Lej en bil i Belo Horizonte, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Belo Horizonte, Brasilien

Belo Horizonte, MG, Brasilien
26. okt. — 2. nov.
Samme aflevering
Belo Horizonte, MG, Brasilien
tir. 26.10
Middag
tir. 2.11
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Belo Horizonte, Brasilien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

95 kr. - 194 kr.

Alle biltyper

98 kr. - 274 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Belo Horizonte, Brasilien, er 73 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Belo Horizonte, Brasilien, er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 95 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Belo Horizonte. I Belo Horizonte kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Belo Horizonte.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Belo Horizonte, Brasilien, er 120 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Belo Horizonte, Brasilien, er i december. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 98 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Belo Horizonte. I Belo Horizonte kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Belo Horizonte.


Biludlejningsfirmaer i Belo Horizonte

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Belo Horizonte, Brasilien
11 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,8

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

7,7
11 kontorer
6 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
4 kontorer

Afstanden fra Belo Horizonte, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Belo Horizonte Tancredo Neves Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Belo Horizonte

I oktober til og med i dag 20.448 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Belo Horizonte.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Belo Horizonte for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Belo Horizonte. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Belo Horizonte har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Belo Horizonte er billigst gennem Hertz på et af deres 10 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 83 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 150 kr./dag.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Belo Horizonte har flest biludlejningssteder?

Localiza er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Belo Horizonte, Brasilien. På de 11 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 162 kr. i Belo Horizonte, Brasilien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Belo Horizonte, Brasilien?

Rejsende, som lejer en bil i Belo Horizonte, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Belo Horizonte ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Belo Horizonte, Brasilien i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Belo Horizonte i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 22 °C og ca. 120 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Temperaturerne i Belo Horizonte er normalt høje i oktober, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Belo Horizonte om vejret i resten af Minas Gerais?

Klimaet i Minas Gerais i oktober er normalt 22 °C med en forventet nedbør på 120 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Belo Horizonte til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Belo Horizonte