Billeje i New York, New York

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i New York, New York

New York, NY, USA
24. aug. — 31. aug.
Samme aflevering
New York, NY, USA
ons. 24.8
Middag
ons. 31.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i New York, New York

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i New York, New York
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

56 kr./dag

10 okt. - 17 okt.
BMW X1
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

46 kr./dag

2 sep. - 7 okt.
Audi Q3
Ford Mustang
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

45 kr./dag

2 sep. - 7 okt.
Ford Mustang
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

49 kr./dag

2 sep. - 7 okt.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

45 kr./dag

2 sep. - 7 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

45 kr./dag

2 sep. - 7 okt.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

42 kr./dag

1 sep. - 6 okt.
Opel Corsa
Audi Q7
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

64 kr./dag

6 okt. - 16 okt.
Audi Q7
Ford Galaxy
eller lignende Lille varevogn
Op til 5 passagerer

71 kr./dag

26 sep. - 29 okt.
Ford Galaxy

Vigtige oplysninger om billeje i New York

I USA – og i særdeleshed New York – er de fremme i skoene og oftest først med det hele. Det ses ikke mindst på den lave kørekortalder i nogle stater. Det afspejler sig dog sjældent på alderskravene for biludlejning, hvor de forskellige udlejningsfirmaer er lidt mere strikse på nogle punkter. Langt de fleste udbydere og stater arbejder med en minimumsalder på 20 eller 21 år, før du kan leje en bil. På nuværende tidspunkt er der dog to undtagelser ud af de i alt 50 stater, hvor New York er en af undtagelserne. Billeje i New York kræver nemlig blot en alder på 18 år, og det samme gælder i staten Michigan. Staten New York har ligeledes bestemt, at alle udlejningsfirmaer skal tage et ekstra gebyr, hvis du hører til i den unge alderskategori. Er du mellem 18 og 20 år, så koster en udlejningsbil ca. 57 USD (ca. 361 DKK) ekstra pr. dag. Er du derimod mellem 21 og 24 år, så er ung-fører-gebyret på ca. 20 USD (ca. 127 DKK) pr. dag.

Billeje i New York er noget, som udfordrer og forbedrer dine køreevner. Du skal dog sætte dig ind i hovedreglerne hjemmefra for at være godt forberedt, inden du agerer chauffør i The Big Apple. I langt de fleste stater er det tilladt at deje til højre for rødt lys, hvis der er fri bane, men i New York er det undtagelsesvis ikke lovligt, hvilket er værd at huske, når du navigerer rundt i din lejebil. På flere af byens hovedgader er det desuden ikke lovligt at dreje til venstre i bestemte tidsrum, da man forsøger at undgå trafikpropper i de mest travle kvarterer.

Når du benytter billig billeje i NY, så vil du naturligvis få brug for at parkere ind imellem. New York er netop en storby med mange parkeringsmuligheder, og derfor er det oplagt at downloade en af de mange parkerings-apps, som giver et godt overblik over ledige pladser. Ved parkering i centrum langs gaderne skal du huske at købe en p-billet i en af automaterne og placere den i bilens forrude. Derudover skal du også være opmærksom på, at parkering i nærheden af brandhaner skal ske mindst 15 feet (ca. 4.6 meter) fra standeren.

Det er en stor oplevelse og befrielse at gøre brug af billeje i New York. Ikke nok med, at du kan opleve storbyen i dit eget tempo, men du kan også se mere end blot de klassiske seværdigheder. En køretur til Cornwall med grønne bakker og massive skulpturinstallationer er absolut et hit. Det samme er en tur til Montauk, hvor du får en bid af New Yorks puls på en anden måde. Det er nemlig et rigtig godt surfer-sted, hvor du også kan nyde en solnedgang, inden næste dag venter med endnu et hektisk program i NYC.

Der er gode muligheder for at booke billig billeje i New York. Samtidig skal du huske at medregne forsikringer, hvor priserne kan variere meget. Udlejningsfirmaernes basisforsikring er især beregnet til dig, der har en opsparing, eller som blot er villig til at løbe en højere risiko. Derfor er det tilrådeligt at overveje tillægsforsikringer som vejhjælp, dæk- og rudedækning samt andre ting, der normalt ikke er inklusive i basisforsikringen. En lav eller slet ingen selvrisiko er at foretrække, hvis du vil være på den sikre side.

