De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i USA

Leder du efter billig biludlejning i USA? Så søg her!

Chaufførens alder: 26-65
fre. 28.6
fre. 5.7

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i USA

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i USA
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

46 kr./dag

26 juni - 3 juli
Volkswagen Polo
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

48 kr./dag

26 juni - 3 juli
Hyundai i30
Skoda Octavia
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

51 kr./dag

26 juni - 3 juli
Skoda Octavia
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

59 kr./dag

15 juli - 18 juli
Nissan Qashqai
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

72 kr./dag

28 juni - 5 juli
Vauxhall Mokka
Volvo S60
eller lignende Stor
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

89 kr./dag

7 juli - 13 juli
Volvo S60
Ford Mustang
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

93 kr./dag

26 juni - 3 juli
Ford Mustang
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

125 kr./dag

7 sep. - 21 sep.
Hyundai i30
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

134 kr./dag

8 juli - 29 juli
Opel Corsa

Information om og trends inden for biludlejning i USA

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i USA

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i USA?

Renta Florida har normalt den billigste biludlejning i USA. Det er ofte muligt at finde priser på helt ned til 44 kr./dag, hvis du booker gennem Renta Florida. Du har normalt større sandsynlighed for at finde gode tilbud på billeje gennem Renta Florida til en pris, der ligger under landets gennemsnitspris på 443 kr./dag. Disse priser kan variere afhængigt af den type bil, du ønsker at leje, og den by, du ønsker at leje den i.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i USA?

Det mest populære biludlejningsfirma i USA er Dollar. Dette udlejningsfirma har lige nu 3.431 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 5,5 ud af 10. 35% af momondos brugere har fornyligt valgt Dollar som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i USA.

Hvilket udlejningsbureau i USA har flest biludlejningssteder?

Enterprise Rent-A-Car har flest biludlejningssteder i USA. Firmaet har 4.689 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Los Angeles er den mest populære destination i øjeblikket. I Los Angeles har Enterprise Rent-A-Car også 32 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i USA?

Rejsende til USA foretrækker normalt en SUV. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 41% af vores brugere lejet en SUV til deres rejse til USA til en gennemsnitspris på 521 kr. pr. dag.

Find billig billeje i USA

Find den lejebil i USA, der passer til dine behov

Lille biler

274 kr. - 456 kr.

Alle biltyper

362 kr. - 509 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i USA er 333 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i USA er i januar. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 274 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i USA.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i USA er 391 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i USA er i juni. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 328 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i USA.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i USA er 477 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i USA er i februar. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 377 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i USA.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i USA er 393 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i USA er i januar. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 337 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i USA.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i USA er 477 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i USA er i februar. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 373 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i USA.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i USA er 493 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i USA er i februar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 285 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i USA er 533 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i USA er i januar. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 416 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i USA. I USA kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for cabriolet i USA.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

46 kr./dag

26 juni - 3 juli
Volkswagen Polo
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

48 kr./dag

26 juni - 3 juli
Hyundai i30

Biludlejningsfirmaer i USA

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i USA

Enterprise Rent-A-Car

4689 kontorer

Hertz

2578 kontorer

Avis

1531 kontorer

Budget

1483 kontorer

Thrifty

489 kontorer

Dollar

454 kontorer

Easirent

431 kontorer

National

353 kontorer

Billeje i USA

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i USA, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i USA?

I USA er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Hvor gode er vejene i USA?

Ud af 137 lande blev USA placeret som nr. 14 for sin vejkvalitet. På en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den højeste score, blev USA bedømt med 5,7 for sin vejkvalitet. Kvaliteten af vejene i landet kan variere inden for landets grænser, afhængigt af det område, du besøger, og vejret.

Hvad er promillegrænsen i USA?

Grænsen for spirituskørsel i USA ligger på 0,08%. Forskellige regioner og byer i USA kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. USA har strenge love mod personer, som tages i spirituskørsel, når de er under den lovmæssige alder for indtagelse af alkohol på 21.

Hvor meget koster benzin i USA?

Du kan i gennemsnit forvente at betale 6,89 kr. pr. liter for benzin i USA. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i USA, har Egypten nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 1,95 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 22,33 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i USA?

Priser for biler i USA opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i USA?

Fra juni 2024 er der 15.771 udbydere at vælge mellem for biler i USA.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i USA?

Blandt forskellige lande, herunder USA, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i USA?

Alle førere, der lejer en bil i USA, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i USA?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i USA, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i USA?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i USA ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i USA med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i USA.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i USA på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i USA på momondo.

Kan jeg finde billeje i USA, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i USA.

Kan jeg søge efter billeje i USA med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i USA.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til USA på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 28.6
Middag
fre. 5.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i USA