Lej en bil i Houston, Texas

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Houston, TX

Houston, TX, USA
7. aug — 14. aug
Samme aflevering
Houston, TX, USA
lør 7.8
Middag
lør 14.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Houston, Texas

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

188 kr. - 347 kr.

Alle biltyper

248 kr. - 459 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Houston, USA, er 230 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Houston, USA, er i februar. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 188 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Houston.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Houston, USA, er 306 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Houston, USA, er i marts. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 191 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Houston.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Houston, USA, er 338 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Houston, USA, er i april. Prisen er 13% lavere end resten af året og ligger på kun 297 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Houston.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Houston, USA, er 312 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Houston, USA, er i marts. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 191 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Houston.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Houston, USA, er 271 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Houston, USA, er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 410 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Houston.


Biludlejningsfirmaer i Houston

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Houston, TX
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,6

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,5
21 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,9

Comfort

8,0

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

7,6
46 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,8

Comfort

7,9

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Valuta for pengerne

7,6
20 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,8

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,4

Valuta for pengerne

7,3
27 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,1

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

6,9

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,4

Valuta for pengerne

6,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,5

Comfort

6,8

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,1

Valuta for pengerne

6,5
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,7

Comfort

6,6

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Valuta for pengerne

6,0

Afstanden fra Houston, TX til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Houston G.Bush Interconts biludlejningsdisk

Biludlejning i Houston

I juli har vi foretaget 105 søgninger på biludlejning i Houston for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Houston for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Houston har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, Budget, og Enterprise. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Houston. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Houston har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Houston er billigst gennem Hertz på et af deres 27 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 188 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 274 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Houston, TX biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Houston biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Houston tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Houston i august måned?

Leje af en standardbil i Houston i august måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 27 °C og nedbør omkring 104 mm i august, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Houston koster 399 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Houston har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Houston, TX, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 27 biludlejningssteder i Houston, TX by, og du kan forvente at betale omkring 274 kr./dag for din udlejningsbil i Houston, TX.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Houston, TX?

Houstons hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Houston er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Houston, TX i juli?

Normalt er vejret i Houston i juli måned 29 °C og den forventede nedbør er 97 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Houston er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Houston om vejret i resten af Texas?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Houston og rundt i Texas eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 29 °C og ca. 57,4 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Houston

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Houston

Se flere lejebiler i Texas

Se vores biludlejningstilbud i byer som Austin, Dallas og El Paso i Texas

Kom i gang med at planlægge din rejse til Houston