Udlejningsbiler fra Budget i Auckland

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Auckland

Auckland, New Zealand
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Auckland, New Zealand
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Auckland, Auckland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i SUV

308 kr. - 576 kr.

Alle biltyper

303 kr. - 555 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Auckland, Auckland er i marts når priserne er 308 kr. per dag i gennemsnit. 308 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 413 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Auckland. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Auckland, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Auckland Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Auckland, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,5

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,5

Value

8,0

Information om Budget udlejningsbiler i Auckland

Har Budget en lokation i Auckland Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i Auckland Intl Lufthavn. De adresser for dette Budget biludlejningscenter er Terminal Building.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Auckland?

Budget tilbyder gratis afbestilling af billeje i Auckland (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Budget, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Budget.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Auckland i oktober?

Den mest populære type af bil at leje fra Budget i Auckland i oktober er Lille mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 303 kr. per dag for Lille mellemklasse udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 296 kr. per dag.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Auckland?

Budget opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Auckland. Den mest populære biludlejningslokation Budget har i Auckland er placeret på Terminal Building.I løbet af de sidste 12 måneder har 84% af vores brugere, der søgte efter Budget udlejningsbiler i Auckland endt med at leje deres bil fra Terminal Building lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Auckland?

Priser for biler i Auckland opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Auckland?

Antallet af udbydere for biler i Auckland er 130 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Auckland?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Auckland. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Auckland?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Auckland. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Auckland på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.