Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Houston, Texas

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Houston, Texas

Houston, TX, USA
26. mar. — 2. apr.
Houston, TX, USA
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Houston

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Houston

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Houston?

De billigste udlejningsbiler i Houston kan normalt findes gennem Routes Car & Truck Rentals. Når du booker hos Routes Car & Truck Rentals, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 245 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Houston er 254 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Houston har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Houston, med 49 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Houston?

Den mest populære bil at leje in Houston blandt momondo-brugere er Chevrolet Tahoe, efterfulgt af Ford Mustang Convertible. Vores brugere har set tilbud på Chevrolet Tahoe in Houston for 553 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 353 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 772 kr. om dagen for at leje en Ford Mustang Convertible in Houston, selvom du kan finde priser på helt ned til 389 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Houston, Texas

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Houston, Texas
Lille mellemklasse241 kr./dag
Stor mellemklasse243 kr./dag
Standard296 kr./dag
Stor310 kr./dag
Lille varevogn389 kr./dag
Stor SUV331 kr./dag
Luksus324 kr./dag
Premium SUV461 kr./dag
Mellemstor SUV250 kr./dag
Kompakt SUV264 kr./dag
Standard SUV304 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Houston

Houston, Texas, er en by, der har været kendt i årevis for sin forbindelse til udforskning af rummet. Derfor er ture til Space Center Houston, Houston Museum of Natural Science og NASA Johnson Space Center så populære destinationer for Biludlejning i Houston. Interstate 10 er den vigtigste øst-vest interstate gennem byen, og Interstate 45 er den vigtigste nord-syd interstate gennem byen. Der er en ringvej, der består af motorvej 8 og 288, der kan tage dig rundt i udkanten af hele byen. Der er generelt et rimeligt antal parkeringspladser til rådighed i Downtown Houston-området, og om aftenen og hele dagen er der fri parkering om søndagen. Med over 30 biludlejningssteder i Houston-området er det nemt at finde en billig biludlejning i Houston i alle dele af byen og de omkringliggende områder.

Er det umagen værd at leje en bil, når man besøger Houston?

En af de gode ting ved Biludlejning i Houston er, at det giver dig mulighed for at drage fordel af byens nærhed til den Mexicanske Golf. Golfkyst-byen Galveston ligger kun omkring en time væk med bil. I en stor by som Houston kan der være flere gange i løbet af dagen, at det er svært at køre, med aftenens myldretid, der ofte starter om eftermiddagen og strækker sig til senere på aftenen. Om morgenen er trafikken langsom, når de fleste tager på arbejde. Et område man bør undgå i myldretiden er Galleria Mall, som er det største indkøbscenter i Texas. Fordi Houston er relativt spredt ud, er det ikke særlig fodgængervenligt, og som sådan er det en god idé at have en bil til at komme rundt i denne ekspansive by.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg væfe opmærksom på, når jeg kører i Houston?

Færdselsloven i Texas er temmelig standard, der er dog nogle unikke love, du måske ønsker at kende, før du kører din Biludlejning i Houston. Du kan f.eks. ikke forlade køretøjet uden at aktivere parkeringsbremsen, og du kan ikke efterlade bilen uden opsyn med nøglerne i tændingen.  Du kan heller ikke åbne døren til din bil på en offentlig gade i en vognbane eller betjene din bil uden vinduesviskere. Førere i Houston kører i højre side af vejen, og alle personer i køretøjet skal have en sikkerhedssele på. For nærmere oplysninger om byens færdselslove skal du kontakte motorkøretøjsafdelingen for at holde dig opdateret med alle gældende færdselslove.

Kan jeg køre ind i Mexico med en udlejningsbil fra Houston, TX?

