Udlejningsbiler fra Avis i Dallas

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Dallas

Dallas, TX, USA
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Dallas, TX, USA
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Dallas, Texas

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

321 kr. - 670 kr.

Alle biltyper

374 kr. - 562 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Dallas, Texas er i marts når priserne er 321 kr. per dag i gennemsnit. 321 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 491 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Dallas. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Dallas, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Dallas, Texas er i juli når priserne er 381 kr. per dag i gennemsnit. 381 kr. per dag er 19% lavere end den gennemsnitlige årspris på 470 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Dallas. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Dallas, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Dallas, Texas er i marts når priserne er 321 kr. per dag i gennemsnit. 321 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 482 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Dallas. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Dallas, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

426 kr./dag

7 juli – 21 juli
Audi A3

Dallas Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Dallas, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
7 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,7

Comfort

5,6

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,9

Value

4,9

Information om Avis udlejningsbiler i Dallas

Alle Avis biludlejningslokationer i Dallas tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i Dallas fra Avis i juli vil i gennemsnit koste 426 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste juli helt ned til 341 kr. per dag fra Avis, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Dallas i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.984 kr. for en udlejningsbil fra Avis.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Avis i Lufthavn: Dallas Love Field (7020 Cedar Springs Road).

Ja, Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Dallas. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Avis på et af deres udlejningssteder i Dallas. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Den mest populære type af bil at leje fra Avis i Dallas i juli er SUV udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 384 kr. per dag for SUV udlejningsbiler i juli, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 376 kr. per dag.

I Dallas har Avis 7 lokationer. 11822 East Northwest Highway er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 29% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Dallas fra Avis, 11822 East Northwest Highway lokationen.


Avis udlejningsbiler i Texas

Lej en bil fra Avis i andre byer hele vejen igennem Texas som Houston, Austin, og San Antonio

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Dallas

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Dallas biludlejningsfirmaer