Udlejningsbiler fra Avis i San Francisco

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i San Francisco

San Francisco, CA, USA
6. apr. — 13. apr.
Samme aflevering
San Francisco, CA, USA
tor. 6.4
Middag
tor. 13.4
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i San Francisco, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

414 kr. - 1.077 kr.

Alle biltyper

431 kr. - 852 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i San Francisco, Californien er i oktober når priserne er 414 kr. per dag i gennemsnit. 414 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 635 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i San Francisco. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i San Francisco, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i San Francisco, Californien er i november når priserne er 419 kr. per dag i gennemsnit. 419 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 556 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i San Francisco. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i San Francisco, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i San Francisco, Californien er i februar når priserne er 455 kr. per dag i gennemsnit. 455 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 605 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i San Francisco. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i San Francisco, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i San Francisco, Californien er i februar når priserne er 371 kr. per dag i gennemsnit. 371 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 546 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i San Francisco. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i San Francisco, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i San Francisco, Californien er i oktober når priserne er 452 kr. per dag i gennemsnit. 452 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 739 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i San Francisco. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i San Francisco, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Avis i San Francisco, Californien er i december når priserne er 240 kr. per dag i gennemsnit. 240 kr. per dag er 55% lavere end den gennemsnitlige årspris på 535 kr. for en Avis Luksus udlejningsbil i San Francisco. Mens december nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Avis i San Francisco, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Luksus udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i San Francisco, Californien er i november når priserne er 384 kr. per dag i gennemsnit. 384 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 615 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i San Francisco. Mens november nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i San Francisco, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

383 kr./dag

9 apr. – 17 apr.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

410 kr./dag

9 apr. – 17 apr.
Chevrolet Sonic Sedan

San Francisco Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i San Francisco, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

7,1
God
2 anmeldelser6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,7

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,9

Value

7,0

Information om Avis udlejningsbiler i San Francisco

Billeje i San Francisco fra Avis i april vil i gennemsnit koste 637 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste april helt ned til 271 kr. per dag fra Avis, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i San Francisco i en uge, er den gennemsnitlige pris 4.460 kr. for en udlejningsbil fra Avis.

I øjeblikket Avis har 1 lokation i Lufthavn: San Francisco Intl:
780 Mcdonnell Road.


Avis udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Avis i andre byer hele vejen igennem Californien som Los Angeles, San Diego, og San Jose

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.