Lej en bil i Luxembourg, Luxembourg

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Luxembourg, Luxembourg

Luxembourg, Luxembourg
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Luxembourg, Luxembourg
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Luxembourg, Luxembourg

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

140 kr. - 397 kr.

Alle biltyper

140 kr. - 901 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Luxembourg, Luxembourg, er 141 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Luxembourg, Luxembourg, er i september. Prisen er 1% lavere end resten af året og ligger på kun 140 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Luxembourg. I Luxembourg kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Luxembourg.


Biludlejningsfirmaer i Luxembourg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Luxembourg, Luxembourg
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

7,3
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,9

Comfort

6,9

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,9
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Luxembourg, Luxembourg til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Luxembourgs biludlejningsdisk

Biludlejning i Luxembourg

993 personer har søgt efter billeje i Luxembourg in oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Luxembourg for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Avis, og Europcar er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Luxembourg som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Luxembourg. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Luxembourg, Luxembourg i november?

Biludlejning i Luxembourg for en weekend i november fås helt ned til 315 kr.. Gennemsnitsprisen er 315 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Luxembourg i november, kan du forvente en pris på cirka 184 kr.. De bedste priser fås fra 137 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Luxembourg har de billigste biludlejningspriser?

INTERRENT har typisk de billigste daglige priser i Luxembourg, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 209 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 192 kr./dag for deres udlejningsbil i Luxembourg.

Er der et afbestillingsgebyr på min Luxembourg, Luxembourg biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Luxembourg biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Luxembourg tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Luxembourg har flest biludlejningssteder?

Avis har 3 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 392 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Luxembourg, Luxembourg?

Luxembourgs hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Luxembourg er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Luxembourg?

Når vores brugere lejer bil in Luxembourg, vælger de fleste en Hyundai i10 til 291 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Hyundai Accent til i gennemsnit 294 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Hyundai i10 in Luxembourg for helt ned til 79 kr./dag og udlejning af Hyundai Accent for helt ned til 72 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volvo XC90 in Luxembourg?

Sixt har en Volvo XC90 (og andre lignende køretøjer i kategorien Luksus) til udlejning in Luxembourg. Dukan forvente at kunne leje en Volvo XC90 in Luxembourg fra Sixt for 655 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Luxembourg, Luxembourg i oktober?

I oktober måned er gennemsnitstemperaturen i Luxembourg 9 °C, og den forventede nedbør er 60 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Luxembourg.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Klimaet i Luxembourg under oktober måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Luxembourg. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Luxembourg plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai i10, Hyundai Accent og Ford Focus.

Minder vejret i Luxembourg om vejret i resten af Luxembourg?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Luxembourg og rundt i Luxembourg eller til de omkringliggende områder i oktober måned, kan forvente temperaturer på omkring 9 °C og ca. 60 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Luxembourg

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Luxembourg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Luxembourg