Lej en bil i Sao Paulo, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sao Paulo, Brasilien

Sao Paulo, SP, Brasilien
26. okt. — 2. nov.
Samme aflevering
Sao Paulo, SP, Brasilien
tir. 26.10
Middag
tir. 2.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Sao Paulo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sao Paulo, Brasilien
28 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

7,7

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,5
20 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,7

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,2

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,7

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,4

Valuta for pengerne

7,4
71 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

6,3

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,6

Valuta for pengerne

5,6
40 kontorer
26 kontorer
26 kontorer
21 kontorer

Afstanden fra Sao Paulo, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Sao Paulo

I oktober til og med i dag 4 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Sao Paulo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sao Paulo for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz, Alamo, og Budget er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Sao Paulo. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Sao Paulo, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sao Paulo har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra FOCO er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 86 kr./dag når du lejer en bil i Sao Paulo. Den absolut billigste pris fundet på deres udlejningskontor i Sao Paulo er 76 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sao Paulo, Brasilien biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Sao Paulo har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Hertz, Alamo og Budget er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Sao Paulo, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Sao Paulo i november måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 22 °C og nedbør på 190 mm i november, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Sao Paulo. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i november måned og er et populært valg blandt Sao Paulo rejsende. Leje af en Standard i Sao Paulo koster 107 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sao Paulo har flest biludlejningssteder?

Hertz har 28 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 249 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sao Paulo, Brasilien?

Hvis du lejer en bil i Sao Paulo, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 60 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Sao Paulo er der generelt en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Sao Paulo er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Sao Paulo, Brasilien i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Sao Paulo i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 140 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Temperaturerne i Sao Paulo i løbet af oktober er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Sao Paulo om vejret i resten af São Paulo?

Dem, der gerne vil leje bil i Sao Paulo til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i São Paulo i oktober måned normalt er ca. 19 °C med 129 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sao Paulo