Billeje i USA

Leder du efter billig biludlejning i USA? Så søg her!

New York, NY, USA
27. sep. — 4. okt.
Samme aflevering
New York, NY, USA
ons. 27.9
Middag
ons. 4.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i USA

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i USA

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i USA?

Horspower Car Rental har normalt den billigste biludlejning i USA. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 69 kr./dag, hvis du booker gennem Horspower Car Rental. Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem Horspower Car Rental til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 425 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i USA?

Det mest populære biludlejningsfirma i USA er Avis. Dette udlejningsfirma har lige nu 2.452 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 6,5 ud af 10. 38% af momondos brugere har fornyligt valgt Avis som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i USA.

Hvilket udlejningsbureau i USA har flest biludlejningssteder?

Enterprise Rent-A-Car har flest biludlejningssteder i USA. Firmaet har 4.613 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Los Angeles er den mest populære destination i øjeblikket. I Los Angeles har Enterprise Rent-A-Car også 32 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i USA?

Rejsende til USA foretrækker normalt en SUV. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 40% af vores brugere lejet en SUV til deres rejse til USA til en gennemsnitspris på 535 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i USA

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i USA
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

66 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
Opel Corsa
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

70 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
Ford Focus
Peugeot 508
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

82 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
Peugeot 508
BMW 3 Series
eller lignende Stor
Op til 5 passagerer

98 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
BMW 3 Series
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

114 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
Nissan Qashqai
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

133 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
BMW X1
Toyota Avensis
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

143 kr./dag

6 okt. - 18 okt.
Toyota Avensis
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

156 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
Mazda CX-3
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

164 kr./dag

25 sep. - 20 okt.
Hyundai i40

Oplysninger om billeje i USA

Har USA nogen unikke trafiklove?

USA har lidt forskellige regler fra stat til stat, men overordnet set er reglerne de samme. Generelt er det ikke tilladt at have åbne beholdere med alkoholholdige drikke i kabinen. Generelt er det heller ikke tilladt at benytte håndholdt mobil når man kører, så der kan man lige så godt holde fast i vanen hjemmefra og bare helt undgå håndholdt mobil, så man ikke sidder med mobilen til øret i en stat, hvor man ikke må bruge den. Det er også tilladt at dreje til højre ved rødt lys, hvis ikke der er anden trafik. Dette gælder dog ikke i New York City, eller hvis der er skiltet om, at det ikke gælder det aktuelle kryds. Bemærk også, at du aldrig må passere eller overhale en skolebus, der er ved at samle elever op eller sætte dem af.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i USA?

Hvis du er under 21 år gammel, skal du ikke regne med at kunne leje en bil. Få steder må du, men i givet fald mod en betragtelig ekstrabetaling. Er du under 25, vil du ofte også have svært ved at leje en bil eller blive afkrævet et ret betydeligt tillæg. Generelt er det for at leje bil også et krav, at du har haft kørekort i mindst et år, men det varierer lidt fra selskab til selskab, så forhør dig eventuelt, hvis det er relevant for dig. Generelt vil både udlejningsfirmaer og politiet, hvis du støder på dem, acceptere dit danske kørekort. Men for god ordens skyld, så smut lige omkring borgerservice og få lavet et internationalt kørekort. Det gælder et år og koster ikke alverden, og det kan spare dig for megen bøvl, hvis du er uheldig at løbe ind i en, som vrænger på næsen af dit danske kort. Det digitale kørekort kan ikke benyttes. Hav også et internationalt kreditkort klar til betaling af lejebilen. Debetkort er i reglen ikke nok, eller du vil blive afkrævet depositum.

Hvilke områder i USA har mest trafik?

Nogle af de mest trafikerede områder i USA er omkring eller i nogle af de største byer. Særligt Los Angeles, San Francisco, New York City og Washington, D.C. kan trafikken være skrap. Fælles for alle byerne er dog, at man i forstæderne ofte har udmærket Park & Ride-områder, hvorfra man kan benytte kollektivtrafikken ind til selve byen. Det vil nok også være en fin løsning for de fleste danskere. Kollektivtrafikken i disse byer er tæt, veludbygget og ganske billig. Uanset hvad, så bør du for alt i verden undgå at ramme disse byer i myldretiden. Motorring 3 i København vil være det rene vand ved siden af, hvad du vil kunne opleve af ventetid og frustration her. Det er også ofte omkring storbyerne, at du vil støde på betalingsveje, såkaldte ’toll roads’, ofte i forbindelse med nyere motorveje, broer eller tunneler. Se eventuelt på, om det kan svare sig aflevere lejebilen i en af forstæderne og så tage et tog ind til centrum og opleve byen uden stressen fra den tætte og ukendte trafik.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i USA?

