Find billige fly til Luxembourg

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Luxembourg

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Luxembourg

Bedste pris på enkeltbillet

222 kr.

Bedste pris på returbillet

545 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 45min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Luxembourg fra Danmark i de seneste 72 timer er 222 kr. (København Kastrup til Luxembourg).
Den bedste pris på en returbillet til Luxembourg fra Danmark i de seneste 72 timer er 545 kr. (København Kastrup til Luxembourg).
Det hurtigste fly til Luxembourg fra Danmark tager 1t. 45min. (København Kastrup til Luxembourg).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Luxembourg, herunder LOT, Luxair og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Luxembourg

Få indsigter om din flyrejse til Luxembourg, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Luxembourg?

Hvis du ikke vil rejse til Luxembourg i februar, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.428 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Luxembourg på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Luxembourg er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 1.500 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Luxembourg på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.178 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Luxembourg?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Luxembourg, hvor du kan finde priser helt ned til 1.439 kr.. Hvis du flyver fra Luxembourg om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.822 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Luxembourg?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Luxembourg du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 1t. 35min. at flyve fra København Kastrup til Luxembourg. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Luxembourg. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Luxembourg?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Luxembourg fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Luxembourg for omkring 1.699 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Luxembourg

Find de billigste fly til disse Luxembourg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Luxembourg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Luxembourg

København (CPH) til Luxembourg (LUX)

Fly til Luxembourg ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Luxembourg, hvor den gennemsnitlige pris er 1.699 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LUXEMBOURG FRA KØBENHAVNfebruar17% billigereAt flyve fra København til Luxembourg ​​koster i gennemsnit blot 1.407 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LUXEMBOURG FRA KØBENHAVNjuli27% dyrereDet koster cirka 2.160 kr. at flyve til Luxembourg ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LUXEMBOURG FRA KØBENHAVNseptember274% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Luxembourg fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Luxembourg

Det tager ikke mange timer at komme til Luxembourg Lufthavn (LUX), uanset hvilken dansk lufthavn, du ønsker at rejse fra. En flyvetur fra Danmark til den luxembourgske hovedstad vil typisk ikke tage meget mere end fire timer eller kræve mere end en enkel mellemlanding. Det er den gennemsnitlige rejsetid, som du i særdeleshed kan forvente, hvis du rejser fra enten Billund (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL). Derimod kan du jævnligt finde endnu hurtigere ruter fra Københavns Lufthavn (CPH), da det er muligt at flyve direkte herfra til Luxembourg by. På de fleste flyrejser fra København vil der som regel kun gå omkring to timer, fra du stiger ombord på flyet, til du er landet. På momondo kan du let søge efter flybilletter i god tid og dermed finde de bedste og hurtigste ruter til din rejse.

I Københavns Lufthavn kan du jævnligt vælge iblandt ikke kun gode, men også hurtige flytilbud til Luxembourg. Det er nemlig muligt at flyve direkte fra København og hele vejen til Luxembourg by. Det er ikke helt tilfældet, hvis du rejser fra hverken Billund eller Aalborg Lufthavn, da alle ruter fra begge lufthavne vil byde på en enkel mellemlanding. Det er dog typisk kun et kort stop, der er tale om, og det vil altid foregå i passagervenlige og internationale lufthavne, som for eksempel Amsterdam Schiphol eller Frankfurt Lufthavn. Flyrejser fra Danmark til Luxembourg by vil derfor sjældent værre hverken tidskrævende eller besværlige, hvad end du flyver direkte eller skal mellemlande i en større lufthavn undervejs.


Gode tilbud på fly til Luxembourg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Luxembourg fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Luxembourg

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Luxembourg

Hvilke flyselskaber flyver til Luxembourg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Luxembourg

Hvilke flyselskaber flyver til Luxembourg?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Luxembourg fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Luxair, KLM, Lufthansa og Ryanair. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Luxembourg, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

SWISS-fly til Luxembourg

SWISS flyver til Luxembourg ca. 4 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos SWISS, men der er fundet priser på helt ned til 892 kr. fra København Kastrup til Luxembourg. SWISS er blevet bedømt med 8,4/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

KLM-fly til Luxembourg

Et andet populært valg for fly til Luxembourg er KLM (7,5/10, 175 anmeldelser). De fleste KLM-fly, der lander i Luxembourg, kommer fra Amsterdam Schiphol, men der er 5 KLM-fly til Luxembourg fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med KLM, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 932 kr. (Aalborg til Luxembourg, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Luxembourg

Neden for finder du alle lufthavne i Luxembourg samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Luxembourg fra lufthavnen?

I Luxembourg Lufthavn har du adgang til et godt udvalg af forskellige transportmidler. Først og fremmest kan du lige uden for ankomstterminalen finde flere busser, der på omkring 20 minutter forbinder lufthavnen med centrum af byen. Heriblandt er bus 29, som fra tidlig morgen til sen aften kører cirka hvert kvarter i hverdagene og hver halve time i weekenden. Lige ved siden af busstoppestederne finder du utallige taxaer, som holder klar til at køre dig direkte fra lufthavnen til dit hotel. Foretrækker du at køre selv, kan du naturligvis også vælge at leje en bil fra et af de mange biludlejningsfirmaer, som har kontorer inde i selve ankomstterminalen. En køretur i bil eller taxa til centrum af Luxembourg by vil rundt regnet tage et kvarters tid. Det er derfor let at komme fra lufthavnen til centrale steder overalt i byen, uanset hvilket tidspunkt eller hvilken ugedag du ankommer på.


Populære fly til Luxembourg

Find dine flybilletter til Luxembourg blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Luxembourg
Hurtigste flyvetid1t. 35min.
Laveste pris947 kr.

Visumkrav for Luxembourg

Det er ikke nødvendigt for danske statsborgere at søge om visum for at rejse til Luxembourg by i Luxembourg, da det er lovligt at opholde sig visumfrit i landet i op til 90 dage. Det eneste krav til indrejsen gælder dit nationale pas, som skal være gyldigt under hele opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Luxembourg


De bedste oplevelser og seværdigheder i Luxembourg

Luxembourg by er ganske vist hovedstaden i et af de mindste lande i Europa, men det betyder dog ingenting, når det kommer til det væld af spændende oplevelser, som venter dig i byen. Et godt sted at starte er i den centrale og historiske bymidte, der siden 90erne af har været på UNESCOs verdensarvsliste. I de brostensbelagte gader kan nyde synet af de mange gamle bygninger og smukke haver, som gør det berømte kvarter til noget helt særligt. Herefter er det oplagt at se det store palads Groussherzogleche eller måske et af de mange museer, som findes rundt omkring i byen. Heriblandt det nationale historiemuseum eller det moderne kunstmuseum MUDAM. Luxembourg er en ideel destination, hvis du ønsker en storbyferie, der byder på alt lige fra shopping til historisk sightseeing hele året rundt.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Luxembourg, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Luxembourg, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Luxembourg, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Luxembourg, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Luxembourg lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Luxembourg og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.