Billeje i New York

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i New York

New York, NY, USA
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
New York, NY, USA
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i New York

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i New York

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i New York?

De billigste udlejningsbiler i New York kan normalt findes gennem Avis. Når du booker hos Avis, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 210 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i New York er 313 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i New York har flest lokationer?

Hertz har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i New York, med 18 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in New York?

Til gennemsnitligt 652 kr./dag (og helt ned til 210 kr./dag) er udlejning af en Toyota RAV4 in New York det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Chevrolet Tahoe in New York for 733 kr./dag i gennemsnit (346 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i New York

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i New York
Economy226 kr./dag
Lille mellemklasse228 kr./dag
Stor mellemklasse230 kr./dag
Standard233 kr./dag
Stor249 kr./dag
Lille varevogn284 kr./dag
Stor SUV330 kr./dag
Mellemstor SUV205 kr./dag
Leverandørvalg244 kr./dag
Kompakt SUV250 kr./dag
Standard SUV296 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i New York

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i New York?

I USA – og i særdeleshed New York – er de fremme i skoene og oftest først med det hele. Det ses ikke mindst på den lave kørekortalder i nogle stater. Det afspejler sig dog sjældent på alderskravene for biludlejning, hvor de forskellige udlejningsfirmaer er lidt mere strikse på nogle punkter. Langt de fleste udbydere og stater arbejder med en minimumsalder på 20 eller 21 år, før du kan leje en bil. På nuværende tidspunkt er der dog to undtagelser ud af de i alt 50 stater, hvor New York er en af undtagelserne. Billeje i New York kræver nemlig blot en alder på 18 år, og det samme gælder i staten Michigan. Staten New York har ligeledes bestemt, at alle udlejningsfirmaer skal tage et ekstra gebyr, hvis du hører til i den unge alderskategori. Er du mellem 18 og 20 år, så koster en udlejningsbil ca. 57 USD (ca. 361 DKK) ekstra pr. dag. Er du derimod mellem 21 og 24 år, så er ung-fører-gebyret på ca. 20 USD (ca. 127 DKK) pr. dag.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i New York er noget, som udfordrer og forbedrer dine køreevner. Du skal dog sætte dig ind i hovedreglerne hjemmefra for at være godt forberedt, inden du agerer chauffør i The Big Apple. I langt de fleste stater er det tilladt at deje til højre for rødt lys, hvis der er fri bane, men i New York er det undtagelsesvis ikke lovligt, hvilket er værd at huske, når du navigerer rundt i din lejebil. På flere af byens hovedgader er det desuden ikke lovligt at dreje til venstre i bestemte tidsrum, da man forsøger at undgå trafikpropper i de mest travle kvarterer.

Parkering

Når du benytter billig billeje i NY, så vil du naturligvis få brug for at parkere ind imellem. New York er netop en storby med mange parkeringsmuligheder, og derfor er det oplagt at downloade en af de mange parkerings-apps, som giver et godt overblik over ledige pladser. Ved parkering i centrum langs gaderne skal du huske at købe en p-billet i en af automaterne og placere den i bilens forrude. Derudover skal du også være opmærksom på, at parkering i nærheden af brandhaner skal ske mindst 15 feet (ca. 4.6 meter) fra standeren.

Udflugtsmål i og omkring New York

Det er en stor oplevelse og befrielse at gøre brug af billeje i New York. Ikke nok med, at du kan opleve storbyen i dit eget tempo, men du kan også se mere end blot de klassiske seværdigheder. En køretur til Cornwall med grønne bakker og massive skulpturinstallationer er absolut et hit. Det samme er en tur til Montauk, hvor du får en bid af New Yorks puls på en anden måde. Det er nemlig et rigtig godt surfer-sted, hvor du også kan nyde en solnedgang, inden næste dag venter med endnu et hektisk program i NYC.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er gode muligheder for at booke billig billeje i New York. Samtidig skal du huske at medregne forsikringer, hvor priserne kan variere meget. Udlejningsfirmaernes basisforsikring er især beregnet til dig, der har en opsparing, eller som blot er villig til at løbe en højere risiko. Derfor er det tilrådeligt at overveje tillægsforsikringer som vejhjælp, dæk- og rudedækning samt andre ting, der normalt ikke er inklusive i basisforsikringen. En lav eller slet ingen selvrisiko er at foretrække, hvis du vil være på den sikre side.

Kan man bruge sit danske kørekort i New York, eller skal man have et internationalt?

I forbindelse med billeje i New York er det nødvendigt at få lavet et internationalt kørekort. Det kan ordnes på Borgerservice til en pris på ca. 4 USD (ca. 25 DKK), og kortet er gyldigt i et år. Du skal have begge kørekort på dig, når du kører i en udlejningsbil.

Hvor i New York kan man hente og aflevere sin lejebil?

De tre hovedlufthavne for international trafik – JFK, LaGuardia og Newark er omdrejningspunkt for afhentning og aflevering af lejebiler. Der findes ligeledes en lang række muligheder i centrum.


Find billig billeje i New York

Find den lejebil i New York, der passer til dine behov

Biler i Lille

380 kr. - 667 kr.

Alle biltyper

503 kr. - 755 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i New York, USA er 520 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i New York, USA er i marts. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 380 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i New York.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i New York, USA er 594 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i New York, USA er i januar. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 411 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i New York.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i New York, USA er 681 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i New York, USA er i februar. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 522 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i New York.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i New York, USA er 650 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i New York, USA er i februar. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 511 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i New York.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i New York, USA er 620 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i New York, USA er i maj. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 451 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i New York.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i New York, USA er 662 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i New York, USA er i november. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 383 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i New York, USA er 803 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i New York, USA er i januar. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 531 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Toyota Yaris
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

226 kr./dag

29 sep. - 12 okt.
Toyota Yaris
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

240 kr./dag

29 sep. - 12 okt.
Kia Cee'd

Biludlejningsfirmaer i New York

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i New York

Enterprise Rent-A-Car

16 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,5

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,4

Value

8,0

Alamo

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,4

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,4

Value

8,2

National

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,0

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,1

Value

7,6

Avis

7,0
God
1 anmeldelse13 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,4

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,7

Hertz

18 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,5

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,7

Budget

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

7,0

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,4

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,1

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,2

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,9

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,1

Hurtige fakta om biludlejning i New York

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i New York

Det mest populære bureau

Avis

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Full-size

Billigste lejebil

295 kr.

Den mest populære model

Toyota RAV4
Det mest populære biludlejningsbureau i New York, der er fundet på momondo i denne måned, er Avis. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Budget og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i New York i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i New York er 295 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 427 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i New York i de seneste 7 dage er Toyota RAV4. Vores brugere foretrækker også Chevrolet Tahoe som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i New York

Nærliggende attraktioner:

Empire State Building21,2 km
Madison Square Garden21,8 km
New York Centrum21,8 km
Times Square21,9 km
Carnegie Hall21,9 km

Nærliggende attraktioner:

Madison Square Garden16,5 km
Empire State Building17,0 km
Times Square17,5 km
New York Centrum18,1 km
Carnegie Hall18,1 km

Nærliggende attraktioner:

Guggenheim Museum7,3 km
New York Centrum9,1 km
Carnegie Hall9,1 km
Times Square9,6 km
Empire State Building10,0 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i New York

Herunder vises de mest populære hoteller i New York

Kørsel i lejebil i New York – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i New York, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i New York, New York i oktober?

For en weekend i oktober er de bedste biludlejningstilbud i New York fra omkring 358 kr.-358 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 218 kr. og har en gennemsnitspris på 432 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min New York, New York biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din New York biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i New York tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i New York i oktober måned?

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til New York i oktober måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 86 mm nedbør og temperaturer omkring 9 °C. Leje af en Economy i New York koster 519 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i New York, New York?

40 km/t. er fartgrænsen i New York, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring New York er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i New York så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW X3 in New York?

Hvordan er vejret i New York, NY i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i New York 21 °C, og den forventede nedbør er 94 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i New York.

Minder vejret i New York om vejret i resten af New York?

Dem, der gerne vil leje bil i New York til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i New York i september måned normalt er ca. 17 °C med 94,8 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i New York?

Priser for biler i New York opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i New York?

Der er 127 udbydere for biler i New York fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i New York?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder New York. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i New York?

Alle førere, der lejer en bil i New York, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af New York

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af New York

Lejebiler der er populære i New York

Lej en af disse populære biltyper i New York

Se flere lejebiler i New York

Find billige udlejningsbiler i New York

Kom i gang med at planlægge din rejse til New York


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i New York?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i New York. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i New York?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i New York ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i New York med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i New York og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i New York på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i New York.

Kan jeg finde billeje i New York, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i New York med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i New York med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i New York med ubegrænset kilometertal på momondo.


Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.