I forbindelse med billeje i New York er det nødvendigt at få lavet et internationalt kørekort. Det kan ordnes på Borgerservice til en pris på ca. 4 USD (ca. 25 DKK), og kortet er gyldigt i et år. Du skal have begge kørekort på dig, når du kører i en udlejningsbil.

De tre hovedlufthavne for international trafik – JFK, LaGuardia og Newark er omdrejningspunkt for afhentning og aflevering af lejebiler. Der findes ligeledes en lang række muligheder i centrum.


Find billig billeje i New York, New York

Find den lejebil i New York, der passer til dine behov

Biler i Lille

396 kr. - 713 kr.

Alle biltyper

521 kr. - 849 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i New York, USA er 492 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i New York, USA er i september. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 396 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i New York.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i New York, USA er 652 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i New York, USA er i januar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 407 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i New York.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i New York, USA er 733 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i New York, USA er i februar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 509 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i New York, USA er 737 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i New York, USA er i marts. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 434 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i New York.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i New York, USA er 576 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i New York, USA er i maj. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 483 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i New York.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i New York, USA er 676 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i New York, USA er i februar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 374 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i New York, USA er 787 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i New York, USA er i maj. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 515 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

42 kr./dag

1 sep. - 6 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

45 kr./dag

2 sep. - 7 okt.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i New York

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i New York, New York
16 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,6

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,0
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

8,1

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,3
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,3

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,7

Value

6,8
14 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,7

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

6,1

Value

5,8
7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,7

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,9
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

6,3

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,5
17 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,6

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,4

Value

5,5
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

5,9

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,8

Value

4,9

Hurtige fakta om biludlejning i New York

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i New York

Det mest populære bureau

Avis

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Economy

Billigste lejebil

448 kr.

Den mest populære model

Class Intermediate SUV
Det mest populære biludlejningsbureau i New York, der er fundet på momondo i denne måned, er Avis. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Budget og Thrifty
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i New York i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i New York er 448 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 641 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i New York i de seneste 7 dage er Class Intermediate SUV. Vores brugere foretrækker også Class Premium SUV som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i New York

Nærliggende attraktioner:

New York Centrum21,8 km
Times Square21,9 km
Guggenheim Museum22,0 km

Nærliggende attraktioner:

Times Square17,5 km
New York Centrum18,1 km
Guggenheim Museum20,6 km

Nærliggende attraktioner:

Guggenheim Museum7,3 km
New York Centrum9,1 km
Times Square9,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i New York

Herunder vises de mest populære hoteller i New York

Kørsel i lejebil i New York – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i New York, så du er klar til næste rejse.

For en weekend i september er de bedste biludlejningstilbud i New York fra omkring 570 kr.-1.424 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 393 kr. og har en gennemsnitspris på 467 kr..

Den billigste udbyder i New York er Thrifty med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 456 kr. fra dens 3 beliggenheder i New York. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Thrifty i New York er 346 kr..

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din New York biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i New York tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til New York i september måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 97 mm nedbør og temperaturer omkring 15 °C. Leje af en Economy i New York koster 443 kr./dag i gennemsnit.

Hertz har flest udlejningssteder i New York, NY med 17 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 1.392 kr./dag.

40 km/t. er fartgrænsen i New York, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring New York er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i New York så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

I august måned er gennemsnitstemperaturen i New York 25 °C, og den forventede nedbør er 104 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i New York.

Dem, der gerne vil leje bil i New York til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i New York i august måned normalt er ca. 22 °C med 94,7 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af New York

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af New York

Populære udlejningsbiler i New York

Lej en af disse populære biltyper i New York

Se flere lejebiler i USA

Find billige udlejningsbiler i USA

Kom i gang med at planlægge din rejse til New York


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i New York. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i New York ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i New York og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i New York.

Ja, der kan søges efter lejebiler i New York med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i New York med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.