Billeje i Atlanta, Georgia

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Atlanta, Georgia

Atlanta, GA, USA
1. dec. — 8. dec.
Atlanta, GA, USA
fre. 1.12
Middag
fre. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Atlanta

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Atlanta

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Atlanta?

De billigste udlejningsbiler i Atlanta kan normalt findes gennem Avis. Når du booker hos Avis, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 221 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Atlanta er 479 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Atlanta har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Atlanta, med 15 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Atlanta?

Den mest populære bil at leje in Atlanta blandt momondo-brugere er GMC Yukon, efterfulgt af Jeep Patriot. Vores brugere har set tilbud på GMC Yukon in Atlanta for 583 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 328 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 642 kr. om dagen for at leje en Jeep Patriot in Atlanta, selvom du kan finde priser på helt ned til 381 kr. om dagen.

Vigtige oplysninger om billeje i Atlanta

Biludlejning i Atlanta er en effektiv måde at få mest muligt ud af et besøg i Georgias hovedstad. Der er en håndfuld udlejningsbiler i Atlanta og det omkringliggende område, så du kan snuppe en, og starte din rejse ved at udforske nærliggende attraktioner, såsom Six Flags Over Georgia, Eller du kan med det samme tage på en dagstur til en af de mange omkringliggende nationalparker eller byer som Chattahoochee National Forest eller Augusta. Det er nemt at rejse til begge parker, da flere større motorveje som i-20, i-285, i-75, i-85, Og i-575, tilbyder alle service til det større Atlanta område. Når du ikke navigerer på de komplicerede vejsystemer, er der masser af steder i byen, der tilbyder parkering, så du kan udforske dem til fods.

Er det værd at leje en bil, under sit besøg i Atlanta?

Mens der er et par kvarterer i Atlanta, der er fodgængervenlige, såsom Midtown, Buckhead Village og Downtown, er byen bedst tilgængelig med bil. Mens byen har MARTA transport, er dækningen ikke omfattende, og biludlejning er en fantastisk måde at udforske med autonomi. Og med et betydeligt antal parkeringspladser, garager og afmålte pladser til rådighed, er der mange steder at opbevare din udlejning, mens den ikke er i brug. En Economy-Biludlejning er en god mulighed, hvis du bor i større Atlanta-område, der giver dig adgang til steder som Georgia Aquarium, hvor parkeringspladsen kan være tæt på, og Six Flags over Georgia, som ligger vest for Atlanta. Billig billejei Atlanta giver dig også adgang til steder som Augusta, Chattanooga, Chattahoochee National Forest eller Allman Brothers Museum, som alle ligger inden for et par times kørsel. Interstates 85 og 20, bl.a. som løber direkte gennem Atlanta, gør disse spots tilgængelige.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg have i tankerne, når jeg kører i Atlanta?

Atlantas lovgivning om kørsel er rimeligt i overensstemmelse med nationale bestemmelser. Det er f.eks. forbudt at køre, hvis du har et BAC-indhold - indhold af alkohol i blodet - på 08 % eller derover. Der er høje straffe for manglende overholdelse af denne begrænsning, så i stedet for at tage din Atlanta billeje for en aften ude på barerne, kan du vælge en taxa eller en Uber/Lyft/ride-share app service. Husk, at det er ulovligt at bruge din mobiltelefon under kørslen, hvilket omfatter både sms-beskeder og telefonopkald. Medmindre der er et skilt, der specifikt angiver, at det er forbudt, har du lov til at foretage en højredrejning på et rødt lys. Når du kører på en motorvej eller et vejkryds, skal du altid holde dig væk fra venstre vognbane, medmindre du kører forbi et andet køretøj. Hvis du kører i en byggeplads, skal du altid give efter for vedligeholdelseskøretøjer og medarbejdere. Georgiens færdselslov kræver også, at alle forsædepassagerer skal bruge sikkerhedssele, og alle bagsædepassagerer på 17 år og derunder skal også spænde i spænd. Børn syv og derunder skal sikres i et barnesæde, som kan købes sammen med mange biludlejninger i Atlanta. Hvis du er uklar med hensyn til eventuelle vedtægter, skal du kontakte Atlantas afdeling for motorkøretøjer for at få oplysninger om de seneste ændringer i færdselsloven.

Kan jeg køre til Mexico i en udlejningsbil fra Atlanta?

Da dette område er en relativt kort køretur fra grænsen, er det ikke ualmindeligt for rejsende at bruge Biludlejning i Atlanta til at køre til nærliggende byer i Mexico. De fleste større biludlejningsfirmaer har det fint med deres kunder, men sørg for at kontakte dit valgte bureau, før du tager på rejse. Hvis du håber at rejse til Mexico med en billeje fra Atlanta, skal du huske på, at du skal sikre en ansvarsforsikring for mexicanske biler, før du krydser grænsen. Mange udlejningsfirmaer giver dig mulighed for at gøre dette direkte gennem dem mod et ekstra gebyr. Ud over denne type forsikring skal lejere have et kørekort udstedt af myndighederne, som ikke udløber i løbet af lejeperioden. Da du rejser til et andet land, skal du også bruge et pas. Du kan også bruge et pas udstedt i USA.

Kan du leje en udlejningsbil i Atlanta uden kreditkort?

