Billeje i Honolulu, Hawaii

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Honolulu, Hawaii

Honolulu, Oahu, HI, USA
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Honolulu, Oahu, HI, USA
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Vigtige oplysninger om billeje i Honolulu

Når du er i Honolulu i bil og pønser på at krydse en grænse, skal du huske på, at det i langt de fleste tilfælde er forbudt at tage lejebiler med ombord på færger. I det hele taget har de fleste udlejningsfirmaer en regel om, at lejebiler fra Honolulu ikke må føres ind i andre stater hverken med henblik på at aflevere bilen i en anden stat eller for at returnere i bil til Honolulu. Hvis du kunne tænke dig at tage bilen med fra en ø til en anden, skal du spørge i forvejen og lave en forudgående aftale med udlejningsfirmaet. Der kan være store gebyrer forbundet med at enten at sejle bilen til en anden ø eller at krydse en statsgrænse uden forudgående aftale.

Du skal som udgangspunkt have et internationalt kreditkort til biludlejning i Honolulu. Kortet skal være i dit eget navn, og du skal vise det, når du henter bilen. Langt de fleste store internationale kreditkortudbydere vil være acceptable som betalingsmiddel, men enkelt udlejningsfirmaer har begrænsninger på, hvilke firmaer de accepterer kreditkort fra. Hovedreglen er, at du ikke kan betale med virtuelle kort, med debetkort eller med kort, hvor skriften på kortet ikke er præget, og du kan heller ikke betale med kontanter. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du sikrer dig ved reservationen, hvad du kan betale med, og hvad du skal medbringe for at leje bil i Honolulu, så du ikke kommer frem og mangler dokumentation for lejen eller til betalingen. Hos nogle udlejningsfirmaer er der også krav om, at dit kreditkort skal være gyldigt i op mod seks måneder fra afslutningen af lejemålet. Hvis du ikke lever op til kravene, kan du risikere at blive afvist ved skranken i forsøget på at hente en reserveret bil, så husk at kontakte firmaet i forvejen, og få dine papirer i orden.

Billeje i Honolulu kræver som udgangspunkt, at du overholder de officielle amerikanske færdselsregler, men som i alle de amerikanske stater gælder særlige hastighedsbegrænsninger i Honolulu. Her er hastigheden typisk lavere end de fleste andre steder, og du skal derfor være ekstra opmærksom på skiltningen. I de fleste stater er det forbudt at tale i håndholdt mobil og skrive sms, mens du kører. Den amerikanske promillegrænse er 0,08% med mindre du er yngre end 21 år. Så er grænsen 0. Er du under 21, må du desuden ikke have alkohol i bilen overhovedet, mens personer over 21 år gerne må have alkohol i bilen, men det må ikke være åbnet. Får du en bøde af politiet, må den ikke opkræves på stedet uanset størrelse.

Du skal have et gyldigt kørekort for at leje bil i Honolulu, og du skal have haft kørekort i mindst et år. Kortet skal være gyldigt i hele lejeperioden, og du skal også vise enten et nationalt ID-kort eller dit pas, når du henter bilen. Hvis dit kørekort ikke er skrevet på enten engelsk eller kinesisk, skal du have et internationalt kørekort med eller en skriftlig oversættelse sammen med det originale kørekort. Hvis du skal leje bestemte biler i bestemte kategorier, som for eksempel minibusser, kan der gælde særlige regler, så her skal du kontakte udlejningsfirmaet i forvejen for at sikre dig, at du har den nødvendige dokumentation. Hav altid en udskrevet kopi af reservationen med, når du afhenter bilen.


Find billig billeje i Honolulu, Hawaii

Find den lejebil i Honolulu, der passer til dine behov

Biler i Lille

283 kr. - 738 kr.

Alle biltyper

481 kr. - 975 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Honolulu, USA er 547 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Honolulu, USA er i februar. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 283 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Honolulu. I Honolulu kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Honolulu, USA er 706 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Honolulu, USA er i februar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 518 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Honolulu. I Honolulu kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Honolulu, USA er 870 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Honolulu, USA er i september. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 518 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Honolulu. I Honolulu kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Honolulu, USA er 655 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Honolulu, USA er i oktober. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 465 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Honolulu. I Honolulu kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Honolulu, USA er 639 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Honolulu, USA er i august. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 382 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Honolulu. I Honolulu kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Honolulu, USA er 767 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Honolulu, USA er i august. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 469 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Honolulu. I Honolulu kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Honolulu

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Honolulu, Hawaii

National

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,4

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,2

Value

8,8

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,1

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,6

Enterprise

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,8

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,3

Value

8,3

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,3

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,5

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

8,0

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,3

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,5

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,2

Thrifty

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

8,0

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,4

Hertz

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,6

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,6

Value

7,4

Hurtige fakta om biludlejning i Honolulu

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Honolulu

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Economy, Standard, Intermediate

Billigste lejebil

379 kr.

Den mest populære model

Dodge Grand Caravan
Det mest populære biludlejningsbureau i Honolulu, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Europcar og Dollar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Honolulu i de seneste 72 timer: Economy, Standard, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Honolulu er 379 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 493 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Honolulu i de seneste 7 dage er Dodge Grand Caravan. Vores brugere foretrækker også Chrysler Voyager som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Honolulu

Nærliggende attraktioner:

Oahu Diving8,1 km

Nærliggende attraktioner:

Oahu Diving22,3 km

Nærliggende attraktioner:

Oahu Diving0,8 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Honolulu

Herunder vises de mest populære hoteller i Honolulu

Kørsel i lejebil i Honolulu – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Honolulu, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Honolulu kan normalt findes gennem Europcar. Når du booker hos Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 25,76/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Honolulu er 39,11/dag.

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Honolulu tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Enterprise og Thrifty, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Med gennemsnitlige temperaturer på 25 °C og nedbør på 15 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i marts måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Honolulu er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Honolulu koster 1.084 kr./dag i gennemsnit.

Enterprise har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Honolulu, med 13 lokationer.

Rejsende, som lejer en bil i Honolulu, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Honolulu ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

I februar måned er gennemsnitstemperaturen i Honolulu 23 °C, og den forventede nedbør er 51 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Honolulu.

Dem, der gerne vil leje bil i Honolulu til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Hawaii i februar måned normalt er ca. 22 °C med 94,4 mm mulig regn.


Lejebiler der er populære i Honolulu

Lej en af disse populære biltyper i Honolulu

Se flere lejebiler i USA

Find billige udlejningsbiler i USA

Kom i gang med at planlægge din rejse til Honolulu


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Honolulu, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Honolulu på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, uanset om det er for biler i Honolulu eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Honolulu på momondo.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Honolulu med øget rengøring på momondo.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Honolulu.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.