Billeje i Madrid

Er du på udkig efter gode tilbud på lejebiler i Madrid? Søg og sammenlign priser på biludlejning her!

søn.. 17.2.
12:00
man.. 18.2.
12:00
Sammenlign momondo med |

Tilbud på billeje i Madrid fundet på momondo

Se en række gode tilbud på biludlejning i Madrid fundet for nylig af momondos brugere
Spark
eller lignende Økonomi
2 1 4-5
4 DKK
feb 25 - mar 03
Madrid
Aeropuerto de Barajas Terminal 1
4 DKK
feb 25 - mar 03
Mini car
eller lignende Mini
2 2-3
5 DKK
mar 28 - apr 07
Madrid
Madrid Barajas Airport, T1
5 DKK
mar 28 - apr 07
Spark
eller lignende Lille mellemklasse
4 1 4-5
21 DKK
feb 27 - feb 28
Madrid
Aeropuerto de Barajas Terminal 1
21 DKK
feb 27 - feb 28

De bedste lejebiler i Madrid

De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 24 timer

De bedste udlejningsfirmaer i Madrid

Har du brug for hjælp til at leje en bil? Disse er vores mest populære udbydere
autoeurope
Mest populære
AutoEurope
AutoEurope har høj kundetilfredshed og findes 2 steder i byen
sunnycars
De fleste steder
Sunnycars
Sunnycars tilbyder høj kvalitet og luksuriøse modeller 26 steder i byen

Oversigt over biludlejning i Madrid

De største udlejningsfirmaer i Madrid
$self.agencySymbol
Autoclick Rent A Car
Fremragende - 8,8 (1 anmeldelse)
2 steder
$self.agencySymbol
Alamo
Fremragende - 8,7 (6.476 anmeldelser)
5 steder
$self.agencySymbol
Enterprise
Fremragende - 8,5 (12.842 anmeldelser)
5 steder
$self.agencySymbol
FLIZZR
Fremragende - 8,3 (18 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
National
Fremragende - 8,2 (3.390 anmeldelser)
4 steder
$self.agencySymbol
Europcar
Godt - 7,9 (15 anmeldelser)
8 steder
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Godt - 7,7 (51 anmeldelser)
8 steder
$self.agencySymbol
Avis
Godt - 7,6 (2.249 anmeldelser)
7 steder

Lufthavne med biludlejning i Madrid

Find en udlejningsbil i denne lufthavn
BILER I
Madrid-Barajas Lufthavn
MAD

Billeje i Madrid

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Madrid?

I Spanien kan de selv producere biler, hvilket flere kendte bilmærker er et synligt bevis på. Samtidig er de også flinke til at tilbyde billeje til turister og andre typer af rejsende. Billeje i Madrid er et overflødighedshorn af muligheder. Det er især de internationale kæder, der er populære udlejningsfirmaer i Madrid, og de har alle en eller anden form for aldersbegrænsning flettet ind i deres lejevilkår. Fælles for de fleste af dem er, at aldersspændet er ret bredt. Hos Hertz eksempelvis arbejder de med en minimumsalder på 21, 23, 25 og 28 år, hvor den laveste alder giver adgang til de mindste udlejningsbiler, mens den højeste alder tillader billeje af luksusbiler som Jaguar eller Maserati. Til sammenligning skal du hos Europcar være enten 21, 25 eller 30 år for at leje en bil – også her betyder lav alder lille bil. Begge udlejningsfirmaer, samt mange andre udbydere, opererer med et ung-fører-gebyr for alle chauffører under 25 år, på henholdsvis ca. 27,83 EUR (ca. 209 DKK) hos Hertz og fra ca. 18,08 EUR (ca. 136 DKK) hos Europcar.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

I et land som Spanien, hvor salsa og temperament er en del af kulturen, fristes man til at tro, at de også trykker voldsomt på speederen i trafikken. Reglerne skal dog overholdes, og der er naturligvis fartgrænser i landet. Når du foretager billeje i Madrid, må du maks. køre 50 km/t i byzoner, mens maks. hastigheden på landevej og motorvej er henholdsvis 90 km/t og 120 km/t. Når du begiver dig ud på de spanske motorveje (autopistas), skal du desuden betale en vejafgift, hvilket sker via et betalingsanlæg.

Parkering

Billeje i Madrid betyder også søgen efter parkeringspladser, og du kan med fordel anvende en af de mange parkerings-apps, som hele tiden opdaterer oversigten over ledige pladser. Når du gør brug af biludlejning, skal du holde øje med de blå, stiplede linjer, som markerer, at du skal betale for at holde parkeret på det pågældende sted. Du vil også se parkeringsmuligheder, der er farvet med grønne, stiplede linjer, men disse er forbeholdt folk med en særlig tilladelse. Der findes mange underjordiske p-huse, hvor det eksempelvis koster ca. 32 EUR (ca. 240 DKK) for 24 timers parkering.

Udflugtsmål i og omkring Madrid

Billig billeje giver dig mulighed for at se mere af områderne uden for Madrids centrum, og der er masser at tage fat på. Spanien emmer af historie og smuk arkitektur, som kan opleves på en kort køretur væk fra Madrid og centrum. Smukke og romantiske Toledo betager med sin status som UNESCO-by, og byder på brostensbelagte gader, slotte samt verdenskendt marcipan. Consuegra er også værd at køre efter. Byen er kendt for sine specielle vindmøller samt vinmarker, der danner rammen om smukke feriebilleder.

Hvilke forsikringer skal man have?

I Danmark kender du formodentlig til de klassiske forsikringsregler samtidig med, at du er på hjemmebane i trafikken. I Spanien har de deres eget forsikringssystem, som er anderledes på nogle punkter. Derfor bør du overveje en udvidet dækning, hvor der både er vejhjælp samt dækning på glas, dæk, tag og undervogn. Samtidig er det også en fordel at vælge en forsikring med lav eller ingen selvrisiko på din lejebil. Pengene er givet godt ud i tilfælde af, at der opstår uforudsete hændelser. Ellers vil du ærgre dig over at stå med utilstrækkelig dækning i et fremmed land.

Kan man bruge sit danske kørekort i Madrid, eller skal man have et internationalt?

Du slipper for en tur på Borgerservice efter et internationalt kørekort, for du kan nemlig bruge dit danske kørekort i et EU-land som Spanien.

Hvor i Madrid kan man hente og aflevere sin lejebil?

Madrid Barajas Lufhavn danner rammen om billeje i Madrid. Samtidig er byens hovedbanegård også et oplagt sted at hente og aflevere din udlejningsbil. Der findes yderligere kontorer spredt rundt i og omkring centrum. (Priser tjekket 22/09/2018).


Kom i gang med at planlægge din rejse til Madrid