Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Phoenix, Arizona

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Phoenix, Arizona

Phoenix, AZ, USA
4. apr. — 11. apr.
Phoenix, AZ, USA
tor. 4.4
Middag
tor. 11.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Phoenix

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Phoenix

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Phoenix?

De billigste udlejningsbiler i Phoenix kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 320 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Phoenix er 320 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Phoenix har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Phoenix, med 16 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Phoenix?

En Kia Sportage er den mest populære bil at leje in Phoenix ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Kia Sportage på helt ned til 334 kr./dag in Phoenix, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 354 kr./dag. En anden populær bil at leje in Phoenix er en Lincoln MKZ, der i gennemsnit koster 856 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 830 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Phoenix, Arizona

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Phoenix, Arizona
Lille mellemklasse422 kr./dag
Stor mellemklasse360 kr./dag
Standard436 kr./dag
Stor436 kr./dag
Lille varevogn754 kr./dag
Stor SUV503 kr./dag
Luksus492 kr./dag
Cabriolet552 kr./dag
Mellemstor SUV349 kr./dag
Kompakt SUV458 kr./dag
Standard SUV569 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Phoenix

Phoenix er det rigtige sted at være, hvis du ønsker at nyde et varmt, tørt klima og et smukt landskab. Du har aldrig et kedeligt øjeblik, når du kører rundt i byen, da Phoenix byder på mange kunst- og kulturelle attraktioner, berømte kvarterer og enestående muligheder for feriesteder og hoteller. Et overvældende flertal af folk vælger denne by til at nyde udendørsaktiviteter, og golf er det vigtigste i området. I modsætning til andre byer står Phoenix ikke over for store trafikoverbelastningsproblemer på trods af byens store befolkning. Nogle veje er imidlertid mere overbelastede på grund af deres nærhed til andre motorveje. For eksempel oplever strækningen mellem Broadway Road og Apache Boulevard konstant tung trafik, især i myldretiden. Biludlejning i Phoenix er gode til køreture, transport til lufthavnen eller til at flytte rundt i hele landet. I modsætning til andre byer, hvor du er nødt til at køre i cirkler på udkig efter parkering, vil du blive overrasket over at vide, at der er rigelig parkeringsplads i Phoenix. Hvis du er på udkig efter en luksuriøs Biludlejning i Phoenix, kan du besøge en af Phoenix's mange praktiske biludlejningssteder, og du vil ikke blive skuffet.

Er det umagen værd at få en udlejningsbil under sit besøg i Phoenix?

Det er nødvendigt at leje bil i Phoenix for at mindske de forsinkelser, som den offentlige transport forårsager. Hvis du f.eks. ønsker at besøge Grand Canyon, skal du leje en bil, da Phoenix Airport ikke er fodgængervenlig. Du behøver ikke bekymre dig om parkeringspladser i Phoenix, da der er masser af parkeringspladser til din elbil udlejning. Mens du er i Phoenix, kan du besøge de nærliggende byer som Glendale og nyde byens største attraktioner. Men du har brug for en billig lejebil i Phoenix eller en passagerbus, da du ikke kan få adgang til området til fods. Nogle af attraktionerne omfatter American at Brand, Forest Lawn Memorial Park, Glendale Galleria osv. En af de bedste ting ved at leje biler i Phoenix er, at de er billige og let tilgængelige.

Hvilke færdselslove skal jeg være opmærksom på, når jeg kører i Phoenix, Arizona?

Før du sætter dig for at leje bil i Phoenix, er det vigtigt at forstå Phoenix's kørelove. Loven forbyder f.eks. brug af mobiltelefoner, når du kører med et motorkøretøj. Dette gælder dog kun for sms'er og ikke for at tale under kørsel. Alle stater har specifikke love vedrørende bil- og selepuder. I stedet for at tage hensyn til vægten er Arizona-lovgivningen vedrørende bilen og selepuden baseret på alder og højde. For eksempel skal lave børn under otte år, bruge en selepude, mens børn under fem år skal bruge en autostol. Du må ikke køre, mens du er påvirket af alkohol. Enhver fører med en blodalkoholaflæsning på 0,08 % eller mere er berettiget til en bøde. Når du bruger motorveje og flere vognbaner, skal du altid holde dig til højre og undgå at bruge venstre vognbane, undtagen når du bruger den til at køre køretøjer i højre vognbane. Sørg for, at du ikke kører hurtigere end den anbefalede hastighedsgrænse. Det er dog bedst at kontakte Phoenix' afdeling for motorkøretøjer for at få oplysninger om de seneste lovændringer.

Kan jeg køre til Mexico med en udlejningsbil fra Phoenix i Arizona?

