Bil USA New York

Billeje i New York

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i New York

søn.. 12.7.
Middag
man.. 13.7.
Middag
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det billigst at leje en bil i New York?

Alle
271 kr - 738 kr
Economy
251 kr - 455 kr

Det billigste tidspunkt at leje en bil i New York er i januar. Med en lejepris på kun 343 kr pr. dag er prisen 22% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i september. I New York kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.

Biludlejningsfirmaer i New York

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i New York

Tilbage til alle udbydere

Alamo

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8,7

Vurdering baseret på 7.299 anmeldelser

Se alle 4 steder

Enterprise

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8,5

Vurdering baseret på 13.472 anmeldelser

Se alle 16 steder

Avis

Vurdering af udbyder: God 7,6

Vurdering baseret på 2.669 anmeldelser

Se alle 13 steder

Hertz

Vurdering af udbyder: God 7,4

Vurdering baseret på 4.879 anmeldelser

Se alle 14 steder

Budget

Vurdering af udbyder: God 7,3

Vurdering baseret på 5.068 anmeldelser

Se alle 7 steder

Dollar

Vurdering af udbyder: God 7,2

Vurdering baseret på 7.161 anmeldelser

Se alle 6 steder

Thrifty

Vurdering af udbyder: God 7,1

Vurdering baseret på 3.256 anmeldelser

Se alle 3 steder

Advantage

Vurdering af udbyder: God 6,0

Vurdering baseret på 1.566 anmeldelser

Se alle 2 steder

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

New York John F Kennedy Lufthavn
New York, New York, USA
Nærliggende attraktioner:
Times Square 21.9 km
Guggenheim Museum 22.0 km
New York Newark Liberty Intl Lufthavn
New York, New York, USA
Nærliggende attraktioner:
Times Square 17.5 km
Guggenheim Museum 20.6 km
New York LaGuardia lufthavn Lufthavn
New York, New York, USA
Nærliggende attraktioner:
Guggenheim Museum 7.3 km
Times Square 9.6 km

Information om din rejse til New York

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i New York?

I USA – og i særdeleshed New York – er de fremme i skoene og oftest først med det hele. Det ses ikke mindst på den lave kørekortalder i nogle stater. Det afspejler sig dog sjældent på alderskravene for biludlejning, hvor de forskellige udlejningsfirmaer er lidt mere strikse på nogle punkter. Langt de fleste udbydere og stater arbejder med en minimumsalder på 20 eller 21 år, før du kan leje en bil. På nuværende tidspunkt er der dog to undtagelser ud af de i alt 50 stater, hvor New York er en af undtagelserne. Billeje i New York kræver nemlig blot en alder på 18 år, og det samme gælder i staten Michigan. Staten New York har ligeledes bestemt, at alle udlejningsfirmaer skal tage et ekstra gebyr, hvis du hører til i den unge alderskategori. Er du mellem 18 og 20 år, så koster en udlejningsbil ca. 57 USD (ca. 361 DKK) ekstra pr. dag. Er du derimod mellem 21 og 24 år, så er ung-fører-gebyret på ca. 20 USD (ca. 127 DKK) pr. dag.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Billeje i New York er noget, som udfordrer og forbedrer dine køreevner. Du skal dog sætte dig ind i hovedreglerne hjemmefra for at være godt forberedt, inden du agerer chauffør i The Big Apple. I langt de fleste stater er det tilladt at deje til højre for rødt lys, hvis der er fri bane, men i New York er det undtagelsesvis ikke lovligt, hvilket er værd at huske, når du navigerer rundt i din lejebil. På flere af byens hovedgader er det desuden ikke lovligt at dreje til venstre i bestemte tidsrum, da man forsøger at undgå trafikpropper i de mest travle kvarterer.

Parkering

Når du benytter billig billeje i NY, så vil du naturligvis få brug for at parkere ind imellem. New York er netop en storby med mange parkeringsmuligheder, og derfor er det oplagt at downloade en af de mange parkerings-apps, som giver et godt overblik over ledige pladser. Ved parkering i centrum langs gaderne skal du huske at købe en p-billet i en af automaterne og placere den i bilens forrude. Derudover skal du også være opmærksom på, at parkering i nærheden af brandhaner skal ske mindst 15 feet (ca. 4.6 meter) fra standeren.

