Billeje i USA

Leder du efter billig biludlejning i USA? Så søg her!

New York, NY, USA
11. aug. — 18. aug.
Samme aflevering
New York, NY, USA
tor. 11.8
Middag
tor. 18.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i USA

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i USA
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

47 kr./dag

22 aug. - 1 okt.
BMW X1
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

42 kr./dag

30 aug. - 6 sep.
Audi Q3
Ford Mustang
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

37 kr./dag

22 aug. - 1 okt.
Ford Mustang
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

45 kr./dag

11 sep. - 25 sep.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

40 kr./dag

1 sep. - 8 sep.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

24 kr./dag

1 sep. - 8 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

32 kr./dag

1 sep. - 8 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

31 kr./dag

31 aug. - 7 sep.
Opel Corsa
Ford Galaxy
eller lignende Lille varevogn
Op til 5 passagerer

48 kr./dag

4 sep. - 24 sep.
Ford Galaxy

Oplysninger om billeje i USA

USA har lidt forskellige regler fra stat til stat, men overordnet set er reglerne de samme. Generelt er det ikke tilladt at have åbne beholdere med alkoholholdige drikke i kabinen. Generelt er det heller ikke tilladt at benytte håndholdt mobil når man kører, så der kan man lige så godt holde fast i vanen hjemmefra og bare helt undgå håndholdt mobil, så man ikke sidder med mobilen til øret i en stat, hvor man ikke må bruge den. Det er også tilladt at dreje til højre ved rødt lys, hvis ikke der er anden trafik. Dette gælder dog ikke i New York City, eller hvis der er skiltet om, at det ikke gælder det aktuelle kryds. Bemærk også, at du aldrig må passere eller overhale en skolebus, der er ved at samle elever op eller sætte dem af.

Hvis du er under 21 år gammel, skal du ikke regne med at kunne leje en bil. Få steder må du, men i givet fald mod en betragtelig ekstrabetaling. Er du under 25, vil du ofte også have svært ved at leje en bil eller blive afkrævet et ret betydeligt tillæg. Generelt er det for at leje bil også et krav, at du har haft kørekort i mindst et år, men det varierer lidt fra selskab til selskab, så forhør dig eventuelt, hvis det er relevant for dig. Generelt vil både udlejningsfirmaer og politiet, hvis du støder på dem, acceptere dit danske kørekort. Men for god ordens skyld, så smut lige omkring borgerservice og få lavet et internationalt kørekort. Det gælder et år og koster ikke alverden, og det kan spare dig for megen bøvl, hvis du er uheldig at løbe ind i en, som vrænger på næsen af dit danske kort. Det digitale kørekort kan ikke benyttes. Hav også et internationalt kreditkort klar til betaling af lejebilen. Debetkort er i reglen ikke nok, eller du vil blive afkrævet depositum.

Nogle af de mest trafikerede områder i USA er omkring eller i nogle af de største byer. Særligt Los Angeles, San Francisco, New York City og Washington, D.C. kan trafikken være skrap. Fælles for alle byerne er dog, at man i forstæderne ofte har udmærket Park & Ride-områder, hvorfra man kan benytte kollektivtrafikken ind til selve byen. Det vil nok også være en fin løsning for de fleste danskere. Kollektivtrafikken i disse byer er tæt, veludbygget og ganske billig. Uanset hvad, så bør du for alt i verden undgå at ramme disse byer i myldretiden. Motorring 3 i København vil være det rene vand ved siden af, hvad du vil kunne opleve af ventetid og frustration her. Det er også ofte omkring storbyerne, at du vil støde på betalingsveje, såkaldte ’toll roads’, ofte i forbindelse med nyere motorveje, broer eller tunneler. Se eventuelt på, om det kan svare sig aflevere lejebilen i en af forstæderne og så tage et tog ind til centrum og opleve byen uden stressen fra den tætte og ukendte trafik.

