Find billige fly til Rotterdam

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Rotterdam

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Rotterdam

Bedste pris på enkeltbillet

1.197 kr.

Bedste pris på returbillet

1.896 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 35min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Rotterdam fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.197 kr. (København Kastrup til Rotterdam Haag).
Den bedste pris på en returbillet til Rotterdam fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.896 kr. (København Kastrup til Rotterdam Haag).
Det hurtigste fly til Rotterdam fra Danmark tager 5t. 35min. (København Kastrup til Rotterdam Haag).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Rotterdam, herunder British Airways og Pegasus Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rotterdam

Find de billigste fly til disse Rotterdam-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rotterdam

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rotterdam

København (CPH) til Eindhoven (EIN)

Fly til Rotterdam ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Eindhoven, hvor den gennemsnitlige pris er 1.039 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ROTTERDAM FRA KØBENHAVNmarts24% billigereAt flyve fra København til Rotterdam ​​koster i gennemsnit blot 1.168 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ROTTERDAM FRA KØBENHAVNaugust54% dyrereDet koster cirka 2.365 kr. at flyve til Rotterdam ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ROTTERDAM FRA KØBENHAVNjuli293% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rotterdam fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rotterdam?

Holland er et forholdsvist lille land, men med mange store byer. Når du rejser med fly til Rotterdam, lander du i landets næststørste by, der er kendt for at være en kulturel smeltedigel med Europas største havn. Vejret minder om det danske, og de fleste turister rejser med fly til Rotterdam om sommeren fra juni til august. Der er vejret bedst, og byen byder på forskellige karnevaler samt hygge ved kanalerne og floden Nieuwe Maas. Foråret og efteråret er også rejsevenlige sæsoner, hvor du blot skal huske varmt tøj til de kølige dage og aftener.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Rotterdam, lå på 145 kr./pr. person fra Amsterdam, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Rotterdam. Hvis du vil finde de billigste priser til Rotterdam fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Rotterdam fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.168 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Rotterdam i marts, så er juni den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Rotterdam i juni har en gennemsnitlig pris på omkring 1.211 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Rotterdam fra Danmark, når du booker 57 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Rotterdam for omkring 1.531 kr., når du søger 57 dage forud.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Rotterdam er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.371 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en tirsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Rotterdam på en tirsdag på 2.012 kr..

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Rotterdam på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Rotterdam om aftenen helt ned til 1.177 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Rotterdam, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.665 kr. pr. billet.

Lufthavn: Amsterdam Schiphol, Lufthavn: Eindhoven eller Lufthavn: Maastricht kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Rotterdam.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Rotterdam Lufthavn: Eindhoven, hvor gennemsnitsprisen er 1.175 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Rotterdam

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rotterdam fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
23. sep.
CPH09:40København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
RTM18:55Rotterdam Haag
26. sep.
RTM09:50Rotterdam Haag
8t. 50min.
1 stop
CPH18:40København Kastrup
1.896 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. okt.
CPH13:20København Kastrup
5t. 35min.
1 stop
RTM18:55Rotterdam Haag
9. okt.
RTM03:40Rotterdam Haag
5t. 10min.
1 stop
CPH08:50København Kastrup
1.903 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. aug.
CPH08:00København Kastrup
5t. 05min.
1 stop
RTM13:05Rotterdam Haag
29. aug.
RTM10:10Rotterdam Haag
8t. 30min.
1 stop
CPH18:40København Kastrup
2.134 kr.
Find lignende
British Airways
28. nov.
CPH15:25København Kastrup
13t. 05min.
1 stop
RTM04:30Rotterdam Haag
15. dec.
RTM02:05Rotterdam Haag
7t. 00min.
1 stop
CPH09:05København Kastrup
2.725 kr.
Find lignende
British Airways
28. nov.
CPH15:25København Kastrup
13t. 05min.
1 stop
RTM04:30Rotterdam Haag
16. dec.
RTM02:05Rotterdam Haag
7t. 10min.
1 stop
CPH09:15København Kastrup
2.999 kr.
Find lignende
British Airways
28. nov.
CPH15:25København Kastrup
13t. 05min.
1 stop
RTM04:30Rotterdam Haag
17. dec.
RTM02:05Rotterdam Haag
12t. 05min.
1 stop
CPH14:10København Kastrup
3.035 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Rotterdam

