Udlejningsbiler fra National i New York

Find og sammenlign gode tilbud på National udlejningsbiler i New York

New York, NY, USA
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
New York, NY, USA
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

National biludlejningstilbud i New York, New York

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

374 kr. - 1.197 kr.

Alle biltyper

664 kr. - 1.335 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra National i New York, New York er i juni når priserne er 374 kr. per dag i gennemsnit. 374 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 746 kr. for en National Lille udlejningsbil i New York. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra National i New York, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra National alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra National i New York, New York er i april når priserne er 672 kr. per dag i gennemsnit. 672 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 982 kr. for en National Mellemstor udlejningsbil i New York. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra National i New York, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra National alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra National i New York, New York er i oktober når priserne er 820 kr. per dag i gennemsnit. 820 kr. per dag er 20% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.023 kr. for en National Stor udlejningsbil i New York. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra National i New York, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra National alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra National i New York, New York er i december når priserne er 433 kr. per dag i gennemsnit. 433 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 946 kr. for en National SUV udlejningsbil i New York. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra National i New York, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på SUV udlejningsbiler fra National alt efter hvilken dag du booker.


New York National lokationer

Herunder kan du finde information om alle National biludlejningssteder i New York, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

National

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,2

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,3

Value

7,8

Information om National udlejningsbiler i New York

National har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i New Yorkfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.National har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

I januar, kan du forvente at betale 1.058 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra National i New York. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i New York fra National var 544 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges National billeje i New York i gennemsnit 7.406 kr. i januar. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

National har 1 lokation i Lufthavn: New York John F Kennedy. Du vil finde National beliggende på Building 308 Federal Circle.

National tilbyder gratis afbestilling af billeje i New York (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til National, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til National.

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra National mens de besøgte New York i januar. Baseret på National biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 778 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 640 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Der er 4 biludlejningslokationer i New York som National ejer. Deres Building 308 Federal Circle, New York lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 68% af de brugere der lejede en bil fraNational i New York valgt at hente den på Building 308 Federal Circle.


National biler i andre byer i USA