Flyrejser Asien Malaysia Kuala Lumpur

Find billige flybilletter til Kuala Lumpur

Returrejse
Economy
Seattle (SEA)
Kuala Lumpur (KUL)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Kuala Lumpur. De nuværende restriktioner til Kuala Lumpur er baseret på Malaysia rejserestriktioner.

Se nuværende Malaysia rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kuala Lumpur

Find de billigste fly til disse Kuala Lumpur-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Kuala Lumpur Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kuala Lumpur

København (CPH) til Lufthavn: Kuala Lumpur Intl (KUL)

Fly til Kuala Lumpur ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kuala Lumpur Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.702 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KUALA LUMPUR FRA KØBENHAVNmaj19% billigereAt flyve fra København til Kuala Lumpur ​​koster i gennemsnit blot 2.983 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KUALA LUMPUR FRA KØBENHAVNdecember48% dyrereDet koster cirka 5.491 kr. at flyve til Kuala Lumpur ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KUALA LUMPUR FRA KØBENHAVNfebruar569% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kuala Lumpur fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kuala Lumpur?

Sydøstasien er en populær region at rejse i, hvilket også ses på de mange typer rejsende, der besøger området. Rygsækrejsende, børnefamilier og seniorer nyder alle det skønne klima. Det kan du også gøre ved at rejse med fly til Kuala Lumpur, hvor temperaturen stort set er over 30 °C hele året. Når du tager på ferie med fly til Kuala Lumpur, lander du i Malaysias hovedstad i et tropisk klima med høj luftfugtighed. Det betyder også, at byen oplever en regnsæson og en tør sæson. Monsun-sæsonen varer fra omkring oktober til marts, hvor der er gode muligheder for billige flybilletter til Kuala Lumpur. Maj og juli er de to bedste måneder at rejse i, da det er lig med tørvejr og en skyfri himmel hele dagen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Kuala Lumpur?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Kuala Lumpur for 135 kr./person, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kuala Lumpur. Hvis du vil finde den billigste pris til Kuala Lumpur fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kuala Lumpur?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Kuala Lumpur på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.983 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Kuala Lumpur i maj, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.182 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Kuala Lumpur?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Kuala Lumpur fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 3.703 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kuala Lumpur på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Kuala Lumpur fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 3.906 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 4.415 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kuala Lumpur?

Når du flyver til Kuala Lumpur fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 3.435 kr. for fly med afgang om aftenen. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Kuala Lumpur, så priserne er ofte dyrere på omkring 4.566 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kuala Lumpur?

Lufthavn: Kuala Lumpur Intl eller Lufthavn: Malacca Batu Berendum kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kuala Lumpur.

Findes der en billigere måde at flyve til Kuala Lumpur på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Kuala Lumpur Lufthavn: Malacca Batu Berendum, hvor gennemsnitsprisen er 305 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Kuala Lumpur?

På nuværende tidspunkt inkluderer Malaysia rejserestriktioner rejser til Kuala Lumpur. Indrejserestriktioner

Malaysia har begrænset adgang for alle rejsende undtagen borgere, fastboende med MyPR-kort, rejsende og studerende med godkendelse fra den malaysiske indvandringsservice, rejsende med Malaysia My Second Home (MM2H) tilladelse, diplomater, ambassademedarbejdere og ægtefæller eller børn af malaysiske statsborgere, der skal have et visummærkatvisum i pas, der specifikt angiver denne status. Indehavere af følgende pas kan ansøge om adgangstilladelse: Residence Pass-Talent (RP-T) og deres pårørende, Beskæftigelsespas (Kategori EP I, II og III), Professional Visit Pass (PVP), Afhængigt pas til udstationerede for alle kategorier, langvarigt socialbesøgspas (LT-SVP) for udstationering for alle kategorier, og Foreign Maid for udstationering for alle kategorier. Hele landet er fortsat under en restitutionsbevægelseskontrolordre (RMCO) frem til 16. marts. Derudover er visse stater og distrikter med højere prævalens af COVID-19 underlagt Movement Control Orders (MCOs), Conditional Movement Control Orders (CMCOs) eller Enhanced Bevægelseskontrolordrer (EMCO'er). Sabah er underlagt en MCO frem til 4. februar. Yderligere oplysninger om rejser til Sabah kan fås ved at kontakte Sabahs statsmyndigheder . Alle distrikter i Sarawak er underlagt en CMCO frem til 14. februar bortset fra Sibu, som er underlagt en MCO frem til 14. februar. Yderligere oplysninger om rejser til Sarawak kan fås ved henvendelse til Sarawaks statslige myndigheder .

