Udlejningsbiler fra Europcar i Kuala Lumpur

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, Malaysia
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Kuala Lumpur, Malaysia
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Kuala Lumpur Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Kuala Lumpur, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Kuala Lumpur

Hver Europcar udlejningslokation i Kuala Lumpur er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Europcar har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Der er 3 lokationer i Lufthavn: Kuala Lumpur Intl. De adresser for disse 3 udlejningscentre er L1-a08, Level 1, B07, Arrival Hall, Main Terminal og Ground Floor Block D, Car Rental.

Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Kuala Lumpur. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Europcar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Europcar i Kuala Lumpur her.

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Europcar i Kuala Lumpur i juli måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Europcar 153 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 126 kr. per dag i juli.

Den billigste type bil Europcar tilbyder i Kuala Lumpur er Lille mellemklasse til 153 kr. i gennemsnit per dag. 153 kr. per dag er 24% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Europcar, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 71% af momondo-brugere som har lejet en bil i Kuala Lumpur fra Europcar valgte Lille mellemklasse, ofte grundet besparelsen.

Der er 4 Europcar biludlejningslokationer i Kuala Lumpur. Ifølge vores brugere er den mest populære Europcar lokation i Kuala Lumpur beliggende på Unit 01-18, Level 1. 37% af vores brugere som har lejet bil fra Europcar i Kuala Lumpur lejede fra denne lokation det seneste år.