Med byen i så tæt på grænsen, er det almindeligt for besøgende at benytte Biludlejning i Houston til hurtige ture til nærliggende byer i Mexico. Biludlejningsfirmaer giver typisk deres kunder mulighed for at gøre dette, men det er altid bedst at kontakte din valgte virksomhed på forhånd for at sikre, at du ikke bryder din lejekontrakt. Hvis du kører til Mexico, skal du have en mexicansk bilansvarsforsikring, før du krydser grænsen. Du kan generelt få dette gennem din biludlejningsvirksomhed og ganske enkelt betale et ekstra gebyr ved slutningen af din lejeperiode. Sørg for, at du har et kørekort, der er udstedt af myndighederne, og som ikke har en udløbsdato, der falder under lejen. Da du rejser internationalt, skal du også bruge enten et gyldigt pas.

Kan du leje en udlejningsbil i Houston uden kreditkort?

Mange virksomheder foretrækker deres kunder til at betale for Biludlejning i Houston med kreditkort, selv billige Biludlejning i Houston, men der er nogle alternative betalingsmetoder til rådighed. Hvis du f.eks. beslutter dig for at betale med et betalingskort, kan der være visse aldersbegrænsninger, og du kan blive bedt om at betale et depositum eller stille flere ekstra dokumenter til rådighed, f.eks. et bevis på adresse eller bevis på forsikring. Selvom det er sjældent, er det muligt at finde firmaer, der giver deres kunder mulighed for at betale med kontanter, checks eller rejsechecks. Som med betalingskort kan der være yderligere trin, hvis du vælger at betale med disse metoder. Vi anbefaler altid, at du kontakter dit udlejningsfirma for at sikre, at din foretrukne betalingsmetode accepteres, samt for at kontrollere, hvad betalingsprocessen vil være.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Houston?

Selv hvis du ikke har kørekort fra USA, kan du stadig reservere leje af Houston-bil, hvis du har det rigtige papirarbejde, herunder leje af elektrisk bil, leje af passagervogn eller leje af en økonomis bil. De fleste biludlejningsfirmaer accepterer internationale kørekort. Ellers kan du muligvis bruge din udenlandske kørekort, især hvis nøgleoplysningerne er i et latinsk alfabet. Hvis dette ikke er tilfældet, kan dit udlejningsfirma tillade, at du får dokumentet oversat officielt. De fleste virksomheder vil være nødt til at se dit fysiske pas, og de vil ofte tage en fotokopi af det for at gemme det i din fil. I Texas skal du være mindst 21 år for at leje et køretøj. For yngre bilister er det vigtigt at huske på, at personer under 25 år sandsynligvis skal betale et ekstra gebyr.


Find billig billeje i Houston, Texas

Find den lejebil i Houston, der passer til dine behov

Lille biler

352 kr. - 506 kr.

Alle biltyper

351 kr. - 643 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Houston, USA er 380 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Houston, USA er i marts. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 352 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Houston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Houston, USA er 437 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Houston, USA er i november. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 335 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Houston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Houston, USA er 527 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Houston, USA er i november. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 165 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Houston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Houston, USA er 454 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Houston, USA er i august. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 316 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Houston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Houston, USA er 336 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Houston, USA er i februar. Prisen er 2% lavere end resten af året og ligger på kun 331 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Houston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Houston, USA er 323 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Houston, USA er i november. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 292 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Houston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Houston, USA er 752 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Houston, USA er i september. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 484 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 36% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

242 kr./dag

10 apr. - 23 apr.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Houston

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Houston, Texas

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

8,7

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,7

Value

8,4

Enterprise Rent-A-Car

47 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,6

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,1

Budget

24 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,9

Avis

23 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,5

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,7

National

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,5

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,2

Hertz

27 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,5

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,8

Value

5,9

E-Z Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

5,7

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,4

Value

5,1

Dollar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

6,1

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,1

Value

5,3

Hurtige fakta om biludlejning i Houston

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Houston

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

SUV, Full-size, Standard

Billigste lejebil

336 kr.

