Lej en bil i Krakow, Polen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Krakow, Polen

Krakow, Polen
7. aug — 14. aug
Samme aflevering
Krakow, Polen
lør 7.8
Middag
lør 14.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Krakow, Polen

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

8 kr. - 148 kr.

Alle biltyper

55 kr. - 700 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Krakow, Polen, er 96 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Krakow, Polen, er i januar. Prisen er 92% lavere end resten af året og ligger på kun 8 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 59% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Krakow. I Krakow kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Krakow.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Krakow, Polen, er 166 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Krakow, Polen, er i april. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 59 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Krakow. I Krakow kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Krakow.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Krakow, Polen, er 370 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Krakow, Polen, er i november. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 101 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Krakow. I Krakow kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Krakow.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Krakow, Polen, er 199 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Krakow, Polen, er i februar. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 65 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Krakow. I Krakow kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Krakow.


Biludlejningsfirmaer i Krakow

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Krakow, Polen
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

7,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

7,4

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

5,4

Valuta for pengerne

6,9
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,6

Comfort

6,6

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

5,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
9 kontorer
6 kontorer
5 kontorer
5 kontorer

Information om din rejse til Krakow

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Krakow?

Polen er et land, der stadig er forholdsvist billigt at rejse i, og landet huser mange smukke kulturskatte. Ikke mindst i Krakow, der tidligere var konge-by og hovedstad i landet. I dag er det Polens næststørste by, og du kan nyde godt af billeje i Krakow. Inden du sætter dig bag rattet, skal du være opmærksom på udlejningsfirmaernes aldersgrænse for leje af bil. Inter Rent tilbyder biludlejning i Krakow, hvis du er mindst 21 år. Derudover skal alle chauffører under 25 år betale et dagsgebyr på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Samtidig skal du have haft kørekort i mindst et år. Hos SurPrice skal du til være mindst 23 år samt ligeledes have haft kørekort i mindst et år, for at kunne gøre brug af billeje i Krakow. Derudover har firmaet fastsat en maks. alder på 75 år. Hos Hertz skal du være mindst 21 år, og alle chauffører under 25 år opkræves et ekstra tillæg pr. dag på ca. 8 EUR (ca. 60 DKK). Så lej bil i Krakow og nyd en smuk UNESCO-by ved Wisla-floden!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Forberedelse og planlægning er afgørende, når du overvejer billeje i Krakow. Det betyder, at du blandt andet skal kende Polens hastighedsgrænser. I byområder er fartgrænsen maks. 50 eller 60 km/t. På landevejene må du køre maks. 90 km/t. På motortrafikveje er hastigheden maks. 100 km/t, mens den på motorveje er 140 km/t som det maksimale. Promillegrænsen er lavere end i Danmark, da den i Polen er på 0,2. Du skal huske at køre med lyset tændt hele døgnet rundt på din udlejningsbil i Krakow, da det er et lovkrav. Der skal betales vejafgift for at benytte de polske motorveje A1, A2 og A4. Prisen er ca. 20 PLN (ca. 35 DKK), og den kan betales med kontanter eller kort.

Parkering

Der er flere muligheder, når du skal parkere din udlejningsbil i Krakow. Først og fremmest er indre by med den gamle bydel lukket af for parkering, hvilket gælder både zone A og zone B. Til gengæld kan du parkere din lejebil i zone C, hvor prisen for den første time er ca. 3 PLN (ca. 5 DKK). Du har også mulighed for at parkere i et af byens parkeringshuse. P-husene Parking Stare Podgórze og Parking przy Muzeum er to af mulighederne til ca. 3 PLN (ca. 5 DKK) i timen.

Udflugtsmål i og omkring Krakow

Det er helt oplagt at benytte billeje i Krakow med fri kilometer, så du kan tage på alle de udflugter, du har lyst til. I samme ombæring er det værd at se nærmere på det udstyr, du kan leje sammen med bilen, hvad enten det er GPS, barnestol eller andre ting. Wieliczka Salt Mine er den ældste saltmine i verden, og du vil måbe over de smukke saltskulpturer. Dunajec-floden er ligeledes værd at besøge. Området byder på klipper og landskaber, og samtidig er stedet med i opløbet om at komme på UNESCO’s verdensarvsliste.

Hvilke forsikringer skal man have?

De gængse standardforsikringer i forbindelse med billeje i Krakow er ikke altid nok. Du kan med fordel betale ekstra for at sætte din selvrisiko til nul. Det er også oplagt at betale for ekstra skadesdækning på eksempelvis spejle, ruder, hjul og tag.

Kan man bruge sit danske kørekort i Krakow, eller skal man have et internationalt?

Polen er et EU-land, så dit danske kørekort er gyldigt i landet. Dermed behøver du ikke at ansøge om et internationalt kørekort.

Hvor i Krakow kan man hente og aflevere sin lejebil?

Krakow Lufthavn er basen for de fleste udlejningsfirmaer. Selskaber som addCar, SurPrice og Hertz har også kontorer i midtbyen. (Information checket 14/05/2019).


Afstanden fra Krakow, Polen til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Kraków-Balice Johannes Paul IIs biludlejningsdisk

Biludlejning i Krakow

Vi har foretaget 161 søgninger på biludlejning i Krakow denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Krakow for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Krakow. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Krakow, Polen i august?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 33 kr. for at leje en bil i august i Krakow. Et særligt godt tilbud vil være omkring 26 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Krakow indtil videre. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Krakow i august fandt en gennemsnitspris på 160 kr.. De fandt priser helt ned til 37 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Krakow har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Krakow hos SURPRICE CAR RENTAL , som har 9 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 35 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Krakow gennem SURPRICE CAR RENTAL er 85 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Krakow, Polen biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Krakow tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise, Alamo og Global Rent A Car, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Krakow i august måned?

Leje af en standardbil i Krakow i august måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 13 °C og nedbør omkring 50 mm i august, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Krakow koster 143 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Krakow har flest biludlejningssteder?

GREEN MOTION er meget populært i Krakow, Polen, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 4 biludlejningssteder i Krakow, Polen by, og du kan forvente at betale omkring 88 kr./dag for din udlejningsbil i Krakow, Polen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Krakow, Polen?

Krakows hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Krakow er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 140 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Krakow, Polen i juli?

Normalt er vejret i Krakow i juli måned 17 °C og den forventede nedbør er 60 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Krakow er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Krakow om vejret i resten af Województwo małopolskie?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Krakow til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Województwo małopolskie normalt har en temperatur på 12 °C, og at du kan forvente 130 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Polen

Se vores biludlejningstilbud i byer som Warszawa, Gdańsk og Poznan i Polen

Biludlejning i lufthavne i Krakow

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Krakow

Kom i gang med at planlægge din rejse til Krakow