Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Houston, Texas

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Houston, Texas

Houston, TX, USA
8. mar. — 15. mar.
Houston, TX, USA
fre. 8.3
Middag
fre. 15.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Houston

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Houston

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Houston?

De billigste udlejningsbiler i Houston kan normalt findes gennem Routes Car & Truck Rentals. Når du booker hos Routes Car & Truck Rentals, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 246 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Houston er 255 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Houston har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Houston, med 49 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Houston?

Den mest populære bil at leje in Houston blandt momondo-brugere er Chevrolet Trailblazer, efterfulgt af Nissan Pathfinder. Vores brugere har set tilbud på Chevrolet Trailblazer in Houston for 345 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 275 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 513 kr. om dagen for at leje en Nissan Pathfinder in Houston, selvom du kan finde priser på helt ned til 493 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Houston, Texas

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Houston, Texas
Lille mellemklasse267 kr./dag
Stor mellemklasse269 kr./dag
Standard271 kr./dag
Stor284 kr./dag
Lille varevogn448 kr./dag
Stor SUV434 kr./dag
Luksus321 kr./dag
Premium SUV392 kr./dag
Standard SUV350 kr./dag
Mellemstor SUV357 kr./dag
Kompakt SUV365 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Houston

Houston, Texas, er en by, der har været kendt i årevis for sin forbindelse til udforskning af rummet. Derfor er ture til Space Center Houston, Houston Museum of Natural Science og NASA Johnson Space Center så populære destinationer for Biludlejning i Houston. Interstate 10 er den vigtigste øst-vest interstate gennem byen, og Interstate 45 er den vigtigste nord-syd interstate gennem byen. Der er en ringvej, der består af motorvej 8 og 288, der kan tage dig rundt i udkanten af hele byen. Der er generelt et rimeligt antal parkeringspladser til rådighed i Downtown Houston-området, og om aftenen og hele dagen er der fri parkering om søndagen. Med over 30 biludlejningssteder i Houston-området er det nemt at finde en billig biludlejning i Houston i alle dele af byen og de omkringliggende områder.

Er det umagen værd at leje en bil, når man besøger Houston?

En af de gode ting ved Biludlejning i Houston er, at det giver dig mulighed for at drage fordel af byens nærhed til den Mexicanske Golf. Golfkyst-byen Galveston ligger kun omkring en time væk med bil. I en stor by som Houston kan der være flere gange i løbet af dagen, at det er svært at køre, med aftenens myldretid, der ofte starter om eftermiddagen og strækker sig til senere på aftenen. Om morgenen er trafikken langsom, når de fleste tager på arbejde. Et område man bør undgå i myldretiden er Galleria Mall, som er det største indkøbscenter i Texas. Fordi Houston er relativt spredt ud, er det ikke særlig fodgængervenligt, og som sådan er det en god idé at have en bil til at komme rundt i denne ekspansive by.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg væfe opmærksom på, når jeg kører i Houston?

Færdselsloven i Texas er temmelig standard, der er dog nogle unikke love, du måske ønsker at kende, før du kører din Biludlejning i Houston. Du kan f.eks. ikke forlade køretøjet uden at aktivere parkeringsbremsen, og du kan ikke efterlade bilen uden opsyn med nøglerne i tændingen.  Du kan heller ikke åbne døren til din bil på en offentlig gade i en vognbane eller betjene din bil uden vinduesviskere. Førere i Houston kører i højre side af vejen, og alle personer i køretøjet skal have en sikkerhedssele på. For nærmere oplysninger om byens færdselslove skal du kontakte motorkøretøjsafdelingen for at holde dig opdateret med alle gældende færdselslove.

Kan jeg køre ind i Mexico med en udlejningsbil fra Houston, TX?

Med byen i så tæt på grænsen, er det almindeligt for besøgende at benytte Biludlejning i Houston til hurtige ture til nærliggende byer i Mexico. Biludlejningsfirmaer giver typisk deres kunder mulighed for at gøre dette, men det er altid bedst at kontakte din valgte virksomhed på forhånd for at sikre, at du ikke bryder din lejekontrakt. Hvis du kører til Mexico, skal du have en mexicansk bilansvarsforsikring, før du krydser grænsen. Du kan generelt få dette gennem din biludlejningsvirksomhed og ganske enkelt betale et ekstra gebyr ved slutningen af din lejeperiode. Sørg for, at du har et kørekort, der er udstedt af myndighederne, og som ikke har en udløbsdato, der falder under lejen. Da du rejser internationalt, skal du også bruge enten et gyldigt pas.

Kan du leje en udlejningsbil i Houston uden kreditkort?

Mange virksomheder foretrækker deres kunder til at betale for Biludlejning i Houston med kreditkort, selv billige Biludlejning i Houston, men der er nogle alternative betalingsmetoder til rådighed. Hvis du f.eks. beslutter dig for at betale med et betalingskort, kan der være visse aldersbegrænsninger, og du kan blive bedt om at betale et depositum eller stille flere ekstra dokumenter til rådighed, f.eks. et bevis på adresse eller bevis på forsikring. Selvom det er sjældent, er det muligt at finde firmaer, der giver deres kunder mulighed for at betale med kontanter, checks eller rejsechecks. Som med betalingskort kan der være yderligere trin, hvis du vælger at betale med disse metoder. Vi anbefaler altid, at du kontakter dit udlejningsfirma for at sikre, at din foretrukne betalingsmetode accepteres, samt for at kontrollere, hvad betalingsprocessen vil være.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Houston?

