Billeje i Madrid

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Madrid

Madrid, Spanien
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Madrid, Spanien
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Madrid

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Madrid

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Madrid?

De billigste udlejningsbiler i Madrid kan normalt findes gennem Record Go. Når du booker hos Record Go, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 50 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Madrid er 96 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Madrid har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Madrid, med 19 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Madrid?

En Fiat 500 er den mest populære bil at leje in Madrid ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Fiat 500 på helt ned til 27 kr./dag in Madrid, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 171 kr./dag. En anden populær bil at leje in Madrid er en Nissan Juke, der i gennemsnit koster 240 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 31 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Madrid

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Madrid
Economy62 kr./dag
Lille mellemklasse66 kr./dag
Stor mellemklasse74 kr./dag
Mini56 kr./dag
Varevogn til passagerer154 kr./dag
Kompakt SUV67 kr./dag
Mellemstor SUV75 kr./dag
Kompakt stationcar160 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Madrid

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Madrid?

I Spanien kan de selv producere biler, hvilket flere kendte bilmærker er et synligt bevis på. Samtidig er de også flinke til at tilbyde billeje til turister og andre typer af rejsende. Billeje i Madrid er et overflødighedshorn af muligheder. Det er især de internationale kæder, der er populære udlejningsfirmaer i Madrid, og de har alle en eller anden form for aldersbegrænsning flettet ind i deres lejevilkår. Fælles for de fleste af dem er, at aldersspændet er ret bredt. Hos Hertz eksempelvis arbejder de med en minimumsalder på 21, 23, 25 og 28 år, hvor den laveste alder giver adgang til de mindste udlejningsbiler, mens den højeste alder tillader billeje af luksusbiler som Jaguar eller Maserati. Til sammenligning skal du hos Europcar være enten 21, 25 eller 30 år for at leje en bil – også her betyder lav alder lille bil. Begge udlejningsfirmaer, samt mange andre udbydere, opererer med et ung-fører-gebyr for alle chauffører under 25 år, på henholdsvis ca. 27,83 EUR (ca. 209 DKK) hos Hertz og fra ca. 18,08 EUR (ca. 136 DKK) hos Europcar.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

I et land som Spanien, hvor salsa og temperament er en del af kulturen, fristes man til at tro, at de også trykker voldsomt på speederen i trafikken. Reglerne skal dog overholdes, og der er naturligvis fartgrænser i landet. Når du foretager billeje i Madrid, må du maks. køre 50 km/t i byzoner, mens maks. hastigheden på landevej og motorvej er henholdsvis 90 km/t og 120 km/t. Når du begiver dig ud på de spanske motorveje (autopistas), skal du desuden betale en vejafgift, hvilket sker via et betalingsanlæg.

Parkering

Billeje i Madrid betyder også søgen efter parkeringspladser, og du kan med fordel anvende en af de mange parkerings-apps, som hele tiden opdaterer oversigten over ledige pladser. Når du gør brug af biludlejning, skal du holde øje med de blå, stiplede linjer, som markerer, at du skal betale for at holde parkeret på det pågældende sted. Du vil også se parkeringsmuligheder, der er farvet med grønne, stiplede linjer, men disse er forbeholdt folk med en særlig tilladelse. Der findes mange underjordiske p-huse, hvor det eksempelvis koster ca. 32 EUR (ca. 240 DKK) for 24 timers parkering.

Udflugtsmål i og omkring Madrid

Billig billeje giver dig mulighed for at se mere af områderne uden for Madrids centrum, og der er masser at tage fat på. Spanien emmer af historie og smuk arkitektur, som kan opleves på en kort køretur væk fra Madrid og centrum. Smukke og romantiske Toledo betager med sin status som UNESCO-by, og byder på brostensbelagte gader, slotte samt verdenskendt marcipan. Consuegra er også værd at køre efter. Byen er kendt for sine specielle vindmøller samt vinmarker, der danner rammen om smukke feriebilleder.

Hvilke forsikringer skal man have?

I Danmark kender du formodentlig til de klassiske forsikringsregler samtidig med, at du er på hjemmebane i trafikken. I Spanien har de deres eget forsikringssystem, som er anderledes på nogle punkter. Derfor bør du overveje en udvidet dækning, hvor der både er vejhjælp samt dækning på glas, dæk, tag og undervogn. Samtidig er det også en fordel at vælge en forsikring med lav eller ingen selvrisiko på din lejebil. Pengene er givet godt ud i tilfælde af, at der opstår uforudsete hændelser. Ellers vil du ærgre dig over at stå med utilstrækkelig dækning i et fremmed land.

