Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Madrid

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Madrid

Madrid, Spanien
26. Mar — 2. Apr
Madrid, Spanien
Tue 26.3
Middag
Tue 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Madrid

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Madrid

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Madrid?

De billigste udlejningsbiler i Madrid kan normalt findes gennem Goldcar Rental SP. Når du booker hos Goldcar Rental SP, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 47 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Madrid er 155 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Madrid har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Madrid, med 16 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Madrid?

En Seat Arona er den mest populære bil at leje in Madrid ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Seat Arona på helt ned til 48 kr./dag in Madrid, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 202 kr./dag. En anden populær bil at leje in Madrid er en Seat Ateca, der i gennemsnit koster 398 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 48 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Madrid

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Madrid
Economy85 kr./dag
Lille mellemklasse108 kr./dag
Stor mellemklasse113 kr./dag
Mini79 kr./dag
Kompakt SUV89 kr./dag
Mellemstor SUV96 kr./dag
Kompakt stationcar255 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Madrid

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Madrid?

I Spanien kan de selv producere biler, hvilket flere kendte bilmærker er et synligt bevis på. Samtidig er de også flinke til at tilbyde billeje til turister og andre typer af rejsende. Billeje i Madrid er et overflødighedshorn af muligheder. Det er især de internationale kæder, der er populære udlejningsfirmaer i Madrid, og de har alle en eller anden form for aldersbegrænsning flettet ind i deres lejevilkår. Fælles for de fleste af dem er, at aldersspændet er ret bredt. Hos Hertz eksempelvis arbejder de med en minimumsalder på 21, 23, 25 og 28 år, hvor den laveste alder giver adgang til de mindste udlejningsbiler, mens den højeste alder tillader billeje af luksusbiler som Jaguar eller Maserati. Til sammenligning skal du hos Europcar være enten 21, 25 eller 30 år for at leje en bil – også her betyder lav alder lille bil. Begge udlejningsfirmaer, samt mange andre udbydere, opererer med et ung-fører-gebyr for alle chauffører under 25 år, på henholdsvis ca. 27,83 EUR (ca. 209 DKK) hos Hertz og fra ca. 18,08 EUR (ca. 136 DKK) hos Europcar.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

I et land som Spanien, hvor salsa og temperament er en del af kulturen, fristes man til at tro, at de også trykker voldsomt på speederen i trafikken. Reglerne skal dog overholdes, og der er naturligvis fartgrænser i landet. Når du foretager billeje i Madrid, må du maks. køre 50 km/t i byzoner, mens maks. hastigheden på landevej og motorvej er henholdsvis 90 km/t og 120 km/t. Når du begiver dig ud på de spanske motorveje (autopistas), skal du desuden betale en vejafgift, hvilket sker via et betalingsanlæg.

Parkering

Billeje i Madrid betyder også søgen efter parkeringspladser, og du kan med fordel anvende en af de mange parkerings-apps, som hele tiden opdaterer oversigten over ledige pladser. Når du gør brug af biludlejning, skal du holde øje med de blå, stiplede linjer, som markerer, at du skal betale for at holde parkeret på det pågældende sted. Du vil også se parkeringsmuligheder, der er farvet med grønne, stiplede linjer, men disse er forbeholdt folk med en særlig tilladelse. Der findes mange underjordiske p-huse, hvor det eksempelvis koster ca. 32 EUR (ca. 240 DKK) for 24 timers parkering.

Udflugtsmål i og omkring Madrid

Billig billeje giver dig mulighed for at se mere af områderne uden for Madrids centrum, og der er masser at tage fat på. Spanien emmer af historie og smuk arkitektur, som kan opleves på en kort køretur væk fra Madrid og centrum. Smukke og romantiske Toledo betager med sin status som UNESCO-by, og byder på brostensbelagte gader, slotte samt verdenskendt marcipan. Consuegra er også værd at køre efter. Byen er kendt for sine specielle vindmøller samt vinmarker, der danner rammen om smukke feriebilleder.