På grund af Phoenix' nærhed til den mexicanske grænse, bruger mange rejsende Biludlejning i Phoenix til at rejse til nærliggende byer i Mexico. Mange biludlejningsfirmaer giver deres kunder mulighed for at køre internationalt i deres køretøjer, men det er altid bedst at kontrollere på forhånd for at sikre, at dette ikke overtræder din kontrakt. Enhver, der beslutter sig for at køre til Mexico, herunder i en biludlejningsbil fra Phoenix, skal have en mexicansk ansvarsforsikring for biler. Heldigvis bør du kunne få dette gennem de fleste store biludlejningsfirmaer, hvis de tillader deres kunder at krydse grænser. Ud over bilforsikring skal du også have et gyldigt kørekort udstedt af myndighederne samt enten et pas eller et pas udstedt af en amerikansk myndighed.

Kan du leje en udlejningsbil i Phoenix uden kreditkort?

Når du bestiller billeje i Phoenix, herunder billige Biludlejning i Phoenix, vil de fleste virksomheder foretrække, at du betaler med et større kreditkort. Nogle biludlejningsfirmaer i Phoenix kan dog give dig mulighed for at betale med et betalingskort. Afhængigt af firmaet kan du være nødt til at betale et kontant depositum eller stille yderligere dokumentation til rådighed, hvis du vælger at gøre dette, såsom en kreditkontrol, bevis på forsikring eller en forbrugsregning. Det er sjældent at betale med enten kontanter eller check, men det er muligt at finde visse firmaer, der tilbyder denne mulighed. For at sikre, at din lejeproces er så problemfri som muligt, skal du kontakte din foretrukne virksomhed, før du henter køretøjet, for at se, hvilke betalingsformularer der accepteres, og hvad den specifikke proces vil være.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at leje en bil i Phoenix?

Rejsende fra lande uden for USA er stadig velkomne til at leje et køretøj i Phoenix, herunder leje af en passagervarevogn, leje af en økonomibil eller leje af en elektrisk bil. Næsten alle udlejningsfirmaer accepterer en gyldig international kørekort. Ellers kan du typisk bruge en gyldig kørekort fra et andet land, så længe alle relevante oplysninger findes i et latinsk alfabet. Ellers kan du muligvis betale for en officiel oversættelse af din kørekort. Sammen med en licens skal du have dit pas med dig, og det kan ikke udløbe før slutningen af din lejeperiode. De fleste udlejningsfirmaer vil være nødt til at tage en fotokopi af dit pas for at opbevare det sammen med din fil. Husk, at lejere i USA normalt skal være mindst 21 år gamle. I Arizona tillader nogle virksomheder kunder, der starter i en alder af 18 år. Hvis du er yngre end 25 år, vil du normalt blive opkrævet et dagligt gebyr for gæster, der er under aldersgrænsen.


Find billig billeje i Phoenix, Arizona

Find den lejebil i Phoenix, der passer til dine behov

Lille biler

247 kr. - 515 kr.

Alle biltyper

302 kr. - 1.078 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Phoenix, USA er 399 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Phoenix, USA er i januar. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 247 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Phoenix. I Phoenix kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Phoenix.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Phoenix, USA er 528 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Phoenix, USA er i januar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 330 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Phoenix. I Phoenix kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Phoenix.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Phoenix, USA er 468 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Phoenix, USA er i august. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 412 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Phoenix. I Phoenix kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Phoenix.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Phoenix, USA er 587 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Phoenix, USA er i januar. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 330 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Phoenix. I Phoenix kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Phoenix.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Phoenix, USA er 356 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Phoenix, USA er i marts. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 429 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Phoenix. I Phoenix kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for cabriolet i Phoenix.

Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

422 kr./dag

25 maj - 1 juni
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Phoenix

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Phoenix, Arizona

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,8

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

16 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

8,2

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,9

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,0

Advantage

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,8

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,4

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,1

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,2

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,4

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

4,9

Value

5,5

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

5,9

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,9

Value

5,5

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,3

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,9

Value

5,3

Hurtige fakta om biludlejning i Phoenix

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Phoenix

Det mest populære bureau

Fox

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Full-size

Billigste lejebil

397 kr.

