Find billige fly til Vestbengalen

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Vestbengalen

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Vestbengalen

Bedste pris på enkeltbillet

3.144 kr.

Bedste pris på returbillet

5.977 kr.

Hurtigste flyvetid

20t. 20min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Vestbengalen fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.144 kr. (København Kastrup til Kolkata Netaji Subhas Int).
Den bedste pris på en returbillet til Vestbengalen fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.977 kr. (København Kastrup til Kolkata Netaji Subhas Int).
Det hurtigste fly til Vestbengalen fra Danmark tager 20t. 20min. (København Kastrup til Kolkata Netaji Subhas Int).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Vestbengalen, herunder KLM, Qatar Airways og Emirates.

De billigste fly til byer i Vestbengalen

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Vestbengalen fra Danmark
Kolkata
Kolkata

Brugbar information om dit fly til Vestbengalen

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Vestbengalen

Fly til Vestbengalen varierer afhængigt af måned, flyselsskab, hvornår du booker, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo-brugere forvente at bruge omkring 4.796 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Vestbengalen er 447 kr./pr. person.

Temperature i Vestbengalen variere mellem 20 °C og 31 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er januar den koldeste måned i Vestbengalen, og den varmeste måned er april. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Vestbengalen i december, januar og november, hvor nedbør er mindst sandsynlig.

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Vestbengalen du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 18t. 55min. at flyve fra København Kastrup til Kolkata Netaji Subhas Int. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Kolkata Netaji Subhas Int. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

I gennemsnit koster et fly til Vestbengalen 7.908 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Vestbengalen for så lidt som 2.804 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 2.804 kr., men formår at finde en til 7.777 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.

Den bedste dag at flyve til Vestbengalen er onsdag, efterfulgt af tirsdag. onsdag og tirsdag har som regel de laveste flypriser til Vestbengalen. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en fredag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Vestbengalen.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Vestbengalen? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Vestbengalen.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Vestbengalen

Find fly til disse populære byer i Vestbengalen fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Vestbengalen

Se de billigste flyrejser til Vestbengalen fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnKolkata18t. 55min.6.049 kr.

Populære fly til Vestbengalen

Find dine flybilletter til Vestbengalen blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kolkata
Hurtigste flyvetid18t. 55min.
Laveste pris6.049 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Vestbengalen


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Vestbengalen, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Vestbengalen, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Vestbengalen. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Vestbengalen

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Vestbengalen

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.