Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Avis i San Francisco

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i San Francisco

Chaufførens alder: 26-65
tor. 23.5
tor. 30.5
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Avis biludlejningstilbud i San Francisco, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

289 kr. - 554 kr.

Alle biltyper

353 kr. - 732 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i San Francisco, Californien er i oktober når priserne er 289 kr. per dag i gennemsnit. 289 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 386 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i San Francisco. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i San Francisco, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i San Francisco, Californien er i marts når priserne er 315 kr. per dag i gennemsnit. 315 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 523 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i San Francisco. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i San Francisco, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i San Francisco, Californien er i oktober når priserne er 435 kr. per dag i gennemsnit. 435 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 561 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i San Francisco. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i San Francisco, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i San Francisco, Californien er i marts når priserne er 299 kr. per dag i gennemsnit. 299 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 492 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i San Francisco. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i San Francisco, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i San Francisco, Californien er i november når priserne er 373 kr. per dag i gennemsnit. 373 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 618 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i San Francisco. Mens november nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i San Francisco, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

436 kr./dag

14 juli – 23 juli
Audi A3
Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

444 kr./dag

7 juni – 11 juni
Audi A3

San Francisco Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i San Francisco, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

6,8
Okay
2 anmeldelser6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,5

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,8

Information om Avis udlejningsbiler i San Francisco

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i San Francisco koste i juni?

Billeje i San Francisco fra Avis i juni vil i gennemsnit koste 612 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste juni helt ned til 424 kr. per dag fra Avis, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i San Francisco i en uge, er den gennemsnitlige pris 4.281 kr. for en udlejningsbil fra Avis.

Har Avis en lokation i San Francisco Intl Lufthavn?

I øjeblikket Avis har 1 lokation i San Francisco Intl Lufthavn:
780 Mcdonnell Road.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i San Francisco?

Avis tilbyder gratis afbestilling af billeje i San Francisco (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Avis, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Avis.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i San Francisco i juni?

I juni, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Avis i San Francisco, SUV udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres SUV udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 580 kr./dag i gennemsnit og 424 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i San Francisco?

Til en gennemsnitspris på 637 kr. per dag, er en Premium udlejningsbil fra Avis i San Francisco det billigste valg. 20% af vores brugere som lejede en bil i San Francisco fra Avis valgte at reservere en Premium i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 637 kr. per dag for en Premium er nemlig også 11% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Avis har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i San Francisco?

I San Francisco har Avis 6 lokationer. 780 Mcdonnell Road er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 69% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i San Francisco fra Avis, 780 Mcdonnell Road lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i San Francisco?

Priser for biler i San Francisco opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i San Francisco?

Fra maj 2024 er der 99 udbydere at vælge mellem for biler i San Francisco.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i San Francisco?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder San Francisco. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i San Francisco?

For at leje en bil i San Francisco, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til San Francisco på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 23.5
Middag
tor. 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i San Francisco

Populære typer af udlejningsbiler i San Francisco