rejseforbud er også blevet ophævet for indbyggere i Australien, Japan, Sydkorea, New Zealand, Rwanda, Singapore, Thailand og Uruguay. Den hollandske regering har et farvekodet system med lande og regioner med høj risiko (orange) og lav risiko (gul). Rejsende, der kommer fra højrisikoregioner eller -lande, skal isolere sig i 10 dage ved ankomsten. Turister skal overholde alle de foranstaltninger og regler, der gælder for at bekæmpe spredningen af coronavirus. Turister skal også reservere deres ferieophold, før de rejser til Holland. De seneste oplysninger kan fås på de ofte stillede spørgsmål om ferierejser i Holland: her. Den 16. juli bekendtgjorde den hollandske regering en yderligere undtagelse for udlændinge, der har langdistanceforhold til nederlandske statsborgere/bosiddende. Yderligere oplysninger kan fås på her. Udenlandske statsborgere der ikke bor eller opholder sig fysisk i EU, er stadig underlagt rejserestriktioner og får ikke adgang til Holland.

Indrejsekrav

Fra den 15. december skal rejsende, der ankommer fra et land, der ikke er på listen over EU-sikre oprindelseslande, og som er undtaget fra EU-rejseforbuddet, der gælder for Holland, fremlægge følgende dokumenter: En officiel negativ COVID-19 PCR-test resultat udstedt inden for 72 timer og en hurtigtest ikke mere end 4 timer før ankomst. Børn under 13 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. En udfyldt og underskrevet negativ testerklæring. Ud over de eksisterende krav til rejsende skal rejsende fra Irland, Storbritannien eller Sydafrika også vise et negativt resultat fra en hurtigtest (antigen- eller LAMP-test) eller PCR-test. Testen skal være udført højst 4 timer før ombordstigning på flyvningen. Børn under 13 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Testkravene erstatter ikke kravet om selvisolering i 10 dage efter ankomsten. Rejsende skal være i besiddelse af trykte versioner af både det negative testresultat og erklæringen. Det er ikke acceptabelt at vise en digital version på en telefon eller tablet.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt en 10 dages selvkarantæne. Se liste over undtagelser for yderligere information.

Hvis du planlægger rejser til Rotterdam nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Rotterdam Haag

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rotterdam Haag fundet af momondos brugere for nylig
British Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
15t. 25min.
RTMRotterdam Haag
RTMRotterdam Haag
CPHKøbenhavn Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Rotterdam Haag

British Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
15t. 25min.
RTMRotterdam Haag

Hvilke flyselskaber flyver til Rotterdam?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Rotterdam

Det er især lavprisselskaberne, der tilbyder rejser med fly til Rotterdam. Fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med udbydere som Norwegian, Transavia, Ryanair og easyJet, men også med selskaber som SAS og Austrian Airlines. Lavprisselskaberne tilbyder ofte billige flybilletter til Rotterdam, hvor check-in bagage og frit sædevalg ikke er inkluderet.

Hvem flyver direkte til Rotterdam?

Der er for nuværende ingen flyselskaber, der tilbyder flybilletter til Rotterdam med direkte fly fra danske lufthavne. Til gengæld finder du masser af flyafgange med en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Rotterdam?

Vælger du eksempelvis en flyafgang med et stop undervejs fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn, tager den hurtigste rejse ca. 3 t og 50 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Rotterdam samt afstand til centrum

Du kan tage bus nummer 33, der kører direkte fra Rotterdam Lufthavn til centrum på ca. 25 min. Prisen for en enkeltbillet er ca. 4 EUR (ca. 30 DKK). Du kan også benytte en taxi for ca. 20 EUR (ca. 149 DKK).


Populære fly til Rotterdam

Find dine flybilletter til Rotterdam blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rotterdam
Korteste rejsetid
15t. 25min.
Laveste pris
2.387 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Rotterdam?

Rotterdam er en storby, som du nemmest oplever ved at benytte byens offentlige transportmidler kombineret med ture til fods. Busser, sporvogne samt fem metrolinjer bringer dig rundt i centrum samt i alle afkroge af byen. I juli og august kører der en gammel sporvogn i form af nummer 10, som passerer mange af de store seværdigheder. En dagsbillet til ubegrænset kørsel koster ca. 10 EUR (ca. 75 DKK).


Kan man rejse til Rotterdam uden pas eller visum?

Holland er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Det betyder, at du ikke skal ansøge om visum for at holde ferie i landet, men medbring dit pas, der fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Rotterdam

Hvad skal man se i Rotterdam?

Der er seværdigheder for enhver smag i Rotterdam. Kijk-Kubus er værd at opleve. Det er museumshuse med kuber på toppen inspireret af træer, som giver et helt nyt syn på fremtidens boliger. Den smukke Erasmusbrug, der forbinder den nordlige og sydlige del af byen, er ligeledes en klassiker. Byens Art Deco rådhus fra 1914 bør også være på din liste over seværdigheder.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Observationstårnet Euromast er lige sagen, når du rejser med børn til Rotterdam. På kort tid kan I nå op i 100 m højde og nyde udsigten eller fortsætte til toppen i 185 m højde. Rotterdam Zoo er en af de bedste i Holland og er godt bud på en dagsudflugt for hele familien.

Skal man købe rejseforsikring?

EU-borgere er sygeforsikret på lige fod med de lokale. Det kan i nogle tilfælde betyde delvis egenbetaling, som du kan undgå ved at tegne en fulddækkende rejseforsikring, der desuden kan udvides med tillægsdækninger, som eksempelvis bagage- og tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er drikkeligt i Holland.

Giver man drikkepenge i Rotterdam?

Som regel er der inkluderet et servicetillæg på regningen, men der er intet i vejen for at give ca. 5-10 % i drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Pannenkoekstraat, Lijnbaan og Hoogstraat byder på gode indkøbsmuligheder. Markthal er et oplagt sted at spise takket være de mere end 100 madboder. (Priser checket: 27/04/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Holland

Holland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class