Billeje i Tokyo, Tokyo-præfekturet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tokyo, Tokyo-præfekturet

Tokyo, Japan
13. dec. — 20. dec.
Tokyo, Japan
ons. 13.12
Middag
ons. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Tokyo

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Tokyo

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Tokyo?

De billigste udlejningsbiler i Tokyo kan normalt findes gennem Skrytá autopůjčovna. Når du booker hos Skrytá autopůjčovna, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 282 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Tokyo er 282 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Tokyo har flest lokationer?

Nippon Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Tokyo, med 106 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Tokyo?

Når vores brugere lejer bil in Tokyo, vælger de fleste en Honda Fit til 364 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Toyota Sienta til i gennemsnit 587 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Honda Fit in Tokyo for helt ned til 313 kr./dag og udlejning af Toyota Sienta for helt ned til 522 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Tokyo, Tokyo-præfekturet

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Tokyo, Tokyo-præfekturet
Economy277 kr./dag
Lille mellemklasse332 kr./dag
Stor mellemklasse579 kr./dag
Standard540 kr./dag
Mini308 kr./dag
Varevogn til passagerer488 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Tokyo

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Tokyo?

Biludlejning i Tokyo giver dig som udgangspunkt ikke mulighed for at krydse grænser. Man får dog muligheden for at opdage de mindre øer omkring Japan, via de færger der tager biler med på overfarten, f.eks. mellem Kumamoto og Shimabara. De længere distancer med færge kan tages med visse biludlejningsfirmaer, men i visse tilfælde kan det bedst betale sig at tage færgen til fods og leje en ny bil ved ankomsten. Lej en bil i Tokyo hvis du planlægger at gå på opdagelse i de mange mindre og spændende områder udenfor storbyen. Selvom de store byer er forbundet via offentlig transport, så er det ikke altid en mulighed at tage busser eller toge udenfor byerne. Det er derfor et populært valg blandt rejsende at leje en bil i Tokyo. Så får man ekstra fleksibilitet på sin rejse, samt muligheden for at udforske Japans mindre besøgte områder langs kysterne.

Kan man leje en bil i Tokyo uden et kreditkort?

Som udgangspunkt er det som besøgende ikke muligt at leje en bil i Tokyo uden et kreditkort. Hvis man booker en bil online, skal man typisk indtaste kort oplysninger, men ønsker man at betale kontant ved ankomst i Tokyo, bør man kontakte det valgte udlejningsfirma inden sin ankomst. Hvis man vælger at betale kontant, vil man ofte skulle betale et større depositum for bilen, da det ikke er muligt for firmaet at trække pengene fra dit kreditkort. Der er mange muligheder for at leje en bil i Tokyo, hvilket øger mulighederne for at finde billig biludlejning i Tokyo. Hvis du ønsker at aflevere din bil hos en anden filial end den hvor du afhentede bilen, skal dette aftales ved afhentning. Ønsker du at aflevere din bil ved en anden destination, er det ofte ikke muligt at betale kontant.

Hvilke færdselsregler skal man være opmærksom på i Tokyo?

Når man lejer en bil i Tokyo, skal man være opmærksom på, at man skal køre i venstre side af vejen. Dette kan kræve lidt tilvænning, hvis man ikke før har stiftet bekendtskab med denne måde at køre på. Det er heller ikke lovligt at have nogen form for alkohol i blodet, når man kører bil i Tokyo eller resten af Japan. Når man kører rundt i en lejebil i Tokyo, skal man huske at man ikke må betjene telefonen eller navigation med hænderne. Hvis man kører med et barn under seks år, skal barnet være fastspændt i en autostol. Det er muligt at leje en autostol hos de fleste biludlejningsfirmaer i Tokyo. Hvis man ved at dette er et ønske på forhånd, er det smart at booke det med som en ekstra service, når man booker bilen online.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Tokyo?

For at køre bil i Japan skal man være fyldt 18 år. Man skal dog typisk være fyldt mindst 20 år for at benytte de mange biludlejningsfirmaer i Tokyo. Der findes flere forskellige muligheder for at leje billige lejebiler i Tokyo, men ønsker man at undgå ekstra omkostninger og større depositum, skal chaufføren være mindst 21 år. Når man lejer en bil i Japan, skal man være i besiddelse af et internationalt kørekort. Kortet skal være gyldigt under hele lejeperioden. Det samme gør sig gældende for pas og kreditkort. Visse udlejningsfirmaer kræver, at navnet på passet, er det samme som på køre - og kreditkort. Har du skiftet navn, skal du derfor sikre at dit nye navn står korrekt på alle dokumenter og kort.


Find billig billeje i Tokyo, Tokyo-præfekturet

Find den lejebil i Tokyo, der passer til dine behov

Lille cars

303 kr. - 658 kr.

Alle biltyper

420 kr. - 1.096 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Tokyo, Japan er 434 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Tokyo, Japan er i februar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 303 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tokyo. I Tokyo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Tokyo.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Tokyo, Japan er 804 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Tokyo, Japan er i februar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 566 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tokyo. I Tokyo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Tokyo.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Tokyo, Japan er 746 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Tokyo, Japan er i marts. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 821 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tokyo. I Tokyo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Tokyo, Japan er 562 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Tokyo, Japan er i november. Prisen er 3% lavere end resten af året og ligger på kun 583 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tokyo. I Tokyo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Tokyo, Japan er 701 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Tokyo, Japan er i februar. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 284 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tokyo. I Tokyo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Tokyo.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

277 kr./dag

1 feb. - 28 feb.
Ford Fiesta
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

332 kr./dag

12 dec. - 26 dec.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Tokyo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tokyo, Tokyo-præfekturet

ORIX Rent a Car

25 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Hertz

17 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

16 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

National

16 kontorer

Enterprise Rent-A-Car

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Nissan Rent-A-Car

83 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,4

Comfort

8,8

Samlet

9,2

Afhentning/aflevering

8,8

Value

9,0

Toyota Rent a Car

66 kontorer

Times

30 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Tokyo

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Tokyo

Det mest populære bureau

Budget

Populære biltyper

Economy, Passenger Van, Mini

Billigste lejebil

336 kr.

Den mest populære model

Class Compact Van
Det mest populære biludlejningsbureau i Tokyo, der er fundet på momondo i denne måned, er Budget. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Nissan Rent-A-Car og Europcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Tokyo i de seneste 72 timer: Economy, Passenger Van, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Tokyo er 336 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 421 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Tokyo i de seneste 7 dage er Class Compact Van. Vores brugere foretrækker også Honda Fit som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Tokyo

Herunder vises de mest populære hoteller i Tokyo