Find billige fly til Auckland

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 5.12
man. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Auckland

Få indsigter om din flyrejse til Auckland, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Auckland?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Auckland fra Danmark, med flest priser fundet omkring 10.068 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Auckland i februar, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 10.241 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Auckland?

313 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Auckland. Dette fly er fra Wellington og er 97% billigere end de fleste andre flyrejser til Auckland. Hvis du vil finde den billigste pris til Auckland fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Auckland på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Auckland fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 11.180 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Auckland for omkring 11.998 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Auckland?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Auckland på er om aftenen. Fly fra Danmark til Auckland på dette tidspunkt kan findes helt ned til 9.650 kr.. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 12.378 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Auckland?

Rejsetiden fra Danmark til Auckland varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Auckland Intl (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 28t. 10min.. En anden populær rute fra Danmark til Auckland er at flyve fra Billund til Auckland Intl, hvilket tager ca. 30t. 45min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Auckland?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 55 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Auckland. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 11.258 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Auckland

Find de billigste fly til disse Auckland-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Auckland

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Auckland

København (CPH) til Auckland (AKL)

Fly til Auckland ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Auckland Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 11.258 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL AUCKLAND FRA KØBENHAVNfebruar11% billigereAt flyve fra København til Auckland ​​koster i gennemsnit blot 10.068 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL AUCKLAND FRA KØBENHAVNseptember15% dyrereDet koster cirka 12.996 kr. at flyve til Auckland ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL AUCKLAND FRA KØBENHAVNnovember365% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Auckland fra København i november end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Auckland

Flyvningen fra Danmark til Auckland Lufthavn (AKL) i New Zealand er en lang tur. Fra Danmark kan du faktisk næsten ikke komme længere. Den vil typisk vare fra omkring 30 timer og op og omfatte et par landinger undervejs. Rejser du fra Københavns Lufthavn (CPH), tager turen omkring 30 timer, mens du fra Aalborg Lufthavn (AAL) skal regne med omkring 33 timers rejsetid. Rejser du med udgangspunkt i Billund Lufthavn (BLL) vil det være cirka 31 timer.

Der er ikke direkte flyrejser fra Danmark til Auckland i New Zealand, men med et par mellemlandinger kommer du alligevel frem til dit rejsemål. Fra Københavns Lufthavn kan du flyve med Lufthansa til Frankfurt, hvor Qatar Airways tager over og flyver dig via en landing i Doha Lufthavn hele vejen til Auckland. Fra Billund Lufthavn kan du flyve med Lufthansa til Frankfurt, hvor Singapore Airlines overtager rejsen og sender dig via en mellemlanding i Singapore hele vejen til Auckland.

Rejsende, som flyver til Auckland, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Whitianga (83 km fra Auckland centrum), Lufthavn: Great Barrier Island (92 km fra Auckland centrum), Lufthavn: Hamilton (124 km fra Auckland centrum), Lufthavn: Whangarei (125 km fra Auckland centrum) eller Lufthavn: Tauranga (156 km fra Auckland centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Auckland Lufthavn: Whangarei, hvor gennemsnitsprisen er 9.422 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Auckland

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Auckland fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
28t. 10min.
AKLAuckland Intl
British Airways
BLLBillund
30t. 45min.
AKLAuckland Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Auckland

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Auckland, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines og British Airways
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
28t. 10min.
AKLAuckland Intl
British Airways
BLLBillund
30t. 45min.
AKLAuckland Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Auckland?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Auckland

Hvilke flyselskaber flyver til Auckland?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Auckland fra Danmark, Lufthansa, Emirates, Qatar Airways og Singapore Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

SWISS-fly til Auckland

SWISS flyver til Auckland ca. 11 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos SWISS, men der er fundet priser på helt ned til 7.150 kr. fra København Kastrup til Auckland. SWISS er blevet bedømt med 8,4/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Korean Air-fly til Auckland

Korean Air-fly til Auckland kan fås fra helt ned til 8.366 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 5 fly, som Korean Air flyver til Auckland på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Korean Air til Auckland er fra Incheon Intl. Korean Air er blevet bedømt med 8,4/10 af momondo-brugere i 109 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Auckland

Neden for finder du alle lufthavne i Auckland samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Auckland Lufthavn?

Har du benyttet dig af et flytilbud til Auckland og så befinder dig i Auckland Lufthavn, har du mange muligheder for at komme videre ind mod centrum af byen. Forskellige busselskaber tilbyder kørsel, og det drejer sig om selskaber som SkyBus og Auckland City Express. I nogenlunde overkommelig nærhed af lufthavnen ligger også Papatoetoe Station, som både kan sende dig i retning af Auckland og på regionale rejser til resten af landet. Der kører også både taxier og shuttlebusser fra lufthavnen, og de er alle godkendt og licenserede af lufthavnen, så det burde garantere for kvaliteten. Endelig kan du selvfølgelig også selv leje en bil i lufthavnen, hvor både lokale og internationale udlejningsfirmaer tilbyder billeje.


Populære fly til Auckland

Find dine flybilletter til Auckland blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Auckland
Hurtigste flyvetid28t. 10min.
Laveste pris7.298 kr.
Fly fra Billund til Auckland
Hurtigste flyvetid30t. 45min.
Laveste pris12.250 kr.

Visumkrav for Auckland

Som dansk statsborger behøver du ikke visum, hvis dit ophold i New Zealand er kortere end tre måneder. Men du skal søge om NZeTA. Når du rejser ind, skal du vise en returbillet, så du kan dokumentere, hvornår du forlader landet igen, og du skal også kunne dokumentere, at du selv kan finansiere dit ophold. Dit pas skal være gyldigt i tre måneder mere end din sidste dag i New Zealand, og du skal være opmærksom på, at nogle lande – for eksempel hvis du mellemlander dér – har andre krav til gyldigheden af dit pas. Danske pas, hvis gyldighed er forlænget, er gangbare. Og det gælder også for både danske og EU-nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Auckland


De bedste oplevelser og seværdigheder i Auckland

Mellem Det Tasmanske hav og Stillehavet ligger Auckland omkranset af smuk natur, dejlige strande og enorme vulkaner. Du kan ikke undgå at se byens vartegn, Sky Tower, som troner over Auckland. Drister du dig til en tur op i tårnet, kan du spise i den roterende restaurant og nyde et lækkert måltid mad med 360-graders udsigt over byen. Læg også vejen forbi byens mindemuseum, Memorial War Museum, som dokumenterer den trods alt voldsomme historie, der ligger bag det i dag fredsommelige land. Hvis ikke du fik nok udsigt i Sky Tower, er en anden af byens imponerende udkigsposter fra toppen af Mount Eden, som tilbyder en flot udsigt over vandet på begge sider af byen. Øen Waiheke er ikke stor, men det er alligevel det tredje mest befolkede ø i New Zealand, kun overgået af de to hovedøer, nordøen og sydøen. På Waiheke er der et mildt tropisk klima, som foruden at friste til timevis på de dejlige strande også gør øen ideel til at dyrke druer til vin. Byens zoologiske have har både løver og elefanter som en klassisk zoo, men der er også et væld af lokale dyr som kiwi-fuglen og øgler.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Alle flysøgninger til Auckland på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Auckland vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Auckland. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.