De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Honolulu, Hawaii

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Honolulu, Hawaii

Chaufførens alder: 26-65
fre. 26.7
fre. 2.8

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Honolulu, Hawaii

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Honolulu, Hawaii
Economy389 kr./dag
Lille mellemklasse364 kr./dag
Stor mellemklasse459 kr./dag
Stor365 kr./dag
Lille varevogn519 kr./dag
Stor SUV497 kr./dag
Cabriolet479 kr./dag
Premium SUV568 kr./dag
Kompakt SUV344 kr./dag
Mellemstor SUV398 kr./dag
Åben kabine alle terræner452 kr./dag
Standard SUV485 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Honolulu

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Honolulu

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Honolulu?

De billigste udlejningsbiler i Honolulu kan normalt findes gennem Thrifty. Når du booker hos Thrifty, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 340 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Honolulu er 430 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Honolulu har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Honolulu, med 13 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Honolulu?

Leje af Mazda CX-5 og Ford Mustang Convertible in Honolulu er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Mazda CX-5 in Honolulu kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 404 kr./dag og kan gå helt ned til 400 kr./dag. Priser på leje af en Ford Mustang Convertible kan også variere, men plejer at ligge på omkring 638 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 612 kr./dag.

Find billig billeje i Honolulu, Hawaii

Find den lejebil i Honolulu, der passer til dine behov

Lille biler

240 kr. - 502 kr.

Alle biltyper

353 kr. - 596 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Honolulu, USA er 334 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Honolulu, USA er i maj. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 240 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Honolulu. I Honolulu kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Honolulu.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Honolulu, USA er 424 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Honolulu, USA er i november. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 247 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Honolulu. I Honolulu kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Honolulu, USA er 571 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Honolulu, USA er i september. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 237 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Honolulu. I Honolulu kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Honolulu.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Honolulu, USA er 447 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Honolulu, USA er i august. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 337 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Honolulu. I Honolulu kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Honolulu.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Honolulu, USA er 418 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Honolulu, USA er i marts. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 504 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Honolulu. I Honolulu kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Honolulu, USA er 586 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Honolulu, USA er i november. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 247 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Honolulu. I Honolulu kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for cabriolet i Honolulu.

Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

389 kr./dag

15 sep. - 27 sep.
Peugeot 108

Biludlejningsfirmaer i Honolulu

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Honolulu, Hawaii

Alamo

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,1

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

9,1

Value

8,6

National

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,9

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

8,7

Value

8,6

Enterprise Rent-A-Car

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,5

Samlet

8,2

Afhentning/aflevering

7,9

Value

8,0

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,5

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,3

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

8,1

Value

7,5

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,9

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,4

Hertz

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,9

Thrifty

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,1

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,6

Hurtige fakta om biludlejning i Honolulu

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Honolulu

Populære biltyper

Standard, Convertible, SUV

Billigste lejebil

568 kr.

Den mest populære model

Mazda CX-5
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Honolulu i de seneste 72 timer: Standard, Convertible, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Honolulu er 568 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 638 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Honolulu i de seneste 7 dage er Mazda CX-5. Vores brugere foretrækker også Ford Mustang Convertible som alternativ.

Kørsel i lejebil i Honolulu – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Honolulu, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Honolulu, Hawaii biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Honolulu tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Enterprise Rent-A-Car og Hertz, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Honolulu i august måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 28 °C og nedbør på 18 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i august måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Honolulu er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Honolulu koster 638 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Honolulu, Hawaii?

Rejsende, som lejer en bil i Honolulu, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Honolulu ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Honolulu, HI i juli?

I juli måned er gennemsnitstemperaturen i Honolulu 27 °C, og den forventede nedbør er 13 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Honolulu.

Minder vejret i Honolulu om vejret i resten af Hawaii?

Dem, der gerne vil leje bil i Honolulu til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Hawaii i juli måned normalt er ca. 25 °C med 70,1 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Honolulu?

Priser for biler i Honolulu opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Honolulu?

Der er 68 udbydere for biler i Honolulu fra juli 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Honolulu?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Honolulu. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Honolulu?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Honolulu. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Honolulu?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Honolulu, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Honolulu?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Honolulu på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Honolulu med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Honolulu eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Honolulu på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Honolulu på momondo.

Kan jeg finde billeje i Honolulu, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Honolulu med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Honolulu med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Honolulu.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Honolulu på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 26.7
Middag
fre. 2.8
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Honolulu

Populære typer af udlejningsbiler i Honolulu