Billeje i Dallas, Texas

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dallas, Texas

Dallas, TX, USA
8. juni — 15. juni
Samme aflevering
Dallas, TX, USA
tor. 8.6
Middag
tor. 15.6
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Dallas

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Dallas

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Dallas?

De billigste udlejningsbiler i Dallas kan normalt findes gennem Dollar. Når du booker hos Dollar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 289 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Dallas er 324 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Dallas har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Dallas, med 15 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Dallas?

Når vores brugere lejer bil in Dallas, vælger de fleste en Toyota Camry til 619 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Nissan Rogue til i gennemsnit 581 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Toyota Camry in Dallas for helt ned til 129 kr./dag og udlejning af Nissan Rogue for helt ned til 174 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Dallas, Texas

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Dallas, Texas
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

252 kr./dag

6 juni - 13 juni
Peugeot 208
Volkswagen Passat
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

254 kr./dag

6 juni - 13 juni
Volkswagen Passat
BMW 3 Series
eller lignende Stor
Op til 5 passagerer

276 kr./dag

6 juni - 13 juni
BMW 3 Series
BMW 3 Series
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

283 kr./dag

6 juni - 13 juni
BMW 3 Series
Opel Insignia
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

287 kr./dag

6 juni - 13 juni
Opel Insignia
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

298 kr./dag

6 juni - 13 juni
Renault Kadjar
Nissan Qashqai
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

320 kr./dag

6 juni - 13 juni
Nissan Qashqai
BMW X3
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

368 kr./dag

6 juni - 13 juni
BMW X3
Volvo XC90
eller lignende Premium SUV
Op til 5 passagerer

372 kr./dag

6 juni - 13 juni
Volvo XC90

Vigtige oplysninger om billeje i Dallas

Med mere end ti biludlejningssteder i Dallas vil rejsende kunne få adgang til en lejebil på et hvilket som helst tidspunkt på deres besøg i Dallas, uanset om det er i begyndelsen med det formål at have en bil under hele rejsen, eller om det er til en bestemt dag- eller weekendtur. Uanset hvad, kommer man med en lejebil i Dalllas tættere på steder som Fort Worth og Waco, især da der er flere Interstates, der servicerer byen, herunder 45, 35, 635 og 20, blot for at nævne et par stykker. Hvis du forventer en tur på disse veje, skal du bare sørge for at undgå myldretiden, hvor der er tæt trafik og forlænget transporttid. Når du udforsker byens centrum, kan du parkere på en af de mange parkeringspladser og helt undgå trafik.

Dallas overvejes ofte i sammenhæng med byen Fort Worth, hvor du finder National Cowgirl Museum og Hall of Fame. De to byer betragtes som en gigantisk metropol, så besøgende, der ønsker at drage fordel af, hvad de nærmeste byer har at tilbyde, kan gøre det ved at sikre en billig lejebil i Dallas, hvilket også gør lokale steder som Rodeo West Dallas tilgængelige. Andre nærliggende byer, såsom Waco, er også bedst tilgængelige med bil og kan nås på under to timer. Mens du befinder dig i selve Dallas, vil du opdage, at der er flere parkeringshuse og parkeringspladser, hvilket gør det nemt at opbevare bilen sikkert, mens du er ude og udforske kvarterer til fods. Nogle af kvartererne i Dallas er meget fodgængervenlige, såsom Downtown, Henderson og Oak Lawn. Hvis du planlægger en aften i byen til Fearing's Restaurant, med dens berømte bar og prisbelønnede mad, bør du overveje at booke en luksusbill for at forbedre den fulde oplevelse, men sørg for at reservere din middagsreservation midt på aftenen for at undgå byens myldretid, som strækker sig fra omkring midt på eftermiddagen til den tidlige aften.

