Lej en bil i Caxias do Sul, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Caxias do Sul, Brasilien

Caxias do Sul, RS, Brasilien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Caxias do Sul, RS, Brasilien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Caxias do Sul

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Caxias do Sul, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

6,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Caxias do Sul, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Porto Alegre Salgado Filhos biludlejningsdisk

Biludlejning i Caxias do Sul

Indtil videre har der i september været 2.002 søgninger på biludlejning i Caxias do Sul på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Caxias do Sul for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Caxias do Sul som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Caxias do Sul. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Caxias do Sul, Brasilien?

Rejsende, som lejer en bil i Caxias do Sul, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Caxias do Sul ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Caxias do Sul?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Caxias do Sul ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 70 kr./dag in Caxias do Sul, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 172 kr./dag. En anden populær bil at leje in Caxias do Sul er en Volkswagen Passat, der i gennemsnit koster 217 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 98 kr./dag.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Caxias do Sul i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Caxias do Sul.

Minder vejret i Caxias do Sul om vejret i resten af Rio Grande do Sul?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Caxias do Sul til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Rio Grande do Sul normalt har en temperatur på 16 °C, og at du kan forvente 130 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Caxias do Sul