De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Beograd, Central Serbia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Beograd, Central Serbia

Chaufførens alder: 26-65
Fri 31.5
Fri 7.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Beograd, Central Serbia

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Beograd, Central Serbia
Economy72 kr./dag
Lille mellemklasse82 kr./dag
Stor mellemklasse78 kr./dag
Standard236 kr./dag
Mini88 kr./dag
Varevogn til passagerer489 kr./dag
Kompakt SUV121 kr./dag
Mellemstor SUV210 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Beograd

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Beograd

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Beograd?

De billigste udlejningsbiler i Beograd kan normalt findes gennem Ok Mobility. Når du booker hos Ok Mobility, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 62 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Beograd er 62 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Beograd har flest lokationer?

Cube Rent a Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Beograd, med 10 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Beograd?

Den mest populære bil at leje in Beograd blandt momondo-brugere er Volkswagen T-Cross, efterfulgt af Volkswagen Polo. Vores brugere har set tilbud på Volkswagen T-Cross in Beograd for 221 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 78 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 128 kr. om dagen for at leje en Volkswagen Polo in Beograd, selvom du kan finde priser på helt ned til 47 kr. om dagen.

Find billig billeje i Beograd, Central Serbia

Find den lejebil i Beograd, der passer til dine behov

Lille biler

66 kr. - 242 kr.

Alle biltyper

104 kr. - 624 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Beograd, Serbien er 131 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Beograd, Serbien er i marts. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 66 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 42% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Beograd. I Beograd kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Beograd.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Beograd, Serbien er 310 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Beograd, Serbien er i maj. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 156 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beograd. I Beograd kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Beograd.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Beograd, Serbien er 427 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Beograd, Serbien er i marts. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 409 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 48% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beograd. I Beograd kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Beograd, Serbien er 292 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Beograd, Serbien er i november. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 133 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 23% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beograd. I Beograd kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Beograd.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Beograd, Serbien er 655 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Beograd, Serbien er i maj. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 239 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 66% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beograd. I Beograd kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Beograd.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Beograd, Serbien er 402 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Beograd, Serbien er i maj. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 453 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beograd. I Beograd kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

72 kr./dag

7 Jun - 14 Jun
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

82 kr./dag

7 Jun - 14 Jun
Volkswagen Golf
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

88 kr./dag

16 Jun - 24 Jun
Fiat Panda

Biludlejningsfirmaer i Beograd

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Beograd, Central Serbia

Sixt

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,3

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

8,3

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,4

Comfort

5,4

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,1

GREEN MOTION

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

5,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,7

Comfort

5,7

Samlet

4,7

Afhentning/aflevering

5,0

Value

4,4

SURPRICE CAR RENTAL

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

8,0

Cube Rent a Car

9 kontorer

Europcar

7 kontorer

Fast Mobility Car Rental

7 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Beograd

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Beograd

Det mest populære bureau

CarWiz

Populære biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigste lejebil

113 kr.

Den mest populære model

Fiat Panda
Det mest populære biludlejningsbureau i Beograd, der er fundet på momondo i denne måned, er CarWiz. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Beograd i de seneste 72 timer: Economy, Compact, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Beograd er 113 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 169 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Beograd i de seneste 7 dage er Fiat Panda. Vores brugere foretrækker også Hyundai i20 som alternativ.

Kørsel i lejebil i Beograd – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Beograd, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Beograd, Serbien i juni?

Biludlejning i Beograd for en weekend i juni fås i gennemsnit for 122 kr.. Billigere tilbud fås til 122 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Beograd i juni, kan du forvente en pris på cirka 167 kr.. De bedste priser fås fra 147 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Beograd, Serbien biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Beograd har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. CarWiz, Hertz og MEXRENTACAR er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Beograd, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Beograd i juni måned?

I juni måned i Beograd ligger temperaturerne omkring 23 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 63 mm i gennemsnit i juni måned i Beograd gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Beograd koster 381 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Beograd, Serbien?

Hastighedsbegrænsningen i Beograd er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Beograd har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Beograd, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Volkswagen T-Cross in Beograd?

Hvordan er vejret i Beograd, Serbien i maj?

I maj måned er gennemsnitstemperaturen i Beograd 18 °C, og den forventede nedbør er 58 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Beograd.

Minder vejret i Beograd om vejret i resten af Central Serbia?

Dem, der gerne vil leje bil i Beograd til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Central Serbia i maj måned normalt er ca. 17 °C med 58 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Beograd?

Priser for biler i Beograd opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Beograd?

Antallet af udbydere for biler i Beograd er 118 fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Beograd?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Beograd. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Beograd?

For at leje en bil i Beograd, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Beograd?

Du bør booke billeje i Beograd ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Beograd?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Beograd. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Beograd med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Beograd, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Beograd på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Beograd.

Kan jeg finde billeje i Beograd, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Beograd.

Kan jeg søge efter billeje i Beograd med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Beograd med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Beograd på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 31.5
Middag
Fri 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Beograd

Populære typer af udlejningsbiler i Beograd