Udlejningsbiler fra Hertz i Phoenix

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Phoenix

Phoenix, AZ, USA
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Phoenix, AZ, USA
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Phoenix Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Phoenix, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

5,4

Samlet

4,6

Afhentning/aflevering

4,4

Value

5,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Phoenix

Har Hertz en lokation i Phoenix Sky Harbor Intl Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Phoenix Sky Harbor Intl Lufthavn (1805 E Sky Harbor Circle South).

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Phoenix?

Ja, Hertz i Phoenix tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Phoenix i oktober?

Med en gennemsnitspris på 1.022 kr./dag, udlejning af Stor biler fra Hertz i Phoenix i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Phoenix helt ned til 1.022 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Stor udlejningsbiler sidste oktober.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Phoenix?

I Phoenix har Hertz 6 lokationer. 949 W Camelback Rd er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 50% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Phoenix fra Hertz, 949 W Camelback Rd lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Phoenix?

Priser for biler i Phoenix blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Phoenix?

Antallet af udbydere for biler i Phoenix er 69 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Phoenix?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Phoenix. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Phoenix?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Phoenix. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hertz udlejningsbiler i Arizona

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Arizona som Hertz i Tucson og Hertz i Scottsdale

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Phoenix

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Phoenix biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Phoenix på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.