Udlejningsbiler fra Hertz i Honolulu

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Honolulu

Honolulu, Oahu, HI, USA
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Honolulu, Oahu, HI, USA
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Honolulu Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Honolulu, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,7

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,7

Value

7,5

Information om Hertz udlejningsbiler i Honolulu

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Hertz udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Honolulu kunder og personale føler sig sikre, har Hertz også vedtaget disse ekstra politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Hertz i Lufthavn: Honolulu Intl (300 Rodgers Blvd).

Ja, Hertz i Honolulu tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Hertz, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Hertz.

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Honolulu i januar. Baseret på Hertz biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 435 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 343 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Den billigste type bil Hertz tilbyder i Honolulu er Economy til 435 kr. i gennemsnit per dag. 435 kr. per dag er 25% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Hertz, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 50% af momondo-brugere som har lejet en bil i Honolulu fra Hertz valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

Hertz har 8 biludlejningslokationer i Honolulu. Deres 2424 Kalakaua Ave lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 41% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Honolulu, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på 2424 Kalakaua Ave.