USA er et stort land og dermed begavet med en utrolig varieret natur og skiftende landskab. Den absolut mest kendte er vel Highway 66, som strækker sig fra Chicago oppe ved The Great Lakes og slutter nede i Californien. I Californien er Coastal Highway One også en kæmpe oplevelse, hvor der køres i Stillehavets nærhed. I øvrigt er det tilladt at jage hvaler fra en bil på motorvejen! Hvaljagt i sig selv er dog forbudt og overtrumfer med stor sikkerhed den gamle californiske lov om jagt fra motorvejen. En anden stor oplevelse vil være at køre fra Miami og ned gennem Florida Keys. Her kommer havet virkeligt tæt på. Ja, du kører faktisk over det flere steder, og klimaet er generelt varmt og behageligt. Pas dog på i særligt Florida i orkansæsonen. En orkan i USA er noget helt andet, end hvad vi ville kalde en orkan herhjemme.


Find billig billeje i USA

Find den lejebil i USA, der passer til dine behov

Biler i Lille

278 kr. - 533 kr.

Alle biltyper

372 kr. - 704 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i USA er 396 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i USA er i januar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 278 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i USA.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i USA er 485 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i USA er i februar. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 349 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i USA.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i USA er 579 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i USA er i november. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 370 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i USA er 497 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i USA er i februar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 367 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i USA.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i USA er 573 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i USA er i november. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 308 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i USA.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i USA er 570 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i USA er i november. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 351 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i USA er 642 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i USA er i februar. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 477 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

31 kr./dag

31 aug. - 7 sep.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

24 kr./dag

1 sep. - 8 sep.
Volkswagen Polo

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i USA

Nærliggende attraktioner:

Venice Beach7,4 km
Pacific Beach Park166,6 km
Lake Havasu374,9 km
Union Square558,8 km
Tusayan Ruin and Museum638,4 km

Nærliggende attraktioner:

Bayfront Park10,4 km
Miami Beach Architectural District15,3 km
Las Olas Beach40,3 km

Nærliggende attraktioner:

Union Square18,7 km
Fort Ross124,8 km
Venice Beach536,0 km
Pacific Beach Park709,8 km
Lake Havasu797,5 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i USA

Herunder vises de mest populære hoteller i USA

Billeje i USA

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i USA, så du er klar til næste rejse.

Horspower Car Rental har normalt den billigste biludlejning i USA. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 73 kr./dag, hvis du booker gennem Horspower Car Rental. Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem Horspower Car Rental til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 557 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

Det mest populære biludlejningsfirma i USA er Avis. Dette udlejningsfirma har lige nu 1.267 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 6,4 ud af 10. 16% af momondos brugere har fornyligt valgt Avis som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i USA.

Enterprise har flest biludlejningssteder i USA. Firmaet har 4.597 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Los Angeles er den mest populære destination i øjeblikket. I Los Angeles har Enterprise også 32 biludlejningssteder.

I USA er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Ud af 137 lande blev USA placeret som nr. 14 for sin vejkvalitet. På en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den højeste score, blev USA bedømt med 5,7 for sin vejkvalitet. Kvaliteten af vejene i landet kan variere inden for landets grænser, afhængigt af det område, du besøger, og vejret.

Grænsen for spirituskørsel i USA ligger på 0,08%. Forskellige regioner og byer i USA kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. USA har strenge love mod personer, som tages i spirituskørsel, når de er under den lovmæssige alder for indtagelse af alkohol på 21.

Rejsende til USA foretrækker normalt en SUV. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 20% af vores brugere lejet en SUV til deres rejse til USA til en gennemsnitspris på 267 kr. pr. dag.

Du kan i gennemsnit forvente at betale 8,93 kr. pr. liter for benzin i USA. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i USA, har Algeriet nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,27 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 21,81 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.


Se flere lejebiler i Nordamerika

Find billige udlejningsbiler i Nordamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til USA


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i USA, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i USA ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i USA.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i USA på momondo.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i USA.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i USA.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.