Hvilke forsikringer skal man have?

I Danmark kender du formodentlig til de klassiske forsikringsregler samtidig med, at du er på hjemmebane i trafikken. I Spanien har de deres eget forsikringssystem, som er anderledes på nogle punkter. Derfor bør du overveje en udvidet dækning, hvor der både er vejhjælp samt dækning på glas, dæk, tag og undervogn. Samtidig er det også en fordel at vælge en forsikring med lav eller ingen selvrisiko på din lejebil. Pengene er givet godt ud i tilfælde af, at der opstår uforudsete hændelser. Ellers vil du ærgre dig over at stå med utilstrækkelig dækning i et fremmed land.

Kan man bruge sit danske kørekort i Madrid, eller skal man have et internationalt?

Du slipper for en tur på Borgerservice efter et internationalt kørekort, for du kan nemlig bruge dit danske kørekort i et EU-land som Spanien.

Hvor i Madrid kan man hente og aflevere sin lejebil?

Madrid Barajas Lufhavn danner rammen om billeje i Madrid. Samtidig er byens hovedbanegård også et oplagt sted at hente og aflevere din udlejningsbil. Der findes yderligere kontorer spredt rundt i og omkring centrum.


Find billig billeje i Madrid

Find den lejebil i Madrid, der passer til dine behov

Lille biler

113 kr. - 290 kr.

Alle biltyper

149 kr. - 480 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Madrid, Spanien er 196 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Madrid, Spanien er i februar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 113 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Madrid.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Madrid, Spanien er 325 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Madrid, Spanien er i februar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 138 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Madrid.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Madrid, Spanien er 510 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Madrid, Spanien er i januar. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 341 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 43% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Madrid, Spanien er 250 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Madrid, Spanien er i februar. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 90 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Madrid.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Madrid, Spanien er 429 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Madrid, Spanien er i februar. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 339 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Madrid, Spanien er 388 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Madrid, Spanien er i januar. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 365 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Madrid, Spanien er 242 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Madrid, Spanien er i november. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 148 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

85 kr./dag

16 Apr - 22 Apr
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

98 kr./dag

16 Apr - 22 Apr
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Madrid

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Madrid

Enterprise Rent-A-Car

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,5

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,0

Europcar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

8,5

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,5

Value

8,0

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,1

Comfort

8,1

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

8,4

Value

7,4

Budget

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,2

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,8

Value

8,1

Sixt

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,8

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,2

Dollar

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

8,1

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,3

Value

7,2

Thrifty

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,9

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,2

Hertz

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,6

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

6,1

Value

5,8

Hurtige fakta om biludlejning i Madrid

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Madrid

Det mest populære bureau

Record Go

Populære biltyper

Mini, Compact, Economy

Billigste lejebil

88 kr.

Den mest populære model

Seat Arona
Det mest populære biludlejningsbureau i Madrid, der er fundet på momondo i denne måned, er Record Go. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Dickmanns og CLICK RENT
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Madrid i de seneste 72 timer: Mini, Compact, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Madrid er 88 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 203 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Madrid i de seneste 7 dage er Seat Arona. Vores brugere foretrækker også Ford Ka som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Madrid

Nærliggende attraktioner:

Puerta del Sol13,6 km

Nærliggende attraktioner:

Puerta del Sol6,8 km

Nærliggende attraktioner:

