De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Dallas, Texas

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dallas, Texas

Chaufførens alder: 26-65
Tue 4.6
Tue 11.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Dallas, Texas

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Dallas, Texas
Economy262 kr./dag
Lille mellemklasse435 kr./dag
Stor mellemklasse268 kr./dag
Standard358 kr./dag
Stor307 kr./dag
Stor SUV568 kr./dag
Premium335 kr./dag
Luksus514 kr./dag
Lille varevogn443 kr./dag
Premium SUV695 kr./dag
Mellemstor SUV338 kr./dag
Kompakt SUV375 kr./dag
Standard SUV376 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Dallas

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Dallas

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Dallas?

De billigste udlejningsbiler i Dallas kan normalt findes gennem Easirent. Når du booker hos Easirent, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 265 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Dallas er 265 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Dallas har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Dallas, med 15 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Dallas?

Når vores brugere lejer bil in Dallas, vælger de fleste en Ford Mustang Convertible til 709 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Ford Edge til i gennemsnit 443 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Ford Mustang Convertible in Dallas for helt ned til 487 kr./dag og udlejning af Ford Edge for helt ned til 343 kr./dag.

Find billig billeje i Dallas, Texas

Find den lejebil i Dallas, der passer til dine behov

Lille biler

288 kr. - 590 kr.

Alle biltyper

368 kr. - 943 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Dallas, USA er 364 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Dallas, USA er i september. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 288 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dallas. I Dallas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Dallas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Dallas, USA er 501 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Dallas, USA er i september. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 296 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dallas. I Dallas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Dallas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Dallas, USA er 662 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Dallas, USA er i september. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 374 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dallas. I Dallas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Dallas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Dallas, USA er 525 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Dallas, USA er i juni. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 391 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dallas. I Dallas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Dallas.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Dallas, USA er 325 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Dallas, USA er i september. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 220 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 42% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dallas. I Dallas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Dallas, USA er 552 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Dallas, USA er i juli. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 495 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dallas. I Dallas kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

262 kr./dag

7 Jun - 21 Jun
Ford Fiesta

Biludlejningsfirmaer i Dallas

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dallas, Texas

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,7

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,1

E-Z Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,2

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,7

National

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,3

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,1

Budget

6,0
Okay
1 anmeldelse7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,9

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,0

Avis

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,4

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,7

Thrifty

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,3

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,7

Payless

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,6

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,8

Value

6,2

Hurtige fakta om biludlejning i Dallas

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Dallas

Det mest populære bureau

Alamo

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Full-size

Billigste lejebil

341 kr.

Den mest populære model

Ford Mustang Convertible
Det mest populære biludlejningsbureau i Dallas, der er fundet på momondo i denne måned, er Alamo. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Dollar og Budget
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Dallas i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Dallas er 341 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 549 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Dallas i de seneste 7 dage er Ford Mustang Convertible. Vores brugere foretrækker også Ford Edge som alternativ.

Kørsel i lejebil i Dallas – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Dallas, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Dallas, Texas i juni?

497 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Dallas i juni. Tilbud fås helt ned til 277 kr.. 428 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Dallas, men for juni er det ikke unormalt at se priser helt ned til 265 kr., afhængigt af dine ønsker.

Er der et afbestillingsgebyr på min Dallas, Texas biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Dallas opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Dallas så som Alamo, Budget og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Dallas i juni måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Dallas på i juni måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Dallas har en gennemsnitstemperatur på 30 °C gennemsnitlig nedbør på 56 mm i juni måned. Leje af en Cabriolet i Dallas koster 957 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Dallas, Texas?

Hvis du lejer en bil i Dallas, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Dallas er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Dallas er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Nissan Pathfinder in Dallas?

Hvordan er vejret i Dallas, TX i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Dallas i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 23 °C og ca. 125 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Dallas om vejret i resten af Texas?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Dallas til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Texas normalt har en temperatur på 23 °C, og at du kan forvente 92,7 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dallas?

Priser for biler i Dallas blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dallas?

Der er 91 udbydere for biler i Dallas fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dallas?

Blandt forskellige lande, herunder Dallas, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dallas?

Alle førere, der lejer en bil i Dallas, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Dallas?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Dallas, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Dallas?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Dallas på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Dallas med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Dallas.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Dallas på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Dallas på momondo.

Kan jeg finde billeje i Dallas, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Dallas på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Dallas med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Dallas.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dallas på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Tue 4.6
Middag
Tue 11.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Dallas

Populære typer af udlejningsbiler i Dallas