De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Houston, Texas

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Houston, Texas

Chaufførens alder: 26-65
Thu 20.6
Thu 27.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Houston, Texas

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Houston, Texas
Lille mellemklasse280 kr./dag
Stor mellemklasse280 kr./dag
Standard346 kr./dag
Stor383 kr./dag
Lille varevogn700 kr./dag
Stor SUV690 kr./dag
Premium362 kr./dag
Luksus445 kr./dag
Premium SUV572 kr./dag
Mellemstor SUV349 kr./dag
Kompakt SUV364 kr./dag
Standard SUV447 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Houston

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Houston

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Houston?

De billigste udlejningsbiler i Houston kan normalt findes gennem Dollar. Når du booker hos Dollar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 257 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Houston er 424 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Houston har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Houston, med 49 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Houston?

Den mest populære bil at leje in Houston blandt momondo-brugere er Ford Mustang Convertible, efterfulgt af Toyota RAV4. Vores brugere har set tilbud på Ford Mustang Convertible in Houston for 797 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 393 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 591 kr. om dagen for at leje en Toyota RAV4 in Houston, selvom du kan finde priser på helt ned til 400 kr. om dagen.

Find billig billeje i Houston, Texas

Find den lejebil i Houston, der passer til dine behov

Lille biler

360 kr. - 542 kr.

Alle biltyper

380 kr. - 649 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Houston, USA er 381 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Houston, USA er i august. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 360 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Houston, USA er 493 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Houston, USA er i januar. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 357 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Houston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Houston, USA er 505 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Houston, USA er i november. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 167 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Houston, USA er 474 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Houston, USA er i september. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 326 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Houston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Houston, USA er 328 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Houston, USA er i februar. Prisen er 1% lavere end resten af året og ligger på kun 334 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Houston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille varevogn bil i Houston, USA er 310 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille varevogn bil i Houston, USA er i marts. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 403 kr. pr. dag. Leje af lille varevogn er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Houston, USA er 402 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Houston, USA er i november. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 295 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Houston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Houston, USA er 706 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Houston, USA er i november. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 504 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Houston. I Houston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Houston

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Houston, Texas

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,6

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,3

E-Z Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,5

Enterprise Rent-A-Car

47 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,6

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,1

Budget

25 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,5

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,9

Avis

23 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,6

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,7

National

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,5

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,2

Hertz

27 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,5

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,7

Value

5,8

Dollar

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

6,0

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

4,9

Value

5,2

Hurtige fakta om biludlejning i Houston

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Houston

Det mest populære bureau

Dollar

Populære biltyper

Standard, SUV, Full-size

Billigste lejebil

288 kr.

Den mest populære model

Ford Mustang Convertible
Det mest populære biludlejningsbureau i Houston, der er fundet på momondo i denne måned, er Dollar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Thrifty og Budget
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Houston i de seneste 72 timer: Standard, SUV, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Houston er 288 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 402 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Houston i de seneste 7 dage er Ford Mustang Convertible. Vores brugere foretrækker også Toyota RAV4 som alternativ.