Fly Europa Holland Rotterdam

Find billige flybilletter til Rotterdam

tor.. 21.11.
tor.. 28.11.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rotterdam?

3.593 DKK
2.719 DKK
1.845 DKK
971 DKK
Price
6.548 DKK - 22.684 DKK

Holland er et forholdsvist lille land, men med mange store byer. Når du rejser med fly til Rotterdam, lander du i landets næststørste by, der er kendt for at være en kulturel smeltedigel med Europas største havn. Vejret minder om det danske, og de fleste turister rejser med fly til Rotterdam om sommeren fra juni til august. Der er vejret bedst, og byen byder på forskellige karnevaler samt hygge ved kanalerne og floden Nieuwe Maas. Foråret og efteråret er også rejsevenlige sæsoner, hvor du blot skal huske varmt tøj til de kølige dage og aftener.


Gode tilbud på fly til Rotterdam

De hurtigste ruter og billigste flyrejser til Rotterdam fundet af brugere
Hurtigste
Billigste
British Airways
British Airways
25 nov.
CPH
21:20
Lufthavn: København Kastrup
14t. 00min.
1 stop
11:20
+1
RTM
Lufthavn: Rotterdam Haag
British Airways
01 dec.
RTM
20:00
Lufthavn: Rotterdam Haag
14t. 40min.
1 stop
10:40
+1
CPH
Lufthavn: København Kastrup
4.344 DKK
British Airways
British Airways
25 nov.
CPH
21:20
Lufthavn: København Kastrup
14t. 00min.
1 stop
11:20
+1
RTM
Lufthavn: Rotterdam Haag
British Airways
01 dec.
RTM
20:00
Lufthavn: Rotterdam Haag
14t. 40min.
1 stop
10:40
+1
CPH
Lufthavn: København Kastrup
4.344 DKK

Hvilke flyselskaber flyver til Rotterdam?

Det er især lavprisselskaberne, der tilbyder rejser med fly til Rotterdam. Fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med udbydere som Norwegian, Transavia, Ryanair og easyJet, men også med selskaber som SAS og Austrian Airlines. Lavprisselskaberne tilbyder ofte billige flybilletter til Rotterdam, hvor check-in bagage og frit sædevalg ikke er inkluderet.

Hvem flyver direkte til Rotterdam?

Der er for nuværende ingen flyselskaber, der tilbyder flybilletter til Rotterdam med direkte fly fra danske lufthavne. Til gengæld finder du masser af flyafgange med en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Rotterdam?

Vælger du eksempelvis en flyafgang med et stop undervejs fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn, tager den hurtigste rejse ca. 3 t og 50 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Rotterdam samt afstand til centrum
Rotterdam Haag
3 km fra centrum

Du kan tage bus nummer 33, der kører direkte fra Rotterdam Lufthavn til centrum på ca. 25 min. Prisen for en enkeltbillet er ca. 4 EUR (ca. 30 DKK). Du kan også benytte en taxi for ca. 20 EUR (ca. 149 DKK).


Populære fly til Rotterdam

Find dine flybilletter til Rotterdam blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rotterdam
Korteste rejsetid
7t. 50min.
Laveste pris
2.064 DKK

Hvordan kommer man nemmest rundt i Rotterdam?

Rotterdam er en storby, som du nemmest oplever ved at benytte byens offentlige transportmidler kombineret med ture til fods. Busser, sporvogne samt fem metrolinjer bringer dig rundt i centrum samt i alle afkroge af byen. I juli og august kører der en gammel sporvogn i form af nummer 10, som passerer mange af de store seværdigheder. En dagsbillet til ubegrænset kørsel koster ca. 10 EUR (ca. 75 DKK).


Kan man rejse til Rotterdam uden pas eller visum?

Holland er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Det betyder, at du ikke skal ansøge om visum for at holde ferie i landet, men medbring dit pas, der fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rotterdam


Tips og gode råd til Rotterdam

Hvad skal man se i Rotterdam?

Der er seværdigheder for enhver smag i Rotterdam. Kijk-Kubus er værd at opleve. Det er museumshuse med kuber på toppen inspireret af træer, som giver et helt nyt syn på fremtidens boliger. Den smukke Erasmusbrug, der forbinder den nordlige og sydlige del af byen, er ligeledes en klassiker. Byens Art Deco rådhus fra 1914 bør også være på din liste over seværdigheder.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Observationstårnet Euromast er lige sagen, når du rejser med børn til Rotterdam. På kort tid kan I nå op i 100 m højde og nyde udsigten eller fortsætte til toppen i 185 m højde. Rotterdam Zoo er en af de bedste i Holland og er godt bud på en dagsudflugt for hele familien.

Skal man købe rejseforsikring?

EU-borgere er sygeforsikret på lige fod med de lokale. Det kan i nogle tilfælde betyde delvis egenbetaling, som du kan undgå ved at tegne en fulddækkende rejseforsikring, der desuden kan udvides med tillægsdækninger, som eksempelvis bagage- og tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er drikkeligt i Holland.

Giver man drikkepenge i Rotterdam?

Som regel er der inkluderet et servicetillæg på regningen, men der er intet i vejen for at give ca. 5-10 % i drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Pannenkoekstraat, Lijnbaan og Hoogstraat byder på gode indkøbsmuligheder. Markthal er et oplagt sted at spise takket være de mere end 100 madboder. (Priser checket: 27/04/2019).


Find billige flybilletter til andre byer i Holland

Holland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
*Flypriser til Rotterdam er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.
Fly Europa Holland Rotterdam