Hos næsten alle biludlejere i Dallas vil lejere have mulighed for at inkludere børnesæder i lejepakken. Disse er nyttige, da Dallas har strenge love om fastgørelse og sikkerhedsseler til unge passagerer og andre i et motorkøretøj. Texas har også strenge love for spritkørsel. Så hvis du planlægger en aften i barerne, skal du lade din udlejningsbil i Dallas stå i garagen. Når du kører på motorveje, skal du være opmærksom på de angivne hastighedsgrænser, da Texas for nylig har tilladt visse motorvejsstrækninger at fastsætte grænser, der er højere end de gennemsnitlige hastighedsgrænser i resten af landet. Hvis du får en bøde i Texas og derefter betaler bøden, erkender du dig skyldig i overtrædelsen. En unik ting ved at køre i Texas er, at du skal have vinduesviskere, men du behøver ikke at have en forrude på din billeje. Førere skal kontakte Dallas' afdeling for motorkøretøjer for at få oplysninger om de seneste lovændringer inden turen.

Når du bruger biludlejninger i Dallas, kan du frit tage bilen til alle andre stater i USA. Hvis du gerne vil rejse med din udlejningsbil fra Dallas til Mexico, kan du generelt gøre det, selvom der kan være begrænsninger på den type bil, du kan tage med til Mexico. Desuden vil udlejningsfirmaet ønske, at du køber ekstra forsikring for at tage bilen med ind i Mexico. Hvis du ønsker at tage bilen til Canada, kan du generelt gøre det uden yderligere begrænsninger, selv om det altid er en god idé at lade udlejningsfirmaet vide, at du planlægger at tage bilen med til Canada.


Find billig billeje i Dallas, Texas

Find den lejebil i Dallas, der passer til dine behov

Biler i Lille

324 kr. - 726 kr.

Alle biltyper

401 kr. - 746 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Dallas, USA er 447 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Dallas, USA er i december. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 324 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dallas. I Dallas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Dallas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Dallas, USA er 568 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Dallas, USA er i februar. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 421 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dallas. I Dallas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Dallas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Dallas, USA er 541 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Dallas, USA er i december. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 245 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dallas. I Dallas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Dallas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Dallas, USA er 537 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Dallas, USA er i december. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 390 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dallas. I Dallas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Dallas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Dallas, USA er 323 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Dallas, USA er i april. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 476 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 43% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dallas. I Dallas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Dallas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Dallas, USA er 696 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Dallas, USA er i oktober. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 298 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dallas. I Dallas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

252 kr./dag

6 juni - 13 juni
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Dallas

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dallas, Texas

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,7

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,7

Value

8,2

E-Z Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,1

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,0

National

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

8,2

Value

7,6

Enterprise Rent-A-Car

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,2

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,0

Budget

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,8

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Thrifty

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,6

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,0

Avis

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,5

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

6,0

Value

5,8

Hertz

5,3
Fair
1 anmeldelse12 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

5,9

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,1

Value

5,4

Hurtige fakta om biludlejning i Dallas

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Dallas

Populære biltyper

Mini, Passenger Van, SUV

Billigste lejebil

289 kr.

Den mest populære model

Toyota Camry
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Dallas i de seneste 72 timer: Mini, Passenger Van, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Dallas er 289 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 324 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Dallas i de seneste 7 dage er Toyota Camry. Vores brugere foretrækker også Nissan Rogue som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Dallas

Herunder vises de mest populære hoteller i Dallas

Kørsel i lejebil i Dallas – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Dallas, så du er klar til næste rejse.

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Dallas opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Dallas så som Alamo, Enterprise Rent-A-Car og Payless der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Dallas på i juli måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Dallas har en gennemsnitstemperatur på 30 °C gennemsnitlig nedbør på 48 mm i juli måned. Leje af en Cabriolet i Dallas koster 503 kr./dag i gennemsnit.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Dallas

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Dallas

Lejebiler der er populære i Dallas

Lej en af disse populære biltyper i Dallas

Kom i gang med at planlægge din rejse til Dallas


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Dallas, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Dallas på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.