Udlejningsbiler fra Europcar i Kuala Lumpur

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, Malaysia
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Kuala Lumpur, Malaysia
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Kuala Lumpur Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Kuala Lumpur, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

5,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

6,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Kuala Lumpur

Har Europcar en lokation i Kuala Lumpur Intl Lufthavn?

Der er 3 lokationer i Kuala Lumpur Intl Lufthavn. De adresser for disse 3 udlejningscentre er L1-a08, Level 1, B07, Arrival Hall, Main Terminal og Ground Floor Block D, Car Rental.

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Kuala Lumpur?

Europcar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Kuala Lumpur. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Europcar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Europcar i Kuala Lumpur her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Europcar når man er i Kuala Lumpur i oktober?

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Europcar i Kuala Lumpur i oktober måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Europcar 152 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 125 kr. per dag i oktober.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Europcar i Kuala Lumpur?

Den billigste type bil Europcar tilbyder i Kuala Lumpur er Lille mellemklasse til 152 kr. i gennemsnit per dag. 152 kr. per dag er 24% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Europcar, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 83% af momondo-brugere som har lejet en bil i Kuala Lumpur fra Europcar valgte Lille mellemklasse, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange Europcar biludlejningslokationer er der i Kuala Lumpur?

Der er 4 Europcar biludlejningslokationer i Kuala Lumpur. Ifølge vores brugere er den mest populære Europcar lokation i Kuala Lumpur beliggende på L1-a08, Level 1. 45% af vores brugere som har lejet bil fra Europcar i Kuala Lumpur lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kuala Lumpur?

Priser for biler i Kuala Lumpur opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kuala Lumpur?

Fra september 2023 er der 81 udbydere at vælge mellem for biler i Kuala Lumpur.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kuala Lumpur?

Blandt forskellige lande, herunder Kuala Lumpur, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kuala Lumpur?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Kuala Lumpur. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kuala Lumpur på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.