Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Avis i Atlanta

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Atlanta

Chaufførens alder: 26-65
tor. 20.6
tor. 27.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Avis biludlejningstilbud i Atlanta, Georgia

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

280 kr. - 851 kr.

Alle biltyper

465 kr. - 772 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Atlanta, Georgia er i marts når priserne er 280 kr. per dag i gennemsnit. 280 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 517 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Atlanta. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Atlanta, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Atlanta, Georgia er i september når priserne er 462 kr. per dag i gennemsnit. 462 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 675 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Atlanta. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Atlanta, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Atlanta, Georgia er i marts når priserne er 462 kr. per dag i gennemsnit. 462 kr. per dag er 16% lavere end den gennemsnitlige årspris på 547 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Atlanta. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Atlanta, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.


Atlanta Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Atlanta, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,2

Comfort

5,1

Samlet

4,3

Afhentning/aflevering

4,5

Value

4,2

Information om Avis udlejningsbiler i Atlanta

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Atlanta koste i juli?

355 kr. per dag i Atlanta er den billigste pris for en udlejningsbil fra Avis i juli. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Avis er tættere på 540 kr. per dag i juli, eller 3.781 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste juli, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Avis en lokation i Atlanta Hartsfield Jackson Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Avis har i Atlanta Hartsfield Jackson Lufthavn kan findes på 2200 Rental Car Center Parkway.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Atlanta?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Avis i Atlanta. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Avis for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Atlanta i juli?

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Avis mens de besøgte Atlanta i juli. Baseret på Avis biludlejningspriser i juli sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 576 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 416 kr./dag sidste juli, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Atlanta?

Der er 6 Avis biludlejningslokationer i Atlanta. Ifølge vores brugere er den mest populære Avis lokation i Atlanta beliggende på 143 Courtland Street Northeast. 70% af vores brugere som har lejet bil fra Avis i Atlanta lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Atlanta?

Priser for biler i Atlanta opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Atlanta?

Der er 56 udbydere for biler i Atlanta fra juni 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Atlanta?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Atlanta. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Atlanta?

For at leje en bil i Atlanta, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Atlanta på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 20.6
Middag
tor. 27.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Atlanta

Populære typer af udlejningsbiler i Atlanta