Puerta del Sol9,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Madrid

Herunder vises de mest populære hoteller i Madrid
Barceló Imagine

Barceló Imagine

Calle Agustin De Foxa, 32, Madrid, Spain

6,3 km fra centrum

Hotel Riu Plaza España

Hotel Riu Plaza España

C/ Gran Via, 84, Madrid, Spain

1,2 km fra centrum

NH Collection Madrid Paseo del Prado

NH Collection Madrid Paseo del Prado

Plaza Canovas Del Castillo, 4, Madrid, Spain

0,7 km fra centrum

Hyatt Centric Gran Via Madrid

Hyatt Centric Gran Via Madrid

Gran Via 31, Madrid, Spain

0,5 km fra centrum

Hotel Puerta America

Hotel Puerta America

Avenida de America, 41 or, Madrid, Spain

4,0 km fra centrum

Eurostars Madrid Tower

Eurostars Madrid Tower

Paseo De La Castellana, 259 B, Madrid, Spain

6,9 km fra centrum

Senator Barajas

Senator Barajas

Galeon 27, Madrid, Spain

11,3 km fra centrum

Hotel Urban,a Member of Design Hotels

Hotel Urban,a Member of Design Hotels

Carrera San Jeronimo 34, Madrid, Spain

0,4 km fra centrum

Barceló Emperatriz

Barceló Emperatriz

Calle De Lopez De Hoyos, 4, Madrid, Spain

2,6 km fra centrum

Eurostars Suites Mirasierra

Eurostars Suites Mirasierra

Calle De Alfredo Marquerie, 43, Madrid, Spain

7,9 km fra centrum

Zleep Madrid Airport

Zleep Madrid Airport

Avenida de Aragón 402, Madrid, Spain

13,5 km fra centrum

Ilunion Atrium

Ilunion Atrium

Emilio Vargas, 3 y 5, Madrid, Spain

5,4 km fra centrum

C&h Aravaca Garden

C&h Aravaca Garden

Calle de Burgohondo, 8, Madrid, Spain

12,7 km fra centrum

Smartrental Gran Via 47

Smartrental Gran Via 47

Madrid, Spanien

0,7 km fra centrum

NH Collection Madrid Suecia

NH Collection Madrid Suecia

Marqués de Casa Riera 4, Madrid, Spain

0,6 km fra centrum

NH Collection Madrid Palacio de Tepa

NH Collection Madrid Palacio de Tepa

Calle de San Sebastián 2, Madrid, Spain

0,2 km fra centrum

Barceló Torre De Madrid

Barceló Torre De Madrid

Plaza de España, 18, Madrid, Spain

1,2 km fra centrum

Melia Madrid Princesa

Melia Madrid Princesa

Princesa 27, Madrid, Spain

1,6 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Madrid – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Madrid, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Madrid, Spanien i april?

Biludlejning i Madrid for en weekend i april fås helt ned til 238 kr.. Gennemsnitsprisen er 329 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Madrid i april, kan du forvente en pris på cirka 375 kr.. De bedste priser fås fra 114 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Madrid, Spanien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Madrid tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, Enterprise Rent-A-Car og Firefly, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Madrid i april måned?

I april måned i Madrid ligger temperaturerne omkring 16 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 40 mm i gennemsnit i april måned i Madrid gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Madrid koster 257 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Madrid, Spanien?

Når du lejer en bil i Madrid, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Madrid er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Madrid.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz E-Class in Madrid?

Hvordan er vejret i Madrid, Spanien i marts?

Normalt er vejret i Madrid i marts måned 10 °C og den forventede nedbør er 30 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Madrid om vejret i resten af Madrid?

Klimaet i Madrid i marts er normalt 10 °C med en forventet nedbør på 30 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Madrid til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Madrid?

Priser for biler i Madrid opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Madrid?

Fra marts 2024 er der 205 udbydere at vælge mellem for biler i Madrid.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Madrid?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Madrid. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Madrid?

Alle førere, der lejer en bil i Madrid, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Madrid?

Du bør booke billeje i Madrid ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Madrid?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Madrid ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Madrid med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Madrid, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Madrid på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Madrid med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Madrid, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Madrid.

Kan jeg søge efter billeje i Madrid med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Madrid med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Madrid på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Madrid

Populære typer af udlejningsbiler i Madrid


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Tue 26.3
Middag
Tue 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo