Lej en bil i Krakow, Polen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Krakow, Polen

Krakow, Polen
24. maj — 31. maj
Samme aflevering
Krakow, Polen
man 24.5
Middag
man 31.5
Middag
Chaufførens alder:

Hvornår er det billigst at leje en bil i Krakow?

Alle

36 kr. - 393 kr.

Familie

36 kr. - 194 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Krakow, Polen er i januar. Med en lejepris på kun 36 kr. pr. dag er prisen 60% lavere end resten af året. Den dyreste måned er december. Hvis du har brug for mere plads til din familie, er det typisk billigere at leje større køretøjer med mere end 6 pladser i januar. I Krakow kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Krakow

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Krakow, Polen
8,8
Fantastisk
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
6,0
God
2 anmeldelser3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
2,0
Middel
1 anmeldelse4 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
0,0
Forfærdelig
9 kontorer
0,0
Forfærdelig
6 kontorer
0,0
Forfærdelig
6 kontorer
0,0
Forfærdelig
5 kontorer
0,0
Forfærdelig
5 kontorer

Information om din rejse til Krakow

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Krakow?

Polen er et land, der stadig er forholdsvist billigt at rejse i, og landet huser mange smukke kulturskatte. Ikke mindst i Krakow, der tidligere var konge-by og hovedstad i landet. I dag er det Polens næststørste by, og du kan nyde godt af billeje i Krakow. Inden du sætter dig bag rattet, skal du være opmærksom på udlejningsfirmaernes aldersgrænse for leje af bil. Inter Rent tilbyder biludlejning i Krakow, hvis du er mindst 21 år. Derudover skal alle chauffører under 25 år betale et dagsgebyr på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK). Samtidig skal du have haft kørekort i mindst et år. Hos SurPrice skal du til være mindst 23 år samt ligeledes have haft kørekort i mindst et år, for at kunne gøre brug af billeje i Krakow. Derudover har firmaet fastsat en maks. alder på 75 år. Hos Hertz skal du være mindst 21 år, og alle chauffører under 25 år opkræves et ekstra tillæg pr. dag på ca. 8 EUR (ca. 60 DKK). Så lej bil i Krakow og nyd en smuk UNESCO-by ved Wisla-floden!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Forberedelse og planlægning er afgørende, når du overvejer billeje i Krakow. Det betyder, at du blandt andet skal kende Polens hastighedsgrænser. I byområder er fartgrænsen maks. 50 eller 60 km/t. På landevejene må du køre maks. 90 km/t. På motortrafikveje er hastigheden maks. 100 km/t, mens den på motorveje er 140 km/t som det maksimale. Promillegrænsen er lavere end i Danmark, da den i Polen er på 0,2. Du skal huske at køre med lyset tændt hele døgnet rundt på din udlejningsbil i Krakow, da det er et lovkrav. Der skal betales vejafgift for at benytte de polske motorveje A1, A2 og A4. Prisen er ca. 20 PLN (ca. 35 DKK), og den kan betales med kontanter eller kort.

Parkering

Der er flere muligheder, når du skal parkere din udlejningsbil i Krakow. Først og fremmest er indre by med den gamle bydel lukket af for parkering, hvilket gælder både zone A og zone B. Til gengæld kan du parkere din lejebil i zone C, hvor prisen for den første time er ca. 3 PLN (ca. 5 DKK). Du har også mulighed for at parkere i et af byens parkeringshuse. P-husene Parking Stare Podgórze og Parking przy Muzeum er to af mulighederne til ca. 3 PLN (ca. 5 DKK) i timen.

Udflugtsmål i og omkring Krakow

Det er helt oplagt at benytte billeje i Krakow med fri kilometer, så du kan tage på alle de udflugter, du har lyst til. I samme ombæring er det værd at se nærmere på det udstyr, du kan leje sammen med bilen, hvad enten det er GPS, barnestol eller andre ting. Wieliczka Salt Mine er den ældste saltmine i verden, og du vil måbe over de smukke saltskulpturer. Dunajec-floden er ligeledes værd at besøge. Området byder på klipper og landskaber, og samtidig er stedet med i opløbet om at komme på UNESCO’s verdensarvsliste.

Hvilke forsikringer skal man have?

De gængse standardforsikringer i forbindelse med billeje i Krakow er ikke altid nok. Du kan med fordel betale ekstra for at sætte din selvrisiko til nul. Det er også oplagt at betale for ekstra skadesdækning på eksempelvis spejle, ruder, hjul og tag.

Kan man bruge sit danske kørekort i Krakow, eller skal man have et internationalt?

Polen er et EU-land, så dit danske kørekort er gyldigt i landet. Dermed behøver du ikke at ansøge om et internationalt kørekort.

Hvor i Krakow kan man hente og aflevere sin lejebil?

Krakow Lufthavn er basen for de fleste udlejningsfirmaer. Selskaber som addCar, SurPrice og Hertz har også kontorer i midtbyen. (Information checket 14/05/2019).


Afstanden fra Krakow, Polen til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Kraków-Balice Johannes Paul IIs biludlejningsdisk

Biludlejning i Krakow

Vi har foretaget 161 søgninger på biludlejning i Krakow denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Krakow for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Krakow. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Krakow, Polen i juni?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 32 kr. for at leje en bil i juni i Krakow. Et særligt godt tilbud vil være omkring 25 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Krakow indtil videre. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Krakow i juni fandt en gennemsnitspris på 156 kr.. De fandt priser helt ned til 36 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Krakow har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Krakow hos SURPRICE CAR RENTAL , som har 9 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 35 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Krakow gennem SURPRICE CAR RENTAL er 83 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Krakow, Polen biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Krakow tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som National, Avis og Hertz, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Krakow har flest biludlejningssteder?

SURPRICE CAR RENTAL er meget populært i Krakow, Polen, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 9 biludlejningssteder i Krakow, Polen by, og du kan forvente at betale omkring 83 kr./dag for din udlejningsbil i Krakow, Polen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Krakow, Polen?

Krakows hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Krakow er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 140 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Krakow, Polen i maj?

Normalt er vejret i Krakow i maj måned 12 °C og den forventede nedbør er 60 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Krakow i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Krakow. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Krakow plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Volkswagen Polo, Fiat 500 og Volkswagen Golf.

Minder vejret i Krakow om vejret i resten af Województwo małopolskie?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Krakow til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Województwo małopolskie normalt har en temperatur på 6 °C, og at du kan forvente 95 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Krakow

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Krakow

Kom i gang med at planlægge din rejse til Krakow