Udlejningsbiler fra Avis i San Francisco

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i San Francisco

San Francisco, CA, USA
27. sep. — 4. okt.
Samme aflevering
San Francisco, CA, USA
man. 27.9
Middag
man. 4.10
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i San Francisco, Californien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

214 kr. - 863 kr.

Alle biltyper

290 kr. - 676 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i San Francisco, Californien er i september når priserne er 214 kr. per dag i gennemsnit. 214 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 429 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i San Francisco. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i San Francisco, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i San Francisco, Californien er i september når priserne er 314 kr. per dag i gennemsnit. 314 kr. per dag er 19% lavere end den gennemsnitlige årspris på 388 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i San Francisco. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i San Francisco, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i San Francisco, Californien er i maj når priserne er 262 kr. per dag i gennemsnit. 262 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 404 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i San Francisco. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i San Francisco, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Avis i San Francisco, Californien er i november når priserne er 355 kr. per dag i gennemsnit. 355 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 568 kr. for en Avis Cabriolet udlejningsbil i San Francisco. Mens november nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Avis i San Francisco, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Cabriolet udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

250 kr./dag

13 okt. – 21 okt.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

282 kr./dag

13 okt. – 21 okt.
Audi A3

San Francisco Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i San Francisco, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

8,2

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,9

Valuta for pengerne

7,7

Information om Avis udlejningsbiler i San Francisco

 • Er det sikkert at leje en bil fra Avis i San Francisco under COVID-19?

  Hver Avis udlejningslokation i San Francisco er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Avis har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i San Francisco koste i oktober?

  Billeje i San Francisco fra Avis i oktober vil i gennemsnit koste 426 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste oktober helt ned til 181 kr. per dag fra Avis, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i San Francisco i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.984 kr. for en udlejningsbil fra Avis.

 • Har Avis en lokation i Lufthavn: San Francisco?

  I øjeblikket Avis har 1 lokation i Lufthavn: San Francisco:
  780 Mcdonnell Road.

 • Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i San Francisco?

  Avis tilbyder gratis afbestilling af billeje i San Francisco (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Avis, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Avis.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i San Francisco i oktober?

  I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Avis i San Francisco, SUV udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres SUV udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 506 kr./dag i gennemsnit og 280 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i San Francisco?

  Til en gennemsnitspris på 426 kr. per dag, er en Stor mellemklasse udlejningsbil fra Avis i San Francisco det billigste valg. 14% af vores brugere som lejede en bil i San Francisco fra Avis valgte at reservere en Stor mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 426 kr. per dag for en Stor mellemklasse er nemlig også 37% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Avis har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i San Francisco?

  I San Francisco har Avis 6 lokationer. 780 Mcdonnell Road er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 74% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i San Francisco fra Avis, 780 Mcdonnell Road lokationen.


Avis udlejningsbiler i Californien

Lej en bil fra Avis i andre byer hele vejen igennem Californien som Los Angeles, San Diego, og San Jose