Billeje i Kuala Lumpur

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, Malaysia
3. dec. — 10. dec.
Kuala Lumpur, Malaysia
søn. 3.12
Middag
søn. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Kuala Lumpur

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Kuala Lumpur

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Kuala Lumpur?

De billigste udlejningsbiler i Kuala Lumpur kan normalt findes gennem Avis. Når du booker hos Avis, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 104 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Kuala Lumpur er 104 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Kuala Lumpur har flest lokationer?

Nescorp Transport har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Kuala Lumpur, med 10 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Kuala Lumpur?

Leje af Perodua Bezza og Proton Saga in Kuala Lumpur er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Perodua Bezza in Kuala Lumpur kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 221 kr./dag og kan gå helt ned til 156 kr./dag. Priser på leje af en Proton Saga kan også variere, men plejer at ligge på omkring 153 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 122 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Kuala Lumpur

En tur til Kuala Lumpur ville ikke være fuldendt uden at besøge en af de berømte arkitektoniske vidundere, såsom Petronas Twin Towers, Merdeka-pladsen eller Thean Hou-templet, som alle nemt kan nås med bil. Hold øje med SPRINT-motorvejen, da den forbinder til tre andre veje: Damansara Link, Kerinchi Link og Penchala Link. Mens du er på Damansara Link, kan du vælge, om du vil betale et gebyr eller undgå det. Parkering i Kuala Lumpur kan være en udfordring, da det er et populært rejsemål for besøgende, der ønsker at udforske historie, kultur og shopping. Selv om du kan finde nogle gratis parkeringspladser på gaden, vil de fleste ledige pladser enten blive afregnet, på en betalt parkeringsplads eller en betalt parkeringsgarage. Det er ret nemt at leje en bil, og der er op til otte biludlejningssteder i Kuala Lumpur.

Kan det betale sig at leje en bil, mens man besøger Kuala Lumpur?

Parkering i denne by bør ikke bekymre dig, da der er en række garager og parkeringspladser. Kuala Lumpur er en travl by med mange trafikhotspots, herunder Cheras-Kajang Expressway og Jalan Tun Razak. Trafikpropper starter om morgenen og tidligt om aftenen, så overvej at undgå disse tidspunkter, hvis du ikke vil bruge timer på motorvejen i din biludlejningsbil i Kuala Lumpur. Det er i din bedste interesse at leje en bil på din weekendtur til Kuala Lumpur. Kørsel gør det meget nemmere at foretage stop ved storslåede seværdigheder i det omkringliggende område, herunder vandforlystelsesparkerne og kulturparkerne i Melaka, som begge ligger mindre end en to timers kørsel væk. Denne afslappede by er kendt for at være særlig gangbar, og derfor er Biludlejning i Kuala Lumpur ikke et must. Men for spredte kvarterer og seværdigheder som Kuala Selangor og Sunway Lagoon vil en billig billeje i Kuala Lumpur hjælpe dig med at spare tid og penge, ud over at give dig mere frihed, når du planlægger din tidsplan.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i Kuala Lumpur?

Når du bestiller billeje i Kuala Lumpur, er det vigtigt at lære byens unikke trafiklove at kende, så du kan navigere sikkert til de ønskede seværdigheder. For eksempel skal alle lysfunktioner fungere korrekt, og bilens registreringsplader skal vises. Spænd dine sikkerhedsseler, før du kører på vejen, og kør inden for de angivne hastighedsgrænser. Vær opmærksom på, at kørsel i beruset bil er forbudt, og at et indhold af alkohol i blodet på over 0,8 % vil medføre strenge straffe. Du kan derfor overveje at blive sober, når du kører rundt. Det er vigtigt at kontakte Kuala Lumpurs afdeling for motorkøretøjer for at få oplysninger om de seneste lovændringer.

Skal jeg have et særligt kørekort eller en tilladelse til at køre en lejet bil i Kuala Lumpur?