Indrejsekrav

Rejsende skal have en formel skriftlig godkendelse fra den malaysiske regering, før de forsøger at rejse ind i Malaysia. Malaysisk indvandring driver en konsolideret portal kaldet My Travel Pass for de fleste kategorier af pasindehavere for at anmode om tilladelse til at komme ind. Rejsende med en Malaysia My Second Home-tilladelse (MM2H) skal have en godkendt returtilladelse og kan også anmode om indvandring via My Travel Pass < / a>. Internationale studerende skal have en skriftlig godkendelse for indvandring, der er anvendt på Education Malaysia website Flyselskabsbesætninger skal have deres navne opført i den generelle erklæring.

Karantænekrav

Alle ankomne rejsende vil blive testet ved ankomsten og er underlagt et obligatorisk karantænekrav. Alle omkostninger til karantæne afholdes af den rejsende. Rejsende skal downloade MySejahtera-applikationen og får udstedt et armbånd til identifikation og overvågning af myndighederne i løbet af deres karantæneperiode. Rejsende, der præsenterer resultaterne af en negativ RT-PCR-test foretaget inden for 72 timer efter deres afgang til Malaysia, skal sættes i karantæne i 7 dage efter ankomsten. De malaysiske myndigheder kan kræve en COVID-19-test ved ankomsten og vil kræve en yderligere COVID-19-test den 5. dag i karantæne. Rejsende, der ikke præsenterer resultaterne af en negativ RT-PCR-test, testes ved ankomsten og skal karantæne i 10 dage med en ekstra COVID-19-test på 8. dag i karantæne.

Transitregler

Rejsende må ikke rejse fra internationale fly til indenrigsfly, undtagen malaysiske statsborgere, der rejser til Sabah eller Sarawak. Udlændinge må ikke indrejse i Sabah uden forudgående tilladelse, som skal anmodes herom på forhånd af Sabahs statssekretær (Setiausaha Kerajaan Negeri Sabah) ved Krise sabah.gov.my.

Hvis du planlægger rejser til Kuala Lumpur nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Kuala Lumpur

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kuala Lumpur fundet af momondos brugere for nylig
Qatar Airways
30. maj
12:25København Kastrup
16t. 25min.
1 stop
04:50Kuala Lumpur Intl
29. jun.
17:05Kuala Lumpur Intl
15t. 50min.
1 stop
08:55København Kastrup
15.362 kr.
Find lignende
Qatar Airways
30. maj
12:25København Kastrup
16t. 25min.
1 stop
04:50Kuala Lumpur Intl
27. jun.
23:15Kuala Lumpur Intl
16t. 55min.
1 stop
16:10København Kastrup
14.738 kr.
Find lignende
Qatar Airways
30. maj
12:25København Kastrup
16t. 25min.
1 stop
04:50Kuala Lumpur Intl
28. jun.
23:15Kuala Lumpur Intl
16t. 55min.
1 stop
16:10København Kastrup
15.337 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
31. maj
14:20København Kastrup
16t. 45min.
1 stop
07:05Kuala Lumpur Intl
1. jul.
19:05Kuala Lumpur Intl
16t. 45min.
1 stop
11:50København Kastrup
15.063 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
28. maj
14:20København Kastrup
16t. 45min.
1 stop
07:05Kuala Lumpur Intl
28. jun.
19:05Kuala Lumpur Intl
16t. 45min.
1 stop
11:50København Kastrup
15.106 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
28. maj
14:20København Kastrup
16t. 45min.
1 stop
07:05Kuala Lumpur Intl
27. jun.
19:05Kuala Lumpur Intl
16t. 45min.
1 stop
11:50København Kastrup
15.144 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Kuala Lumpur

