Find billige fly til Maribor

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Maribor

Få indsigter om din flyrejse til Maribor, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Maribor?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Maribor, lå på 585 kr./pr. person fra Beograd, hvilket er 75% billigere end gennemsnitsflyprisen til Maribor. Hvis du vil finde de billigste priser til Maribor fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Maribor?

Rejsetiden fra Danmark til Maribor varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Ljubljana Joze Pucnik (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 3t. 55min.. En anden populær rute fra Danmark til Maribor er at flyve fra Billund til Ljubljana Joze Pucnik, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Maribor

Find de billigste fly til disse Maribor-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ljubljana

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Maribor

København (CPH) til Ljubljana (LJU)

Fly til Maribor ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ljubljana Joze Pucnik, hvor den gennemsnitlige pris er 1.917 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Maribor

Lufthavn: Ljubljana Joze Pucnik kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Maribor.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Maribor Lufthavn: Maribor, hvor gennemsnitsprisen er 2.367 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Maribor

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Maribor

Hvilke flyselskaber flyver til Maribor?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Maribor

Hvilke flyselskaber flyver til Maribor?

På rejser til Maribor fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Adria Airways, LOT, Lufthansa eller Brussels Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Maribor


Find billige flybilletter til andre byer i Slovenien

Slovenien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Maribor.

Ja. Alle fly til Maribor på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Maribor vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Maribor. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.