Lej en bil i Auckland, New Zealand

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Auckland, New Zealand

Auckland, New Zealand
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
Auckland, New Zealand
ons. 8.12
Middag
ons. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Auckland, New Zealand

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

62 kr. - 262 kr.

Alle biltyper

62 kr. - 910 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Auckland, New Zealand, er 90 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Auckland, New Zealand, er i september. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 62 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 57% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Auckland. I Auckland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Auckland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Auckland, New Zealand, er 106 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Auckland, New Zealand, er i marts. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 153 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Auckland. I Auckland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Auckland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Auckland, New Zealand, er 206 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Auckland, New Zealand, er i oktober. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 117 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Auckland. I Auckland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Auckland.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Auckland, New Zealand, er 220 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Auckland, New Zealand, er i maj. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 122 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Auckland. I Auckland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Auckland.


Biludlejningsfirmaer i Auckland

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Auckland, New Zealand
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,9

Comfort

8,8

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,8

Valuta for pengerne

8,5
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,1

Comfort

8,7

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

8,3

Valuta for pengerne

8,2
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,3

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,4
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,0

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,5

Valuta for pengerne

7,0
8 kontorer
5 kontorer
4 kontorer

Afstanden fra Auckland, New Zealand til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Auckland Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Auckland

9 brugere har søgt efter billeje i Auckland med momondo i november.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Auckland for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz, Thrifty, og Alamo er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Auckland. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Auckland har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Hitch Car Rentals når du besøger Auckland. Med gennemsnitspriser på 123 kr./dag tilgængelige gennem deres 2 udlejningskontorer, er Hitch Car Rentals et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Auckland, New Zealand biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Auckland tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, Thrifty og Alamo, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Auckland, New Zealand?

Rejsende, som lejer en bil i Auckland, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Auckland ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 110 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Auckland, New Zealand i november?

I november måned er gennemsnitstemperaturen i Auckland 16 °C, og den forventede nedbør er 80 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Auckland.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i november?

Klimaet i Auckland under november måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Auckland.

Minder vejret i Auckland om vejret i resten af Auckland?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Auckland til et roadtrip til de omkringliggende områder i november måned, er det vigtigt at vide, at resten af Auckland normalt har en temperatur på 16 °C, og at du kan forvente 80 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i New Zealand

Se vores biludlejningstilbud i byer som Christchurch, Wellington og Queenstown i New Zealand

Biludlejning i lufthavne i Auckland

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Auckland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Auckland