For Biludlejning i Kuala Lumpur, herunder leje af en økonomibil eller en passagervogn, skal du have et officielt kørekort. Hvis du er uden for Malaysia, kan du bruge det kørekort, du har udstedt i dit hjemland, i tre måneder og derefter ansøge om et internationalt kørekort. For at undgå unødvendige opfriskninger med lovhåndhævere skal du have dit officielle pas med dig i løbet af lejeperioden. Selv om minimumsalderen for kørsel i Malaysia er 18 år, kræver de fleste virksomheder, at de, der ønsker en udlejningsbil i Kuala Lumpur, er mindst 23 år gammel.


Find billig billeje i Kuala Lumpur

Find den lejebil i Kuala Lumpur, der passer til dine behov

Lille cars

144 kr. - 273 kr.

Alle biltyper

194 kr. - 596 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Kuala Lumpur, Malaysia er 195 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Kuala Lumpur, Malaysia er i juni. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 144 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kuala Lumpur. I Kuala Lumpur kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Kuala Lumpur, Malaysia er 304 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Kuala Lumpur, Malaysia er i december. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 408 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Kuala Lumpur. I Kuala Lumpur kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Kuala Lumpur, Malaysia er 336 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Kuala Lumpur, Malaysia er i oktober. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 406 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Kuala Lumpur. I Kuala Lumpur kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Kuala Lumpur

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Kuala Lumpur

Agtran

6 kontorer

Paradise

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,0

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Prima Odyssey

8 kontorer

keddy by Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

6,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,6

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,3

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,6

Value

6,0

Galaxy Asia Car Rental

7 kontorer

Hawk

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Kuala Lumpur

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Kuala Lumpur

Populære biltyper

Economy, Standard, Compact

Billigste lejebil

142 kr.

Den mest populære model

Perodua Bezza
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Kuala Lumpur i de seneste 72 timer: Economy, Standard, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Kuala Lumpur er 142 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 193 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Kuala Lumpur i de seneste 7 dage er Perodua Bezza. Vores brugere foretrækker også Class Full-size SUV som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Kuala Lumpur

Herunder vises de mest populære hoteller i Kuala Lumpur

Kørsel i lejebil i Kuala Lumpur – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Kuala Lumpur, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Kuala Lumpur, Malaysia i december?

Biludlejning i Kuala Lumpur for en weekend i december fås helt ned til 277 kr.. Gennemsnitsprisen er 366 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 0 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 0 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Kuala Lumpur, Malaysia biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Kuala Lumpur har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. keddy by Europcar, Paradise og Hertz er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Kuala Lumpur, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Kuala Lumpur, Malaysia?

Hvis du lejer en bil i Kuala Lumpur, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 70 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Kuala Lumpur er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Kuala Lumpur er hastighedsbegrænsningen 110 km/t..

Hvordan er vejret i Kuala Lumpur, Malaysia i november?

I november er der normalt 280 mm nedbør i Kuala Lumpur og en gennemsnitstemperatur på 27 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Kuala Lumpur, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Kuala Lumpur om vejret i resten af Kuala Lumpur?

Klimaet i Kuala Lumpur i november er normalt 27 °C med en forventet nedbør på 280 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Kuala Lumpur til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kuala Lumpur?

Priser for biler i Kuala Lumpur opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kuala Lumpur?

Fra november 2023 er der 80 udbydere at vælge mellem for biler i Kuala Lumpur.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kuala Lumpur?

Blandt forskellige lande, herunder Kuala Lumpur, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kuala Lumpur?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Kuala Lumpur. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Kuala Lumpur?

Du bør booke billeje i Kuala Lumpur ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Kuala Lumpur?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Kuala Lumpur. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Kuala Lumpur med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Kuala Lumpur eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Kuala Lumpur på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Kuala Lumpur.

Kan jeg finde billeje i Kuala Lumpur, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Kuala Lumpur.

Kan jeg søge efter billeje i Kuala Lumpur med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Kuala Lumpur med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kuala Lumpur på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.