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Rotterdam, så se nogle af vores tilbud herunder fra British Airways og Pegasus Airlines
Flere flyselskaber
9. sep.
CPH13:20København Kastrup
5t. 35min.
1 stop
RTM18:55Rotterdam Haag
1.197 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. sep.
CPH17:05København Kastrup
14t. 55min.
2 stop
RTM08:00Rotterdam Haag
1.543 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
7. sep.
CPH15:40København Kastrup
19t. 40min.
1 stop
RTM11:20Rotterdam Haag
1.853 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Rotterdam?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Rotterdam

Hvilke flyselskaber flyver til Rotterdam?

På rejser til Rotterdam fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Brussels Airlines, Norwegian, KLM eller Vueling. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

British Airways-fly til Rotterdam

22 British Airways-fly flyver til Rotterdam i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra London City til Rotterdam, der er den mest populære rute, som British Airways har til Rotterdam. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste British Airways-fly til Rotterdam, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 2.652 kr. og afgik fra København Kastrup. British Airways er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 6,3/10 af 600 af vores brugere.


Lufthavne i nærheden af Rotterdam

Neden for finder du alle lufthavne i Rotterdam samt deres afstand til centrum

Du kan tage bus nummer 33, der kører direkte fra Rotterdam Lufthavn til centrum på ca. 25 min. Prisen for en enkeltbillet er ca. 4 EUR (ca. 30 DKK). Du kan også benytte en taxi for ca. 20 EUR (ca. 149 DKK).


Populære fly til Rotterdam

Find dine flybilletter til Rotterdam blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rotterdam
Hurtigste flyvetid5t. 35min.
Laveste pris1.896 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Rotterdam

Rotterdam er en storby, som du nemmest oplever ved at benytte byens offentlige transportmidler kombineret med ture til fods. Busser, sporvogne samt fem metrolinjer bringer dig rundt i centrum samt i alle afkroge af byen. I juli og august kører der en gammel sporvogn i form af nummer 10, som passerer mange af de store seværdigheder. En dagsbillet til ubegrænset kørsel koster ca. 10 EUR (ca. 75 DKK).


Visumkrav for Rotterdam

Holland er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Det betyder, at du ikke skal ansøge om visum for at holde ferie i landet, men medbring dit pas, der fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rotterdam


De bedste oplevelser og seværdigheder i Rotterdam

Der er seværdigheder for enhver smag i Rotterdam. Kijk-Kubus er værd at opleve. Det er museumshuse med kuber på toppen inspireret af træer, som giver et helt nyt syn på fremtidens boliger. Den smukke Erasmusbrug, der forbinder den nordlige og sydlige del af byen, er ligeledes en klassiker. Byens Art Deco rådhus fra 1914 bør også være på din liste over seværdigheder.

EU-borgere er sygeforsikret på lige fod med de lokale. Det kan i nogle tilfælde betyde delvis egenbetaling, som du kan undgå ved at tegne en fulddækkende rejseforsikring, der desuden kan udvides med tillægsdækninger, som eksempelvis bagage- og tyveriforsikring.

Vand fra hanen er drikkeligt i Holland.

Som regel er der inkluderet et servicetillæg på regningen, men der er intet i vejen for at give ca. 5-10 % i drikkepenge for en tilfredsstillende service.

Pannenkoekstraat, Lijnbaan og Hoogstraat byder på gode indkøbsmuligheder. Markthal er et oplagt sted at spise takket være de mere end 100 madboder.


Find billige flybilletter til andre byer i Holland

Holland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Rotterdam. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Rotterdam på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Rotterdam.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Rotterdam lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Rotterdam og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Rotterdam

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Rotterdam

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.