Billeje i Auckland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Auckland

Auckland, New Zealand
3. feb. — 10. feb.
Samme aflevering
Auckland, New Zealand
fre. 3.2
Middag
fre. 10.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Bedste tilbud på lejebiler i Auckland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Auckland
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

60 kr./dag

7 feb. - 10 apr.
Vauxhall Mokka
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

50 kr./dag

7 feb. - 10 apr.
Peugeot 208
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

107 kr./dag

7 feb. - 10 apr.
Volkswagen Polo
Audi Q7
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

80 kr./dag

7 feb. - 10 apr.
Audi Q7
Toyota Avensis
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

73 kr./dag

7 feb. - 10 apr.
Toyota Avensis

Vigtige oplysninger om billeje i Auckland

Nu ligger New Zealand som et par øer ret lang fra nogle nabolande, og transport af biler fra New Zealand er ret dyr, så det kan på ingen måde anbefales bare at forsøge at tage en lejebil med fra eller ud af New Zealand. Aflever i stedet bilen tilbage, og lej en ny i din nye destination. Uanset hvad, så skal det altid være aftalt med biludlejeren samt fremgå af lejekontrakten, at bilen må tages med til udlandet samt hvilke lande, man må køre den i. Men forvent ikke denne mulighed fra New Zealandske biludlejninger, heller ikke i Auckland. Biludlejning i New Zealand og nabolandene er dog generelt billigt, så det burde ikke give udfordringer rent økonomisk at skifte bil i hvert land.

Du vil opleve, at langt de fleste biludlejninger i Auckland og andre steder i New Zealand vil kræve, at du har et kreditkort, og at navnet på kortet er det samme som på kørekortet og lejeaftalen. Men flere og flere biludlejninger i Auckland er begyndt at acceptere debetkort fra Visa eller MasterCard. Her reserverer man i reglen et beløb ud over selve lejen som en sikkerhed for eventuelle skader eller bøder. Nogle kræver også, at du i stedet simpelthen betaler et depositum med kortet, som så refunderes, når bilen returneres eller kort derefter. Det vil heller ikke være unormalt, at udlejeren kræver, at man tegner et ekstra forsikringstillæg, som ellers ikke kræves, hvis man ikke betaler med kreditkort. Enkelte steder vil du kunne betale kontant, men igen skal du være klar til at lægge et større depositum samt at tegne en tillægsforsikring, som ikke kræves ved betaling med kreditkort.

New Zealand er et af de lande, hvor de har valgt at køre i den ”forkerte” side af vejen. I lejebiler vil du ofte opleve, at der sidder klistermærker indvendigt, som påminder dig om at ’drive left’ (’køre i venstre side’). Udlejningsfirmaer i Auckland vil typisk orientere dig om de New Zealandske færdselsregler. Mange steder kan du støde på kvæg på vejen. Kør forsigtigt, følg landmandens vejledning, og benyt aldrig dit horn i disse tilfælde. Hav også altid dit kørekort og dit internationale kørekort på dig, når du kører. Drejer du i et kryds, skal du holde tilbage for alle, som ikke drejer. I rundkørsler har du vigepligt til højre og kører i urets retning rundt. Kører du forbi en skolebus, der samler elever op eller sætter dem af, må du ikke køre forbi med mere end 20 km/t. Din lejebil kan blive konfiskeret ved overtrædelser. Regler om mobiltelefoni og promillegrænser er de samme som herhjemme. Førere under 20 må slet ikke have nogen promille.

Først og fremmest er det vigtigt, at du har dit danske kørekort samt et internationalt kørekort med. Det internationale kørekort får du hos din kommunes borgerservice. Det gælder i 12 måneder og koster et minimalt beløb for udstedelse. Dernæst skal du medbringe en eventuel bookingbekræftelse eller et bekræftelsesnummer. Det er altid en god ide at have booket en bil i forvejen, så du ikke bliver skuffet, når du kommer frem. Som beskrevet i et afsnit ovenfor, så kan det være en god idé at medbringe et kreditkort til billejen. Hav eventuelt to separate, så du har et til billeje og et til øvrige udgifter under rejsen. Vil du leje med debetkort eller kontanter, så forhør dig hos udlejeren, inden du rejser, om det accepteres, og vær forberedt på depositum og eventuelle ekstra forsikring.


Find billig billeje i Auckland

Find den lejebil i Auckland, der passer til dine behov

Biler i Lille

96 kr. - 371 kr.

Alle biltyper

118 kr. - 492 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Auckland, New Zealand er 183 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Auckland, New Zealand er i september. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 96 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Auckland. I Auckland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Auckland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Auckland, New Zealand er 291 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Auckland, New Zealand er i august. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 192 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Auckland. I Auckland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Auckland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Auckland, New Zealand er 481 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Auckland, New Zealand er i maj. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 126 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Auckland. I Auckland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Auckland, New Zealand er 370 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Auckland, New Zealand er i maj. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 126 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Auckland. I Auckland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Auckland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Auckland, New Zealand er 280 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Auckland, New Zealand er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 284 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Auckland. I Auckland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

50 kr./dag

7 feb. - 10 apr.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

107 kr./dag

7 feb. - 10 apr.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Auckland

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Auckland

Snap Rentals

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Thrifty

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Apex

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

8,0

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

9,0

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,4

Value

8,1

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,7

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,5

Value

8,2

Dollar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,6

Comfort

4,6

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,6

Value

4,6

Sunnycars

10 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Auckland

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Auckland

Det mest populære bureau

Budget

Populære biltyper

Compact, SUV, Economy

Billigste lejebil

252 kr.

Den mest populære model

Toyota Corolla
Det mest populære biludlejningsbureau i Auckland, der er fundet på momondo i denne måned, er Budget. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Hitch Car Rentals og Lucky Rentals New Zeland
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Auckland i de seneste 72 timer: Compact, SUV, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Auckland er 252 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 325 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Auckland i de seneste 7 dage er Toyota Corolla.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Auckland

Herunder vises de mest populære hoteller i Auckland

Kørsel i lejebil i Auckland – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Auckland, så du er klar til næste rejse.

281 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Auckland i februar. Tilbud fås helt ned til 281 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Auckland i februar, kan du forvente en pris på cirka 0 kr.. De bedste priser fås fra 0 kr..

De billigste udlejningsbiler i Auckland kan normalt findes gennem Europcar. Når du booker hos Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 1,84/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Auckland er 27,27/dag.

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Auckland tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Snap Rentals, Thrifty og Apex, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Auckland, med 14 lokationer.

Rejsende, som lejer en bil i Auckland, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Auckland ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 110 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

I januar måned er gennemsnitstemperaturen i Auckland 20 °C, og den forventede nedbør er 70 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Auckland.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Auckland til et roadtrip til de omkringliggende områder i januar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Auckland normalt har en temperatur på 20 °C, og at du kan forvente 70 mm nedbør.


Lejebiler der er populære i Auckland

Lej en af disse populære biltyper i Auckland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Auckland


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Auckland. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Auckland ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Auckland og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Auckland med fair brændstofregler.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Auckland.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Auckland med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.