Find billige fly til Luxembourg fra 524 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Luxembourg

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Luxembourg

Bedste pris på enkeltbillet

524 kr.

Bedste pris på returbillet

790 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 50min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Luxembourg fra Danmark i de seneste 72 timer er 524 kr. (København Kastrup til Luxembourg).
Den bedste pris på en returbillet til Luxembourg fra Danmark i de seneste 72 timer er 790 kr. (København Kastrup til Luxembourg).
Det hurtigste fly til Luxembourg fra Danmark tager 1t. 50min. (København Kastrup til Luxembourg).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Luxembourg, herunder Lufthansa, KLM og Scandinavian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Luxembourg

Få indsigter om din flyrejse til Luxembourg, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Luxembourg?

Hvis du ikke vil rejse til Luxembourg i januar, så bør du vente til oktober til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.287 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Luxembourg?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Luxembourg på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Luxembourg er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.471 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Luxembourg på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.190 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Luxembourg?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Luxembourg, hvor du kan finde priser helt ned til 1.329 kr.. Hvis du flyver fra Luxembourg om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.672 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Luxembourg?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Luxembourg du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 1t. 50min. at flyve fra København Kastrup til Luxembourg. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Luxembourg. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Luxembourg?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Luxembourg fra Danmark, når du booker 44 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Luxembourg for omkring 1.518 kr., når du søger 44 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Luxembourg

Find de billigste fly til disse Luxembourg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Luxembourg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Luxembourg

København (CPH) til Luxembourg (LUX)

Fly til Luxembourg ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Luxembourg, hvor den gennemsnitlige pris er 1.518 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LUXEMBOURG FRA KØBENHAVNjanuar26% billigereAt flyve fra København til Luxembourg ​​koster i gennemsnit blot 1.130 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LUXEMBOURG FRA KØBENHAVNmaj21% dyrereDet koster cirka 1.845 kr. at flyve til Luxembourg ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LUXEMBOURG FRA KØBENHAVNjuli195% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Luxembourg fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Luxembourg

Hvor lang tid tager det at flyve til Luxembourg?

Det tager ikke mange timer at komme til Luxembourg Lufthavn (LUX), uanset hvilken dansk lufthavn, du ønsker at rejse fra. En flyvetur fra Danmark til den luxembourgske hovedstad vil typisk ikke tage meget mere end fire timer eller kræve mere end en enkel mellemlanding. Det er den gennemsnitlige rejsetid, som du i særdeleshed kan forvente, hvis du rejser fra enten Billund (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL). Derimod kan du jævnligt finde endnu hurtigere ruter fra Københavns Lufthavn (CPH), da det er muligt at flyve direkte herfra til Luxembourg by. På de fleste flyrejser fra København vil der som regel kun gå omkring to timer, fra du stiger ombord på flyet, til du er landet. På momondo kan du let søge efter flybilletter i god tid og dermed finde de bedste og hurtigste ruter til din rejse.

Hvorfra kan du flyve direkte til Luxembourg?

I Københavns Lufthavn kan du jævnligt vælge iblandt ikke kun gode, men også hurtige flytilbud til Luxembourg. Det er nemlig muligt at flyve direkte fra København og hele vejen til Luxembourg by. Det er ikke helt tilfældet, hvis du rejser fra hverken Billund eller Aalborg Lufthavn, da alle ruter fra begge lufthavne vil byde på en enkel mellemlanding. Det er dog typisk kun et kort stop, der er tale om, og det vil altid foregå i passagervenlige og internationale lufthavne, som for eksempel Amsterdam Schiphol eller Frankfurt Lufthavn. Flyrejser fra Danmark til Luxembourg by vil derfor sjældent værre hverken tidskrævende eller besværlige, hvad end du flyver direkte eller skal mellemlande i en større lufthavn undervejs.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Luxembourg Lufthavn?

Priser for fly til Luxembourg Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Luxembourg Lufthavn?

Fra november 2023 er der 6 udbydere at vælge mellem for fly til Luxembourg Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Luxembourg Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Luxembourg Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Luxembourg Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Luxembourg Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Luxembourg Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Luxembourg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Luxembourg fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
26. jan.
CPH13:25København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
LUX19:50Luxembourg
29. jan.
LUX17:05Luxembourg
5t. 40min.
1 stop
CPH22:45København Kastrup
Ryanair
22. feb.
CPH10:10København Kastrup
6t. 10min.
1 stop
LUX16:20Luxembourg
23. feb.
LUX16:50Luxembourg
5t. 30min.
1 stop
CPH22:20København Kastrup
SWISS
19. jan.
CPH09:40København Kastrup
4t. 20min.
1 stop
LUX14:00Luxembourg
26. jan.
LUX15:00Luxembourg
7t. 35min.
1 stop
CPH22:35København Kastrup
Flere flyselskaber
26. jan.
CPH13:25København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
LUX19:50Luxembourg
28. jan.
LUX09:45Luxembourg
4t. 15min.
1 stop
CPH14:00København Kastrup
Luxair
26. jan.
CPH13:40København Kastrup
1t. 50min.
LUX15:30Luxembourg
29. jan.
LUX18:00Luxembourg
1t. 50min.
CPH19:50København Kastrup
Luxair
19. jan.
CPH13:40København Kastrup
1t. 50min.
LUX15:30Luxembourg
26. jan.
LUX11:10Luxembourg
1t. 50min.
CPH13:00København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Luxembourg

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Luxembourg, så se nogle af vores tilbud herunder fra Luxair, Ryanair og SWISS
Ryanair
8. dec.
CPH18:15København Kastrup
22t. 25min.
1 stop
LUX16:40Luxembourg
Ryanair
9. dec.
CPH16:30København Kastrup
17t. 10min.
2 stop
LUX09:40Luxembourg
Ryanair
9. dec.
CPH09:35København Kastrup
7t. 05min.
1 stop
LUX16:40Luxembourg

Visumkrav for Luxembourg

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Luxembourg?

Det er ikke nødvendigt for danske statsborgere at søge om visum for at rejse til Luxembourg by i Luxembourg, da det er lovligt at opholde sig visumfrit i landet i op til 90 dage. Det eneste krav til indrejsen gælder dit nationale pas, som skal være gyldigt under hele opholdet.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Luxembourg

Hvad kan man se og lave i Luxembourg?

Luxembourg by er ganske vist hovedstaden i et af de mindste lande i Europa, men det betyder dog ingenting, når det kommer til det væld af spændende oplevelser, som venter dig i byen. Et godt sted at starte er i den centrale og historiske bymidte, der siden 90erne af har været på UNESCOs verdensarvsliste. I de brostensbelagte gader kan nyde synet af de mange gamle bygninger og smukke haver, som gør det berømte kvarter til noget helt særligt. Herefter er det oplagt at se det store palads Groussherzogleche eller måske et af de mange museer, som findes rundt omkring i byen. Heriblandt det nationale historiemuseum eller det moderne kunstmuseum MUDAM. Luxembourg er en ideel destination, hvis du ønsker en storbyferie, der byder på alt lige fra shopping til historisk sightseeing hele året rundt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Luxembourg?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Luxembourg, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Luxembourg, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Luxembourg med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Luxembourg, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Luxembourg?

Når du har udført en søgning efter fly til Luxembourg, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Luxembourg lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Luxembourg lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Luxembourg og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Luxembourg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.