Den mest populære model

Kia Sportage
Det mest populære biludlejningsbureau i Phoenix, der er fundet på momondo i denne måned, er Fox. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Avis og Alamo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Phoenix i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Phoenix er 397 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 440 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Phoenix i de seneste 7 dage er Kia Sportage. Vores brugere foretrækker også Lincoln MKZ som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Phoenix

Herunder vises de mest populære hoteller i Phoenix
Hilton Phoenix Tapatio Cliffs Resort

Hilton Phoenix Tapatio Cliffs Resort

11111 North 7th Street, Phoenix, AZ, United States

16,3 km fra centrum

Arizona Biltmore, A Waldorf Astoria Resort

Arizona Biltmore, A Waldorf Astoria Resort

2400 East Missouri Avenue, Phoenix, AZ, United States

9,5 km fra centrum

Hilton Phoenix Resort at the Peak

Hilton Phoenix Resort at the Peak

7677 North 16th Street, Phoenix, AZ, United States

11,3 km fra centrum

Arizona Grand Resort & Spa

Arizona Grand Resort & Spa

8000 South Arizona Grand Parkway, Phoenix, AZ, United States

12,4 km fra centrum

Hyatt Regency Phoenix

Hyatt Regency Phoenix

122 North 2nd Street, Phoenix, AZ, United States

0,3 km fra centrum

SureStay Hotel by Best Western Phoenix Airport

SureStay Hotel by Best Western Phoenix Airport

3037 East Van Buren Street, Phoenix, AZ, United States

5,4 km fra centrum

Rise Uptown Hotel

Rise Uptown Hotel

400 West Camelback Road, Phoenix, AZ, United States

6,8 km fra centrum

Found Re Phoenix

Found Re Phoenix

1100 North Central Avenue, Phoenix, AZ, United States

1,3 km fra centrum

Legacy Golf Resort

Legacy Golf Resort

6808 South 32ND Street, Phoenix, AZ, United States

8,9 km fra centrum

Extend-a-Suites Phoenix

Extend-a-Suites Phoenix

17211 North Black Canyon Highway, Phoenix, AZ, United States

21,8 km fra centrum

Kimpton Hotel Palomar Phoenix

Kimpton Hotel Palomar Phoenix

2 East Jefferson, Phoenix, AZ, United States

0,2 km fra centrum

Greentree Inn & Suites Phoenix Sky Harbor

Greentree Inn & Suites Phoenix Sky Harbor

4234 South 48th Street, Phoenix, AZ, United States

9,9 km fra centrum

Best Western InnSuites Phoenix Hotel & Suites

Best Western InnSuites Phoenix Hotel & Suites

1615 East Northern Avenue, Phoenix, AZ, United States

12,0 km fra centrum

DoubleTree Suites by Hilton Phoenix

DoubleTree Suites by Hilton Phoenix

320 North 44th Street, Phoenix, AZ, United States

8,1 km fra centrum

Hyatt Place Phoenix/Downtown

Hyatt Place Phoenix/Downtown

150 West Adams Street, Phoenix, AZ, United States

0,2 km fra centrum

Ez 8 Motel Airporter

Ez 8 Motel Airporter

1820 South 7th Street, Phoenix, AZ, United States

2,1 km fra centrum

Hilton Garden Inn Phoenix Airport North

Hilton Garden Inn Phoenix Airport North

3838 East Van Buren Street, Phoenix, AZ, United States

7,1 km fra centrum

Royal Palms Resort and Spa

Royal Palms Resort and Spa

5200 East Camelback Road, Phoenix, AZ, United States

11,6 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Phoenix – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Phoenix, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Phoenix, Arizona i april?

Vores data viser, at du kan forvente at betale omkring 320 kr. for at leje en bil i april i Phoenix. Et særligt godt tilbud vil være omkring 320 kr., hvilket er den laveste pris, vi har set for Phoenix indtil videre. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 378 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 451 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Phoenix, Arizona biludlejning?

Udlejningsbiler i Phoenix fra populære udlejningssteder så som Fox, Alamo og Enterprise Rent-A-Car tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Phoenix, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Phoenix i april måned?

I april måned i Phoenix ligger temperaturerne omkring 28 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 3 mm i gennemsnit i april måned i Phoenix gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Phoenix koster 430 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Phoenix, Arizona?

Når du lejer en bil i Phoenix, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 40 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Phoenix er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Phoenix.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Lincoln MKZ in Phoenix?

Hvordan er vejret i Phoenix, AZ i marts?

Normalt er vejret i Phoenix i marts måned 18 °C og den forventede nedbør er 25 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Phoenix om vejret i resten af Arizona?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Phoenix og rundt i Arizona eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 13 °C og ca. 24,6 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Phoenix?

Priser for biler i Phoenix blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Phoenix?

Antallet af udbydere for biler i Phoenix er 72 fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Phoenix?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Phoenix. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Phoenix?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Phoenix. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Phoenix?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Phoenix, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Phoenix?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Phoenix på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Phoenix med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Phoenix med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Phoenix på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Phoenix med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Phoenix, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Phoenix på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Phoenix med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Phoenix.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Phoenix på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Phoenix

Populære typer af udlejningsbiler i Phoenix


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 4.4
Middag
tor. 11.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo