Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Tokyo, Tokyo-præfekturet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tokyo, Tokyo-præfekturet

Tokyo, Japan
26. mar. — 2. apr.
Tokyo, Japan
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Tokyo

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Tokyo

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Tokyo?

De billigste udlejningsbiler i Tokyo kan normalt findes gennem Europcar. Når du booker hos Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 278 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Tokyo er 318 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Tokyo har flest lokationer?

Nippon Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Tokyo, med 106 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Tokyo?

Når vores brugere lejer bil in Tokyo, vælger de fleste en Toyota Sienta til 564 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Mazda Mazda2 til i gennemsnit 432 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Toyota Sienta in Tokyo for helt ned til 519 kr./dag og udlejning af Mazda Mazda2 for helt ned til 284 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Tokyo, Tokyo-præfekturet

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Tokyo, Tokyo-præfekturet
Economy358 kr./dag
Lille mellemklasse402 kr./dag
Stor mellemklasse541 kr./dag
Standard525 kr./dag
Mini349 kr./dag
Varevogn til passagerer593 kr./dag
Kompakt stationcar626 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Tokyo

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Tokyo?

Biludlejning i Tokyo giver dig som udgangspunkt ikke mulighed for at krydse grænser. Man får dog muligheden for at opdage de mindre øer omkring Japan, via de færger der tager biler med på overfarten, f.eks. mellem Kumamoto og Shimabara. De længere distancer med færge kan tages med visse biludlejningsfirmaer, men i visse tilfælde kan det bedst betale sig at tage færgen til fods og leje en ny bil ved ankomsten. Lej en bil i Tokyo hvis du planlægger at gå på opdagelse i de mange mindre og spændende områder udenfor storbyen. Selvom de store byer er forbundet via offentlig transport, så er det ikke altid en mulighed at tage busser eller toge udenfor byerne. Det er derfor et populært valg blandt rejsende at leje en bil i Tokyo. Så får man ekstra fleksibilitet på sin rejse, samt muligheden for at udforske Japans mindre besøgte områder langs kysterne.

Kan man leje en bil i Tokyo uden et kreditkort?

Som udgangspunkt er det som besøgende ikke muligt at leje en bil i Tokyo uden et kreditkort. Hvis man booker en bil online, skal man typisk indtaste kort oplysninger, men ønsker man at betale kontant ved ankomst i Tokyo, bør man kontakte det valgte udlejningsfirma inden sin ankomst. Hvis man vælger at betale kontant, vil man ofte skulle betale et større depositum for bilen, da det ikke er muligt for firmaet at trække pengene fra dit kreditkort. Der er mange muligheder for at leje en bil i Tokyo, hvilket øger mulighederne for at finde billig biludlejning i Tokyo. Hvis du ønsker at aflevere din bil hos en anden filial end den hvor du afhentede bilen, skal dette aftales ved afhentning. Ønsker du at aflevere din bil ved en anden destination, er det ofte ikke muligt at betale kontant.

Hvilke færdselsregler skal man være opmærksom på i Tokyo?

Når man lejer en bil i Tokyo, skal man være opmærksom på, at man skal køre i venstre side af vejen. Dette kan kræve lidt tilvænning, hvis man ikke før har stiftet bekendtskab med denne måde at køre på. Det er heller ikke lovligt at have nogen form for alkohol i blodet, når man kører bil i Tokyo eller resten af Japan. Når man kører rundt i en lejebil i Tokyo, skal man huske at man ikke må betjene telefonen eller navigation med hænderne. Hvis man kører med et barn under seks år, skal barnet være fastspændt i en autostol. Det er muligt at leje en autostol hos de fleste biludlejningsfirmaer i Tokyo. Hvis man ved at dette er et ønske på forhånd, er det smart at booke det med som en ekstra service, når man booker bilen online.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Tokyo?

For at køre bil i Japan skal man være fyldt 18 år. Man skal dog typisk være fyldt mindst 20 år for at benytte de mange biludlejningsfirmaer i Tokyo. Der findes flere forskellige muligheder for at leje billige lejebiler i Tokyo, men ønsker man at undgå ekstra omkostninger og større depositum, skal chaufføren være mindst 21 år. Når man lejer en bil i Japan, skal man være i besiddelse af et internationalt kørekort. Kortet skal være gyldigt under hele lejeperioden. Det samme gør sig gældende for pas og kreditkort. Visse udlejningsfirmaer kræver, at navnet på passet, er det samme som på køre - og kreditkort. Har du skiftet navn, skal du derfor sikre at dit nye navn står korrekt på alle dokumenter og kort.


Find billig billeje i Tokyo, Tokyo-præfekturet

Find den lejebil i Tokyo, der passer til dine behov

Lille biler

361 kr. - 515 kr.

Alle biltyper

462 kr. - 659 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Tokyo, Japan er 423 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Tokyo, Japan er i september. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 361 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tokyo. I Tokyo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Tokyo.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Tokyo, Japan er 669 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Tokyo, Japan er i juni. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 570 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tokyo. I Tokyo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Tokyo.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Tokyo, Japan er 449 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Tokyo, Japan er i februar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 754 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tokyo. I Tokyo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Tokyo, Japan er 625 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Tokyo, Japan er i februar. Prisen er 1% lavere end resten af året og ligger på kun 623 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tokyo. I Tokyo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Tokyo, Japan er 698 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Tokyo, Japan er i august. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 644 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tokyo. I Tokyo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Tokyo.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

358 kr./dag

1 apr. - 8 apr.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Tokyo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tokyo, Tokyo-præfekturet

ORIX Rent a Car

25 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Hertz

17 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

16 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

National

16 kontorer

Enterprise Rent-A-Car

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Nissan Rent-A-Car

83 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,0

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Toyota Rent a Car

67 kontorer

Times

31 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Tokyo

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Tokyo

Det mest populære bureau

Europcar

Populære biltyper

Economy, Passenger Van, Compact

Billigste lejebil

342 kr.