Når du reserverer billeje i Atlanta, selv billige Biludlejning i Atlanta, foretrækker de fleste virksomheder, at du betaler for din reservation med kreditkort. Nogle firmaer accepterer alternative betalinger, f.eks. betalingskort, men du skal muligvis være 25 år eller ældre for at bruge denne betalingsform. Når du betaler med et betalingskort, kan et firma også bede dig om at gennemgå en kreditkontrol eller fremlægge bevis for forsikring eller adresse. Nogle virksomheder accepterer forudbetalte kort, men mange gør det ikke. Afhængigt af dit specifikke firma og din specifikke placering, kan du muligvis betale med kontanter eller check. Hvis du betaler med kreditkort, betalingskort eller check, skal du huske, at navnet på denne betalingsform altid skal svare til navnet på den kørekort, der skal bruges.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Atlanta?

Selvom du ikke har en kørekort udstedt af USA, vil du normalt stadig kunne leje en bil i Atlanta, så længe du kan levere et par ekstra dokumenter. Næsten alle biludlejningsfirmaer accepterer et gyldigt internationalt kørekort. Mange udenlandske kørekort accepteres også, men nogle virksomheder kan kræve, at de er i et latinsk alfabet. Hvis dette ikke er tilfældet, kan firmaet bede dig om at få en officiel oversættelse fra et eksternt firma. Du skal også give udlejningsfirmaet dit oprindelige pas fra dit hjemland. Virksomheden tager generelt en fotokopi af dette dokument og opbevarer det i din fil. Dit pas og din kørekort kan ikke udløbe i løbet af lejeperioden. I Georgien skal du være mindst 21 år for at leje en bil, og lejere under 25 år skal muligvis også betale et ekstra gebyr.


Find billig billeje i Atlanta, Georgia

Find den lejebil i Atlanta, der passer til dine behov

Lille cars

213 kr. - 621 kr.

Alle biltyper

308 kr. - 762 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Atlanta, USA er 447 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Atlanta, USA er i januar. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 213 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Atlanta. I Atlanta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Atlanta, USA er 539 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Atlanta, USA er i januar. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 296 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Atlanta. I Atlanta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Atlanta, USA er 571 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Atlanta, USA er i januar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 357 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Atlanta. I Atlanta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Atlanta, USA er 533 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Atlanta, USA er i januar. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 380 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Atlanta. I Atlanta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Atlanta, USA er 418 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Atlanta, USA er i maj. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 338 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Atlanta. I Atlanta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Atlanta, USA er 449 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Atlanta, USA er i februar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 262 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Atlanta. I Atlanta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Atlanta, USA er 464 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Atlanta, USA er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 469 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Atlanta. I Atlanta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Atlanta

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Atlanta, Georgia

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,2

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,1

Enterprise Rent-A-Car

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

6,8

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,3

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,4

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,6

Value

6,0

E-Z Rent-A-Car

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,1

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,4

Hertz

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,8

Comfort

6,1

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,4

Value

5,4

Fox

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

5,5

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

5,3

Avis

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,2

Samlet

4,4

Afhentning/aflevering

4,6

Value

4,2

Thrifty

4,4
Middelmådig
1 anmeldelse3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,1

Samlet

4,4

Afhentning/aflevering

4,3

Value

4,6

Hurtige fakta om biludlejning i Atlanta

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Atlanta

Det mest populære bureau

Avis

Populære biltyper

Standard, SUV, Economy

Billigste lejebil

325 kr.

Den mest populære model

Kia Rio
Det mest populære biludlejningsbureau i Atlanta, der er fundet på momondo i denne måned, er Avis. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Europcar og Hertz
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Atlanta i de seneste 72 timer: Standard, SUV, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Atlanta er 325 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 510 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Atlanta i de seneste 7 dage er Kia Rio. Vores brugere foretrækker også Ford Fiesta som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Atlanta

Nærliggende attraktioner:

Centennial Olympic Park13,6 km

Nærliggende attraktioner:

Centennial Olympic Park159,9 km

Nærliggende attraktioner:

Centennial Olympic Park15,3 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Atlanta

Herunder vises de mest populære hoteller i Atlanta

Kørsel i lejebil i Atlanta – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Atlanta, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Atlanta, Georgia biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Atlanta opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Atlanta så som Enterprise Rent-A-Car, Hertz og Routes Car & Truck Rentals der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Atlanta, Georgia?

40 km/t. er fartgrænsen i Atlanta, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Atlanta er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Atlanta så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Jeep Patriot in Atlanta?

Hvordan er vejret i Atlanta, GA i november?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Atlanta i november måned, bør forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 104 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Atlanta om vejret i resten af Georgia?

Klimaet i Georgia i november er normalt 13 °C med en forventet nedbør på 81,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Atlanta til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Atlanta?

Priser for biler i Atlanta opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Atlanta?

Der er 55 udbydere for biler i Atlanta fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Atlanta?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Atlanta. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Atlanta?

For at leje en bil i Atlanta, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Atlanta?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Atlanta. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Atlanta?

Når du har udført en søgning efter billeje i Atlanta, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Atlanta med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Atlanta med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Atlanta på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Atlanta på momondo.

Kan jeg finde billeje i Atlanta, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Atlanta.

Kan jeg søge efter billeje i Atlanta med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Atlanta med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Atlanta på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.