0
Indsigter
FAQ
Flights to Luxor

Find billige fly til Luxor

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 27.2
tir. 5.3
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til Luxor

Få indsigter om din flyrejse til Luxor, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Luxor?

Den billigste måned at flyve til Luxor fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.482 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Luxor i maj, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 3.537 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Luxor på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Luxor fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 3.589 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Luxor på en torsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 4.255 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Luxor?

Når du flyver til Luxor fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 3.622 kr. for fly med afgang om formiddagen. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Luxor, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.993 kr. pr. billet.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Luxor?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Luxor 40 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Luxor for 4.182 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Luxor

Find de billigste fly til disse Luxor-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Luxor

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Luxor

København (CPH) til Luxor (LXR)

Fly til Luxor ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Luxor, hvor den gennemsnitlige pris er 4.182 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LUXOR FRA KØBENHAVNmaj17% billigereAt flyve fra København til Luxor ​​koster i gennemsnit blot 3.482 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LUXOR FRA KØBENHAVNjuli26% dyrereDet koster cirka 5.278 kr. at flyve til Luxor ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LUXOR FRA KØBENHAVNoktober323% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Luxor fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Luxor

Hvor lang tid tager det at flyve til Luxor?

Hvor lang tid, det tager at flyve fra Danmark til Luxor Lufthavn (LXR) i Egypten, afhænger af, hvilken lufthavn du flyver fra. Flyrejser fra Københavns Lufthavn (CPH) tager mindre tid, end hvis du flyver fra en af de jyske lufthavne. Forskellen i rejsetiden er så stor, at det godt kan betale sig at tage turen til København og flyve herfra. Der er også flere flytilbud fra Københavns Lufthavn, hvor der kun er én mellemlanding, hvorimod du skal mellemlande to eller tre gange, hvis du flyver fra fx Billund Lufthavn (BLL). Flybilletter kan med fordel bestilles online, måske samtidig med at du bestiller hotel eller en bil. En flyrejse tager omkring 12 timer fra København med en mellemlanding i Cairo i Egypten.

Fra hvilken lufthavn kan du flyve direkte til Luxor?

Det er ikke muligt at flyve direkte fra en dansk lufthavn til Luxor Lufthavn i Egypten. Flyvningen fra en dansk lufthavn, om det er Københavns Lufthavn eller en af de jyske lufthavne har mindst én mellemlanding. Flyver du fx fra Billund Lufthavn, skal du mellemlande mindst to gange i en af de større internationale lufthavne i Europa. Derudover er der typisk også en mellemlanding i Cairo. En mellemlanding er ikke nødvendigvis negativt. Det kan være rart på lange flyvinger at komme ud og strække benene, og det giver også den mulighed, at man kan vælge at tage en overnatning og dermed kan nå at se lidt af den by, man mellemlander i.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Luxor?

Sohag Intl Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Luxor.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Luxor Lufthavn?

Priser for fly til Luxor Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Luxor Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Luxor Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Luxor Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Luxor Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Luxor Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Luxor Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Luxor Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Andre kabineklasser på fly til Luxor

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Luxor

Visumkrav for Luxor

Hvilke krav er der til pas og visum for at besøge Luxor?

Der er krav om visum, hvis du skal til Egypten. Du kan få et 30 dages visum, når du ankommer til lufthavnen. Det er også muligt at bestille det online. Skal du rejse ind og ud af Egypten, kan du få et indrejsevisum online. Dit pas skal have en gyldighed, der skrækker sig ud over rejsens længde plus seks måneder. Det er muligt at rejse ud af Egypten på et nødpas, der er stemplet af immigrationsmyndighederne.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Luxor

Hvad kan du se og gøre i Luxor?

Der er mange unikke seværdigheder i Luxor. Det er her, der er adgang til pyramiderne i Dødens Dal, hvor de ældgamle faraoer blev balsameret og begravet. Husk, at der er to. En for kongerne og en for dronningerne. Det er muligt at se det berømte gravkammer for kong Tutankhamun eller Ramses III og VI. Der findes desuden flere ældgamle templer i området, som bestemt er et besøg værd. Af disse kan nævnes Hatshepsut at Deir el Bahari-templet. Hvis du er træt af en lang dags sightseeing, kan du tage en solnedgangstur i en af de lokale skibe på Nilen. Holder I af at bade og snorkle, er det muligt at arrangere en dagstur til Det Røde Hav. I den mere luksuriøse ende af se de berømte pyramider er der muligheden for at tage en ballontur. Det åbne museum Karnak er også et besøg værd, hvis man gerne vil lære mere om, hvordan de gamle egyptere levede og boede.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Luxor?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Luxor. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Luxor med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Luxor med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Luxor?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Luxor.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Luxor lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Luxor. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Luxor på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Luxor

Fly med dit yndlingsflyselskab til Luxor
Flyselskaber bliver sorteret og vist efter antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Luxor
1 voksen
tir. 27.2
tir. 5.3
Send mig favorittilbud fra momondo