Lej en bil i Niš, Serbien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Niš, Serbien

Niš, Serbien
22. okt. — 29. okt.
Samme aflevering
Niš, Serbien
fre. 22.10
Middag
fre. 29.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Niš

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Niš, Serbien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Niš, Serbien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Nišs biludlejningsdisk

Biludlejning i Niš

373 brugere har søgt efter billeje i Niš med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Niš for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget og Avis er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Niš. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Niš, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Niš har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos INTERRENT når du besøger Niš. Med gennemsnitspriser på 126 kr./dag tilgængelige gennem deres 2 udlejningskontorer, er INTERRENT et super udlejningsfirma at leje fra.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Niš, Serbien?

Når du lejer en bil i Niš, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Niš er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Niš.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Niš?

Leje af Ford Fiesta og Hyundai Accent in Niš er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Ford Fiesta in Niš kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 71 kr./dag og kan gå helt ned til 26 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Accent kan også variere, men plejer at ligge på omkring 79 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 26 kr./dag.

Hvordan er vejret i Niš, Serbien i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Niš i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 46 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Niš i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Niš. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Niš plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Fiesta, Hyundai Accent og Ford Focus.

Minder vejret i Niš om vejret i resten af Central Serbia?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Niš til et roadtrip til de omkringliggende områder i oktober måned, er det vigtigt at vide, at resten af Central Serbia normalt har en temperatur på 12 °C, og at du kan forvente 48 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Serbien


Kom i gang med at planlægge din rejse til Niš