Find billige fly til Luxor

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Luxor

Få indsigter om din flyrejse til Luxor, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Luxor?

Den billigste måned at flyve til Luxor fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.500 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Luxor i januar, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 3.629 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Luxor?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Luxor for 675 kr./person, hvilket er 59% billigere end gennemsnitsflyprisen til Luxor. Hvis du vil finde den billigste pris til Luxor fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Luxor på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Luxor fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 3.904 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Luxor på en tirsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.349 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Luxor?

Når du flyver til Luxor fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 3.948 kr. for fly med afgang om formiddagen. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Luxor, så priserne er ofte dyrere på omkring 6.311 kr. pr. billet.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Luxor?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Luxor 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Luxor for 4.387 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Luxor

Find de billigste fly til disse Luxor-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Luxor

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Luxor

København (CPH) til Luxor (LXR)

Fly til Luxor ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Luxor, hvor den gennemsnitlige pris er 4.387 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LUXOR FRA KØBENHAVNjanuar20% billigereAt flyve fra København til Luxor ​​koster i gennemsnit blot 3.500 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LUXOR FRA KØBENHAVNjuni32% dyrereDet koster cirka 5.791 kr. at flyve til Luxor ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LUXOR FRA KØBENHAVNseptember358% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Luxor fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Luxor

Hvor lang tid, det tager at flyve fra Danmark til Luxor Lufthavn (LXR) i Egypten, afhænger af, hvilken lufthavn du flyver fra. Flyrejser fra Københavns Lufthavn (CPH) tager mindre tid, end hvis du flyver fra en af de jyske lufthavne. Forskellen i rejsetiden er så stor, at det godt kan betale sig at tage turen til København og flyve herfra. Der er også flere flytilbud fra Københavns Lufthavn, hvor der kun er én mellemlanding, hvorimod du skal mellemlande to eller tre gange, hvis du flyver fra fx Billund Lufthavn (BLL). Flybilletter kan med fordel bestilles online, måske samtidig med at du bestiller hotel eller en bil. En flyrejse tager omkring 12 timer fra København med en mellemlanding i Cairo i Egypten.

Det er ikke muligt at flyve direkte fra en dansk lufthavn til Luxor Lufthavn i Egypten. Flyvningen fra en dansk lufthavn, om det er Københavns Lufthavn eller en af de jyske lufthavne har mindst én mellemlanding. Flyver du fx fra Billund Lufthavn, skal du mellemlande mindst to gange i en af de større internationale lufthavne i Europa. Derudover er der typisk også en mellemlanding i Cairo. En mellemlanding er ikke nødvendigvis negativt. Det kan være rart på lange flyvinger at komme ud og strække benene, og det giver også den mulighed, at man kan vælge at tage en overnatning og dermed kan nå at se lidt af den by, man mellemlander i.

Lufthavn: Sohag Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Luxor.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Sohag Intl for 1.631 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Luxor

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Luxor

Hvilke flyselskaber flyver til Luxor?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Luxor

Hvilke flyselskaber flyver til Luxor?

Egypt Air er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Luxor. Turkish Airlines er også et populært valg på flyrejser til Luxor fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Luxor, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Egypt Air-fly til Luxor

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Luxor på momondo er Egypt Air, som flyver 16 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Kairo Cairo Intl, hvor det bedste tilbud på Egypt Air-fly til Luxor kostede 2.558 kr. (returrejse fra København Kastrup til Luxor fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 43 anmeldelser af Egypt Air giver momondo-brugere bedømmelsen 7,6.


Lufthavne i nærheden af Luxor

Neden for finder du alle lufthavne i Luxor samt deres afstand til centrum

Hvordan kan du komme til og fra centrum fra lufthavnen?

Der er flere måder at komme til og fra Luxor Lufthavn og centrum på. Der er taxaer døgnet rundt uden for ankomsthallen, som du gør klogest i at aftale prisen med på forhånd, inden du sætter dig ind i taxaen, frem for at tro, at de kører på taxameter, og prisen er fast. En anden mulighed er at leje en bil og selv køre. Det kan typisk bedst betale sig at bestille bilen hjemmefra – gerne samtidig med at du bestiller dine flybilletter. Det vil også spare dig for en masse tid i lufthavnen med at bestille bil, da bilen vil stå klar, når du ankommer.


Visumkrav for Luxor

Der er krav om visum, hvis du skal til Egypten. Du kan få et 30 dages visum, når du ankommer til lufthavnen. Det er også muligt at bestille det online. Skal du rejse ind og ud af Egypten, kan du få et indrejsevisum online. Dit pas skal have en gyldighed, der skrækker sig ud over rejsens længde plus seks måneder. Det er muligt at rejse ud af Egypten på et nødpas, der er stemplet af immigrationsmyndighederne.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Luxor


De bedste oplevelser og seværdigheder i Luxor

Der er mange unikke seværdigheder i Luxor. Det er her, der er adgang til pyramiderne i Dødens Dal, hvor de ældgamle faraoer blev balsameret og begravet. Husk, at der er to. En for kongerne og en for dronningerne. Det er muligt at se det berømte gravkammer for kong Tutankhamun eller Ramses III og VI. Der findes desuden flere ældgamle templer i området, som bestemt er et besøg værd. Af disse kan nævnes Hatshepsut at Deir el Bahari-templet. Hvis du er træt af en lang dags sightseeing, kan du tage en solnedgangstur i en af de lokale skibe på Nilen. Holder I af at bade og snorkle, er det muligt at arrangere en dagstur til Det Røde Hav. I den mere luksuriøse ende af se de berømte pyramider er der muligheden for at tage en ballontur. Det åbne museum Karnak er også et besøg værd, hvis man gerne vil lære mere om, hvordan de gamle egyptere levede og boede.


Find billige flybilletter til andre byer i Egypten

Egypten er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Luxor. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Luxor med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Luxor.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Luxor. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.