Den mest populære model

Chevrolet Tahoe
Det mest populære biludlejningsbureau i Houston, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Alamo og Dollar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Houston i de seneste 72 timer: SUV, Full-size, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Houston er 336 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 456 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Houston i de seneste 7 dage er Chevrolet Tahoe. Vores brugere foretrækker også Ford Mustang Convertible som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Houston

Herunder vises de mest populære hoteller i Houston
Club Quarters Hotel in Houston

Club Quarters Hotel in Houston

720 Fannin Street, Houston, TX, United States

0,4 km fra centrum

Marriott Marquis Houston

Marriott Marquis Houston

1777 Walker Street, Houston, TX, United States

1,0 km fra centrum

Blossom Hotel Houston

Blossom Hotel Houston

7118 Bertner Avenue, Houston, TX, United States

7,1 km fra centrum

Hilton Americas-Houston

Hilton Americas-Houston

1600 Lamar, Houston, TX, United States

0,9 km fra centrum

Cambria Hotel Houston Downtown Convention Center

Cambria Hotel Houston Downtown Convention Center

1314 Texas Avenue, Houston, TX, United States

0,7 km fra centrum

Hyatt Regency Houston West

Hyatt Regency Houston West

13210 Katy Fwy, Houston, TX, United States

24,5 km fra centrum

Hyatt Regency Houston

Hyatt Regency Houston

1200 Louisiana Street, Houston, TX, United States

0,2 km fra centrum

Hyatt Regency Houston/Galleria

Hyatt Regency Houston/Galleria

2626 Sage Road, Houston, TX, United States

9,8 km fra centrum

Hotel Derek

Hotel Derek

2525 West Loop South, Houston, TX, United States

8,8 km fra centrum

Wyndham Houston Near Nrg Park/Medical Center

Wyndham Houston Near Nrg Park/Medical Center

8686 Kirby Drive, Houston, TX, United States

9,8 km fra centrum

Wingate Houston Near Nrg Park/Medical Center

Wingate Houston Near Nrg Park/Medical Center

8600 Kirby Drive, Houston, TX, United States

9,6 km fra centrum

Hotel Zaza Houston Museum District

Hotel Zaza Houston Museum District

5701 Main Street, Houston, TX, United States

4,3 km fra centrum

Hotel ICON Autograph Collection

Hotel ICON Autograph Collection

220 Main Street, Houston, TX, United States

0,9 km fra centrum

The Royal Sonesta Houston Galleria

The Royal Sonesta Houston Galleria

2222 West Loop South, Houston, TX, United States

8,8 km fra centrum

The Post Oak Hotel at Uptown Houston

The Post Oak Hotel at Uptown Houston

1600 West Loop South, Houston, TX, United States

8,7 km fra centrum

Best Western Plus Houston Energy Corridor

Best Western Plus Houston Energy Corridor

1000 Highway 6 North, Houston, TX, United States

26,9 km fra centrum

Houston Airport Marriott at George Bush Intercontinental

Houston Airport Marriott at George Bush Intercontinental

18700 John F. Kennedy Boulevard, Houston, TX, United States

25,6 km fra centrum

Hotel Zaza Houston Memorial City

Hotel Zaza Houston Memorial City

9787 Katy Freeway, Houston, TX, United States

16,4 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Houston – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Houston, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Houston, Texas biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Houston biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Houston tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Houston i april måned?

Leje af en standardbil i Houston i april måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 25 °C og nedbør omkring 130 mm i april, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Houston koster 361 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Houston, Texas?

Houstons hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Houston er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Kia Sportage in Houston?

Hvordan er vejret i Houston, TX i marts?

Normalt er vejret i Houston i marts måned 17 °C og den forventede nedbør er 86 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Houston om vejret i resten af Texas?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Houston og rundt i Texas eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 56,9 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Houston?

Priser for biler i Houston opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Houston?

Fra marts 2024 er der 177 udbydere at vælge mellem for biler i Houston.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Houston?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Houston. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Houston?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Houston. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Houston?

Hvis du booker billeje i Houston via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Houston?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Houston på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Houston med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Houston og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Houston på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Houston på momondo.

Kan jeg finde billeje i Houston, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Houston.

Kan jeg søge efter billeje i Houston med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Houston med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Houston på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Houston

Populære typer af udlejningsbiler i Houston


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo