Find billige fly til Kairo

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 5.10
ons. 12.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Kairo

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Kairo

Bedste pris på enkeltbillet

993 kr.

Bedste pris på returbillet

2.116 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 35min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Kairo fra Danmark i de seneste 72 timer er 993 kr. (København Kastrup til Kairo Cairo Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Kairo fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.116 kr. (København Kastrup til Kairo Cairo Intl).
Det hurtigste fly til Kairo fra Danmark tager 8t. 35min. (København Kastrup til Kairo Cairo Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Kairo, herunder SWISS, Austrian Airlines og Turkish Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Kairo

Få indsigter om din flyrejse til Kairo, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kairo?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Kairo på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.919 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Kairo fra Danmark i november i stedet. Fly til Kairo i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.056 kr..

See prices from:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kairo på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Kairo er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 3.341 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Kairo på en torsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.531 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kairo?

Det billigste tidspunkt at flyve til Kairo på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 3.093 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Kairo på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 3.586 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Kairo?

Rejsetiden fra Danmark til Kairo afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Kairo Cairo Intl tager det i gennemsnit 4t. 20min., imens det i gennemsnit tager 13t. 25min., hvis du flyver fra Billund til Kairo Cairo Intl. Kairo Cairo Intl er den mest populære lufthavn i Kairo.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kairo?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Kairo 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Kairo for 3.419 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kairo

Find de billigste fly til disse Kairo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kairo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kairo

København (CPH) til Kairo (CAI)

Fly til Kairo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kairo Cairo Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.419 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KAIRO FRA KØBENHAVNjanuar15% billigereAt flyve fra København til Kairo ​​koster i gennemsnit blot 2.919 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KAIRO FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 4.745 kr. at flyve til Kairo ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KAIRO FRA KØBENHAVNjuni521% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kairo fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kairo

Hvor lang tid tager det at flyve til Kairo?

Med Egypt Air tilbydes der flyrejser direkte til lufthavnen Cairo International Airport (CAI) i Kairo i Egypten fra Københavns Lufthavn (CPH) i Danmark på cirka fire en halv time. Med Turkish Airlines og andre selskaber skal du regne med, at det tager fra cirka syv timer og op til tretten til fjorten timer at komme frem med en enkelt mellemlanding. Fra Billund (BLL), Aalborg (AAL) og øvrige danske lufthavne er rejsetiden typisk en til to timer længere. Fra Hamburg (HAM) er flyvetiden omkring generelt omkring syv timer med en enkelt mellemlanding. Gode flytilbud kan findes fra alle selskaberne via momondo.

Hvorfra kan du flyve direkte til Kairo?

Egypt Air kan tilbyde den eneste direkte flyforbindelse fra Københavns Lufthavn i Kastrup. Antallet af afgange er lidt begrænset, men du sparer en mellemlanding. Kan du klare en mellemlanding, så bliver Turkish Airlines eller Aegean Airlines nok de muligheder med flest forbindelser fra for eksempel Hamburg eller Billund, hvor du ret enkelt kan komme med Lufthansa hele vejen, men stadig med en enkelt mellemlanding.Gode tilbud på fly til Kairo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kairo fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
23. okt.
CPH04:45København Kastrup
11t. 50min.
1 stop
CAI16:35Kairo Cairo Intl
8. nov.
CAI04:00Kairo Cairo Intl
26t. 05min.
2 stop
CPH06:05København Kastrup
2.116 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. okt.
CPH04:45København Kastrup
11t. 50min.
1 stop
CAI16:35Kairo Cairo Intl
15. nov.
CAI04:00Kairo Cairo Intl
30t. 15min.
2 stop
CPH10:15København Kastrup
2.178 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. nov.
CPH03:10København Kastrup
14t. 20min.
2 stop
CAI17:30Kairo Cairo Intl
8. nov.
CAI04:00Kairo Cairo Intl
26t. 05min.
2 stop
CPH06:05København Kastrup
2.200 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. jan.
CPH15:00København Kastrup
19t. 55min.
1 stop
CAI10:55Kairo Cairo Intl
4. feb.
CAI11:35Kairo Cairo Intl
7t. 05min.
1 stop
CPH18:40København Kastrup
2.254 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. jan.
CPH04:30København Kastrup
6t. 55min.
1 stop
CAI11:25Kairo Cairo Intl
30. jan.
CAI11:35Kairo Cairo Intl
7t. 05min.
1 stop
CPH18:40København Kastrup
2.307 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. nov.
CPH04:50København Kastrup
26t. 10min.
2 stop
CAI07:00Kairo Cairo Intl
15. nov.
CAI07:55Kairo Cairo Intl
26t. 10min.
2 stop
CPH10:05København Kastrup
2.323 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Kairo

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Kairo, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
22. okt.
CPH18:50København Kastrup
21t. 45min.
1 stop
CAI16:35Kairo Cairo Intl
Flere flyselskaber
10. nov.
CPH05:30København Kastrup
15t. 45min.
1 stop
CAI21:15Kairo Cairo Intl
1.039 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. nov.
CPH04:35København Kastrup
16t. 55min.
1 stop
CAI21:30Kairo Cairo Intl
1.054 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Kairo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kairo

Hvilke flyselskaber flyver til Kairo?