Kan man bruge sit danske kørekort i Madrid, eller skal man have et internationalt?

Du slipper for en tur på Borgerservice efter et internationalt kørekort, for du kan nemlig bruge dit danske kørekort i et EU-land som Spanien.

Hvor i Madrid kan man hente og aflevere sin lejebil?

Madrid Barajas Lufhavn danner rammen om billeje i Madrid. Samtidig er byens hovedbanegård også et oplagt sted at hente og aflevere din udlejningsbil. Der findes yderligere kontorer spredt rundt i og omkring centrum.


Find billig billeje i Madrid

Find den lejebil i Madrid, der passer til dine behov

Biler i Lille

99 kr. - 349 kr.

Alle biltyper

207 kr. - 715 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Madrid, Spanien er 198 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Madrid, Spanien er i januar. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 99 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Madrid.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Madrid, Spanien er 350 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Madrid, Spanien er i november. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 149 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Madrid.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Madrid, Spanien er 746 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Madrid, Spanien er i februar. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 384 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 40% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Madrid, Spanien er 280 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Madrid, Spanien er i januar. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 128 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Madrid.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Madrid, Spanien er 743 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Madrid, Spanien er i marts. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 257 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 40% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Madrid.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Madrid, Spanien er 828 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Madrid, Spanien er i januar. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 300 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 46% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Madrid, Spanien er 306 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Madrid, Spanien er i januar. Prisen er 82% lavere end resten af året og ligger på kun 57 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Madrid. I Madrid kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

62 kr./dag

10 okt. - 17 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

66 kr./dag

10 okt. - 17 okt.
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Madrid

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Madrid

Enterprise Rent-A-Car

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

9,3

Budget

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,6

Thrifty

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

7,5

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

8,2

Value

7,0

Sixt

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,8

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,1

Hertz

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,8

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,9

Value

6,3

Centauro

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

5,7

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,7

Value

4,8

Hurtige fakta om biludlejning i Madrid

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Madrid

Det mest populære bureau

Dickmanns

Populære biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigste lejebil

109 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i Madrid, der er fundet på momondo i denne måned, er Dickmanns. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Ok Mobility og Rhodium
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Madrid i de seneste 72 timer: Compact, Economy, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Madrid er 109 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 175 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Madrid i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Nissan Juke som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Madrid

Nærliggende attraktioner:

Puerta del Sol13,6 km

Nærliggende attraktioner:

Puerta del Sol6,8 km

Nærliggende attraktioner:

Puerta del Sol9,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Madrid

Herunder vises de mest populære hoteller i Madrid

Kørsel i lejebil i Madrid – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Madrid, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Madrid, Spanien i oktober?

Biludlejning i Madrid for en weekend i oktober fås helt ned til 140 kr.. Gennemsnitsprisen er 140 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Madrid i oktober, kan du forvente en pris på cirka 179 kr.. De bedste priser fås fra 77 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Madrid, Spanien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Madrid tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, Enterprise Rent-A-Car og CLICK RENT , opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Madrid i oktober måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Madrid i oktober. I Madrid kommer der igennemsnit 60 mm nedbør og med temperaturer omkring 9 °C i oktober måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Madrid koster 451 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Madrid, Spanien?

Når du lejer en bil i Madrid, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Madrid er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Madrid.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz E-Class in Madrid?

Hvordan er vejret i Madrid, Spanien i september?

Normalt er vejret i Madrid i september måned 20 °C og den forventede nedbør er 30 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Madrid om vejret i resten af Madrid?

Klimaet i Madrid i september er normalt 20 °C med en forventet nedbør på 30 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Madrid til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Madrid?

Priser for biler i Madrid opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Madrid?

Fra september 2023 er der 201 udbydere at vælge mellem for biler i Madrid.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Madrid?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Madrid. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Madrid?

Alle førere, der lejer en bil i Madrid, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Madrid

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Madrid

Lejebiler der er populære i Madrid

Lej en af disse populære biltyper i Madrid

Udlejningsbiler i populære bydele i Madrid

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Madrid? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Kom i gang med at planlægge din rejse til Madrid


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Madrid?

Du bør booke billeje i Madrid ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Madrid?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Madrid ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Madrid med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Madrid, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Madrid på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Madrid med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Madrid, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Madrid.

Kan jeg søge efter billeje i Madrid med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Madrid med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Madrid på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.