Billeje i Beograd

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Beograd

Beograd, Serbien
3. mar — 10. mar
Samme aflevering
Beograd, Serbien
ons 3.3
Middag
ons 10.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Beograd?

Alle

22 kr. - 183 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Beograd er i november. Med en lejepris på kun 24 kr. pr. dag er prisen 62% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. I Beograd kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Beograd

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Beograd
Vurdering af udbyder: Okay 5.7

Vurdering baseret på 47 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 5 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 14 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.7

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.4

Vurdering baseret på 8 anmeldelser


Information om din rejse til Beograd

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Beograd?

Beograd er en af de ældste byer i Europa, og i dag er den Serbiens hovedstad. Dermed kan du se frem til en historisk by, som i dag huser smuk arkitektur og byder på mange seværdigheder i oplandet. Balkan er stadig et billigt område at rejse til, og du kan naturligvis få glæde af billeje i Beograd. Der er alderskrav at leve op til, og de fastsættes af de individuelle udlejningsfirmaer. En aldersgrænse for biludlejning i Beograd findes hos alle firmaerne, og du skal eksempelvis være fyldt 21 år for at kunne foretage billeje i Beograd hos Inter Rent. Derudover skal du betale et dagsbeløb på ca. 1,769 RSD (ca. 112 DKK), hvis du er under 25 år. Firmaet forlanger ydermere, at du kan forevise et kørekort, der er mindst to år gammelt. Hos Green Motion og SurPrice skal du ikke betale dagsgebyr, men mindstealderen er den samme – nemlig 21 år. Begge steder skal du også have haft et gyldigt kørekort i minimum to sammenhængende år. Udlejningsfirmaet Firefly har sat en aldersgrænse for leje af bil til mindst 23 år. Alle chauffører under 25 år skal desuden af med et dagsbeløb på ca. 1,358 RSD (ca. 86 DKK). Lej bil i Beograd og nyd friheden på fire hjul!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i Beograd betyder blandt andet, at du skal have kendskab til landets basisregler i trafikken. I bydistrikterne må du køre maks. 50 km/t. På de serbiske landeveje må du køre maks. 80 km/t. Hastighedsgrænserne på motortrafikveje og motorveje er henholdsvis 100 km/t og 130 km/t. Promillegrænsen i landet er ligesom i Danmark på 0,5. Du skal huske at køre med lyset tændt i Beograd – også i dagtimerne. I Serbien skal der desuden betales vejafgift for at benytte landets motorveje. Prisen er ca. 353,86 RSD (ca. 22 DKK) pr. gang.

Parkering

Billeje i Beograd betyder blandt andet, at du også skal kende til parkeringsmulighederne i byen. Den centrale del af Beograd består af fire p-zoner. Lilla zone tillader parkering i 30 minutter. I rød zone må du holde parkeret i en time, i gul zone to timer og i grøn zone tre timer. I hverdagene mellem kl. 7.00-21.00 og på lørdage mellem kl. 7.00-14.00 skal der betales for parkering. Timeprisen ligger på ca. 45-100 RSD (ca. 3-6 DKK). Du kan også benytte byens parkeringshuse som eksempelvis Ada Ciganlija, Kalemegdan og Sava Centar til dagspriser på mellem ca. 100-1500 RSD (ca. 6-95 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Beograd

Når du har spændt sikkerhedsselerne, tændt for din GPS og installeret barnestol, er det tid til at dreje bilnøglen og nyde godt af fri kilometer. Beograd centrum har meget at byde på, og det samme har områderne uden for hovedstaden. Du kan med glæde køre til Sremski Karlovci, der går for at være den smukkeste landsby i Serbien, med en serbisk ortodoks kirke som omdrejningspunkt. Fortet Golubac fra 1500-tallet ligger tæt på den rumænske grænse og er også en populær attraktion.

Hvilke forsikringer skal man have?

Mange bil-lejere vil være tilfredse med de inkluderede forsikringer i forbindelse med billeje i Beograd. De består som regel af en ansvarsforsikring, skadesforsikring og tyveriforsikring. Du kan til hver en tid betale et beløb for at slippe af med din selvrisiko. Samtidig er det muligt at tilkøbe dækning på eksempelvis hjul, glas og tag.

Kan man bruge sit danske kørekort i Beograd, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er kun gyldige i EU-lande, og derfor skal du have lavet et internationalt kørekort hos Borgerservice. Prisen er ca. 25 DKK, og du skal medbringe kørekort og et pasfoto. Begge kørekort skal medbringes på ferien.

Hvor i Beograd kan man hente og aflevere sin lejebil?

Beograd Lufthavn er et perfekt sted at hente samt aflevere din lejebil, hvis du ankommer med fly. Sixt, Carwiz og Enterprise er blot nogle af de udbydere, som også har kontor i indre by.


Afstanden fra Beograd til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Beograd Nikola Teslas biludlejningsdisk

Biludlejning i Beograd

110 personer har søgt efter billeje i Beograd in februar.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Beograd for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, National, og Avis er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Beograd. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Beograd, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Beograd i marts?

Biludlejning i Beograd for en weekend i marts fås i gennemsnit for 118 kr.. Billigere tilbud fås til 61 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Beograd i marts, kan du forvente en pris på cirka 185 kr.. De bedste priser fås fra 93 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Beograd har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Beograd er billigst gennem INTERRENT på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 32 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 75 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Beograd biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Beograd har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Enterprise, National og Avis er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Beograd, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Beograd i marts måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 13 °C og nedbør på 56 mm i marts, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Beograd. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i marts måned og er et populært valg blandt Beograd rejsende. Leje af en Standard i Beograd koster 323 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Beograd har flest biludlejningssteder?

Sixt har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Beograd med 7 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 233 kr./dag, når de lejer en bil fra Sixt i Beograd.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Beograd?

Hastighedsbegrænsningen i Beograd er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Beograd har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Beograd, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvordan er vejret i Beograd, Serbien i februar?

I februar måned er gennemsnitstemperaturen i Beograd 3 °C, og den forventede nedbør er 40 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Beograd.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i februar?

Klimaet i Beograd under februar måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Beograd. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Beograd plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Fiesta, Ford Focus og Fiat Panda.


Leje af bil i andre byer i Serbien


Biludlejning i lufthavne i Beograd

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Beograd

Se flere lejebiler i

Se vores biludlejningstilbud i byer som Castletown, Luqa og Monaco i

Kom i gang med at planlægge din rejse til Beograd

 • Få den seneste informatiom om fly til Beograd

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Beograd
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Beograds mest populære områder

  Find hoteller in Beograd
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Beograd