Find billige flybilletter til Rotterdam

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Rotterdam (RTM)
ons.. 25.11.
ons.. 2.12.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Rotterdam

Find de billigste fly til disse Rotterdam-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rotterdam?

Holland er et forholdsvist lille land, men med mange store byer. Når du rejser med fly til Rotterdam, lander du i landets næststørste by, der er kendt for at være en kulturel smeltedigel med Europas største havn. Vejret minder om det danske, og de fleste turister rejser med fly til Rotterdam om sommeren fra juni til august. Der er vejret bedst, og byen byder på forskellige karnevaler samt hygge ved kanalerne og floden Nieuwe Maas. Foråret og efteråret er også rejsevenlige sæsoner, hvor du blot skal huske varmt tøj til de kølige dage og aftener.

Hvilket er det absolut billigste fly til Rotterdam?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Rotterdam, lå på 288 kr./pr. person fra Krakow, hvilket er 83% billigere end gennemsnitsflyprisen til Rotterdam. Hvis du vil finde de billigste priser til Rotterdam fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rotterdam?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Rotterdam på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 916 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Rotterdam i marts, så er april den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Rotterdam i april har en gennemsnitlig pris på omkring 941 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Rotterdam?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Rotterdam på, er omkring 45 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.325 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rotterdam på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Rotterdam fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 1.480 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.404 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rotterdam?

Når du flyver til Rotterdam fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.272 kr. for fly med afgang om aftenen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 1.976 kr. i gennemsnit. Fly til Rotterdam fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rotterdam?

Lufthavn: Amsterdam Schiphol, Lufthavn: Eindhoven eller Lufthavn: Maastricht kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Rotterdam.

Findes der en billigere måde at flyve til Rotterdam på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Rotterdam Lufthavn: Eindhoven, hvor gennemsnitsprisen er 945 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Find de billigste enkeltbilletter til Rotterdam Haag

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Rotterdam, så se nogle af vores tilbud herunder.
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
30. dec.
CPH
København Kastrup
47t. 05min.
3 stop
RTM
Rotterdam Haag
2.347 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. dec.
CPH
København Kastrup
45t. 30min.
2 stop
RTM
Rotterdam Haag
2.742 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Rotterdam?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Rotterdam

Det er især lavprisselskaberne, der tilbyder rejser med fly til Rotterdam. Fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med udbydere som Norwegian, Transavia, Ryanair og easyJet, men også med selskaber som SAS og Austrian Airlines. Lavprisselskaberne tilbyder ofte billige flybilletter til Rotterdam, hvor check-in bagage og frit sædevalg ikke er inkluderet.

Hvem flyver direkte til Rotterdam?

Der er for nuværende ingen flyselskaber, der tilbyder flybilletter til Rotterdam med direkte fly fra danske lufthavne. Til gengæld finder du masser af flyafgange med en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Rotterdam?

Vælger du eksempelvis en flyafgang med et stop undervejs fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn, tager den hurtigste rejse ca. 3 t og 50 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Rotterdam samt afstand til centrum

Du kan tage bus nummer 33, der kører direkte fra Rotterdam Lufthavn til centrum på ca. 25 min. Prisen for en enkeltbillet er ca. 4 EUR (ca. 30 DKK). Du kan også benytte en taxi for ca. 20 EUR (ca. 149 DKK).


Populære fly til Rotterdam

Find dine flybilletter til Rotterdam blandt disse populære flyafgange
Fly fra Copenhagen til Rotterdam
Korteste rejsetid
11t. 25min.
Laveste pris
1.720 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Rotterdam?

Rotterdam er en storby, som du nemmest oplever ved at benytte byens offentlige transportmidler kombineret med ture til fods. Busser, sporvogne samt fem metrolinjer bringer dig rundt i centrum samt i alle afkroge af byen. I juli og august kører der en gammel sporvogn i form af nummer 10, som passerer mange af de store seværdigheder. En dagsbillet til ubegrænset kørsel koster ca. 10 EUR (ca. 75 DKK).


Kan man rejse til Rotterdam uden pas eller visum?

Holland er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Det betyder, at du ikke skal ansøge om visum for at holde ferie i landet, men medbring dit pas, der fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rotterdam


Tips og gode råd til Rotterdam

Hvad skal man se i Rotterdam?

Der er seværdigheder for enhver smag i Rotterdam. Kijk-Kubus er værd at opleve. Det er museumshuse med kuber på toppen inspireret af træer, som giver et helt nyt syn på fremtidens boliger. Den smukke Erasmusbrug, der forbinder den nordlige og sydlige del af byen, er ligeledes en klassiker. Byens Art Deco rådhus fra 1914 bør også være på din liste over seværdigheder.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Observationstårnet Euromast er lige sagen, når du rejser med børn til Rotterdam. På kort tid kan I nå op i 100 m højde og nyde udsigten eller fortsætte til toppen i 185 m højde. Rotterdam Zoo er en af de bedste i Holland og er godt bud på en dagsudflugt for hele familien.

Skal man købe rejseforsikring?

EU-borgere er sygeforsikret på lige fod med de lokale. Det kan i nogle tilfælde betyde delvis egenbetaling, som du kan undgå ved at tegne en fulddækkende rejseforsikring, der desuden kan udvides med tillægsdækninger, som eksempelvis bagage- og tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er drikkeligt i Holland.

Giver man drikkepenge i Rotterdam?

Som regel er der inkluderet et servicetillæg på regningen, men der er intet i vejen for at give ca. 5-10 % i drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Pannenkoekstraat, Lijnbaan og Hoogstraat byder på gode indkøbsmuligheder. Markthal er et oplagt sted at spise takket være de mere end 100 madboder. (Priser checket: 27/04/2019).


Find billige flybilletter til andre byer i Holland

Holland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class