Udlejningsbiler fra Centauro i Madrid

Find og sammenlign gode tilbud på Centauro udlejningsbiler i Madrid

Madrid, Spanien
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Madrid, Spanien
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Centauro biludlejningstilbud i Madrid, Madrid

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

32 kr. - 414 kr.

Alle biltyper

35 kr. - 414 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Centauro i Madrid, Madrid er i juni når priserne er 32 kr. per dag i gennemsnit. 32 kr. per dag er 84% lavere end den gennemsnitlige årspris på 204 kr. for en Centauro Lille udlejningsbil i Madrid. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Centauro i Madrid, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Centauro alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Centauro i Madrid, Madrid er i september når priserne er 30 kr. per dag i gennemsnit. 30 kr. per dag er 91% lavere end den gennemsnitlige årspris på 327 kr. for en Centauro SUV udlejningsbil i Madrid. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Centauro i Madrid, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Centauro alt efter hvilken dag du booker.


Madrid Centauro lokationer

Herunder kan du finde information om alle Centauro biludlejningssteder i Madrid, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Centauro

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,3

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

6,6

Value

7,3

Information om Centauro udlejningsbiler i Madrid

Centauro ønsker at deres kunder og personale i Madrid skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Centauro indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Madrid. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ifølge sidste års data kan du forvente Centauro biludlejningspriser i Madrid at være 290 kr. per dag i gennemsnit i december.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 49 kr. per dag fra Centauro på denne tid af året i Madrid. Gennemsnitsprisen er typisk 2.028 kr. for en uges billeje fra Centauro i december når man er i Madrid.

Centauro har 1 lokation i Lufthavn: Madrid-Barajas. Du vil finde Centauro beliggende på Madrid Airport.

Med en gennemsnitspris på 45 kr./dag, udlejning af Mini biler fra Centauro i Madrid i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Centauro udlejningsbiler i Madrid helt ned til 45 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Mini udlejningsbiler sidste december.

At leje en Mini er den billigste type af bil tilgængelig fra Centauro i Madrid. AT leje en Mini fra Centauro koster 45 kr./dag i gennemsnit (1% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 27% af vores brugere valgt at leje en Mini for at spare penge på deres udlejningsbil i Madrid.

Der er 4 Centauro biludlejningslokationer i Madrid. Ifølge vores brugere er den mest populære Centauro lokation i Madrid beliggende på Madrid Airport. 86% af vores brugere som har lejet bil fra Centauro i Madrid lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Madrid

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Centauro? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Madrid biludlejningsfirmaer