Find billige flybilletter til Nelson

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nelson

Find de billigste fly til disse Nelson-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Wellington

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nelson

København (CPH) til Wellington (WLG)

Fly til Nelson ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Wellington, hvor den gennemsnitlige pris er 11.072 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Nelson?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Nelson, lå på 1.619 kr./pr. person fra Sydney, hvilket er 83% billigere end gennemsnitsflyprisen til Nelson. Hvis du vil finde de billigste priser til Nelson fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Blenheim, Lufthavn: Picton Koromiko, Lufthavn: Takaka, Lufthavn: Wellington eller Lufthavn: Kaikoura kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Nelson.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Nelson Lufthavn: Blenheim, hvor gennemsnitsprisen er 8.634 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Nelson?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Nelson

Hvilke flyselskaber flyver til Nelson?

Air New Zealand er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Nelson. Emirates er også et populært valg på flyrejser til Nelson fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Nelson, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Air New Zealand-fly til Nelson

Der er 59 fly med Air New Zealand til Nelson på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Wellington, og den bedste pris på en Air New Zealand-billet, der er set på momondo, er 10.069 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Nelson). Air New Zealand har en bedømmelse på 8,7 fra 20 brugeranmeldelser på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Nelson


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Nelson, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Nelson, så du sparer tid og penge.

Fly til Nelson med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Nelson.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Nelson. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.