Selv hvis du ikke har kørekort fra USA, kan du stadig reservere leje af Houston-bil, hvis du har det rigtige papirarbejde, herunder leje af elektrisk bil, leje af passagervogn eller leje af en økonomis bil. De fleste biludlejningsfirmaer accepterer internationale kørekort. Ellers kan du muligvis bruge din udenlandske kørekort, især hvis nøgleoplysningerne er i et latinsk alfabet. Hvis dette ikke er tilfældet, kan dit udlejningsfirma tillade, at du får dokumentet oversat officielt. De fleste virksomheder vil være nødt til at se dit fysiske pas, og de vil ofte tage en fotokopi af det for at gemme det i din fil. I Texas skal du være mindst 21 år for at leje et køretøj. For yngre bilister er det vigtigt at huske på, at personer under 25 år sandsynligvis skal betale et ekstra gebyr.


Find billig billeje i Houston, Texas

Find den lejebil i Houston, der passer til dine behov

Lille cars

358 kr. - 509 kr.

Alle biltyper

353 kr. - 646 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Houston, USA er 383 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Houston, USA er i august. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 358 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Houston, USA er 445 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Houston, USA er i november. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 337 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Houston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Houston, USA er 516 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Houston, USA er i november. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 166 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Houston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Houston, USA er 443 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Houston, USA er i august. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 318 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Houston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Houston, USA er 258 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Houston, USA er i februar. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 332 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Houston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Houston, USA er 269 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Houston, USA er i november. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 293 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus car i Houston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Houston, USA er 817 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Houston, USA er i september. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 486 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 42% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Houston

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Houston, Texas

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

8,7

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,7

Value

8,4

Enterprise Rent-A-Car

47 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,0

Budget

24 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,4

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,8

Avis

23 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,5

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,6

National

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,5

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,2

Hertz

27 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,5

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,8

Value

5,9

E-Z Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

5,7

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,4

Value

5,1

Dollar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

6,1

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,1

Value

5,3

Hurtige fakta om biludlejning i Houston

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Houston

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

SUV, Compact, Standard

Billigste lejebil

363 kr.

Den mest populære model

Chevrolet Trailblazer
Det mest populære biludlejningsbureau i Houston, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Alamo og Dollar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Houston i de seneste 72 timer: SUV, Compact, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Houston er 363 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 442 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Houston i de seneste 7 dage er Chevrolet Trailblazer. Vores brugere foretrækker også Nissan Pathfinder som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Houston

Herunder vises de mest populære hoteller i Houston
Club Quarters Hotel in Houston

Club Quarters Hotel in Houston

720 Fannin Street, Houston, TX, United States

0,4 km fra centrum

Marriott Marquis Houston

Marriott Marquis Houston

1777 Walker Street, Houston, TX, United States

1,0 km fra centrum

Blossom Hotel Houston

Blossom Hotel Houston

7118 Bertner Avenue, Houston, TX, United States

7,1 km fra centrum

Hilton Americas-Houston

Hilton Americas-Houston

1600 Lamar, Houston, TX, United States

0,9 km fra centrum

Cambria Hotel Houston Downtown Convention Center

Cambria Hotel Houston Downtown Convention Center

1314 Texas Avenue, Houston, TX, United States

0,7 km fra centrum

Hyatt Regency Houston

Hyatt Regency Houston

1200 Louisiana Street, Houston, TX, United States

0,2 km fra centrum

Hyatt Regency Houston West

Hyatt Regency Houston West

13210 Katy Fwy, Houston, TX, United States

24,5 km fra centrum

Hyatt Regency Houston/Galleria

Hyatt Regency Houston/Galleria

2626 Sage Road, Houston, TX, United States

9,8 km fra centrum

Wyndham Houston Near Nrg Park/Medical Center

Wyndham Houston Near Nrg Park/Medical Center

8686 Kirby Drive, Houston, TX, United States

9,8 km fra centrum

Hotel Derek

Hotel Derek

2525 West Loop South, Houston, TX, United States

8,8 km fra centrum

Wingate Houston Near Nrg Park/Medical Center

Wingate Houston Near Nrg Park/Medical Center

8600 Kirby Drive, Houston, TX, United States

9,6 km fra centrum

Hotel Zaza Houston Museum District

Hotel Zaza Houston Museum District

5701 Main Street, Houston, TX, United States

4,3 km fra centrum

The Royal Sonesta Houston Galleria

The Royal Sonesta Houston Galleria

2222 West Loop South, Houston, TX, United States

8,8 km fra centrum

The Post Oak Hotel at Uptown Houston

The Post Oak Hotel at Uptown Houston

1600 West Loop South, Houston, TX, United States

8,7 km fra centrum

Best Western Plus Houston Energy Corridor

Best Western Plus Houston Energy Corridor

1000 Highway 6 North, Houston, TX, United States

26,9 km fra centrum

Hotel ICON Autograph Collection

Hotel ICON Autograph Collection

220 Main Street, Houston, TX, United States

0,9 km fra centrum

Houston Airport Marriott at George Bush Intercontinental

Houston Airport Marriott at George Bush Intercontinental

18700 John F. Kennedy Boulevard, Houston, TX, United States

25,6 km fra centrum

Hampton Inn & Suites Houston-Bush Intercontinental Airport

Hampton Inn & Suites Houston-Bush Intercontinental Airport

15831 Jfk Boulevard, Houston, TX, United States

21,5 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Houston – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Houston, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Houston, Texas i marts?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 400 kr. for at leje en bil i marts i Houston. Et særligt godt tilbud vil være omkring 400 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Houston indtil videre. Hvis du lejer en bil i en uge i Houston i marts, kan du forvente en pris på cirka 634 kr.. De bedste priser fås fra 461 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Houston, Texas biludlejning?