Find billige fly til Kolkata fra 8.564 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 9.12
lør. 16.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Kolkata

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Kolkata

Bedste pris på returbillet

8.564 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 00min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Kolkata fra Danmark i de seneste 72 timer er 8.564 kr. (København Kastrup til Kolkata Netaji Subhas Int).
Det hurtigste fly til Kolkata fra Danmark tager 13t. 00min. (København Kastrup til Kolkata Netaji Subhas Int).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Kolkata, herunder SWISS, Air India og Qatar Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Kolkata

Få indsigter om din flyrejse til Kolkata, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kolkata?

Den billigste måned at flyve til Kolkata fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.504 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Kolkata i september, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Kolkata i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 4.669 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kolkata på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Kolkata fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 4.627 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Kolkata på en lørdag på 6.119 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kolkata?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Kolkata på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Kolkata på dette tidspunkt kan findes helt ned til 4.937 kr.. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 7.014 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kolkata?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Kolkata (Kolkata Netaji Subhas Int), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 32t. 35min. og .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kolkata?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Kolkata fra Danmark er 50 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 5.643 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kolkata

Find de billigste fly til disse Kolkata-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kolkata

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kolkata

København (CPH) til Kolkata (CCU)

Fly til Kolkata ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kolkata Netaji Subhas Int, hvor den gennemsnitlige pris er 5.643 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KOLKATA FRA KØBENHAVNseptember21% billigereAt flyve fra København til Kolkata ​​koster i gennemsnit blot 4.504 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KOLKATA FRA KØBENHAVNjuni36% dyrereDet koster cirka 7.688 kr. at flyve til Kolkata ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KOLKATA FRA KØBENHAVNjanuar1.187% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kolkata fra København i januar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kolkata

Hvor lang tid tager det at rejse til Kolkata i Indien?

Skal du besøge Vestbengalens hovedstad Kolkata, skal du regne med en samlet rejsetid på mellem 13 til 19 timer, hvis din afrejse er fra København. Dette inkluderer en enkelt mellemlanding. Er din flyrejse med afgang fra Billund (BLL) vil flyvningen typisk tage mellem 18 og 22 timer, med to stop undervejs. Rejser du derimod fra Aalborg (AAL) skal du regne med en noget længere rejsetid på mellem 23 og 31 timer og to mellemlandinger undervejs. På momondo kan du finde ud af mere omkring dine muligheder for de bedste flybilletter.

Hvorfra kan du flyve direkte til Kolkata?

Fra Danmark er der desværre ingen direkte flyrejser til Netaji Subhash Chandra Bose Internationale Lufthavn, der er den største lufthavnen i Kolkata. Flyver du fra København kan du nøjes med en enkelt mellemlanding i Dubai (DBX) undervejs. Fra både Billund og Aalborg vil du typisk have to mellemlandinger undervejs, i Amsterdam (AMS) og New Delhi (DEL). Du kan se alle dine muligheder på momondo.

Hvad kan man lave i Kolkata, når det regner?

Hvis du har planer om at flyve til Kolkata og glæder dig til at undgå regnen, bør du undlade at rejse i juni, juli og august måned. I disse måneder falder der normalt 130 mm regn eller mere, så der er sandsynlighed for regn. Hvis det bliver regnvejr, mens du er i Kolkata, er der stadig noget at lave og gode måder at nyde rejsen på. Mange turister får tiden til at gå i shoppingcentre i området, f.eks. New Market, hvis det regner eller stormer.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kolkata Netaji Subhas Int Lufthavn?

Priser for fly til Kolkata Netaji Subhas Int Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Kolkata Netaji Subhas Int Lufthavn?

