Udlejningsbiler fra Budget i Auckland

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Auckland

Auckland, New Zealand
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Auckland, New Zealand
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Auckland Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Auckland, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om Budget udlejningsbiler i Auckland

Budget udlejningslokationer i Auckland er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Budget er engageret i at bremse smitten i Auckland:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Auckland Intl. De adresser for dette Budget biludlejningscenter er Terminal Building.

Budget tilbyder gratis afbestilling af billeje i Auckland (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Budget, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Budget.

Den mest populære type af bil at leje fra Budget i Auckland i juli er Lille mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 216 kr. per dag for Lille mellemklasse udlejningsbiler i juli, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 216 kr. per dag.

Budget opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Auckland. Den mest populære biludlejningslokation Budget har i Auckland er placeret på Terminal Building.I løbet af de sidste 12 måneder har 60% af vores brugere, der søgte efter Budget udlejningsbiler i Auckland endt med at leje deres bil fra Terminal Building lokationen.