Udlejningsbiler fra Dollar i Honolulu

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Honolulu

Honolulu, Oahu, HI, USA
5. dec. — 12. dec.
Honolulu, Oahu, HI, USA
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Dollar biludlejningstilbud i Honolulu, Hawaii

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

232 kr. - 558 kr.

Alle biltyper

371 kr. - 926 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Dollar i Honolulu, Hawaii er i september når priserne er 232 kr. per dag i gennemsnit. 232 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 432 kr. for en Dollar Lille udlejningsbil i Honolulu. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Dollar i Honolulu, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Dollar i Honolulu, Hawaii er i februar når priserne er 424 kr. per dag i gennemsnit. 424 kr. per dag er 31% lavere end den gennemsnitlige årspris på 619 kr. for en Dollar Mellemstor udlejningsbil i Honolulu. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Dollar i Honolulu, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Dollar i Honolulu, Hawaii er i februar når priserne er 401 kr. per dag i gennemsnit. 401 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 766 kr. for en Dollar Cabriolet udlejningsbil i Honolulu. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Dollar i Honolulu, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Cabriolet udlejningsbiler fra Dollar alt efter hvilken dag du booker.


Honolulu Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Honolulu, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,1

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,6

Information om Dollar udlejningsbiler i Honolulu

Har Dollar en lokation i Honolulu Intl Lufthavn?

Ja, Dollar har 1 lokation i Honolulu Intl Lufthavn som som er beliggende på 300 Rodgers Boulevard.

Tilbyder Dollar gratis afbestilling af lejebiler i Honolulu?

Dollar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Honolulu. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Dollar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Dollar i Honolulu her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Dollar når man er i Honolulu i december?

Stor mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Dollar i Honolulu i december måned. I gennemsnit koster Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Dollar 226 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 219 kr. per dag i december.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Dollar i Honolulu?

At leje en Stor mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra Dollar i Honolulu. AT leje en Stor mellemklasse fra Dollar koster 226 kr./dag i gennemsnit (3% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 17% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i Honolulu.

Hvor mange Dollar biludlejningslokationer er der i Honolulu?

Der er 6 Dollar biludlejningslokationer i Honolulu. Ifølge vores brugere er den mest populære Dollar lokation i Honolulu beliggende på 300 Rodgers Boulevard. 89% af vores brugere som har lejet bil fra Dollar i Honolulu lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Honolulu?

Priser for biler i Honolulu opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Honolulu?

Der er 63 udbydere for biler i Honolulu fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Honolulu?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Honolulu. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Honolulu?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Honolulu. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Honolulu på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.