Billeje i New York, New York

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i New York, NY

New York, NY, USA
12. mar — 19. mar
Samme aflevering
New York, NY, USA
fre 12.3
Middag
fre 19.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i New York?

Alle

256 kr. - 693 kr.

Economy

244 kr. - 428 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i New York, New York er i januar. Med en lejepris på kun 323 kr. pr. dag er prisen 22% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i september. I New York kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i New York

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i New York, NY
Vurdering af udbyder: God 7.4

Vurdering baseret på 1231 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.6

Vurdering baseret på 1106 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 103 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.7

Vurdering baseret på 859 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 901 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.5

Vurdering baseret på 467 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.9

Vurdering baseret på 646 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 947 anmeldelser


Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Lufthavn: New York John F Kennedy

New York, New York, USA

Nærliggende attraktioner:

Times Square21,9 km
Guggenheim Museum22,0 km
Lufthavn: Newark

Newark, New Jersey, USA

Nærliggende attraktioner:

Times Square17,5 km
Guggenheim Museum20,6 km
Lufthavn: New York LaGuardia

New York, New York, USA

Nærliggende attraktioner:

Guggenheim Museum7,3 km
Times Square9,6 km

Information om din rejse til New York

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i New York?

I USA – og i særdeleshed New York – er de fremme i skoene og oftest først med det hele. Det ses ikke mindst på den lave kørekortalder i nogle stater. Det afspejler sig dog sjældent på alderskravene for biludlejning, hvor de forskellige udlejningsfirmaer er lidt mere strikse på nogle punkter. Langt de fleste udbydere og stater arbejder med en minimumsalder på 20 eller 21 år, før du kan leje en bil. På nuværende tidspunkt er der dog to undtagelser ud af de i alt 50 stater, hvor New York er en af undtagelserne. Billeje i New York kræver nemlig blot en alder på 18 år, og det samme gælder i staten Michigan. Staten New York har ligeledes bestemt, at alle udlejningsfirmaer skal tage et ekstra gebyr, hvis du hører til i den unge alderskategori. Er du mellem 18 og 20 år, så koster en udlejningsbil ca. 57 USD (ca. 361 DKK) ekstra pr. dag. Er du derimod mellem 21 og 24 år, så er ung-fører-gebyret på ca. 20 USD (ca. 127 DKK) pr. dag.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i New York er noget, som udfordrer og forbedrer dine køreevner. Du skal dog sætte dig ind i hovedreglerne hjemmefra for at være godt forberedt, inden du agerer chauffør i The Big Apple. I langt de fleste stater er det tilladt at deje til højre for rødt lys, hvis der er fri bane, men i New York er det undtagelsesvis ikke lovligt, hvilket er værd at huske, når du navigerer rundt i din lejebil. På flere af byens hovedgader er det desuden ikke lovligt at dreje til venstre i bestemte tidsrum, da man forsøger at undgå trafikpropper i de mest travle kvarterer.

Parkering

Når du benytter billig billeje i NY, så vil du naturligvis få brug for at parkere ind imellem. New York er netop en storby med mange parkeringsmuligheder, og derfor er det oplagt at downloade en af de mange parkerings-apps, som giver et godt overblik over ledige pladser. Ved parkering i centrum langs gaderne skal du huske at købe en p-billet i en af automaterne og placere den i bilens forrude. Derudover skal du også være opmærksom på, at parkering i nærheden af brandhaner skal ske mindst 15 feet (ca. 4.6 meter) fra standeren.

Udflugtsmål i og omkring New York

Det er en stor oplevelse og befrielse at gøre brug af billeje i New York. Ikke nok med, at du kan opleve storbyen i dit eget tempo, men du kan også se mere end blot de klassiske seværdigheder. En køretur til Cornwall med grønne bakker og massive skulpturinstallationer er absolut et hit. Det samme er en tur til Montauk, hvor du får en bid af New Yorks puls på en anden måde. Det er nemlig et rigtig godt surfer-sted, hvor du også kan nyde en solnedgang, inden næste dag venter med endnu et hektisk program i NYC.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er gode muligheder for at booke billig billeje i New York. Samtidig skal du huske at medregne forsikringer, hvor priserne kan variere meget. Udlejningsfirmaernes basisforsikring er især beregnet til dig, der har en opsparing, eller som blot er villig til at løbe en højere risiko. Derfor er det tilrådeligt at overveje tillægsforsikringer som vejhjælp, dæk- og rudedækning samt andre ting, der normalt ikke er inklusive i basisforsikringen. En lav eller slet ingen selvrisiko er at foretrække, hvis du vil være på den sikre side.

Kan man bruge sit danske kørekort i New York, eller skal man have et internationalt?

I forbindelse med billeje i New York er det nødvendigt at få lavet et internationalt kørekort. Det kan ordnes på Borgerservice til en pris på ca. 4 USD (ca. 25 DKK), og kortet er gyldigt i et år. Du skal have begge kørekort på dig, når du kører i en udlejningsbil.

Hvor i New York kan man hente og aflevere sin lejebil?

De tre hovedlufthavne for international trafik – JFK, LaGuardia og Newark er omdrejningspunkt for afhentning og aflevering af lejebiler. Der findes ligeledes en lang række muligheder i centrum. (Priser tjekket 21/09/2018).


Afstanden fra New York, NY til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: New York John F Kennedys biludlejningsdisk

Biludlejning i New York

391 brugere har søgt efter billeje i New York med momondo i marts.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i New York for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner New York som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på New York. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i New York, New York i april?

For en weekend i april er de bedste biludlejningstilbud i New York fra omkring 303 kr.-503 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 305 kr. og har en gennemsnitspris på 503 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i New York har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i New York er Budget med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 390 kr. fra dens 7 beliggenheder i New York. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Budget i New York er 192 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min New York, NY biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din New York biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i New York tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i New York i april måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til New York i april. I New York kommer der igennemsnit 97 mm nedbør og med temperaturer omkring 17 °C i april måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i New York koster 399 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i New York har flest biludlejningssteder?

Enterprise har flest udlejningssteder i New York, NY med 15 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 820 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i New York, NY?

40 km/t. er fartgrænsen i New York, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring New York er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i New York så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i New York, NY i marts?

I marts måned er gennemsnitstemperaturen i New York 6 °C, og den forventede nedbør er 102 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i New York.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i New York i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i New York. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i New York plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Fiesta, Class Minivan og Hyundai Accent.

Minder vejret i New York om vejret i resten af New York?

Dem, der gerne vil leje bil i New York til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i New York i marts måned normalt er ca. 2 °C med 85,9 mm mulig regn.


Se flere lejebiler i New York

Se vores biludlejningstilbud i byer som Albany, Brooklyn og Buffalo i New York

Kom i gang med at planlægge din rejse til New York

 • Få den seneste informatiom om fly til New York

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til New York
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i New Yorks mest populære områder

  Find hoteller in New York
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i New York