USA er et stort land og dermed begavet med en utrolig varieret natur og skiftende landskab. Den absolut mest kendte er vel Highway 66, som strækker sig fra Chicago oppe ved The Great Lakes og slutter nede i Californien. I Californien er Coastal Highway One også en kæmpe oplevelse, hvor der køres i Stillehavets nærhed. I øvrigt er det tilladt at jage hvaler fra en bil på motorvejen! Hvaljagt i sig selv er dog forbudt og overtrumfer med stor sikkerhed den gamle californiske lov om jagt fra motorvejen. En anden stor oplevelse vil være at køre fra Miami og ned gennem Florida Keys. Her kommer havet virkeligt tæt på. Ja, du kører faktisk over det flere steder, og klimaet er generelt varmt og behageligt. Pas dog på i særligt Florida i orkansæsonen. En orkan i USA er noget helt andet, end hvad vi ville kalde en orkan herhjemme.


Find billig billeje i USA

Find den lejebil i USA, der passer til dine behov

Biler i Lille

292 kr. - 459 kr.

Alle biltyper

432 kr. - 613 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i USA er 365 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i USA er i januar. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 292 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i USA.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i USA er 441 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i USA er i oktober. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 345 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i USA.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i USA er 565 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i USA er i november. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 441 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i USA.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i USA er 475 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i USA er i oktober. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 365 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i USA.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i USA er 568 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i USA er i november. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 423 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i USA.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i USA er 529 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i USA er i juni. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 434 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i USA.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i USA er 647 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i USA er i februar. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 547 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i USA.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

66 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
Opel Corsa
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

70 kr./dag

28 sep. - 5 okt.
Ford Focus
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

172 kr./dag

29 sep. - 12 okt.
Kia Cee'd

Biludlejningsfirmaer i USA

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i USA

Enterprise Rent-A-Car

4613 kontorer

Hertz

2426 kontorer

Avis

1485 kontorer

Budget

1454 kontorer

Easirent

430 kontorer

Sunnycars

354 kontorer

National

348 kontorer

Thrifty

347 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i USA

Nærliggende attraktioner:

Venice Beach7,4 km
Pacific Beach Park166,6 km
Lake Havasu374,9 km
Fremont Street Experience386,6 km
Union Square558,8 km

Nærliggende attraktioner:

Union Square18,7 km
Fort Ross124,8 km
Venice Beach536,0 km
Fremont Street Experience662,6 km
Pacific Beach Park709,8 km

Nærliggende attraktioner:

Empire State Building21,2 km
Madison Square Garden21,8 km
New York Centrum21,8 km
Times Square21,9 km
Carnegie Hall21,9 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i USA

Herunder vises de mest populære hoteller i USA

Billeje i USA

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i USA, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i USA?

I USA er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Hvor gode er vejene i USA?

Ud af 137 lande blev USA placeret som nr. 14 for sin vejkvalitet. På en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den højeste score, blev USA bedømt med 5,7 for sin vejkvalitet. Kvaliteten af vejene i landet kan variere inden for landets grænser, afhængigt af det område, du besøger, og vejret.

Hvad er promillegrænsen i USA?

Grænsen for spirituskørsel i USA ligger på 0,08%. Forskellige regioner og byer i USA kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. USA har strenge love mod personer, som tages i spirituskørsel, når de er under den lovmæssige alder for indtagelse af alkohol på 21.

Hvor meget koster benzin i USA?

Du kan i gennemsnit forvente at betale 7,61 kr. pr. liter for benzin i USA. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i USA, har Kuwait nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,38 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,56 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i USA?

Priser for biler i USA opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i USA?

Fra september 2023 er der 14.745 udbydere at vælge mellem for biler i USA.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i USA?

Blandt forskellige lande, herunder USA, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i USA?

Alle førere, der lejer en bil i USA, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære regioner i USA

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i USA

Se flere lejebiler i Nordamerika

Find billige udlejningsbiler i Nordamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til USA


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i USA?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i USA, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i USA?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i USA ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i USA med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i USA.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i USA på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i USA på momondo.

Kan jeg finde billeje i USA, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i USA.

Kan jeg søge efter billeje i USA med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i USA.


Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.