Find billige fly til Egypten

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør 7.8
lør 14.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Egypten.
Se nuværende rejserestriktioner for Egypten

De billigste fly til byer i Egypten

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Egypten fra Danmark
Kairo
Kairo

Brugbar information om dit fly til Egypten

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Egypten
  • Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Egypten?

    For momondo-brugere er Kairo den mest populære by i Egypten, som besøges ca. 559% oftere end nogen anden by i Egypten. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Hurghada og Sharm El Sheikh.

  • Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge Great Pyramid of Giza?

    At flyve til Lufthavn: Kairo er typisk den bedste måde at besøge Great Pyramid of Giza på, da det er den lufthavn, der ligger tættest på.

  • Hvad er det billigste fly til Egypten?

    De billigste flybilletter til Egypten fundet fornyligt af momondo brugere er 201 kr. med Egypt Air, 485 kr. med Nile Air og 686 kr. med MEA.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Egypten?

Indrejserestriktioner

Egyptens lufthavne er åbne for rejser, også for turisme. Nogle flyselskaber stiller særlige krav, såsom at bære ansigtsmasker.

Indrejsekrav

Alle rejsende (herunder personer med egyptisk statsborgerskab), der ankommer fra udlandet til en hvilken som helst del af Egypten, skal fremvise et negativt PCR-testcertifikat, der er udstedt inden for de foregående 72 timer før afgang til Egypten. Rejsende, der ankommer fra Argentina, Australien, Bolivia, Brasilien, Canada, Chile, Kina, Colombia, Ecuador, Frankrig (kun Paris), Tyskland (kun Frankfurt), Guyana, Italien (kun Rom), Japan, Mexico, New Zealand, Paraguay, Peru, Sydkorea, Suriname, Thailand, USA, Storbritannien (kun London Heathrow), Uruguay eller Venezuela, kan dog inden for 96 timer fremvise et afgangscertifikat for flyvning. Børn under 6 år, uanset nationalitet, er fritaget for at forelægge negative PCR-testcertifikater. Der er ikke blevet bekræftet andre undtagelser. Samtlige rejsende, der ankommer til Egypten, skal have deres temperatur tjekket, udfylde et offentligt sygekort med personlige oplysninger og skal fremvise bekræftelse af gyldig sygeforsikring til lufthavnsmyndighederne. Turister, der flyver direkte ind i lufthavnene i kystområderne i Det Røde Hav (Hurghada og Marsa Allam), det sydlige Sinai (Sharm El-Sheikh) og Marsa Matrouh, som ikke kan fremlægge acceptable beviser for en negativ PCR-test, skal ved ankomsten underkastes en test mod et tillægsgebyr på USD 30 og skal isolere sig på et hotel, mens de afventer testresultatet. Hvis resultatet er positivt, vil rejsende blive holdt i 14 dages karantæne i et separat rum, der er tildelt karantæne på hotellet. Hvis symptomerne vedvarer, vil de blive overført til et offentligt eller privat hospital efter eget valg under tilsyn af Sundhedsministeriet.

Hvis du planlægger rejser til Egypten nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Egypten? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Egypten

Find fly til disse populære byer i Egypten fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Egypten

Se de billigste flyrejser til Egypten fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnHurghada1.435 kr.
BillundSharm El Sheikh1.905 kr.
KøbenhavnSharm El Sheikh2.156 kr.
KøbenhavnKairo2.219 kr.
KøbenhavnAlexandria2.726 kr.
KøbenhavnMarsa Alam2.852 kr.
BillundHurghada2.996 kr.
AalborgSharm El Sheikh3.328 kr.
AarhusHurghada3.359 kr.
AarhusSharm El Sheikh3.804 kr.

Fly til Egypten

Egypten har i årevis været kendt som en af de største turistdestinationer, og derfor er det måske ikke overraskende, at Egypten har intet mindre end syv internationale lufthavne – den største værende Cairo. Egypten mangler intet, når det kommer til hverken kulturelle oplevelser eller smukke strande, og hvis du vil opleve lidt af det hele kan du nemt komme rundt i landet med indenrigsfly – nationale luftselskaber opererer nemlig mellem alle Egyptens store turistdestinationer.

