Udlejningsbiler fra AUTOCASH i Krakow

Find og sammenlign gode tilbud på AUTOCASH udlejningsbiler i Krakow

Krakow, Polen
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Krakow, Polen
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Krakow AUTOCASH lokationer

Herunder kan du finde information om alle AUTOCASH biludlejningssteder i Krakow, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

AUTOCASH

4 kontorer

Information om AUTOCASH udlejningsbiler i Krakow

AUTOCASH ønsker at deres kunder og personale i Krakow skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har AUTOCASH indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Krakow. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for AUTOCASH i Lufthavn: Kraków-Balice Johannes Paul II (Krakow Airport).

Mini udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra AUTOCASH i Krakow i december måned. I gennemsnit koster Mini udlejningsbiler fra AUTOCASH 138 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 136 kr. per dag i december.

AUTOCASH har 4 biludlejningslokationer i Krakow. Deres Krakow Airport lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 88% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra AUTOCASH i Krakow, valgt at leje deres bil fra AUTOCASH lokationen på Krakow Airport.