Billeje i Madrid

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Madrid

Madrid, Spanien
28. jan — 4. feb
Samme aflevering
Madrid, Spanien
tor 28.1
Middag
tor 4.2
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Madrid?

Alle

12 kr. - 320 kr.

Economy

21 kr. - 137 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Madrid er i november. Med en lejepris på kun 54 kr. pr. dag er prisen 48% lavere end resten af året. Den dyreste måned er december. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i marts. I Madrid kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Madrid

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Madrid
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.3

Vurdering baseret på 97 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 61 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.9

Vurdering baseret på 97 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 33 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 93 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.9

Vurdering baseret på 8 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.9

Vurdering baseret på 28 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 21 anmeldelser


Information om din rejse til Madrid

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Madrid?

I Spanien kan de selv producere biler, hvilket flere kendte bilmærker er et synligt bevis på. Samtidig er de også flinke til at tilbyde billeje til turister og andre typer af rejsende. Billeje i Madrid er et overflødighedshorn af muligheder. Det er især de internationale kæder, der er populære udlejningsfirmaer i Madrid, og de har alle en eller anden form for aldersbegrænsning flettet ind i deres lejevilkår. Fælles for de fleste af dem er, at aldersspændet er ret bredt. Hos Hertz eksempelvis arbejder de med en minimumsalder på 21, 23, 25 og 28 år, hvor den laveste alder giver adgang til de mindste udlejningsbiler, mens den højeste alder tillader billeje af luksusbiler som Jaguar eller Maserati. Til sammenligning skal du hos Europcar være enten 21, 25 eller 30 år for at leje en bil – også her betyder lav alder lille bil. Begge udlejningsfirmaer, samt mange andre udbydere, opererer med et ung-fører-gebyr for alle chauffører under 25 år, på henholdsvis ca. 27,83 EUR (ca. 209 DKK) hos Hertz og fra ca. 18,08 EUR (ca. 136 DKK) hos Europcar.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

I et land som Spanien, hvor salsa og temperament er en del af kulturen, fristes man til at tro, at de også trykker voldsomt på speederen i trafikken. Reglerne skal dog overholdes, og der er naturligvis fartgrænser i landet. Når du foretager billeje i Madrid, må du maks. køre 50 km/t i byzoner, mens maks. hastigheden på landevej og motorvej er henholdsvis 90 km/t og 120 km/t. Når du begiver dig ud på de spanske motorveje (autopistas), skal du desuden betale en vejafgift, hvilket sker via et betalingsanlæg.

Parkering

Billeje i Madrid betyder også søgen efter parkeringspladser, og du kan med fordel anvende en af de mange parkerings-apps, som hele tiden opdaterer oversigten over ledige pladser. Når du gør brug af biludlejning, skal du holde øje med de blå, stiplede linjer, som markerer, at du skal betale for at holde parkeret på det pågældende sted. Du vil også se parkeringsmuligheder, der er farvet med grønne, stiplede linjer, men disse er forbeholdt folk med en særlig tilladelse. Der findes mange underjordiske p-huse, hvor det eksempelvis koster ca. 32 EUR (ca. 240 DKK) for 24 timers parkering.

Udflugtsmål i og omkring Madrid

Billig billeje giver dig mulighed for at se mere af områderne uden for Madrids centrum, og der er masser at tage fat på. Spanien emmer af historie og smuk arkitektur, som kan opleves på en kort køretur væk fra Madrid og centrum. Smukke og romantiske Toledo betager med sin status som UNESCO-by, og byder på brostensbelagte gader, slotte samt verdenskendt marcipan. Consuegra er også værd at køre efter. Byen er kendt for sine specielle vindmøller samt vinmarker, der danner rammen om smukke feriebilleder.

Hvilke forsikringer skal man have?

I Danmark kender du formodentlig til de klassiske forsikringsregler samtidig med, at du er på hjemmebane i trafikken. I Spanien har de deres eget forsikringssystem, som er anderledes på nogle punkter. Derfor bør du overveje en udvidet dækning, hvor der både er vejhjælp samt dækning på glas, dæk, tag og undervogn. Samtidig er det også en fordel at vælge en forsikring med lav eller ingen selvrisiko på din lejebil. Pengene er givet godt ud i tilfælde af, at der opstår uforudsete hændelser. Ellers vil du ærgre dig over at stå med utilstrækkelig dækning i et fremmed land.

Kan man bruge sit danske kørekort i Madrid, eller skal man have et internationalt?

Du slipper for en tur på Borgerservice efter et internationalt kørekort, for du kan nemlig bruge dit danske kørekort i et EU-land som Spanien.

Hvor i Madrid kan man hente og aflevere sin lejebil?

Madrid Barajas Lufhavn danner rammen om billeje i Madrid. Samtidig er byens hovedbanegård også et oplagt sted at hente og aflevere din udlejningsbil. Der findes yderligere kontorer spredt rundt i og omkring centrum. (Priser tjekket 22/09/2018).


Afstanden fra Madrid til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Madrid-Barajass biludlejningsdisk

Biludlejning i Madrid

I januar har vi foretaget 456 søgninger på biludlejning i Madrid for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Madrid for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Madrid udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Enterprise og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Madrid i februar?

Biludlejning i Madrid for en weekend i februar fås helt ned til 26 kr.. Gennemsnitsprisen er 182 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Madrid i februar, kan du forvente en pris på cirka 156 kr.. De bedste priser fås fra 5 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Madrid biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Madrid tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Enterprise og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Madrid i februar måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Madrid i februar. I Madrid kommer der igennemsnit 30 mm nedbør og med temperaturer omkring 10 °C i februar måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Madrid koster 485 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Madrid har flest biludlejningssteder?

Europcar har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Madrid med 8 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 422 kr./dag, når de lejer en bil fra Europcar i Madrid.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Madrid?

Når du lejer en bil i Madrid, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Madrid er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Madrid.

Hvordan er vejret i Madrid, Spanien i januar?

Normalt er vejret i Madrid i januar måned 5 °C og den forventede nedbør er 40 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Vejret i Madrid i januar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Madrid. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Madrid plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat 500, Ford Focus og Opel Corsa.

Minder vejret i Madrid om vejret i resten af Madrid?

Klimaet i Madrid i januar er normalt 5 °C med en forventet nedbør på 40 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Madrid til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Madrid

 • Få den seneste informatiom om fly til Madrid

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Madrid
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Madrids mest populære områder

  Find hoteller in Madrid
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Madrid