Udflugtsmål i og omkring New York

Det er en stor oplevelse og befrielse at gøre brug af billeje i New York. Ikke nok med, at du kan opleve storbyen i dit eget tempo, men du kan også se mere end blot de klassiske seværdigheder. En køretur til Cornwall med grønne bakker og massive skulpturinstallationer er absolut et hit. Det samme er en tur til Montauk, hvor du får en bid af New Yorks puls på en anden måde. Det er nemlig et rigtig godt surfer-sted, hvor du også kan nyde en solnedgang, inden næste dag venter med endnu et hektisk program i NYC.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er gode muligheder for at booke billig billeje i New York. Samtidig skal du huske at medregne forsikringer, hvor priserne kan variere meget. Udlejningsfirmaernes basisforsikring er især beregnet til dig, der har en opsparing, eller som blot er villig til at løbe en højere risiko. Derfor er det tilrådeligt at overveje tillægsforsikringer som vejhjælp, dæk- og rudedækning samt andre ting, der normalt ikke er inklusive i basisforsikringen. En lav eller slet ingen selvrisiko er at foretrække, hvis du vil være på den sikre side.

Kan man bruge sit danske kørekort i New York, eller skal man have et internationalt?

I forbindelse med billeje i New York er det nødvendigt at få lavet et internationalt kørekort. Det kan ordnes på Borgerservice til en pris på ca. 4 USD (ca. 25 DKK), og kortet er gyldigt i et år. Du skal have begge kørekort på dig, når du kører i en udlejningsbil.

Hvor i New York kan man hente og aflevere sin lejebil?

De tre hovedlufthavne for international trafik – JFK, LaGuardia og Newark er omdrejningspunkt for afhentning og aflevering af lejebiler. Der findes ligeledes en lang række muligheder i centrum. (Priser tjekket 21/09/2018).

Afstanden fra Lufthavn: New York John F Kennedy til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra New York John F Kennedys biludlejningsdisk

Hotel Pennsylvania

401 7th Avenue

21.7 km fra lufthavnen

Row NYC

700 8th Avenue

22.1 km fra lufthavnen

Kimpton Hotel Eventi

851 Avenue of The Americas

21.4 km fra lufthavnen

YOTEL New York

570 Tenth Avenue

22.6 km fra lufthavnen

The Manhattan At Times Square Hotel

790 7th Avenue

21.9 km fra lufthavnen

MOXY NYC Times Square

485 7th Avenue

21.7 km fra lufthavnen

Crowne Plaza Times Square Manhattan

1605 Broadway

21.9 km fra lufthavnen

Pod 51

230 East 51st Street

20.6 km fra lufthavnen

Hudson New York

358 West 58th Street

22.5 km fra lufthavnen

OYO Times Square

157 West 47th Street

21.8 km fra lufthavnen

The Roosevelt Hotel

45 East 45th Street

21.1 km fra lufthavnen

Intercontinental - New York Times Square

300 West 44th Street

22.1 km fra lufthavnen

Paramount Times Square

235 West 46th Street

22.0 km fra lufthavnen

Blue Moon Boutique Hotel

100 Orchard Street

19.8 km fra lufthavnen

Lotte New York Palace

455 Madison Avenue

21.1 km fra lufthavnen

Hotel Indigo Lower East Side New York

171 Ludlow Street

19.8 km fra lufthavnen

Broadway Hotel And Hostel

230 West 101st Street

23.8 km fra lufthavnen

Holiday Inn Manhattan-Financial District

99 Washington Street

21.2 km fra lufthavnen

Biludlejning i New York

391 brugere har søgt efter billeje i New York med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i New York for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Enterprise, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner New York som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på New York. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i New York i august?

For en weekend i august er de bedste biludlejningstilbud i New York fra omkring 323 kr-536 kr. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 325 kr og har en gennemsnitspris på 536 kr.

Hvilke biludlejningsfirmaer i New York har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i New York er Hertz med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 422 kr fra dens 14 beliggenheder i New York. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Hertz i New York er 209 kr.

Er der et afbestillingsgebyr på min New York biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din New York biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i New York tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i New York i august måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til New York i august. I New York kommer der igennemsnit 94 mm nedbør og med temperaturer omkring 21 °C i august måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i New York koster 425 kr/dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i New York har flest biludlejningssteder?

Enterprise har flest udlejningssteder i New York med 16 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 887 kr/dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i New York?

40 km/t. er fartgrænsen i New York, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring New York er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i New York så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.


Planlæg din rejse til New York med fly og hotel

Bil USA New York
 • Midnat
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Middag
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Midnat
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Middag
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00