Lej en bil i Madrid, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Madrid, Spanien

Madrid, Spanien
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Madrid, Spanien
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Madrid, Spanien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

75 kr. - 256 kr.

Alle biltyper

109 kr. - 701 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Madrid, Spanien, er 143 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Madrid, Spanien, er i januar. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 75 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Madrid.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Madrid, Spanien, er 222 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Madrid, Spanien, er i januar. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 91 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Madrid.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Madrid, Spanien, er 401 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Madrid, Spanien, er i september. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 106 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Madrid.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Madrid, Spanien, er 203 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Madrid, Spanien, er i november. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 100 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Madrid.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Madrid, Spanien, er 460 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Madrid, Spanien, er i januar. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 293 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Madrid.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Goldcar Rental SP

165 kr./dag

28 aug – 7 sep
Citroen C2
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Firefly

174 kr./dag

27 aug – 6 sep
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Firefly

175 kr./dag

27 aug – 6 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Madrid

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Madrid, Spanien
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,2

Comfort

8,3

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

7,8
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

9,0
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,9

Comfort

8,2

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

8,1

Valuta for pengerne

7,4
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,1

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

6,7

Valuta for pengerne

7,4
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,9

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

7,3
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

7,6
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,5

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

7,1

Information om din rejse til Madrid

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Madrid?

I Spanien kan de selv producere biler, hvilket flere kendte bilmærker er et synligt bevis på. Samtidig er de også flinke til at tilbyde billeje til turister og andre typer af rejsende. Billeje i Madrid er et overflødighedshorn af muligheder. Det er især de internationale kæder, der er populære udlejningsfirmaer i Madrid, og de har alle en eller anden form for aldersbegrænsning flettet ind i deres lejevilkår. Fælles for de fleste af dem er, at aldersspændet er ret bredt. Hos Hertz eksempelvis arbejder de med en minimumsalder på 21, 23, 25 og 28 år, hvor den laveste alder giver adgang til de mindste udlejningsbiler, mens den højeste alder tillader billeje af luksusbiler som Jaguar eller Maserati. Til sammenligning skal du hos Europcar være enten 21, 25 eller 30 år for at leje en bil – også her betyder lav alder lille bil. Begge udlejningsfirmaer, samt mange andre udbydere, opererer med et ung-fører-gebyr for alle chauffører under 25 år, på henholdsvis ca. 27,83 EUR (ca. 209 DKK) hos Hertz og fra ca. 18,08 EUR (ca. 136 DKK) hos Europcar.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

I et land som Spanien, hvor salsa og temperament er en del af kulturen, fristes man til at tro, at de også trykker voldsomt på speederen i trafikken. Reglerne skal dog overholdes, og der er naturligvis fartgrænser i landet. Når du foretager billeje i Madrid, må du maks. køre 50 km/t i byzoner, mens maks. hastigheden på landevej og motorvej er henholdsvis 90 km/t og 120 km/t. Når du begiver dig ud på de spanske motorveje (autopistas), skal du desuden betale en vejafgift, hvilket sker via et betalingsanlæg.

Parkering

Billeje i Madrid betyder også søgen efter parkeringspladser, og du kan med fordel anvende en af de mange parkerings-apps, som hele tiden opdaterer oversigten over ledige pladser. Når du gør brug af biludlejning, skal du holde øje med de blå, stiplede linjer, som markerer, at du skal betale for at holde parkeret på det pågældende sted. Du vil også se parkeringsmuligheder, der er farvet med grønne, stiplede linjer, men disse er forbeholdt folk med en særlig tilladelse. Der findes mange underjordiske p-huse, hvor det eksempelvis koster ca. 32 EUR (ca. 240 DKK) for 24 timers parkering.

Udflugtsmål i og omkring Madrid

Billig billeje giver dig mulighed for at se mere af områderne uden for Madrids centrum, og der er masser at tage fat på. Spanien emmer af historie og smuk arkitektur, som kan opleves på en kort køretur væk fra Madrid og centrum. Smukke og romantiske Toledo betager med sin status som UNESCO-by, og byder på brostensbelagte gader, slotte samt verdenskendt marcipan. Consuegra er også værd at køre efter. Byen er kendt for sine specielle vindmøller samt vinmarker, der danner rammen om smukke feriebilleder.

Hvilke forsikringer skal man have?

I Danmark kender du formodentlig til de klassiske forsikringsregler samtidig med, at du er på hjemmebane i trafikken. I Spanien har de deres eget forsikringssystem, som er anderledes på nogle punkter. Derfor bør du overveje en udvidet dækning, hvor der både er vejhjælp samt dækning på glas, dæk, tag og undervogn. Samtidig er det også en fordel at vælge en forsikring med lav eller ingen selvrisiko på din lejebil. Pengene er givet godt ud i tilfælde af, at der opstår uforudsete hændelser. Ellers vil du ærgre dig over at stå med utilstrækkelig dækning i et fremmed land.

Kan man bruge sit danske kørekort i Madrid, eller skal man have et internationalt?

Du slipper for en tur på Borgerservice efter et internationalt kørekort, for du kan nemlig bruge dit danske kørekort i et EU-land som Spanien.

Hvor i Madrid kan man hente og aflevere sin lejebil?

Madrid Barajas Lufhavn danner rammen om billeje i Madrid. Samtidig er byens hovedbanegård også et oplagt sted at hente og aflevere din udlejningsbil. Der findes yderligere kontorer spredt rundt i og omkring centrum. (Priser tjekket 22/09/2018).


Afstanden fra Madrid, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Madrid-Barajass biludlejningsdisk

Biludlejning i Madrid

I juli har vi foretaget 456 søgninger på biludlejning i Madrid for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Madrid for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Madrid udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Hertz, Enterprise og Budget. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Madrid, Spanien i august?

Biludlejning i Madrid for en weekend i august fås helt ned til 6 kr.. Gennemsnitsprisen er 52 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Madrid i august, kan du forvente en pris på cirka 95 kr.. De bedste priser fås fra 4 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Madrid, Spanien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Madrid tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, Firefly og Enterprise, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Madrid i august måned?

I august måned i Madrid ligger temperaturerne omkring 20 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 30 mm i gennemsnit i august måned i Madrid gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Madrid koster 674 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Madrid har flest biludlejningssteder?

Europcar har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Madrid, Spanien med 8 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 433 kr./dag, når de lejer en bil fra Europcar i Madrid, Spanien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Madrid, Spanien?

Når du lejer en bil i Madrid, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Madrid er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Madrid.

Hvordan er vejret i Madrid, Spanien i juli?

Normalt er vejret i Madrid i juli måned 25 °C og den forventede nedbør er 10 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Madrid er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Madrid om vejret i resten af Madrid?

Klimaet i Madrid i juli er normalt 25 °C med en forventet nedbør på 10 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Madrid til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Madrid

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Madrid

Kom i gang med at planlægge din rejse til Madrid