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Kuala Lumpur, så se nogle af vores tilbud herunder fra Qatar Airways
Qatar Airways
30. maj
12:25København Kastrup
16t. 25min.
1 stop
04:50Kuala Lumpur Intl
10.982 kr.
Find lignende
Malaysia Airlines
31. maj
12:25København Kastrup
16t. 25min.
1 stop
04:50Kuala Lumpur Intl
14.183 kr.
Find lignende
Malaysia Airlines
29. maj
11:35København Kastrup
24t. 15min.
1 stop
11:50Kuala Lumpur Intl
14.788 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Kuala Lumpur?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Kuala Lumpur

Det er især de store, velkendte og klassiske flyselskaber, der tilbyder fly til Kuala Lumpur. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis rejse med udbydere som Qatar Airways, Finnair eller KLM. Fra Billund Lufthavn kan du flyve med Singapore Airlines eller British Airways. Vælger du flybilletter til Kuala Lumpur med et af de klassiske flyselskaber, betyder det som regel, at der er check-in bagage, måltider ombord samt sædevalg inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Kuala Lumpur?

Der er ingen flyselskaber, der tilbyder flyafgange med direkte fly til Kuala Lumpur fra Danmark. Du kan i stedet vælge blandt mange udbydere, der tilbyder rejsen med en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kuala Lumpur?

Den hurtigste flyafgang fra Københavns Lufthavn med et stop i eksempelvis Singapore tager ca. 13 t og 50 min. Fra Billund tager den hurtigste rejse med stop i eksempelvis Amsterdam eller Frankfurt ca. 14 t og 15 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Kuala Lumpur samt afstand til centrum

Lander du i Kuala Lumpur Lufthavn, kan du tage et KLIA eksprestog med en rejsetid til centrum på ca. 28 min. Billetprisen er ca. 55 MYR (ca. 89 DKK). Lander du i Sultan Abdul Aziz Shah Lufthavn, kan du tage en SkyBus med en rejsetid på ca. 20 min, og en pris på ca. 9 MYR (ca. 15 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Kuala Lumpur?

Du kan nyde godt af de såkaldte Go KL City Busses, som bringer dig gratis rundt til de store seværdigheder i centrum. Der tilbydes fire linjer i farverne lilla, grøn, blå og rød. Du kan også bruge byens monorail, der minder om en metro, hvis du skal uden for bykernen. Billetprisen starter på ca. 1.20 MYR (ca. 2 DKK).


Kan man rejse til Kuala Lumpur uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du nyde godt af visumfrit ophold i Malaysia i maks. 90 dage. Medbring dit pas, da det skal stemples ved ankomst. Passet skal være gyldigt i mindst seks måneder fra indrejsedatoen. Desuden skal du forevise en returbillet, når du lander i lufthavnen.


Tips og gode råd til Kuala Lumpur

Hvad skal man se i Kuala Lumpur?

Store seværdigheder er en del af din ferie i Kuala Lumpur. De 451,9 m høje Petronas Towers er byens topattraktion, og du kan tage turen op i den 88 etager høje bygning og nyde udsigten. Det er i højderne, byen har sine seværdigheder. Menara KL Tower på 421 meter er ligeledes en af de klassiske attraktioner, som er værd at nyde udsigten fra.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Du kan uden problemer rejse med børn til Kuala Lumpur. Aquaria KLCC er et kæmpe oplevelsescenter med masser af akvarier samt interaktive værksteder for børn. Petrosains Discovery Centre er et videnskabsmuseum, hvor børn kan lære om fortiden på en pædagogisk måde.

Skal man købe rejseforsikring?

Gør dig selv den tjeneste at købe en rejseforsikring, så du har tryghed på rejsen. Dermed slipper du for dyre ekstraregninger, hvis der eksempelvis opstår sygdom på turen. Du kan også tilkøbe forskellige tillægsdækninger, som bagagedækning, tyveriforsikring og lignende.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Kuala Lumpur er ikke drikkeligt.

Giver man drikkepenge i Kuala Lumpur?

Der gives generelt ikke drikkepenge i Malaysia, da beløbet som regel er inkluderet i regningen.

Hvor er der gode shoppingområder?

I Kuala Lumpur er indkøbscentrene Suria KLCC og Pavillion KL Shopping Mall attraktive steder at handle. (Priser checket: 02/05/2019).


Flyrejser Asien Malaysia Kuala Lumpur
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class