Udlejningsbiler fra Hertz i Phoenix

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Phoenix

Phoenix, AZ, USA
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Phoenix, AZ, USA
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Phoenix Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Phoenix, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,4

Comfort

4,1

Samlet

3,4

Afhentning/aflevering

3,4

Value

3,8

Information om Hertz udlejningsbiler i Phoenix

Hertz udlejningslokationer i Phoenix er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Phoenix:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

449 kr. per dag i Phoenix er den billigste pris for en udlejningsbil fra Hertz i september. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Hertz er tættere på 452 kr. per dag i september, eller 3.164 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste september, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Phoenix Sky Harbor Intl (1805 E Sky Harbor Circle South).

Ja, Hertz i Phoenix tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Med en gennemsnitspris på 453 kr./dag, udlejning af Standard biler fra Hertz i Phoenix i september er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Hertz udlejningsbiler i Phoenix helt ned til 449 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Standard udlejningsbiler sidste september.

I Phoenix har Hertz 6 lokationer. 949 W Camelback Rd er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 49% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Phoenix fra Hertz, 949 W Camelback Rd lokationen.


Hertz udlejningsbiler i Arizona

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Arizona som Tucson og Scottsdale

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Phoenix

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Phoenix biludlejningsfirmaer