Billeje i Tokyo, Tokyo-præfekturet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tokyo, Tokyo-præfekturet

Tokyo, Japan
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Tokyo, Japan
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Tokyo, Tokyo-præfekturet

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Tokyo, Tokyo-præfekturet
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

63 kr./dag

11 sep. - 13 sep.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

50 kr./dag

12 okt. - 22 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

59 kr./dag

11 sep. - 13 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

42 kr./dag

12 okt. - 22 okt.
Opel Corsa
Ford Transit
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

115 kr./dag

12 okt. - 22 okt.
Ford Transit
Volkswagen Multivan
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

130 kr./dag

12 okt. - 22 okt.
Volkswagen Multivan
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

81 kr./dag

7 sep. - 20 sep.
Ford Focus Wagon
Opel Meriva
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 4 passagerer

72 kr./dag

12 okt. - 22 okt.
Opel Meriva
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

77 kr./dag

11 sep. - 13 sep.
Audi Q3

Vigtige oplysninger om billeje i Tokyo

Biludlejning i Tokyo giver dig som udgangspunkt ikke mulighed for at krydse grænser. Man får dog muligheden for at opdage de mindre øer omkring Japan, via de færger der tager biler med på overfarten, f.eks. mellem Kumamoto og Shimabara. De længere distancer med færge kan tages med visse biludlejningsfirmaer, men i visse tilfælde kan det bedst betale sig at tage færgen til fods og leje en ny bil ved ankomsten. Lej en bil i Tokyo hvis du planlægger at gå på opdagelse i de mange mindre og spændende områder udenfor storbyen. Selvom de store byer er forbundet via offentlig transport, så er det ikke altid en mulighed at tage busser eller toge udenfor byerne. Det er derfor et populært valg blandt rejsende at leje en bil i Tokyo. Så får man ekstra fleksibilitet på sin rejse, samt muligheden for at udforske Japans mindre besøgte områder langs kysterne.

Som udgangspunkt er det som besøgende ikke muligt at leje en bil i Tokyo uden et kreditkort. Hvis man booker en bil online, skal man typisk indtaste kort oplysninger, men ønsker man at betale kontant ved ankomst i Tokyo, bør man kontakte det valgte udlejningsfirma inden sin ankomst. Hvis man vælger at betale kontant, vil man ofte skulle betale et større depositum for bilen, da det ikke er muligt for firmaet at trække pengene fra dit kreditkort. Der er mange muligheder for at leje en bil i Tokyo, hvilket øger mulighederne for at finde billig biludlejning i Tokyo. Hvis du ønsker at aflevere din bil hos en anden filial end den hvor du afhentede bilen, skal dette aftales ved afhentning. Ønsker du at aflevere din bil ved en anden destination, er det ofte ikke muligt at betale kontant.

Når man lejer en bil i Tokyo, skal man være opmærksom på, at man skal køre i venstre side af vejen. Dette kan kræve lidt tilvænning, hvis man ikke før har stiftet bekendtskab med denne måde at køre på. Det er heller ikke lovligt at have nogen form for alkohol i blodet, når man kører bil i Tokyo eller resten af Japan. Når man kører rundt i en lejebil i Tokyo, skal man huske at man ikke må betjene telefonen eller navigation med hænderne. Hvis man kører med et barn under seks år, skal barnet være fastspændt i en autostol. Det er muligt at leje en autostol hos de fleste biludlejningsfirmaer i Tokyo. Hvis man ved at dette er et ønske på forhånd, er det smart at booke det med som en ekstra service, når man booker bilen online.

For at køre bil i Japan skal man være fyldt 18 år. Man skal dog typisk være fyldt mindst 20 år for at benytte de mange biludlejningsfirmaer i Tokyo. Der findes flere forskellige muligheder for at leje billige lejebiler i Tokyo, men ønsker man at undgå ekstra omkostninger og større depositum, skal chaufføren være mindst 21 år. Når man lejer en bil i Japan, skal man være i besiddelse af et internationalt kørekort. Kortet skal være gyldigt under hele lejeperioden. Det samme gør sig gældende for pas og kreditkort. Visse udlejningsfirmaer kræver, at navnet på passet, er det samme som på køre - og kreditkort. Har du skiftet navn, skal du derfor sikre at dit nye navn står korrekt på alle dokumenter og kort.


Find billig billeje i Tokyo, Tokyo-præfekturet

Find den lejebil i Tokyo, der passer til dine behov

Biler i Lille

199 kr. - 1.341 kr.

Alle biltyper

124 kr. - 1.662 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Tokyo, Japan er 531 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Tokyo, Japan er i februar. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 199 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tokyo. I Tokyo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Tokyo.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Tokyo, Japan er 516 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Tokyo, Japan er i juli. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 571 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tokyo. I Tokyo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Tokyo.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

42 kr./dag

12 okt. - 22 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

50 kr./dag

12 okt. - 22 okt.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Tokyo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tokyo, Tokyo-præfekturet
1 kontor
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
43 kontorer
25 kontorer
17 kontorer
17 kontorer
17 kontorer
16 kontorer
16 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Tokyo

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Tokyo

Populære biltyper

Economy, Compact, Wagon

Billigste lejebil

303 kr.

Den mest populære model

Mercedes-Benz C-Class Wagon
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Tokyo i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Wagon.
Den laveste pris for en lejebil i Tokyo er 303 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 891 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Tokyo i de seneste 7 dage er Mercedes-Benz C-Class Wagon.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tokyo

Herunder vises de mest populære hoteller i Tokyo

Kørsel i lejebil i Tokyo – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Tokyo, så du er klar til næste rejse.

Daglige priser fra Nissan Rent-A-Car er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 891 kr./dag når du lejer en bil i Tokyo. Den absolut billigste pris fundet på deres 43 udlejningskontorer i Tokyo er 303 kr./dag.

Udlejningsbiler i Tokyo fra populære udlejningssteder så som Nissan Rent-A-Car, Europcar og Hertz tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Tokyo, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 19 °C og nedbør på 190 mm i september, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Tokyo. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i september måned og er et populært valg blandt Tokyo rejsende. Leje af en Standard i Tokyo koster 674 kr./dag i gennemsnit.

I byen Tokyo, Japan er der 43 udlejningssteder ejet af Nissan Rent-A-Car med en gennemsnitlig daglig pris på 891 kr..

Rejsende, som lejer en bil i Tokyo, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Tokyo ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Tokyo i august måned, bør forvente temperaturer på omkring 27 °C og ca. 140 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Tokyo til et roadtrip til de omkringliggende områder i august måned, er det vigtigt at vide, at resten af Tokyo-præfekturet normalt har en temperatur på 27 °C, og at du kan forvente 140 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tokyo


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Tokyo, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Tokyo. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Tokyo med gratis afbestillig.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Tokyo.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Tokyo.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Tokyo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.