Billeje i Sao Paulo

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sao Paulo

Sao Paulo, Brasilien
28. jan — 4. feb
Samme aflevering
Sao Paulo, Brasilien
tor 28.1
Middag
tor 4.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Sao Paulo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sao Paulo
Vurdering af udbyder: God 7.7

Vurdering baseret på 178 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 69 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.6

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 10 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.5

Vurdering baseret på 26 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.5

Vurdering baseret på 20 anmeldelser


Afstanden fra Sao Paulo til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Sao Paulo

I januar til og med i dag 29 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Sao Paulo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sao Paulo for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og National er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Sao Paulo. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Sao Paulo, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sao Paulo har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra FOCO er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 82 kr./dag når du lejer en bil i Sao Paulo. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Sao Paulo er 73 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sao Paulo biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Sao Paulo har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Alamo, Enterprise og National er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Sao Paulo, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Sao Paulo i februar måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 23 °C og nedbør på 140 mm i februar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Sao Paulo. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i februar måned og er et populært valg blandt Sao Paulo rejsende. Leje af en Standard i Sao Paulo koster 102 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sao Paulo har flest biludlejningssteder?

Hertz har 28 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 238 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sao Paulo?

Hvis du lejer en bil i Sao Paulo, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Sao Paulo er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Sao Paulo er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Sao Paulo, Brasilien i januar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Sao Paulo i januar måned, bør forvente temperaturer på omkring 23 °C og ca. 240 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Temperaturerne i Sao Paulo i løbet af januar er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Sao Paulo om vejret i resten af São Paulo?

Dem, der gerne vil leje bil i Sao Paulo til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i São Paulo i januar måned normalt er ca. 22 °C med 236 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sao Paulo

  • Få den seneste informatiom om fly til Sao Paulo

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Sao Paulo
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Sao Paulos mest populære områder

    Find hoteller in Sao Paulo