Egypt Air er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Kairo. Turkish Airlines, Austrian Airlines og Air Cairo er også populære valg på flyrejser til Kairo fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Kairo, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Aegean Airlines-fly til Kairo

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Kairo på momondo er Aegean Airlines, som flyver 21 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Athen Intle, hvor det bedste tilbud på Aegean Airlines-fly til Kairo kostede 1.540 kr. (returrejse fra København Kastrup til Kairo fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 68 anmeldelser af Aegean Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 8,5.

SWISS-fly til Kairo

SWISS flyver normalt til Kairo 1 gang om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Kairo fra Zürich. SWISS (bedømmelse: 8,4, 140 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Kairo, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en SWISS-billet, der er fundet på momondo til Kairo, var fra København Kastrup (2.401 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Kairo

Neden for finder du alle lufthavne i Kairo samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra lufthavnen i Kairo?

Lufthavnen har flere nationale og internationale biludlejningsfirmaer, så du skulle ikke have problemer med at leje en bil enten inden ankomsten, eller når du er ankommet til lufthavnen. Det er kun en kort køretur til det centrale Kairo, og vejene er af høj kvalitet, der nogenlunde svarer til, hvad vi har herhjemme. Flere hoteller kan også arrangere transport til og fra lufthavnen. Her er det naturligvis en god ide at kontakte dit hotel i god tid i forvejen. Bus 381 mod Bulaq Dakrur kører også gennem Kairo centrum med afgange cirka hvert 20. minut.


Populære fly til Kairo

Find dine flybilletter til Kairo blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kairo
Hurtigste flyvetid4t. 20min.
Laveste pris2.200 kr.
Fly fra Billund til Kairo
Hurtigste flyvetid13t. 25min.
Laveste pris3.178 kr.

Visumkrav for Kairo

Hvilke pas- eller visumkrav er der for at besøge Kairo?

Som dansk statsborger skal du have visum for at rejse ind i Egypten. Du kan dog få et 30 dages turistvisum i lufthavnen i forbindelse med din indrejse. Du kan også ansøge et E-visum online før afrejsen. Sagsbehandlingstiden skulle være syv dage på disse. Dit pas skal i øvrigt være gyldigt i seks måneder ud over opholdets varighed. Udenrigsministeriet anbefaler på det kraftigste, at man registrerer sig på Danskerlisten enten online eller i appen. Det gør det nemmere for ambassaden at komme i kontakt med dig, hvis der opstår en situation eller begivenhed, hvor det bliver nødvendigt. Men tjek gerne med udenrigsministeriet eller den danske ambassade i Kairo for eventuelt aktuelle forhold, som du bør være opmærksom på. Har du et nødpas, bør du også være opmærksom på, at disse kun accepteres for udrejse og ikke til indrejse i Egypten. Et forlænget dansk pas accepteres dog. Husk at have en kopi af dit pas et sikkert sted, for eksempel i hotellets pengeskab eller måske endda i en sko.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kairo


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kairo

Hvad kan du se og gøre i Kairo?

Kairo emmer af liv og historie. Den mest kendte attraktion er utvivlsomt pyramiderne. Menkaure-pyramiden er den mindste af de store pyramider, men også den som nok ligger nærmest centrum. Ellers finder du en stribe af pyramider lige syd for byen, hvor den ene er mere imponerende og overvældende end den anden. Det er også muligt at komme ind i nogle af pyramiderne. Kamelridning ved pyramiderne er også populært, når man besøger byen. Sfinksen er et andet, verdensberømt mål, man ikke må undgå at besøge, når man er i byen. Inde i selve byen er nationalmuseet også et must at besøge. Gennem de senere år er det lykkedes at få flere og flere af landets gamle skatte tilbage, og disse kan opleves her. En sejltur på Nilen er også en særlig oplevelse. Bare tænk på alle de personer, der gennem mange årtusinder har sejlet på denne flod før dig og ikke mindst, hvor vigtig den er for hele området, den passerer igennem.


Find billige flybilletter til andre byer i Egypten

Egypten er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Kairo på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Kairo, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Kairo med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Kairo, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Kairo lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Kairo og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.