Lej en bil i Belo Horizonte, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Belo Horizonte, Brasilien

Belo Horizonte, MG, Brasilien
24. maj — 31. maj
Samme aflevering
Belo Horizonte, MG, Brasilien
man 24.5
Middag
man 31.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Belo Horizonte

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Belo Horizonte, Brasilien
8,4
Fantastisk
16 anmeldelser10 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,6

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

7,6
0,0
Forfærdelig
11 kontorer
0,0
Forfærdelig
11 kontorer
0,0
Forfærdelig
6 kontorer
0,0
Forfærdelig
5 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer

Afstanden fra Belo Horizonte, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Belo Horizonte Tancredo Neves Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Belo Horizonte

I maj til og med i dag 15 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Belo Horizonte.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Belo Horizonte for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Belo Horizonte. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Belo Horizonte har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Belo Horizonte er billigst gennem Hertz på et af deres 10 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 80 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 143 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Belo Horizonte, Brasilien biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Belo Horizonte har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Alamo, Enterprise og National er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Belo Horizonte, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Belo Horizonte har flest biludlejningssteder?

Localiza er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Belo Horizonte, Brasilien. På de 11 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 154 kr. i Belo Horizonte, Brasilien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Belo Horizonte, Brasilien?

Rejsende, som lejer en bil i Belo Horizonte, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Belo Horizonte ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Belo Horizonte, Brasilien i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Belo Horizonte i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 20 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Temperaturerne i Belo Horizonte er normalt høje i maj, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Belo Horizonte om vejret i resten af Minas Gerais?

Klimaet i Minas Gerais i maj er normalt 20 °C med en forventet nedbør på 20 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Belo Horizonte til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Belo Horizonte