Priserne på internationale og nationale flyvninger kan dog også variere meget efter sæson. Månederne fra marts til maj bringer normalt en tør og varm vind med sig, hvilket også afspejles i priserne, der i denne periode kan erhverves billigere.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Egypten?

Air Cairo er et af de flyselskaber, det betjener den direkte rute fra Danmark til Egypten. Fra Københavns Lufthavn kan man flyve til flere byer såsom Cairo og Hurghada, men er Billund din nærmeste lufthavn må du må se dig nødsaget til at tage et mellemstop, men kan rejse med flyselskaber som Turkish Airlines og Egyptair.

Hvilken årstid skal man rejse til Egypten?

Takket være dine mange fantastiske strande og skønne resorts, er kystbyer som Sharm El Sheikh og Hurghada populære feriedestinationer – og her kan udsigten over det Røde Hav og solskinnet nydes stort set året rundt. Hvis en egyptisk badeferie lyder tiltrængt, så er det ideelt at købe billetter mellem maj og oktober. Dette er nemlig højsæson, og da byerne er forholdsvis små, er de mest gang i dem i løbet af denne periode.

 

Hvis man i stedet booker uden for højsæsonen kan flyrejser til Egypten med hotel dog findes til rigtig gode priser – især hvis man bestiller på nettet i god tid. På momondo kan du tjekke priser på fly til Egypten både i og uden for højsæsonen. Med Egyptens rige historie er der nemlig nok at give sig i kast med væk fra stranden; fra Cairos pulserende byliv til historiske hovedpunkter som Luxor, Alexandria, Nilen, pyramiderne, moskeer, kirker og oldtidens templer.

Hvor lang tid tager det at rejse til Egypten?

En rejsetid på en direkte flyvning til eksempelvis Cairo være omkring 4 timer og 20 minutter. Går turen til Hurghada skal du forvente omkring 5 timer, og rejser til Sharm el-Sheikh vil tage op til 7 timer med stop.

Kan man rejse til Egypten uden pas eller visum?

Selvom der er visumpligt i Egypten kan du roligt og uden bekymring købe flybilletter hertil. Som dansk statsborger kan man nemlig opnå 30-dages turistvisum ved indrejsen i landet. Et godt råd er dog altid at sørge for at tjekke op på reglerne inden afgang.


Populære ruter til Egypten

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Hurghada
Hurtigste flyvetid7t. 50min.
Laveste pris1.435 kr.
Fly fra Billund til Sharm El Sheikh
Hurtigste flyvetid29t. 30min.
Laveste pris1.905 kr.
Fly fra København til Sharm El Sheikh
Hurtigste flyvetid7t. 45min.
Laveste pris2.156 kr.
Fly fra København til Kairo
Hurtigste flyvetid4t. 25min.
Laveste pris2.219 kr.
Fly fra København til Alexandria
Hurtigste flyvetid7t. 25min.
Laveste pris2.726 kr.
Fly fra København til Marsa Alam
Hurtigste flyvetid15t. 15min.
Laveste pris2.852 kr.
Fly fra Billund til Hurghada
Hurtigste flyvetid33t. 05min.
Laveste pris2.996 kr.
Fly fra Aalborg til Sharm El Sheikh
Hurtigste flyvetid18t. 45min.
Laveste pris3.328 kr.
Fly fra Aarhus til Hurghada
Hurtigste flyvetid17t. 40min.
Laveste pris3.359 kr.
Fly fra Aarhus til Sharm El Sheikh
Hurtigste flyvetid22t. 55min.
Laveste pris3.804 kr.
Fly fra Billund til Kairo
Hurtigste flyvetid14t. 50min.
Laveste pris3.986 kr.
Fly fra Aalborg til Hurghada
Hurtigste flyvetid31t. 00min.
Laveste pris4.663 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Egypten