Den mest populære model

Class Economy Car
Det mest populære biludlejningsbureau i Tokyo, der er fundet på momondo i denne måned, er Europcar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Alamo og Nissan Rent-A-Car
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Tokyo i de seneste 72 timer: Economy, Passenger Van, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Tokyo er 342 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 387 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Tokyo i de seneste 7 dage er Class Economy Car. Vores brugere foretrækker også Class Compact Van som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tokyo

Herunder vises de mest populære hoteller i Tokyo
Hotel Gracery Shinjuku

Hotel Gracery Shinjuku

1-19-1 Kabukicho, Shinjuku-ku, Tokyo, Japan

6,2 km fra centrum

The Royal Park Hotel Tokyo Haneda Airport Terminal 3

The Royal Park Hotel Tokyo Haneda Airport Terminal 3

2-6-5 Haneda International Airport, Tokyo, Japan

15,2 km fra centrum

Hotel Sunroute Plaza Shinjuku

Hotel Sunroute Plaza Shinjuku

2-3-1 Yoyogi, Tokyo, Japan

6,3 km fra centrum

Keio Plaza Hotel Tokyo

Keio Plaza Hotel Tokyo

2-2-1 Nishi-Shinjuku, Tokyo, Japan

6,8 km fra centrum

Hotel Villa Fontaine Grand Haneda Airport

Hotel Villa Fontaine Grand Haneda Airport

2-7-1 Hanedakuko, Oota, Tokyo, Japan

15,3 km fra centrum

Shibuya Excel Hotel Tokyu

Shibuya Excel Hotel Tokyu

1-12-2, Dogenzaka, Tokyo, Japan

6,7 km fra centrum

Intercontinental - Ana Tokyo

Intercontinental - Ana Tokyo

1-12-33 Akasaka Minato, Tokyo, Japan

2,9 km fra centrum

Shinagawa Prince Hotel

Shinagawa Prince Hotel

4-10-30 Takanawa Minato-ku, Tokyo, Japan

6,6 km fra centrum

Cerulean Tower Tokyu Hotel, A Pan Pacific Partner Hotel

Cerulean Tower Tokyu Hotel, A Pan Pacific Partner Hotel

26-1 Sakuragaoka-Cho, Shibuya-ku, Tokyo, Japan

6,9 km fra centrum

The Prince Park Tower Tokyo

The Prince Park Tower Tokyo

4-8-1 Shibakoen Minato-ku, Tokyo, Japan

3,5 km fra centrum

Tobu Hotel Levant Tokyo

Tobu Hotel Levant Tokyo

1-2-2 Kinshi, Sumida-ku, Tokyo, Japan

4,2 km fra centrum

Hilton Tokyo

Hilton Tokyo

6-6-2, Nishi-Shinjuku, Shinjuku-ku, Tokyo, Japan

7,1 km fra centrum

Shinjuku Granbell Hotel

Shinjuku Granbell Hotel

2-14-5 Kabuki-Cho, Tokyo, Japan

6,0 km fra centrum

Hilton Tokyo Odaiba

Hilton Tokyo Odaiba

1 Chome-9-1 Daiba, Tokyo, Japan

6,1 km fra centrum

Intercontinental Tokyo Bay, An IHG Hotel

Intercontinental Tokyo Bay, An IHG Hotel

1-16-2 Kaigan, Tokyo, Japan

3,2 km fra centrum

Royal Park Hotel The Shiodome, Tokyo

Royal Park Hotel The Shiodome, Tokyo

1-6-3 Higashi-Shimbashi, Minato-ku, Tokyo, Japan

2,1 km fra centrum

Park Hotel Tokyo

Park Hotel Tokyo

1-7-1 Higashi-Shimbashi, Minato-ku, Tokyo, Japan

2,2 km fra centrum

Jr Kyushu Hotel Blossom Shinjuku

Jr Kyushu Hotel Blossom Shinjuku

2-6-2 Yoyogi, Tokyo, Japan

6,4 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Tokyo – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tokyo, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Tokyo, Japan biludlejning?

Udlejningsbiler i Tokyo fra populære udlejningssteder så som Hertz, Europcar og Nissan Rent-A-Car tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Tokyo, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Tokyo i april måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 19 °C og nedbør på 140 mm i april, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Tokyo. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i april måned og er et populært valg blandt Tokyo rejsende. Leje af en Standard i Tokyo koster 650 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Tokyo, Japan?

Rejsende, som lejer en bil i Tokyo, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Tokyo ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Tokyo, Japan i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Tokyo i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 9 °C og ca. 100 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Tokyo om vejret i resten af Tokyo-præfekturet?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Tokyo til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Tokyo-præfekturet normalt har en temperatur på 9 °C, og at du kan forvente 100 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Tokyo?

Priser for biler i Tokyo blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Tokyo?

Fra marts 2024 er der 449 udbydere at vælge mellem for biler i Tokyo.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Tokyo?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Tokyo. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Tokyo?

For at leje en bil i Tokyo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Tokyo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Tokyo, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Tokyo?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Tokyo. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Tokyo med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Tokyo med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Tokyo på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Tokyo.

Kan jeg finde billeje i Tokyo, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Tokyo.

Kan jeg søge efter billeje i Tokyo med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Tokyo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tokyo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Tokyo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo