Lej en bil i New York, New York

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i New York, NY

New York, NY, USA
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
New York, NY, USA
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i New York, New York

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

322 kr. - 641 kr.

Alle biltyper

381 kr. - 689 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i New York, USA, er 425 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i New York, USA, er i juni. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 322 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i New York.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i New York, USA, er 526 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i New York, USA, er i januar. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 350 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i New York.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i New York, USA, er 532 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i New York, USA, er i maj. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 406 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i New York.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i New York, USA, er 544 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i New York, USA, er i januar. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 413 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i New York.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i New York, USA, er 415 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i New York, USA, er i maj. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 330 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i New York.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i New York, USA, er 538 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i New York, USA, er i februar. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 322 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i New York.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i New York, USA, er 497 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i New York, USA, er i marts. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 563 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i New York. I New York kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i New York.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

360 kr./dag

14 aug – 21 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

360 kr./dag

14 aug – 21 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

382 kr./dag

14 aug – 21 aug
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i New York

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i New York, NY
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,7

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

8,4
15 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,5

Comfort

8,6

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,1
14 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,6

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,2
13 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,7

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,1
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

7,2

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,1

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,3

Valuta for pengerne

6,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,4

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,3

Valuta for pengerne

6,2
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,9

Comfort

6,8

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,2

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Times Square21,9 km
Guggenheim Museum22,0 km

Nærliggende attraktioner:

Times Square17,5 km
Guggenheim Museum20,6 km

Nærliggende attraktioner:

Guggenheim Museum7,3 km
Times Square9,6 km

Information om din rejse til New York

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i New York?

I USA – og i særdeleshed New York – er de fremme i skoene og oftest først med det hele. Det ses ikke mindst på den lave kørekortalder i nogle stater. Det afspejler sig dog sjældent på alderskravene for biludlejning, hvor de forskellige udlejningsfirmaer er lidt mere strikse på nogle punkter. Langt de fleste udbydere og stater arbejder med en minimumsalder på 20 eller 21 år, før du kan leje en bil. På nuværende tidspunkt er der dog to undtagelser ud af de i alt 50 stater, hvor New York er en af undtagelserne. Billeje i New York kræver nemlig blot en alder på 18 år, og det samme gælder i staten Michigan. Staten New York har ligeledes bestemt, at alle udlejningsfirmaer skal tage et ekstra gebyr, hvis du hører til i den unge alderskategori. Er du mellem 18 og 20 år, så koster en udlejningsbil ca. 57 USD (ca. 361 DKK) ekstra pr. dag. Er du derimod mellem 21 og 24 år, så er ung-fører-gebyret på ca. 20 USD (ca. 127 DKK) pr. dag.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i New York er noget, som udfordrer og forbedrer dine køreevner. Du skal dog sætte dig ind i hovedreglerne hjemmefra for at være godt forberedt, inden du agerer chauffør i The Big Apple. I langt de fleste stater er det tilladt at deje til højre for rødt lys, hvis der er fri bane, men i New York er det undtagelsesvis ikke lovligt, hvilket er værd at huske, når du navigerer rundt i din lejebil. På flere af byens hovedgader er det desuden ikke lovligt at dreje til venstre i bestemte tidsrum, da man forsøger at undgå trafikpropper i de mest travle kvarterer.

Parkering

Når du benytter billig billeje i NY, så vil du naturligvis få brug for at parkere ind imellem. New York er netop en storby med mange parkeringsmuligheder, og derfor er det oplagt at downloade en af de mange parkerings-apps, som giver et godt overblik over ledige pladser. Ved parkering i centrum langs gaderne skal du huske at købe en p-billet i en af automaterne og placere den i bilens forrude. Derudover skal du også være opmærksom på, at parkering i nærheden af brandhaner skal ske mindst 15 feet (ca. 4.6 meter) fra standeren.

Udflugtsmål i og omkring New York

Det er en stor oplevelse og befrielse at gøre brug af billeje i New York. Ikke nok med, at du kan opleve storbyen i dit eget tempo, men du kan også se mere end blot de klassiske seværdigheder. En køretur til Cornwall med grønne bakker og massive skulpturinstallationer er absolut et hit. Det samme er en tur til Montauk, hvor du får en bid af New Yorks puls på en anden måde. Det er nemlig et rigtig godt surfer-sted, hvor du også kan nyde en solnedgang, inden næste dag venter med endnu et hektisk program i NYC.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er gode muligheder for at booke billig billeje i New York. Samtidig skal du huske at medregne forsikringer, hvor priserne kan variere meget. Udlejningsfirmaernes basisforsikring er især beregnet til dig, der har en opsparing, eller som blot er villig til at løbe en højere risiko. Derfor er det tilrådeligt at overveje tillægsforsikringer som vejhjælp, dæk- og rudedækning samt andre ting, der normalt ikke er inklusive i basisforsikringen. En lav eller slet ingen selvrisiko er at foretrække, hvis du vil være på den sikre side.

Kan man bruge sit danske kørekort i New York, eller skal man have et internationalt?

I forbindelse med billeje i New York er det nødvendigt at få lavet et internationalt kørekort. Det kan ordnes på Borgerservice til en pris på ca. 4 USD (ca. 25 DKK), og kortet er gyldigt i et år. Du skal have begge kørekort på dig, når du kører i en udlejningsbil.

Hvor i New York kan man hente og aflevere sin lejebil?

De tre hovedlufthavne for international trafik – JFK, LaGuardia og Newark er omdrejningspunkt for afhentning og aflevering af lejebiler. Der findes ligeledes en lang række muligheder i centrum. (Priser tjekket 21/09/2018).


Afstanden fra New York, NY til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: New York John F Kennedys biludlejningsdisk

Biludlejning i New York

391 brugere har søgt efter billeje i New York med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i New York for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og Hertz er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner New York som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på New York. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i New York, New York i august?

For en weekend i august er de bedste biludlejningstilbud i New York fra omkring 196 kr.-355 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 207 kr. og har en gennemsnitspris på 368 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i New York har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i New York er Budget med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 397 kr. fra dens 7 beliggenheder i New York. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Budget i New York er 195 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min New York, NY biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din New York biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i New York tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i New York i august måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til New York i august. I New York kommer der igennemsnit 94 mm nedbør og med temperaturer omkring 21 °C i august måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i New York koster 406 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i New York har flest biludlejningssteder?

Enterprise har flest udlejningssteder i New York, NY med 15 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 835 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i New York, NY?

40 km/t. er fartgrænsen i New York, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring New York er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i New York så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i New York, NY i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i New York 25 °C, og den forventede nedbør er 114 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i New York.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i New York er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i New York om vejret i resten af New York?

Dem, der gerne vil leje bil i New York til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i New York i juli måned normalt er ca. 22 °C med 101 mm mulig regn.


Se flere lejebiler i New York

Se vores biludlejningstilbud i byer som Albany, Brooklyn og Buffalo i New York

Kom i gang med at planlægge din rejse til New York