Fra december 2023 er der 5 udbydere at vælge mellem for fly til Kolkata Netaji Subhas Int Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kolkata Netaji Subhas Int Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kolkata Netaji Subhas Int Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kolkata Netaji Subhas Int Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Kolkata Netaji Subhas Int Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Kolkata

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kolkata fundet af momondos brugere for nylig
Air India
23. dec.
CPH19:50København Kastrup
32t. 35min.
1 stop
CCU08:55Kolkata Netaji Subhas Int
28. dec.
CCU20:00Kolkata Netaji Subhas Int
26t. 20min.
1 stop
CPH17:50København Kastrup
8.564 kr.
Find lignende
Qatar Airways
23. dec.
CPH08:35København Kastrup
13t. 00min.
1 stop
CCU02:05Kolkata Netaji Subhas Int
27. dec.
CCU03:35Kolkata Netaji Subhas Int
14t. 05min.
1 stop
CPH13:10København Kastrup
9.378 kr.
Find lignende
Etihad Airways
23. dec.
CPH06:50København Kastrup
15t. 40min.
2 stop
CCU03:00Kolkata Netaji Subhas Int
27. dec.
CCU03:55Kolkata Netaji Subhas Int
31t. 05min.
1 stop
CPH06:30København Kastrup
11.206 kr.
Find lignende
Etihad Airways
23. dec.
CPH14:25København Kastrup
25t. 05min.
2 stop
CCU20:00Kolkata Netaji Subhas Int
27. dec.
CCU03:55Kolkata Netaji Subhas Int
33t. 40min.
2 stop
CPH09:05København Kastrup
12.678 kr.
Find lignende
SWISS
23. dec.
CPH20:00København Kastrup
32t. 05min.
2 stop
CCU08:35Kolkata Netaji Subhas Int
28. dec.
CCU20:30Kolkata Netaji Subhas Int
30t. 35min.
2 stop
CPH22:35København Kastrup
14.485 kr.
Find lignende
SWISS
23. dec.
CPH09:05København Kastrup
43t. 00min.
3 stop
CCU08:35Kolkata Netaji Subhas Int
28. dec.
CCU20:30Kolkata Netaji Subhas Int
20t. 10min.
2 stop
CPH12:10København Kastrup
15.635 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Kolkata

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Kolkata, så se nogle af vores tilbud herunder fra IndiGo
IndiGo
CPHKøbenhavn Kastrup
32t. 35min.
CCUKolkata Netaji Subhas Int

Visumkrav for Kolkata

Skal du have visum for at rejse til Kolkata i Indien?

Ja, hvis du vil besøge Kolkata eller andre steder i Indien, skal du først søge om et visum. Du skal søge om et turistvisum mindst fire dage før ankomst. Dit visum vil være gyldigt i 30 dage. Dit pas skal have to blanke sider og være gyldigt i seks måneder udover dit ophold. Forlængede og provisoriske pas accepteres til både ind- og udrejse. Det koster omkring 500 kr. at søge om et turistvisum.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kolkata

Hvad skal man se og opleve i Kolkata?

Kolkata er hovedstad i Vestbengalien og var frem til 1911 hovedstad for det britiske styre af Indien. Som tidligere centrum for kultur og politik, er der mange seværdigheder for besøgende til storbyen tæt på Bangladesh. Et af dem, er missionshuset, hvor Mother Teresa levede og senere blev begravet. Hun blev verdensberømt for hendes omsorg over for de fattige i Kolkatas slum, og senere ophøjet til helgen af den Romersk-Katolske kirke. Hvis du er historieinteresseret, bør du ikke snyde dig selv for et besøg hos Victoria Memorial Hall, der blev bygget til ære for Kejserinde Victoria i starten af det 20. århundrede. Bygningen er et arkitektonisk mesterværk, og huser mere end 25 gallerier med et væld af kunstværker fra hele verden. Det berømte Dakshineswar Kali tempel ved Hooghly-flodens bred stod færdigt i år 1855, efter filantropen Rani Rashmoni i en drøm havde set gudinden Kali, der bad ham bygge templet. Mange besøger stedet for at reflektere og meditere. Du kan let nå templet med metro og en kort gåtur.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Kolkata?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Kolkata, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Kolkata, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Kolkata med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Kolkata, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Kolkata?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Kolkata. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Kolkata lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Kolkata. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kolkata på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.