Billeje i Houston

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Houston

Houston, TX, USA
3. mar — 10. mar
Samme aflevering
Houston, TX, USA
ons 3.3
Middag
ons 10.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Houston?

Alle

187 kr. - 461 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Houston er i marts. Med en lejepris på kun 187 kr. pr. dag er prisen 24% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. I Houston kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Houston

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Houston
Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 722 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 552 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.8

Vurdering baseret på 249 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.6

Vurdering baseret på 110 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 515 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 610 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.5

Vurdering baseret på 219 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.5

Vurdering baseret på 279 anmeldelser


Afstanden fra Houston til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Houston G.Bush Interconts biludlejningsdisk

Biludlejning i Houston

I februar har vi foretaget 105 søgninger på biludlejning i Houston for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Houston for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Houston har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, Enterprise, og Avis. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Houston. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Houston har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Houston er billigst gennem Hertz på et af deres 25 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 184 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 268 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Houston biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Houston biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Houston tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Houston i marts måned?

Leje af en standardbil i Houston i marts måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 21 °C og nedbør omkring 84 mm i marts, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Houston koster 389 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Houston har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Houston, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 25 biludlejningssteder i Houston by, og du kan forvente at betale omkring 268 kr./dag for din udlejningsbil i Houston.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Houston?

Houstons hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Houston er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Houston, TX i februar?

Normalt er vejret i Houston i februar måned 14 °C og den forventede nedbør er 81 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i februar?

Vejret i Houston i februar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Houston. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Houston plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Hyundai Accent og Ford Fiesta.

Minder vejret i Houston om vejret i resten af Texas?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Houston og rundt i Texas eller til de omkringliggende områder i februar måned, kan forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 47,5 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Houston

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Houston

Se flere lejebiler i Texas

Se vores biludlejningstilbud i byer som Austin, Dallas og El Paso i Texas

Kom i gang med at planlægge din rejse til Houston

  • Få den seneste informatiom om fly til Houston

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Houston
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Houstons mest populære områder

    Find hoteller in Houston