Udlejningsbiler fra Europcar i Sao Paulo

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Sao Paulo

Sao Paulo, SP, Brasilien
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Sao Paulo, SP, Brasilien
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Sao Paulo Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Sao Paulo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

4,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Sao Paulo

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Europcar udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Sao Paulo kunder og personale føler sig sikre, har Europcar også vedtaget disse ekstra politikker:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Der er 1 lokation i Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intl. De adresser for dette Europcar biludlejningscenter er Call +551124462890 To Shuttle.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Europcar i Sao Paulo. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Europcar for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Europcar i Sao Paulo, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 201 kr./dag i gennemsnit og 201 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Europcar har 4 biludlejningslokationer i Sao Paulo. Deres Av. Morumbi, 8653 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 88% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Europcar i Sao Paulo, valgt at leje deres bil fra Europcar lokationen på Av. Morumbi, 8653.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Sao Paulo

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Europcar? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Sao Paulo biludlejningsfirmaer